FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 23 jan 2017, 11:00

Rooney88 je napisao/la:Prije svega, pita se Mirin menadzer. Kamo srece da,je samo do Stevanovica.

Steta fkt ali bar ce ostati polusezonu ovu pa kud puklo da puklo.
Ima i do njega naravno, da hoce on da produzi moglo bi se sredit.

Nama je najpametnije sad dovesti Djelmu da ga zakuca za klupu.
amazon je napisao/la:
irfo je napisao/la:
amazon je napisao/la:Treba kakvu kafanu otvoriti za cuganje, bolje bi se isplatilo od parkinga..
nije ti to valjda čala na avataru? Il sam ja lud
Nenad Starovlah :thumbup:

hrasno, ubili bi pare na pub'u. Ev' upravo iz kafane ko pravi neradnik. :kafa:
To je pravi zeljovac :thumbup: , steta sto je dosao u klub u pogresno vrijeme
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 jan 2017, 11:01

Nece momak da ostane jer ima sigurno dobru ponudu poslije ugovora. Da je htio davno bi potpisao ugovor. Treba sad dobro izvagati sta uraditi do kraja ugovora.
Mendzer nema nista s ovim, suplja prica.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 23 jan 2017, 11:02

Polahko ubacivati i vracati Memiju na krilo, svakako je bolje igrao na toj poziciji, a S.Stevanovica neka igra beka. Tu je jos Stanic da pokriva tu stranu. Naravno, neka Stevanovica u prvoj postavi dok je tu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jan 2017, 11:09

slika

Najbolje desno krilo koje mozemo dovesti !
Zna proci igraca, odlican sut, zna se naci u poziciji, ima damu
S odlicnim saigracima bio bi jos bolji nego u prvom mandatu u to sam ubijedjen
Cenane , znas sta ti je radit :!:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 jan 2017, 11:13

Dovodjenje Ogia bi znacilo gomilanje igraca 10000% i daj Boze da onda ikako evropu izguramo. Znamo sta je bilo sa Mulalicem necu da gledam isti scenarij!!!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 23 jan 2017, 11:15

aleksandar_veliki je napisao/la:Uzivo iz Medjugorja :). Vrijeme idealno, Petrovic im dusu uzima, ima i problema sa povredama.
Nadamo se da nisu kakve ozbiljnije povrede, jel ide Slavko sa 2 treninga dnevno ? Ovo oko ugovora, sasvim ocekivano, korektno od nasih sto nisu izlazili sa ciframa u saopstenju kako se ne bi izazvao dodatni gnjev i bijes kod raje. OGNJEN DJELMIC, a tebi Miro sretno ;)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 23 jan 2017, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 jan 2017, 11:15

Steta zbog Mujagica. To smo trebali potpisati. Sve mladih igraca sto smo imali za prodati smo razbacali.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 jan 2017, 11:45

To je kad se pocne pametovati ne treba kondiconi, mogu ja sve sam. Nisu ni pocele pripreme cetiri povrijedena igraca imamo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jan 2017, 11:45

Miroslave Stevanoviću hvala ti na svemu, pokazao si šta znači biti profesionalac u pravom smislu te riječi. Odigraj drugi dio sezone isto kao što si i do sad i sretno ti u nastavku karijere!

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 jan 2017, 11:54

Virtu4l je napisao/la:Miroslave Stevanoviću hvala ti na svemu, pokazao si šta znači biti profesionalac u pravom smislu te riječi. Odigraj drugi dio sezone isto kao što si i do sad i sretno ti u nastavku karijere!

slika

Potpisujem!

Ovako bi se svi trebali odnositi prema našem najboljem igraču u minuloj polusezoni pa i zadnjoj godini a ne kao razjareni čopor da se takmiče ko će ga više ujesti!

Sramota!

