Olimpik Sarajevo

drop
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la drop » 30 jul 2010, 00:52

Šta nas željovce boli ki.ta kolik ce Gracić biti u minusu, to je njegov problem.
Trebao je znati i razmišljati o tome kad se uhvatio fudbala kao biznisa, nije ovo njegova privatna liga da on zamandali kapije stadiona kad on to poželi...ne može paša, kad bude ovo njegova privatna liga neka onda određuje pravila.
Ako niste u stanju organizovatii jednu premierligašku utakmicu onda Siker iz PL, ima ko ce moci.
Boli me ki.ta što nemaš para i što kukaš ,to nije naš problem...posudi od drugog ,uzmi kredit, radi šta znaš ali neceš zabraniti manijacima da kupe karte i bodre svoj tim...na to nema niko pravo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 jul 2010, 00:57

Gracicuuuu, javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
Gracicuuuuuuu, javi seeeeeeeeeeeeeeeeee..
Cital on ovo ?? :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

supersonicnigerrard
Kontakt:

Post Postao/la supersonicnigerrard » 30 jul 2010, 01:00

ljudi ocel ova odluka vazit kad budu igrali OLIMPIK-SARAJEVO

cisto sumnjam :evil: :twisted:
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 30 jul 2010, 01:03

maltasa je napisao/la:Jako je interesantno da niko nije shvatio poentu.
Dok Olimpik mora da plaća policajce, i obezbjedjenje gotovo 20 milja maraka, druga dva kluba koja imaju podršku vladajućih struktura u gradu, mogu da prodje bez ikakvog plaćanja jer je provjereno da ne daju ni dinara za gore pomenuto. Znači mi možemo da radimo šta hoćemo a od Olimpik ćemo **** obrisati kad svršimo.

Ovo nije usmjereno niti protiv fudbala, niti protiv navijača Željezničara, niti protiv bilo koga, jednostavna procjena kaže da je puno jeftinije dati 3000 nego 20000 KM, pri tome ne morati razmišljati niti strahovati od mogućeg incidenta koji se može desiti, mada ne mora.

Olimpiku se nakon potpisa ugovora o korištenju stadiona posebno pdvuklo da će im svaka česma razbijena na stadionu biti obračunata, dok su neki drugi devastirali stadion pa nisu dinara dali.

Samo fer odnos to je što se traži. Danas su htjeli zaklati Olimpik, sutra će se to desiti i ostalim sarajevskim klubovima, Vratniku, SAŠK-u i ostalim svima osim "gigantima".

Pozdrav i ne želim da ulazim u polemike ali ste otišli u pogrešnom smjeru pa sam morao reagovati. Pošto ne volite pročitati i razmisliti prije nego napišete.

Daću vam temu za razmišljanje.

Stadion Grbavica gradski derbi, ako bi bio po jednakim aršinima koji su postavljeni pred Olimpik danas, (100 policajaca, 80 redara, željezna ograda za kontrolne punktove, obustava saobraćaja), vuče sa sobom sigurno duplo ako ne i više troškova. Da li biste podržali odluku da klub koji nema nikakve prihode, da ide u još veću dubiozu ??? Naravno da ne bi ???

Da li je to dobro za fudbal ??? Naravno da nije i zato se zbog ovog poteza UO izvinio i javnosti u BiH i posebno gradjanima Sarajeva, u ovom slučaju prvenstveno navijačima Željezničara,ali je jednostavno dovedeno pred zid i dalje nije moglo. Zašto bi Olimpik bio taj koji bi punio Kantonalni budžet, isti onaj koji je dekretom proglasio vrhunskim kolektivima Sarajevo i Željezničar, dok je Olimpik stavio u neku drugu kategoriju. Ili recimo grad koji daje pare (čini mi se 200.000 KM) za izgradnju istočne tribine stadiona Grbavica, a kadetima Olimpika ne želi da plati autobus za Banja Luku pišljivih 1000 KM u momentu kada se ti isti kadeti bore za titulu prvaka BiH, o Opštini Novi grad i da ne govorim. Oni ne žele ni da čuju za bilo koju vrstu pomoći pa da su bar dali plaketu jednu za sve ove godine.....
Da ne bude zabune Sarajevo i Željezničar su za bh. pojmove veliki klubovi, nažalost samo imenom sada, ali sigurno sa tradiicjom i istorijom koju će rijetko koji klub ovdje dostići, i mi smo složni da se treba pomagati pomenute kolektive, ali postoji i još jedan kolektiv koji se bori i dokazuje iz godine u godinu. Ili je možda to problem što se kolačić mora podijeliti na tri dijela, a ne na dva kako su dosada navikli ?????
Ovo danas je bilo vrhunac svega. Ako mislite da nema para za organizaciju utakmice grdno ste se prevarili, ali .... Na ovakav način nikako ....
Vidiš da si se upetljao i sam.Ako je utakmica proglašena utakmicom visokog rizika,to znači da olimpik mora angažovati sve ove dodatne snage policije i redara,je li tako.Znači utakmica je proglašena utakmicom visokog rizika,
Odluka olimpika da igra bez gledalaca ne oslobađa ga obaveza što se tiče osiguranja.Treba znati da je klub organizator odgovoran za dešavanja U I OKO STADIONA.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 30 jul 2010, 01:05

