White Hart Lane Estadio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
jesil ti svjestan koju si ti glupost ovdje napisao? barca ovako igra jos od vremena krojfa. ako je neko nekoga kopirao onda je to mogao raditi jeidno del boske (a nije). jao sta se sve moze procitat na ovim forumima.L_blancos je napisao/la: A Perezu nesto govore,
Ljubomora ih je dovela do takvog kluba, zelja da stignu najbolji klub svih vremena.. Donekle jesu, al samo za dvije tri godine.. I vracaju se u povlasteni polozaj.. Kad neko kaze, igra k'o barca, vjerovatno nezna da je to kopija Realove igre, sitni vez,.. i da je del Bosque to prvi poceo primjenjivati u Realu
Ovo me radujejuznjak> je napisao/la:VILLARREAL GOLEA AL TOTTENHAM (4-1)
White Hart Lane Estadio
hahahahahahahahahahahahahahahahah najjaci majke miBarca u srcu je napisao/la:A zašto se onda zovu kraljevski klub, je li zato što kralj za njih navija?
A za tebe štala.El_7 je napisao/la:za tebe je vrticBarca u srcu je napisao/la:A zašto se onda zovu kraljevski klub, je li zato što kralj za njih navija?![]()
evo ti odg
Znaci imas 15 godina?Barca u srcu je napisao/la:Pa nije glupo.
Što bi se zvao kraljevski klub, koji je razlog, kakve to veze ima sa Realom?
i za Barcu navijam od 2005, dakle od 10. godine, od kad sam počeo da aktivno pratim fudbal, i tada sam uvidio da je Barcelona najbolja na svijetu.
ne postoje glupa pitanja samo glupi odgovoriEl_7 je napisao/la:Ja nepostavljam taka glupa pitanja![]()
nije ni cudni vidi se za koga navijas od 2006 zar ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.