Pasodzigera je napisao/la:@ Velez-Mostar
Poznato mi je da si ti najveci protivnik Susica,jer dosad niko se nije navalio na Susica kao ti,bez obzira imasli nekakav argument ili ne,ti ces ipak nesto reci protiv Papeta.Poceo si temu o skolovanju,samo da bi sta nasao da ponizis tog covjeka,naravno da Pape nije imao vremena za "jezevu kucicu",a ni za mozda "plavi cuperak" ili "mali princ",ali pobogu brate,kakve veze ima "jezeva kucica" sa fudbalskom taktikom? te navedi mi koji to danas (bivsi)fudbaler fakultetski obrazovan,evo navescu ti par primjera pa mi ti odgovori:
Messi
Ronaldo
Barbarez
Kodro
Hibic
Konjic
Udo Latek
Salihamidzic
Figo
Zidane
Salihovic
Ibisevic
Misimovic
Eto ,navedi mi bar jednog fakultetski obrazovanog?
Nisam se ja navalio na Susica, kao osobu, nego mislim da ne moze on napraviti nista, nema taj trenerski kvalitet, a ovo sam malo ubacio kao odgovor na ne njegove izjave koje su jako smijesne, i pokazuje u dosta navrata da ne zna posao koji radi.
Ja imam osjecaj da je on silom usao u trenerske vode, je.bi ga, steta da takvo ime kao Susic ne zapliva i u to, ali ne moze on biti neki trener, zapamti sta ti kazem.
Od ovih nabrojanih, niko nije zaplovio u trenerske vode, barem ne jos, a i tesko da ce napraviti nesto, danas treneri koji pisu u tefter opstaju, koji crtaju sheme po kojima se krece igrac, i samo sam napravio paralelu izmedju Susica, i recimo Mourinha koji je sutnuo loptu 3 put' u zivotu, a nije ni on zavrsio "famuozni" fakultet!
Usput, dje u ovoj hrpi Konjica i Hibica nadje??'