Za laku noć još ću jednom ponoviti

ovom odlukom Gracić ne brani navijačima, ovom prilikom Željezničara, da prate svoj klub, nego ne želi da svojim radom i rezultatima stečeni ugled preliva u budžet Kantona koji se nije kurcem počešao da da popišanu jednu KM istom tom Olimpiku.

Do sutra možete pričati o teorijama zavjere, traženje nedolaska navijača Željezničara zbog navodnog "lakšeg" odigravanja utakmice, a pogotovo o tome da nema pare da ih da da bi se utakmica organizovala, pare nisu problem

problem je ponavljam lihvarski način na koji se želi uzeti za nešto što drugi povlašteni i politički podobni klubovi ne moraju plaćati

Aferim ko je htio shvatiti shvatio je ko nije šta da mu radim

ako se nešto promijeni do srijede podijeliću to sa vama do tada prijatno vam druženje želim

@ rumbalija u dure je, lezi kasno je

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 jul 2010, 01:10

maltasa je napisao/la:Za laku noć još ću jednom ponoviti

ovom odlukom Gracić ne brani navijačima, ovom prilikom Željezničara, da prate svoj klub, nego ne želi da svojim radom i rezultatima stečeni ugled preliva u budžet Kantona koji se nije kurcem počešao da da popišanu jednu KM istom tom Olimpiku.

Do sutra možete pričati o teorijama zavjere, traženje nedolaska navijača Željezničara zbog navodnog "lakšeg" odigravanja utakmice, a pogotovo o tome da nema pare da ih da da bi se utakmica organizovala, pare nisu problem

problem je ponavljam lihvarski način na koji se želi uzeti za nešto što drugi povlašteni i politički podobni klubovi ne moraju plaćati

Aferim ko je htio shvatiti shvatio je ko nije šta da mu radim

ako se nešto promijeni do srijede podijeliću to sa vama do tada prijatno vam druženje želim

@ rumbalija u dure je, lezi kasno je
To mene apsolutno ne zanima, a vjerujem niti jednog navijace Želje.
To je problem Olimpika i nek ga on zajedno sa svojim predsjednikom riješava ...ali ne smije se taj problem prenositi i na navijace Želje...hocu da platim kartu, uđem na stadion ko dingospo i da pratim svoj klub...jel to ja nešto puno tražim???
Nek materi svojoj Gracić zabranjuje ulazak na stadion, to može komotno bez ikakvih problema što se mene tice - ali željovcima ne može.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 jul 2010, 01:10

Ovdje se ne radi samo o Olimpiku vec o svim klubovima Kantona Sarajevo,izuzev povlastenih koji su na budjetu.Nije samo fudbal pogodjen vec i drugi sportovi u bilo kojem rangu takmicenja.Gracic je iz moralnih razloga dao ostavku u Savezu jer zna da ovo nece izdrzati nijedan klub u Kantonu.Ova Odluka je na snazi jedino u Sarajevu i ima sigurno elemenata direktne umijesanosti politike u sport.Olimpik i Gracic su prvi digli glas.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jul 2010, 01:22

herbion je napisao/la:Ovdje se ne radi samo o Olimpiku vec o svim klubovima Kantona Sarajevo,izuzev povlastenih koji su na budjetu.Nije samo fudbal pogodjen vec i drugi sportovi u bilo kojem rangu takmicenja.Gracic je iz moralnih razloga dao ostavku u Savezu jer zna da ovo nece izdrzati nijedan klub u Kantonu.Ova Odluka je na snazi jedino u Sarajevu i ima sigurno elemenata direktne umijesanosti politike u sport.Olimpik i Gracic su prvi digli glas.
ovo je vec smjesno :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 30 jul 2010, 01:22

