NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ako je Zloma potpisao onda nam ovaj ne treba, a i svakako nam ne treba jer nam trebaju provjerena pojacanja
-
- Kontakt:
haahha vidi kozojeba što su se našli povrijeđeni a nerazumiju što sam htio reći,uostalom šta te briga šta ja ovdje pišem idi na svoju temu i tamo prdiHarisFKS je napisao/la:sta napisa covjek... cuj jeftinija radna snagaHrasno1921 je napisao/la:brigsiroki je napisao/la:a koga ćeš dovest kad smo ograničeni ? a ko god dođe u široki nemože biti poznat jedino ako je iz naše škole recimo kao zlomislić, uostalom naša liga je pre loša a mnogi još toga nisu svjesni, pa recimo da široki ima pare za dovest npr samira iz dinama,mislite li da bi on htio doć u ovu raspalu ligu,pa nije lud.
U hrvatskoj drugoj ligi sigurno ima pojačanja za nas,samo je pitanje jesu li ih naši "stručnjaci" prepoznali ili će biti potpuni promašaji...vrijeme će pokazati....
Recimo zrinjski dovodi srbe i bošnjake koji su jeftinija radna snaga od hrvatskih igrača a mi to neradimo,u zrinjskom je ja mislim tomić najplaćeniji igrač koji prima oko 60-tak tisuća godišnje, a više je crnov imao u širokom,pa vidimo što je crnov bio u širokom a što je tomić u zrinjskom... jednostavno promašaji uprave![]()
![]()
ovakva glupost me ne moze povrijedit..objasni mi majke ti sta si htio rec,bas me zanima..cuj jeftinija radna snaga,pa citas li ti uopce sta pises..
Čabraja je potpisao do kraja sezone (Večernji list).
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ajde molim te objasni kako nisu jeftina radna snaga....pa jedan Todorovic i Mesanovic igraju za duplo manje para nego npr Crnov...a izmislili nogomet za njega,drugo je što vi nepotrebno pumpate neke igrače kao onog Duljevića...čovjek zvijezda lige 5 godina nikad ništa odigrao nijeHarisFKS je napisao/la:ovakva glupost me ne moze povrijedit..objasni mi majke ti sta si htio rec,bas me zanima..cuj jeftinija radna snaga,pa citas li ti uopce sta pises..
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Mmmm da, vidjet ćemo kako će se pokazati ove pridošlice. Zloma ako bude imao motiva ponovo igrat ovdje bit će pravo pojačanje, ovi ostali me tek moraju uvjerit da su taj kapacitet da donesu nekakvu prevagu na dosadašnju situaciju kakva je bila.
NK Široki Brijeg
Na poziciji zadnjeg veznog imamo Sesara, Loncara, Kozula, Plazonica, i evo sada Marinu i Zlomislica, previsee
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Koda oni znaju šta rade. Samo nek je vezni. Imamo tu još JuruAndroid je napisao/la:Na poziciji zadnjeg veznog imamo Sesara, Loncara, Kozula, Plazonica, i evo sada Marinu i Zlomislica, previsee
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
A neznas koji je "bolji" od njih. Čuj pojačanja Cabraja i Marina. Pa nikako se opametiti. Stvarni tko je odgovoran za dovođenje igrača pojma nema o svom poslu,ako ćemo iskreno. Isto sam govorio i lani kada su doveli Plazonica,produžili sa Barišićem, a pustiše Kozulja i Pehara. Odmah sam rekao da neće na dobro izaci, i bio sam u pravu. Repić,Barić,Plazonic dovedeni zadnji put. Sada Marina,Carapina. Bolje ne dovoditi. Igraj sa juniorima nego da nam klepaju pare osrednji igrači.Android je napisao/la:Na poziciji zadnjeg veznog imamo Sesara, Loncara, Kozula, Plazonica, i evo sada Marinu i Zlomislica, previsee
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
ti si stvarno ozbiljanskripar96 je napisao/la:Ajde molim te objasni kako nisu jeftina radna snaga....pa jedan Todorovic i Mesanovic igraju za duplo manje para nego npr Crnov...a izmislili nogomet za njega,drugo je što vi nepotrebno pumpate neke igrače kao onog Duljevića...čovjek zvijezda lige 5 godina nikad ništa odigrao nijeHarisFKS je napisao/la:ovakva glupost me ne moze povrijedit..objasni mi majke ti sta si htio rec,bas me zanima..cuj jeftinija radna snaga,pa citas li ti uopce sta pises..

