Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Rafa se poceo Damirizirati po terenu, nesto slajsa i mlatara i pognuo glavu. Hatmu mu treba prouciti sad izmedju 4. i 5. seta.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Joj bodi, dje ces rec da nam je nada Raonic, covjek se pati protiv budaletine koja svaki drugi udarac il zakucava u svoje polje il gadja linijske sudije 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Rekoh ja, Gaele institucijo. Izbacuj ublehu
Malo sam se zezno u prognozi, mislio sam 3:0 ono ce biti 3:2 za cokoladnog 

Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 23 jan 2017, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Imunološka reakcija na hemiju. Organizam se čisti. Ne treba ti očitiji dokaz..Effenberg je napisao/la:Sve je ovo manje vise ocekivano, Monfils nema kondicije da igra drugu heftu turnira, to sam kod njega cesto primjetio. Ne znam sta radi da li pusi po 10 dzointa na dan, ali lik je zadihan i bas nema kuveta. Malo se trza ali Rafa ima potpunu kontrolu 95% trajanja meca.
Nego ljudi sta je ono s Rafom pa se onako topi ko sladoled???
Šarapova je previše ruska i slovenska, da je ona npr ročesti ili tako neko prezime niko ne bi primjetio doping
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
TrollsRoyce je napisao/la:Da, bas Fedex ispusti finale zato sto je s druge strane Nadal. Federer je najveci svih vremena, ako ti nije dovoljan dokaz ovakav povratak sa 36 godina, onda stvarno ne znam. Drugi je Nadal, ali je razlika u velicini i dalje neuporediva.AA23 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Cuj nada![]()
Ko da je RG 2008.
![]()
Ma daj Rafu u finalu, ako neko misli da s ovim potok lopticama moze ugrozit ofanzivni arsenal Fedexa, vara se.
Nemoj kasnije jesti svoje riječi bezveze, da Nadal izadje u invalidskim kolicima, Federer bi mu poklonio finale GSa u krucijalnom momentu, i to je činjenica, ne što Nadal odigra aman zaman već zato što Federer postane ograničen teniser pun grešaka.
Koja je budala ovaj Monfils, al ja ne vjerujem
Druže ja sam okorjeli Federerov fan

Monfils, kakva budaletina majko mila

Sreća pa mu je Monfils sa druge strane, ovo trenutno Nadala ne stavlja medju favorite, al baš je Monfils katastrofa, imaš break i 30-00 i pokloni Nadalu gem hladno brat, aj levata.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 23 jan 2017, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Je li ovo početak kraja za velikog Rafu? Onog što je trebao igrati u finalu za Rogerom? 

Ovo se damo malo pravi drama al dobija ovo Rafa. Crnjo je cirkusant. Circus Soleile tamo on treba.
bodi123 je napisao/la:Bolje izvlaciti sorc iz guzice nego **** publici mater na sav glas i glumiti povredu i traziti neke retardirane medical timeoute kada si na pragu poraza.
Bas je odvratan taj Novak. Zasjenio je Raficino ceprkanje po s upku pa onda taj isti prst stavlja na nos

Tako je yebemu, hajde sad zavrsavaj to ne zajebaji se
Gledaj ti ovih iznad sto su se nakotili cim stvari krenu malo nizbrdo
Gledaj ti ovih iznad sto su se nakotili cim stvari krenu malo nizbrdo

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Katastrofalan gem Gaela, šteta...
Steta lude glave, steta imam na tippingu 3:2 za Rafu, ostatak toura 3:1. 
Od sad izbjegavam meceve Monfilsa, jbte led svaki treci poen u svoje polje il houmran.

Od sad izbjegavam meceve Monfilsa, jbte led svaki treci poen u svoje polje il houmran.
VAMOS!!!
Valja izgubit živce protiv Raonića...
Rogerovci na aparatima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
E radi ovoga djeco draga je Rafa veliki a Gael jos ima da uci. To je razlika izmedju kvalitetnih i vrhunskih.
Sad po Milosa Rafaele sine Majorcanski!
Sad po Milosa Rafaele sine Majorcanski!