Navijači Sarajeva i Želje pune budžet i njima se pare i dijele !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 30 jul 2010, 01:24

Ja se nadam da će NS/FSBIH reagovati i dodijeliti titulu šampiona PL za 2010/2011 god. F.K.Olimpiku

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 jul 2010, 01:33

dzenan01 je napisao/la:Navijači Sarajeva i Želje pune budžet i njima se pare i dijele !
Problem nije Sarajevo i Zeljo nego klubovi koji nisu na budjetu a velika ih je vecina snosice velike troskove koje je Vlada Kantona nametnula samo klubovima koji se takmice u Sarajevu,ovako nesto ne postoji u Zenici,TZ,Mostaru,Banja Luci.Sarajevu i Zelji ce se odbijati od iznosa koji ce im navodno Kanton davati.Npr.ako je odobreno Sarajevu 25000 KM mjesecno od strane Kantona organizacijom dvije utakmice FKS ce morati jos doplacivati Kantonu,isto je i sa Zeljom a zamislite sa klubovima koji nisu u Budjetu.Definitivno se iz budjeta brisu I Zeljo I Sarajevo ovom Odlukom a vi nastavite pljuvati a sviju se nas tice.
Olimpik ce ovolike troskove imati samo u dvije tekme a vama je svaka sa iznosom ne manjim od ovoga sto je Olimpik objavio.Perfidna igra guzonja kako da vas eliminisu iz budjeta a vi gazite nas jer ste vi veliki,mi se samo borimo da nas ne uzimaju kao levate.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 30 jul 2010, 02:02

prvo za ove sto kazu da je olimpik privatan klub i da **** od budzeta..dobro recimo da je tako..al nek grad i kanton isto **** od olimpika kad treba platiti porez..graciceve su pare..ako od njega trazimo da placa sve sam onda nek ga niko ne dira..ako on svoje pare uplacuje u budzet onda je red da bar sa nekom simbolickom cifrom mu njegov doprinos sportu bude vracen..pa lik je doveo nekoliko super igraca,ulozio svoje pare i samim time podigao kvalitet lige..i sad se neko nadje da kaze ko ga **** nek placa sam..ovaj klub nit igra prljavo nit ista jednostavno svaki bod koji je dobio bio je na kvalitet i pljuvati po njemu je krajnje nezahvalno.mislim ova netrpeljivost prema gracicu stvarno nema smisla..hvala bogu da imamo ovakvih ljudi koji imaju pozamasne sume novca i mjesto da kazemo da taj covjek zaposljaje desetine ljudi i hrani isto toliko porodica,da taj covjek dize standard ove i onako bijedne lige mi pljujemo po njemu i radujemo se sto ga ni kanton ni grad nece podrzati..kao ko ga **** ima on para..pa ljudi svakog bosanca treba da podrzimo da sto vise uspije..al **** nas nas mentalitet da nemozemo gledati da uspije nas covjek..zar neko moze opravdati da covjek koji je godinama ulagao pare u ovaj klub po nekim saban ligama i doveo klub do premier lige sve kvalitetom ne dobije od grada i kantona ni neku mizernu sumu novca..pasta je vama ljudi budite realni..to je sramota..jel ovo nacin da se podstakne razvoj BIH..cim vidis da neko napreduje ajmo ga sabotirat i sjebat..godinama su uprave sarajeva i zelje dobivale stotine hiljada maraka i sve lagano pljackale i krale a kad treba pomoci covjeku koji svojim parama nastoji da nesto uradi kakvo to hajmo mi njega sjebat..
ne opravdavam zabranu gledaocima al treba gledati stvari na malo duzi vremenski period..ovo je samo posljedica onoga sto se desava vec duze vrijeme...jer ako je racunica cista da je gracic mogao na samim ulaznicama pokriti sve troskove onda je jasno da je ovo jednostavno protest protiv grada i kantona..covjek je podnijeo i ostavku u NS jer je jednostavno nemocan protiv lopova i mesetara..sve mi je jasno al da se ne moze ni **** fening izdvojit za jedan tim iz premier lige to ne mogu nikako shvatit..navijaci sarajeva a i zelje(za koji i ja sam navijam) to mozemo gledati kao neku dominaciju nad ovim klubom al ovo je jednostavno nepravda..ovo je cisto politicko izivljavanje..neka daju po 500 000 sarajevu i zelji al neka bar simbolicno izadju u susret i klubu koji pokusava na racun kvaliteta da napravi neki rezultat..
-PAJA Fan Club!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 jul 2010, 02:12