Avlami@ Što nisi za one polovnjake objavljivao kada su nam kožu sa leđa gulili a u isto vrijeme Miro sa duplo i troduplo manjom platom nosio naš tim!
Mislim fakat, nema smisla haveru...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 jan 2017, 11:56

Nema potrebe bilo ko da ospe paljbu ni po Stevanovicu a ni po Mujagicu, niti bi volio da se to desi :!:

Stevanovicu koliko smo pruzili sansu da se vrati u zivot toliko je i vratio sto je na kraju 1:1, treba se postaviti na njegovo mjesto, momak je mlad i realno svi znamo da kvalitetom nije za nase lige, samim tim jos on ima fudbal da ganja i da nesto vece napravi sa karijerom ai ima priliku za to, nebih ni ja igrao za par hiljada maraka, kada vani mogu i imam priliku uzeti npr. 10.000 eura svaki mjesec ;)
Sto se tice Mujagica, mali sam rece da Slavko na njega racuna, da je njegovo samo da trenira i da se dokazuje, ali ocito se malom ne ostaje, ruku na srce ubili smo ga i mi u pojam a nije ni dobio pravu sansu ni priliku ...

Sve u svemu sretno im gdje god da odu, sa Slavkom kao trenerom ja se ne brinem, vec sada je vidljiv kostur ekipe za narednih godinu ili dvije, dolaskom npr. Djelmica ili nekog sl. igraca mi odlazak Stevanovica necemo ni osjetiti

Jel ovo iz slobodanke neko na probi? vidim sprint odmah u startu :lol: :rol:

slika
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 23 jan 2017, 11:59

Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi, ali da igraci nisu dobro radili tokom odmora... jedino izuzimam tu povrede koljena jer one dolaze od losih terena i grba...

Ako ce igraci biti fizicki rastrcani kao u zadnjih nekoliko tekmi, bujrum... a ne kao kod slovenca gdje nakon 60. min nisu mogli potrcati... bekrica na aparate prikljucivali, a ni ostali nisu bili bolji...
Ovako slavko zna sta radi...

Sto se Miro nikad ne povrijedi, od ovih povreda fizickog napora... zato sto je sportista od glave do pete, a ne konzument slaufova i zatvarac sarajevskih kafana...

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 23 jan 2017, 12:00

Gore jutro mi odavno nije svanulo , cim sam usto svadja neka u kuci , galama , gungula :problem: Upalim laptop prvo sto me doceka da Miro i Ajdin nece produziti ugovor :crazy: Udjem na portal vidim neke povrede Lendrica i Crnova nadam se da nisu teze....sve u svemu milina!!!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 jan 2017, 12:03

Čuj; neka povreda, to je znak da "Slavko" dobro radi.

Zemljo otvori se :facepalm:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 23 jan 2017, 12:05

Samo da ove povrede nisu ozbiljnije, sto se tice Stevanovica steta sto klub na ljeto nece bilo kakve novce za njega dobiti - barem je zbog toga mogao da potpise.

Idemo dalje, pripreme se nastavljaju, trebaju nam nikad spremniji igraci na proljece !
- Zeljeznicar -

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 23 jan 2017, 12:06

Neandertalac je napisao/la:Čuj; neka povreda, to je znak da "Slavko" dobro radi.

Hahahah najbolje da ih pajserom udara Slavko na zagrijavanju :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 23 jan 2017, 12:06

Neandertalac je napisao/la:Čuj; neka povreda, to je znak da "Slavko" dobro radi.

Itekako se dobro radi samo sto ti to ne kontas... slavko zna fizicki spremiti igraca kao niko... dokaz su oni njegovi u radniku... najbolje spremljena ekipa...
Ali jasan dokaz da igraci nisu dobro radili tokom odmora, cim se olako povredjuju na iole jace fizicke napore...
Sto se Stevanovic ne povrijedi... zato sto je svaki dan trcao, isao u teretanu itd...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 jan 2017, 12:08

Ne moze Slavko biti kondicioni koji uopce nema skole za to. Ima skolovanih ljudi koji se bave kondiciom i jednog takvg smo trebali naci.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 23 jan 2017, 12:12

amazon je napisao/la:Ne moze Slavko biti kondicioni koji uopce nema skole za to. Ima skolovanih ljudi koji se bave kondiciom i jednog takvg smo trebali naci.
Vjerovatno moze biti kazem vjerovatno , je-bo skolu i teoriju praksa je tito...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 23 jan 2017, 12:14

amazon je napisao/la:Ne moze Slavko biti kondicioni koji uopce nema skole za to. Ima skolovanih ljudi koji se bave kondiciom i jednog takvg smo trebali naci.
Glupost žešća, škola tu ništa ne znači, osim običnog papira. Ribar nije imo škole pa je Željo razvaljivo u ex Yu a igrači pucali od snage
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.