Pisao sam vec, sto prije maknuti covjeka koji odlucuje o transferima jer ocigledno je da nema blage vezePERO1234 je napisao/la:A neznas koji je "bolji" od njih. Čuj pojačanja Cabraja i Marina. Pa nikako se opametiti. Stvarni tko je odgovoran za dovođenje igrača pojma nema o svom poslu,ako ćemo iskreno. Isto sam govorio i lani kada su doveli Plazonica,produžili sa Barišićem, a pustiše Kozulja i Pehara. Odmah sam rekao da neće na dobro izaci, i bio sam u pravu. Repić,Barić,Plazonic dovedeni zadnji put. Sada Marina,Carapina. Bolje ne dovoditi. Igraj sa juniorima nego da nam klepaju pare osrednji igrači.Android je napisao/la:Na poziciji zadnjeg veznog imamo Sesara, Loncara, Kozula, Plazonica, i evo sada Marinu i Zlomislica, previsee
Veca je briga taj nego Miro Kraljevic
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
Koji to igrači u Želji i Sarajevu imaju 16.000 KM mjesečno?HarisFKS je napisao/la:ti si stvarno ozbiljanskripar96 je napisao/la:Ajde molim te objasni kako nisu jeftina radna snaga....pa jedan Todorovic i Mesanovic igraju za duplo manje para nego npr Crnov...a izmislili nogomet za njega,drugo je što vi nepotrebno pumpate neke igrače kao onog Duljevića...čovjek zvijezda lige 5 godina nikad ništa odigrao nijeHarisFKS je napisao/la:ovakva glupost me ne moze povrijedit..objasni mi majke ti sta si htio rec,bas me zanima..cuj jeftinija radna snaga,pa citas li ti uopce sta pises..pa navodis glupe primjere jarane,mogu ja sad nacin 3/4 bosanca ili srbina u zelji ili sarajevu koja su duplo vise placena nego crnov..to nema veze s tim jesu li oni hrvati bosanci ili srbi,nego o tome ko im je menadzer,kolika je platezna moc njihovog kluba..ne mogu vjerovat da postoji covjek koji stvarno ima ovakvo misljenje
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Said Husejinovic naprimjer..i ima ih par sa po 10 tisuca..ali bit price nije u tome nego u ovoj izjavi da su srbi i bosanci jeftinija radna snaga..to nema nikakve veze s vezom..tvoja plata ovisi o mnogo faktora,a nacionalnost nije jedna od njih..PiazzaGrande je napisao/la:
Koji to igrači u Želji i Sarajevu imaju 16.000 KM mjesečno?