_Bad_boy je napisao/la:prvo za ove sto kazu da je olimpik privatan klub i da **** od budzeta..dobro recimo da je tako..al nek grad i kanton isto **** od olimpika kad treba platiti porez..graciceve su pare..ako od njega trazimo da placa sve sam onda nek ga niko ne dira..ako on svoje pare uplacuje u budzet onda je red da bar sa nekom simbolickom cifrom mu njegov doprinos sportu bude vracen..pa lik je doveo nekoliko super igraca,ulozio svoje pare i samim time podigao kvalitet lige..i sad se neko nadje da kaze ko ga **** nek placa sam..ovaj klub nit igra prljavo nit ista jednostavno svaki bod koji je dobio bio je na kvalitet i pljuvati po njemu je krajnje nezahvalno.mislim ova netrpeljivost prema gracicu stvarno nema smisla..hvala bogu da imamo ovakvih ljudi koji imaju pozamasne sume novca i mjesto da kazemo da taj covjek zaposljaje desetine ljudi i hrani isto toliko porodica,da taj covjek dize standard ove i onako bijedne lige mi pljujemo po njemu i radujemo se sto ga ni kanton ni grad nece podrzati..kao ko ga **** ima on para..pa ljudi svakog bosanca treba da podrzimo da sto vise uspije..al **** nas nas mentalitet da nemozemo gledati da uspije nas covjek..zar neko moze opravdati da covjek koji je godinama ulagao pare u ovaj klub po nekim saban ligama i doveo klub do premier lige sve kvalitetom ne dobije od grada i kantona ni neku mizernu sumu novca..pasta je vama ljudi budite realni..to je sramota..jel ovo nacin da se podstakne razvoj BIH..cim vidis da neko napreduje ajmo ga sabotirat i sjebat..godinama su uprave sarajeva i zelje dobivale stotine hiljada maraka i sve lagano pljackale i krale a kad treba pomoci covjeku koji svojim parama nastoji da nesto uradi kakvo to hajmo mi njega sjebat..
ne opravdavam zabranu gledaocima al treba gledati stvari na malo duzi vremenski period..ovo je samo posljedica onoga sto se desava vec duze vrijeme...jer ako je racunica cista da je gracic mogao na samim ulaznicama pokriti sve troskove onda je jasno da je ovo jednostavno protest protiv grada i kantona..covjek je podnijeo i ostavku u NS jer je jednostavno nemocan protiv lopova i mesetara..sve mi je jasno al da se ne moze ni **** fening izdvojit za jedan tim iz premier lige to ne mogu nikako shvatit..navijaci sarajeva a i zelje(za koji i ja sam navijam) to mozemo gledati kao neku dominaciju nad ovim klubom al ovo je jednostavno nepravda..ovo je cisto politicko izivljavanje..neka daju po 500 000 sarajevu i zelji al neka bar simbolicno izadju u susret i klubu koji pokusava na racun kvaliteta da napravi neki rezultat..
Bude li Gracić dopustio gledanje utakmice sa Sarajevom (kada bude Olimpik domacin), sva ova tvoja prica pada u vodu iste sekunde :!:
Vidjet cemo tu njegovu dosljednost i istrajnost u toj njegovoj "svetoj borbi protiv nepravde" kada bude igrao protiv svog bivšeg kluba.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 30 jul 2010, 02:23

drop je napisao/la: Vidjet cemo tu njegovu dosljednost i istrajnost u toj njegovoj "svetoj borbi protiv nepravde" kada bude igrao protiv svog bivšeg kluba.
ma ako si ista naucio u zivotnoj skoli onda znas da nema puno ljubavi kada je zarada u pitanju..jel ti stvarno mislis da bi gracic radi sarajeva il nekog desetog zrtvovao nekoliko hiljada maraka..to su ti ljudi biznismeni i slabo tu igra ljubav vjeruj mi..glupost je cista pomisliti da gracic voli olimpik i slicno al svakako da ako je covjek ulozio pare i ako su te njegove pare dodatno napunile gradsku i kantonalnu kasu,ako su podigle kvalitet lige i ostalo onda treba da se klub stimulise..to da je on zakleti pitar i slicna sranja se loze samo ljudi koji su suvise zavedeni nekim stvarima koje im nedaju da gledaju otvorenih ociju..ako imamo podsticaj za razvoj u poljoprivredi i ostalim granama zasto da se neko iz politickih razloga iskljucuje iz podsticaja za razvoj sporta i slicno..jer sutra ce mozda tvoj sin zahvaljujuci olimpiku il nekom klubu zavrsiti na zapadu i igrati za nekoliko miliona po sezoni ;)
-PAJA Fan Club!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 jul 2010, 02:38

