AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 22 jan 2017, 22:35

Hahahahah gledaj sad brata kad ga zakuca u svoju mrezu ahahaahha.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 jan 2017, 22:37

strootman se hvata za koljeno :cry:

dobro je.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 jan 2017, 22:38

Nije valjda majku mu

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 jan 2017, 22:42

Jos jedna pobjeda

Grazie Roma ne posustajemo to je najvaznije pa dokle se izdrzi.

Cekamo Defrela i eventualno jos jedno pojacanje i povratak Salaha i Alea i bit cemo jos jaci.Igra ko igra nista spektakularno,vecina napada po boku i ubacaji na Edina sto je i donijelo pobjedu.Radja odigrao najslabiju tekmu sezone al ne moze mu se zamjerit frajer je preumoran.
Odbrana na visini zadatka,Kevin se vraca sve bolji i jaci a igrac utakmice je opet Edin Dzeko.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 jan 2017, 22:43

prije svega nadam se da su strootman i manolas okej jer najmanje sto nam treba u ovom dijelu sezone i sa ovako kratkim rosterom su povrede.

sto se tice same utakmice, ocekivano tesko smo dosli do bodova, ali pobjeda je pobjeda i na kraju je mogla biti i ubjedljivija da je dzeko iskoristio jos koju priliku ili po meni veceras najgori igrac peres da je dao onaj zicer. steta sto ovo nismo laganije odradili i zabili golove ranije pa onda lagano cuvali rezultat jer vidjelo se u zadnjih 15ak minuta da je vecina nasih igraca ostala bez snage. taj umor ce nas kad tad sustici, ali dobra stvar je da se salah vraca za dvije sedmice, rui je tu, vermaelen i isus mogu odmoriti nekoga od trojke iz odbrane, a florenzija jedva cekam da vidim umjesto peresa i kao konkurenciju u veznom. on ce nam definitivno biti najvece pojacanje.

nadam se da ce defrel doci jer treba nam dodatnih opcija u napada jer edin ne moze sve sam, perotti je u laganom padu forme, dok SES iz nekog razloga ne moze da izbori solidnu minutazu.
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 22 jan 2017, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jan 2017, 22:45

Bravo , i dalje ne mogu da vjerujem da nam se juve nije odlijepio.. S kim oni imaju da igraju utakmicu sto imaju manjka?
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 22 jan 2017, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 jan 2017, 22:45

crotone :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jan 2017, 22:47

Evil Genius II je napisao/la:crotone :D
O jbt :D znaci 4 boda bjeze.
Al hajde nikad se ne zna, proteklih sezona bi sad vec redali seriju remija, tako da ovo je nesto neuobicajeno :mrgreen:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 jan 2017, 22:48

FrancescoTotti je napisao/la: O jbt :D znaci 4 boda bjeze.
Al hajde nikad se ne zna, proteklih sezona bi sad vec redali seriju remija, tako da ovo je nesto neuobicajeno :mrgreen:
Al ove sezone imamo Edina koji ne vadi :mrgreen:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jan 2017, 22:58

Bruno Peres impotentniji od slobode iz tuzle svega mi, pa taj lik ne smije pogledat prema protivnickom sesnaestercu a kamoli da proba probit sta, Fazio pokazao da je igracina prava, odbrana cijela se zapravo odlicno pokazala. Kevin se vraca, Rada vidno umoran (i ne bio...), ddr standardno. Sve u svemu daleko sam zadovoljniji nego proslih sezona i stidljivo ocekujem neki kiks j-a :D

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 23 jan 2017, 01:56

Peres je stroj ljudi, al ne da mu Spaletti da ulazi u 16, već ti je ili Radja ili Dzeko, nekome mora dati loptu, isto tako i Emerson, dok se navikne na spaletija, biće novi Maikon. Samo polako, i Emerson se na početku tražio, sad je već ozbiljan na lijevom boku.
Defrel kad dodje i Flo.kad se vrati, pa njih dva mogu igrat na svakoj poziciji sem stopera i golmana, sad zamisli koliko dobijaš na taktici.
Raduje me forma i pobjede, da je pregurat dok nam se ne oporave igrači i Sallah ne vrati.
Ako se to izgura, svasta može biti.

