Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Zna se tu sve, inace slobodanka koja marke nema placat ce i Kostica i Fatica jos pola godine, tek onako gladeci muda? aha hoce sigurno ...
Bit ce ovo jos povuci potegni do odlaska u Tursku i do tada vjerujem da ce Kostic biti nas igrac, a i ovaj Fatic nebi bio los, onako u paketu ih dovesti reda radi
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Misljenja sam da nasi nece cekati Kostica, evo ide kraj januara, 31. se ide na finalne pripreme u Antaliju do alo bude prinova dobro je, nakon toga je besmisleno da bilo ko dođe.
LjoZee je napisao/la:Ako bi fkt Kerla dosao Kostic nam i ne treba.
Trebamo imat barem 4 dobra stopera, Kemo je mlad, vjerujem da se tenutno ne racuna na njeg ozbiljnije, vazno je zbog povreda i puno utakmica u malo vremena imati jos jednog stopera
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ako Petrovic ne racuna na Kemu onda bi nam trebao Kostic. Ja bih volio vidjeti na zvanicnoj da je Kerla nas novi fudbaler pa poslije sta god da bude sa Kosticem. Brine me sto Bocca ne trenira ozbiljno zbog neke povrede. Valjda ce to brzo sanirati i poceti raditi punom parom.
LjoZee je napisao/la:Ako Petrovic ne racuna na Kemu onda bi nam trebao Kostic. Ja bih volio vidjeti na zvanicnoj da je Kerla nas novi fudbaler pa poslije sta god da bude sa Kosticem. Brine me sto Bocca ne trenira ozbiljno zbog neke povrede. Valjda ce to brzo sanirati i poceti raditi punom parom.
Mateo ne treninra radi zulja koji mu je puko na stopalu a velicina rupe ko dva klikera . Bio je objavio sliku na instagramu pa ju je sklonio.
A sto se tice tribine trebala bi biti gotovo na vrijeme jer su dogovarali i da se uvedu nocne smjene ako bude vrijeme dozvoljavalo. Ali ako se moglo cekati 15 godina moze i 7 dana duze od predvidjenog roka.
Iskreno, zavalili smo se sa Kostićem. Već sada kasni dobro u procesu priprema još kako stoje stvari i njegovi treninzi sa juniorima ili kadetima, šta već.
Ne sumnjam da ima kvalitetu ali ovo su činjenice. Sigurno nema toliko kvaliteta da polu spreman uskoči na mjesto nekog od trenutnih stopera.
Predugo ovo traje, morali smo imati alternativna rješenja, uostalom nije kako rekoh neki must have igrač.
Konzerva je napisao/la:A sta ako ne stignu zavrsit do 3 marta???
Stice
Kako vrijeme prolazi ne znam bas hoce li stic, jos nesto manje od 40 dana do utakmice sa Mladosti a samo je pola temelja urđeno i na njih potavljene ove pripreme za nosece stubove - šalovanje, jos dok se na to beton izlije, a gdje su veliki betonski elementi sto treba da stignu i da se montiraju ? Dok se drugi dio istoka se jos kopa, znaci samo zemlja priprema.
Neka rade tribinu do juna ako treba. Kada nismo ovoliko dugo vremena imali tribine sada nam smeta probijanje roka izgradnje. Čak možda i ne budu probijeni rokovi za gradnju.