_Bad_boy je napisao/la:
drop je napisao/la: Vidjet cemo tu njegovu dosljednost i istrajnost u toj njegovoj "svetoj borbi protiv nepravde" kada bude igrao protiv svog bivšeg kluba.
ma ako si ista naucio u zivotnoj skoli onda znas da nema puno ljubavi kada je zarada u pitanju..jel ti stvarno mislis da bi gracic radi sarajeva il nekog desetog zrtvovao nekoliko hiljada maraka..to su ti ljudi biznismeni i slabo tu igra ljubav vjeruj mi..glupost je cista pomisliti da gracic voli olimpik i slicno al svakako da ako je covjek ulozio pare i ako su te njegove pare dodatno napunile gradsku i kantonalnu kasu,ako su podigle kvalitet lige i ostalo onda treba da se klub stimulise..to da je on zakleti pitar i slicna sranja se loze samo ljudi koji su suvise zavedeni nekim stvarima koje im nedaju da gledaju otvorenih ociju..ako imamo podsticaj za razvoj u poljoprivredi i ostalim granama zasto da se neko iz politickih razloga iskljucuje iz podsticaja za razvoj sporta i slicno..jer sutra ce mozda tvoj sin zahvaljujuci olimpiku il nekom klubu zavrsiti na zapadu i igrati za nekoliko miliona po sezoni ;)
OK, ja samo kažem vidjet cemo tu njegovu dosljednost i istrajnost u toj njegovoj borbi protiv nepravde, kada bude igrao protiv FK Sarajevo (kao domacin) i ništa više.
Eto živi bili pa vidjeli, i ja i ti...a onaj tvoj predhodni post ce sacuvati kao podsjetnik za tebe kad dođe ta utakmica.
Jel pošteno :?:

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 30 jul 2010, 08:19

Ako je stvar para, pogotovo nerazumijem, jer, Na utakmici sa Željom mislim da će biti oko 5 000 ljudi što je oko 40.000 KM a organizacija utakmice košta 25.000 KM znači da ostaje Olimpiku 15.000 KM a toliko neće zaraditi protiv Leotara ili Drine iz Zvornika. ako Gracić bojkotuje to nikako nesmije protiv Sarajeva I Želje jer tad može nešto zaraditi.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 jul 2010, 08:25

_Bad_boy je napisao/la:
malo ti je grbava prica, ako gleda zaradu, ovo mu je jedna od dvije prilike da zaradi od gostujucih navijaca, tako da ti je svaka prica suvisna.
Ova sramna odluka nema osnove nikakve. Trebate se pomiriti da ste u rangu Vratnika, Vrbanjuse, Hrida koji imaju vecu tradiciju od vas i samim tim dobijate samo mrvice.
To da se odyebe kad se bude porez skupljao, moze al u nekoj drugoj drzavi. Pa Gracic treba da zna da vec postoje pravila igre i kao takva ih treba prihvatiti.
Ovako djeluje pravo neozbiljno, klub koji promijeni 5 trenera za 2 sezone i 60-tak igraca je neozbiljan i ko ce od drzave dati pare i podrsku takvom klubu?
Eto mu opstine Ilidza pa nek ga forsira, svakako selite u Butmir, a ako to ne upali probajte fuziju sa Unisom ili Radnikom iz Hadzica.
Cuva Bog Zelju svog!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 30 jul 2010, 09:07

