Jok to, Monfils je nas sutrario_Ferdy88 je napisao/la:fedjatardi i rasisti postali

Igra iz 3. kola je prisutna sada, samo 3 uvodna gema ocajna al' na nivou je sad i zato nema brige

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jok to, Monfils je nas sutrario_Ferdy88 je napisao/la:fedjatardi i rasisti postali
Taj Monfils mi je dosta vremena bio extra drag. Ali nakon onih silnih mu ciganluka prosle sezone pravo sam ga zahejtao. Pravi je onaj jado iskompleksirani. Real bad ass nigger. Tsonga mi je simpatican vazda bio i radi njegovog ponasanja i sve zato je on good ass niger. Ja jesam rasista ali samo prema ovim bad ass. Rasista sam i prema bijelcima ako su debili.Edin TM87 je napisao/la:Jok to, Monfils je nas sutrario_Ferdy88 je napisao/la:fedjatardi i rasisti postali
Igra iz 3. kola je prisutna sada, samo 3 uvodna gema ocajna al' na nivou je sad i zato nema brige
Tako je!tips2292 je napisao/la:Na koga bi isao Federer u polufinalu ako dobije Keia i onog Zvereva ? Tsonga/Wawrinka ?
Nego reci ti meni uno mozes ti same rize!Unofficialpage je napisao/la:Još malo i @effe neće imati za koga navijati, sve će ih početi hejtati.
A kad pogledas Murraya, onda pogledaj najboljeg passing igraca svih vremena u nedavnom mecu sa ovim istim Zverevom.Edin TM87 je napisao/la:Ne pita se ovdje Kei 2%
Jedva cekam poslije ovog upalit snimak Murraya, dok ne pogledam necu vjerovat da je moguce da danas S&V pobijedi najbolji lob, top 2 ritern i odlican passing i to na grand slamu
Upravo sad gledam, sve je kupio na mrezi, jednostavno kad hoce onda hoce...Edin TM87 je napisao/la:Ne pita se ovdje Kei 2%
Jedva cekam poslije ovog upalit snimak Murraya, dok ne pogledam necu vjerovat da je moguce da danas S&V pobijedi najbolji lob, top 2 ritern i odlican passing i to na grand slamu
bodi123 je napisao/la:A kad pogledas Murraya, onda pogledaj najboljeg passing igraca svih vremena u nedavnom mecu sa ovim istim Zverevom.Edin TM87 je napisao/la:Ne pita se ovdje Kei 2%
Jedva cekam poslije ovog upalit snimak Murraya, dok ne pogledam necu vjerovat da je moguce da danas S&V pobijedi najbolji lob, top 2 ritern i odlican passing i to na grand slamu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.