Ne znam da li cu danas moci odigrati mec, budem javio Pozdeu i djoganiju.
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Pozdrav! Ja sam imao malo tehnickih problema juce sa dzojstikom i malo vise problema sa temperaturom. Zadnje sto mi treba za mec protiv bavarske masine je to da vidim 2 Lewandowska. 
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Cekaj, djogani dolazi sebi 
Javim ti se danas da odigramo.
Do kad mozes ?
Do kad mozes ?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
mogu do 16hne_znam_ko_sam je napisao/la:Cekaj, djogani dolazi sebi
Do kad mozes ?
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Potrudicu se da se sto prije javim na origin da odigramo 
Why so serious?!
Why so serious?!
ok, ne smijes izgubiti ako mislis na 4.mjestone_znam_ko_sam je napisao/la:Potrudicu se da se sto prije javim na origin da odigramo
Kakav je plan ako nas bude 12, dvije grupe sa po 6 timova ili tri grupe sa po 4 tima? 
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Nek to bude supriseUltraSA je napisao/la:Kakav je plan ako nas bude 12, dvije grupe sa po 6 timova ili tri grupe sa po 4 tima?
Šalim se. Tri grupe sa po 4 tima. To je plan, no u posljednje vrijeme se dosta ljudi javilo pa je moguće da se navuče ovo na 16 ekipa.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
kakve grupe? Zar necemo normalno ligu igrat? Meni je to bar zanimljivijemirgerr je napisao/la:Nek to bude supriseUltraSA je napisao/la:Kakav je plan ako nas bude 12, dvije grupe sa po 6 timova ili tri grupe sa po 4 tima?![]()
Šalim se. Tri grupe sa po 4 tima. To je plan, no u posljednje vrijeme se dosta ljudi javilo pa je moguće da se navuče ovo na 16 ekipa.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Uvodimo neke izmjene u ovu 2. sezonu. Za sad smo imali klasicnu ligu. Sad, s obzirom da ćemo imati veći broj igrača, a samim tim i veći broj utakmica što bi značilo dužu sezonu, skontali smo da je možda bolje ekipe podijeliti u grupe.irfo je napisao/la:kakve grupe? Zar necemo normalno ligu igrat? Meni je to bar zanimljivijemirgerr je napisao/la:Nek to bude supriseUltraSA je napisao/la:Kakav je plan ako nas bude 12, dvije grupe sa po 6 timova ili tri grupe sa po 4 tima?![]()
Ako bi bilo 12 igrača, onda bi igrali 3 grupe sa po 4 tima. U grupi bi se odigralo 6 kola, a onda prve dvije ekipe iz grupa+ dvije najbolje trećeplasirane ekipe, idu u završnu fazu tj. četvrtfinale, polufinale a onda na kraju i finale.
Biće dosta jednostavnije igrati, preglednije a i znatno brže će se završiti sezona.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
I dvije grupe sa po 6 ekipa je ok (10 utakmica u grupi), 4 tima iz grupe da idu dalje u četvrtfinale, ali da pravila budu strožija da se ne mora čekati neko 2 sedmice. Jedno kolo nek se može odigrati od ponedjeljka do četvrtka, drugo od četvrtka do nedjelje, da se jednom u polusezoni moze iskoristiti pravo odgađanja utakmice (najviše 7 dana) ili da se neko određeno kolo odigra ranije ako neko ne bude mogao kasnije. Ako neko ne napiše na temi da iskorištava pravo odgađanja utakmice i ne pojavi se do četvrtka/nedjelje do termina koji se naknadno odredi kao zvanični, protivniku iz tog kola se piše službeni rezultat 3:0.
Ništa se ne brini Ultrase. Piše se pravilnik i u toku sljedeće sedmice ćemo sve obznaniti.UltraSA je napisao/la:I dvije grupe sa po 6 ekipa je ok (10 utakmica u grupi), 4 tima iz grupe da idu dalje u četvrtfinale, ali da pravila budu strožija da se ne mora čekati neko 2 sedmice. Jedno kolo nek se može odigrati od ponedjeljka do četvrtka, drugo od četvrtka do nedjelje, da se jednom u polusezoni moze iskoristiti pravo odgađanja utakmice (najviše 7 dana) ili da se neko određeno kolo odigra ranije ako neko ne bude mogao kasnije. Ako neko ne napiše na temi da iskorištava pravo odgađanja utakmice i ne pojavi se do četvrtka/nedjelje do termina koji se naknadno odredi kao zvanični, protivniku iz tog kola se piše službeni rezultat 3:0.
Pravilnik će itekako biti strožiji, a sedmično će se igrati dva kola. 1. u terminu (pon-četv), 2. u terminu (pet-ned)
3 grupe sa po 4 ekipe je puno bolja varijanta. Cilj je završiti sezonu u roku od 30 dana. Računaj da će se možda sredinom sezone prijaviti neki novi igrači koji žele igrati ligu. Bezveze je da čekaju 2 mjeseca da bi upali u ligu. Ovako će sačekati maksimalno 15 dana i upasti.
Spamm
Spamm
Dobra je i to ideja, ne kažem ja ništa
a kad bi bila liga 12, onda bi se u sred sezone kod onih sto zauzimaju poziciju 10, 11, 12, pojavila nezainteresovanost + čekati 11 sedmica da završi liga, još ako se neko odlijepi na prvom mjestu, čak i oni na sredini tabele bi se počeli smarati. Jedino bi ih kup malo trznuo. Dobra je ideja tako sa grupama, a da li je to 4x3 ili 6x2, to je manje bitno.
UltraSA je napisao/la:Dobra je i to ideja, ne kažem ja ništaa kad bi bila liga 12, onda bi se u sred sezone kod onih sto zauzimaju poziciju 10, 11, 12, pojavila nezainteresovanost + čekati 11 sedmica da završi liga, još ako se neko odlijepi na prvom mjestu, čak i oni na sredini tabele bi se počeli smarati. Jedino bi ih kup malo trznuo. Dobra je ideja tako sa grupama, a da li je to 4x3 ili 6x2, to je manje bitno.
To je i najveći razlog zašto uvodimo ove izmjene.
A kup počinje u onoj sedmici kad bude bilo na redu 6.kolo. Prije svega da bi ovi igrači, što ne bi ušli u završnicu lige, imali to drugo takmičenje da igraju i da se, kako ti kažeš trznu
Spamm
Spamm
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Chelsea - Borussia Dormund 3:0
Why so serious?!
Why so serious?!
Najlosija predstava Borussije u ovoj sezoni, Chelsea zasluzeno na 4.mjestu.
- CROtorious
- Kontakt:
Oće biti streama?CROtorious je napisao/la:@Pozde kad cemo odigrat?
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
oces samnom prijateljsku da probam streamat da vidimo oce stekat?
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Yebi ga brate. Rado bih, al nisam kućiCROtorious je napisao/la:oces samnom prijateljsku da probam streamat da vidimo oce stekat?
Valjda ima nekog da isproba sa tobom
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Nek se netko javi ako hoce pa da probamo.
Zadnja Klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.