Sent from my E5603 using Tapatalk

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 jan 2017, 07:14

nema spalletti veze s tim sto peres daje lopte u noge protivnika, sto ne zna centrirati kako treba, sto se bespotrebno zabija u dvojicu trojicu, dribla kada treba dodati, a vraca pas nazad kada treba pokusati probiti sa strane. koncentracija mu je nula pa od njega nemamo skoro nikakve koristi u odbrani i vec ko zna koju tekmu ove sezone momak je nas najgori igrac na terenu.

sve je krenulo nakon povrede koju je imao onih sedmicu dvije ili koliko vec jer prije toga je bio solidan. iskreno se nadam da ce ga povratak florenzija i zdrava konkurencija natjerati da se otrese ove letargije u kojoj je trenutno. mislim, gledali smo ga svi u torinu i znamo sta sve moze, ali ovo sto trenutno daje je nista.

emerson je druga prica skroz. njegov napredak u odnosu na proslu i pocetak ove sezone je za svaku pohvalu.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 jan 2017, 08:59

opasno se kuha oko defrela.

u javnost je plasirana i glasina o mogucem povratku lamele koja je ipak samo to - glasina.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 25 jan 2017, 12:08

red bi i bio da jedna ozbiljna ekipa kao sto je roma ima barem dva napadaca u ekipi, jest da ce nam to ostetiti dzeki jer ce dobijati manju minutazu ali realnost je da se moralo to desiti prije ili kasnije.
Nego jel meni moze iko uopce objasniti kad smo vec kod tog defrela, zasto uopce timovi poput sasula pristaju na ovakve pogodbe? Mislim ta posudba sa mogucnoscu kupovine, ne kontam fakat, tim da daje svog najboljeg igraca drugom timu u situaciji kada mu moze pomoci fakat i kada mu je potreban na posudbu, hajd shvatio bih za transfer, treba se para ovo-ono ali ove posudbe mi ne idu nikako u glavu. sjajna stvar za romu svakako
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 jan 2017, 09:28

Clement Grenier novo pojacanje Rome, posudba s pravom otkupa za 3.5m :thumbup:

slika
Pise se jos da pokusavamo dogovoriti Kessia za ljeto, valjda bi se Paredes trebao prodati da bi mogli priustiti taj transfer. I oko Defrela se dobro oduzilo, Sassuolo izgleda zeli i 20m i 2 vec pomenuta igraca iz Primavere, a nznm ja ga ne bi doveo za vise od 10-12m, i Salah i Flo ce biti u timu za max 20 dana.
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 jan 2017, 09:58

sto se tice greniera, bukvalno je isti tip igraca kao pjanic u smislu pozicije i onoga sto nudi na terenu.

pozitivno je to sto je kreativac odnosno veznjak kakav nam treba obzirom da se cesto mucimo u tom segmentu igre. tehnicki je dobro potkovan i ima solidan pregled igre. za 3,5 miliona koja mozemo a i ne moramo platiti na ljeto je fakticki 'kradja' AKO se ispostavi da je zdrav i spreman odgovoriti zahtjevima serie a.

sto me dovodi do negativnih stvari u vezi ovog transfera, a to je cinjenica da je momak u 26 godini jos uvijek nedorecen, nedefinisan i okarakterisan kao 'vjeciti talenat'. nedostatak samopouzdanja ga je kostao bolje karijere jednako kao povrede tako da ce biti zanimljivo kako ce odgovoriti na spallettijeve trening metode i njegov nacin vodjenja ekipe, pritisak koji sam grad rim i atmosfera oko kluba nose sa sobom kao i navijaci koji znamo svi kakvi znaju biti kada podlegnu euforiji. ukoliko mislite da je pjanic bio 'soft', e ovaj je jos gori.

ukoliko ostane zdrav moze postati nasa najveca kreativna snaga na sredini, kao i prijeko potrebna prijetnja iz prekida jer ima dobar slobodnjak. ALI (i to ogromno ALI) nesto mi govori da smo doveli jos jednog staklenog igraca:

slika

daj boze da grijesim.

kessie je san.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jan 2017, 15:10

Bruno Peres :kafa:

Hejteri :mrgreen:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jan 2017, 15:25

Oj Vermalene yebem ti zenu sto nas zavali.Prvi put Scesny izvadi al zato sad gol pic.ka ti materina prespora prevaro najveca.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 jan 2017, 15:27

E jbg, JJ je morao poceti.
embrace the chaos

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 jan 2017, 15:28

Kakva panjina je Vermealen Tito mili :crazy: :crazy:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.