@mirzza
malo ti je grbava prica, ako gleda zaradu, ovo mu je jedna od dvije prilike da zaradi od gostujucih navijaca, tako da ti je svaka prica suvisna.
vec objasnjeno..ne citas postove a odgovaras na iste..
jer ako je racunica cista da je gracic mogao na samim ulaznicama pokriti sve troskove onda je jasno da je ovo jednostavno protest protiv grada i kantona..covjek je podnijeo i ostavku u NS jer je jednostavno nemocan protiv lopova i mesetara..sve mi je jasno al da se ne moze ni **** fening izdvojit za jedan tim iz premier lige to ne mogu nikako shvatit
ajd se vrati ponovo na citanje postova sto sam ranije napisao..sve lijepo objasnjeno..ja sam ti vec rekao da je ovo jednostavno protest protiv grada i kantona..i upravo sam i rekao da bi olimpik vise zaradio da pusti navijace al covjek nece iz principa..znaci ako je godinama uagao u klub onda je grad duzan da mu bar neka mizerna podsticajna sredsva dodijeli..ne mora biti kao zelji i sarajevu al nek bude petina od toga dovoljno je..bar neka bude simbolicka cifra da se klub cisto ispostuje..
Ova sramna odluka nema osnove nikakve. Trebate se pomiriti da ste u rangu Vratnika, Vrbanjuse, Hrida koji imaju vecu tradiciju od vas i samim tim dobijate samo mrvice.
vec odgovoreno i na ovo..stvar je da covjek ne moze dobiti ni mrvice.ne trazi niko da to bude kao sto dobije sarajevo i zeljo nego neka se bar malo podstakne klub nekim sredstvima..i olimpik je trenutno u rangu sarajeva i zelje jer se takmici s njima u istoj ligi rame uz rame..budimo realni..grcka je izmislila demokratiju al bez SAD-a danas ta grcka ne smije ni prdnuti.dzaba im historija..ev vec sam ti i u prijasnjim postovima odgovorio.
zar neko moze opravdati da covjek koji je godinama ulagao pare u ovaj klub po nekim saban ligama i doveo klub do premier lige sve kvalitetom ne dobije od grada i kantona ni neku mizernu sumu novca.
To da se odyebe kad se bude porez skupljao, moze al u nekoj drugoj drzavi. Pa Gracic treba da zna da vec postoje pravila igre i kao takva ih treba prihvatiti.
a koja su pravila..da u sarajevu imamo dva prvoligasa i nema mjesta i sredstava ni za jedan klub vise?jel ovo pravilo..ako sarajevo i zeljo uplacuju porez a to isto radi i olimpik po kojem osnovu da se navedenim dodijele pare a olimpik totalno izostavi..nisu jasna pravila jasna je nepravda..
Ovako djeluje pravo neozbiljno, klub koji promijeni 5 trenera za 2 sezone i 60-tak igraca je neozbiljan i ko ce od drzave dati pare i podrsku takvom klubu?
neozbiljno ti djeluje klub koji je poklopio pola sarajevskih skola fudbala,koji gradi kamp za juniore,koji dovodi mlade i perspektivne igrace,koji svoje igrace plasira na trziste po cijeni od 650 000 eura..

Eto mu opstine Ilidza pa nek ga forsira, svakako selite u Butmir, a ako to ne upali probajte fuziju sa Unisom ili Radnikom iz Hadzica.
i to je sasvim ok..ne branim ja nista olimpik cak i ne navijam za njega al ono sto nije ok prije svega meni kao covjeku ja nemam strah da to kazem..jedno je gledati sa navijackog gledista al ajd budi fer pa reci jel ok da olimpik ne moze ni mrvicu novca od grada i kantona dobit..
-PAJA Fan Club!!

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 30 jul 2010, 09:12

Pa ako vam kanton ne daje ni jedne jedine pare,onda smjenite Gracica i možda dobijete šta.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 30 jul 2010, 09:17

Eto to je taj famozni klub koji želi dobro sportu. Mene ovo ne iznenađuje ni sekunde. Davno sam napisao šta mislim o ovom jadu od kluba i ne bih ponavljao. Postove plaćenika ne bih komentarisao jer nema smisla. Postove ovih što iz "daljine" ser.u također neću jer pojma oni nemaju šta se u gradu dešava. Naravno, dušmani Želje pa i Sarajeva podržavaju Olimpik jer je jasno da taj klub samo nanosi štetu ovim klubovima. Kome treba ovaj jad od kluba osim Graciću i nekolicini plaćenika? Nije sve u parama treba imati nešto i u glavi. Ovaj grad je zaista pao na niske grane kad svaki papak s lovom more praviti haos. Mene je sramota s kim sve u ovoj ligi mi moramo igrati. Ovo sra.nje ako prođe u svakom kolu će biti par tekmi bez publike. Naravno divljim klubovima bez navijača to odgovara.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.