-
- Kontakt:
Sad kad ti je klub u Citluku provozaj se i do one raskrsnice citluk međugorije -ljubuski pa vidi za koliko rade ljudi iz sjeverni krajeva a za koliko rade ovi domaci.HarisFKS je napisao/la:Said Husejinovic naprimjer..i ima ih par sa po 10 tisuca..ali bit price nije u tome nego u ovoj izjavi da su srbi i bosanci jeftinija radna snaga..to nema nikakve veze s vezom..tvoja plata ovisi o mnogo faktora,a nacionalnost nije jedna od njih..PiazzaGrande je napisao/la:
I ti ces te ljude usporedit s profesionalnim fudbalerima?GradKamena1 je napisao/la:Sad kad ti je klub u Citluku provozaj se i do one raskrsnice citluk međugorije -ljubuski pa vidi za koliko rade ljudi iz sjeverni krajeva a za koliko rade ovi domaci.HarisFKS je napisao/la:Said Husejinovic naprimjer..i ima ih par sa po 10 tisuca..ali bit price nije u tome nego u ovoj izjavi da su srbi i bosanci jeftinija radna snaga..to nema nikakve veze s vezom..tvoja plata ovisi o mnogo faktora,a nacionalnost nije jedna od njih..PiazzaGrande je napisao/la:
Produžite sa tim sa ove teme...GradKamena1 je napisao/la:Sad kad ti je klub u Citluku provozaj se i do one raskrsnice citluk međugorije -ljubuski pa vidi za koliko rade ljudi iz sjeverni krajeva a za koliko rade ovi domaci.HarisFKS je napisao/la:Said Husejinovic naprimjer..i ima ih par sa po 10 tisuca..ali bit price nije u tome nego u ovoj izjavi da su srbi i bosanci jeftinija radna snaga..to nema nikakve veze s vezom..tvoja plata ovisi o mnogo faktora,a nacionalnost nije jedna od njih..PiazzaGrande je napisao/la:
hahahahhahahaha onda bi bilbija trebo imati brat bratu 25.000 km mjesečnoHarisFKS je napisao/la:Said Husejinovic naprimjer..i ima ih par sa po 10 tisuca..ali bit price nije u tome nego u ovoj izjavi da su srbi i bosanci jeftinija radna snaga..to nema nikakve veze s vezom..tvoja plata ovisi o mnogo faktora,a nacionalnost nije jedna od njih..PiazzaGrande je napisao/la:
HŠKZ!
Zloma i Marina ce ti igrati u prvom sastavu zajedno garantiram, Loncar moguće....Zamijenit će one trutove Sesara, Juru, Plazonica, Kožul će ulaziti s klupe. Momci koji će orati teren a ne sve kočiti i usporavati.Android je napisao/la:Na poziciji zadnjeg veznog imamo Sesara, Loncara, Kozula, Plazonica, i evo sada Marinu i Zlomislica, previsee

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Nije njegovo misljenje zadrto , mada se tako cini . Samo nisu drugi igraci u BiH potplaceni, oni su placeni realno . Nego je cinjenica je da Siroki preplacuje igrace, jer ih dovodi iz lige u kojoj su igraci puno placeniji nego kod nas , Hrvatske.HarisFKS je napisao/la:ti si stvarno ozbiljanskripar96 je napisao/la:Ajde molim te objasni kako nisu jeftina radna snaga....pa jedan Todorovic i Mesanovic igraju za duplo manje para nego npr Crnov...a izmislili nogomet za njega,drugo je što vi nepotrebno pumpate neke igrače kao onog Duljevića...čovjek zvijezda lige 5 godina nikad ništa odigrao nijeHarisFKS je napisao/la:ovakva glupost me ne moze povrijedit..objasni mi majke ti sta si htio rec,bas me zanima..cuj jeftinija radna snaga,pa citas li ti uopce sta pises..pa navodis glupe primjere jarane,mogu ja sad nacin 3/4 bosanca ili srbina u zelji ili sarajevu koja su duplo vise placena nego crnov..to nema veze s tim jesu li oni hrvati bosanci ili srbi,nego o tome ko im je menadzer,kolika je platezna moc njihovog kluba..ne mogu vjerovat da postoji covjek koji stvarno ima ovakvo misljenje
Pa prosjecan drugoligas u Hrvatskoj daje place koliko prosjecan BH Premierligas . To je cinjenica . Siroki zbog svoje politike tu godinama trpi i trosi previse na ispod porsjecne nogometase .
Normalno da ce Lendric i Steavanovic u Zelji imat dobru placu , ali oni i vrijede toliko. Problem je sto neki Plazonici u Sirokom imaju placu skoro koliko i najbolji igraci Zrinjskog i Zeljeznicara . A plazonic nikad sirokom nece donijeti koliko Tomic i Todorovic Zrinjskom ili Stevanovic Zelji.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MukiBek, supervizor i 47 gostiju.