Sreća još jednom Nadalu što mu je sa druge strane bio ovaj levat, iskreno mislim da bi onaj Nishikori od jučer preokrenuo ovaj meč i izbacio Nadala, ovakva doza nestabilnosti i komad budale koja ne može ostati fokusiran 10 sekundi, mislim dobro je i uzeo set, veći problem je to što je dao svoju prednost Nadalu još jednom i vratio ga u meč.
10 duplih grešaka
Ako Raonić bude naletio na ovakvog Nadala mislim da se tada Nadal neće izvući.
10 duplih grešaka

Ako Raonić bude naletio na ovakvog Nadala mislim da se tada Nadal neće izvući.
Nema veze, ja sam uvjeren da moze i preko njega sa ovom igrom iz prva 2 seta, Raonic je danas visio opasno sa Agutom, spasavao 3 brejk lopte u 3. setu koje bi znacile vodstvo Aguta 2-1 i vjerovatno kraj za Milosa.vedoz je napisao/la:VAMOS!!!
Samo boze mu zdravlja, i idemo korak po korak.
A za ove sto su se ponadali opet hladan tus nazalost.

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 23 jan 2017, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav midget je ovaj Gael
Veoma tužno, njegova igra izgleda.
Tužno je što Delpa nema na turniru, kakvu bi priliku imao, da osvoji još jedan GS

Tužno je što Delpa nema na turniru, kakvu bi priliku imao, da osvoji još jedan GS
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Imat ce Delpo mnogo prilika, igrom je top 3, samo da se kondiciono spremi i pocne samarat ovu nejac.
-
- Kontakt:
Nekad zaista pomislim da neki ne znaju gledati tenis.Onaj je reko kako je Nadalova igra pickasta.Necu mu zamjerit, vjerovatno gleda tenis 3 ili 4 put u zivotu, a Rafu 1 ili 2 put...Rafa citav zivot igra te TS udarce kojima priprema poene i tjera protivnika na grešku.I najbolji i najjaci TS udarci, i Fh i Bh, izgledaju kao baloni i sporiji su od flat udaraca,što je i logično, valjda je zato pomislio to što je pomislio...
Rafin servis je odlican, u kontinuitetu.Forehand dijagonala je isto tako dobra, a ona je osnova njegovog tenisa.Najviše šteka taj IO i forehand po liniji.Dobro pripremi poen sa tim CC forhendima ali završnica često ne bude dobra te Monfils ili bilo koji drugi protivnik produzi poen.BH je dosta stabilan ali opet kraće loptice ne uspjeva da kazni vinerom.Međutim to su finese.Kod Rafe su ofanzivna riješenja luksuz, kad ona rade na 100% gledamo tenis kao u 2013-oj.
On sa ovim što ima trenutno će sigurno namučiti Miloša.I ja mislim da ce Milos pobjediti, ako se Rafa jos ne poboljsa.Ali i ovo je dovoljno za 4 teška seta, par TB-ova i rovovsku borbu, mozda cak i 5 komada.
Ništa više na ovom turniru i nisam očekivao od Rafe kad sam vidio zrijeb.Miloš igra tenis zivota, treci je na svijetu, i nije nikakvo razocarenje da Rafa turnir završi u 1/4.
Bitno je da stvari idu u pravom smjeru.

Rafin servis je odlican, u kontinuitetu.Forehand dijagonala je isto tako dobra, a ona je osnova njegovog tenisa.Najviše šteka taj IO i forehand po liniji.Dobro pripremi poen sa tim CC forhendima ali završnica često ne bude dobra te Monfils ili bilo koji drugi protivnik produzi poen.BH je dosta stabilan ali opet kraće loptice ne uspjeva da kazni vinerom.Međutim to su finese.Kod Rafe su ofanzivna riješenja luksuz, kad ona rade na 100% gledamo tenis kao u 2013-oj.
On sa ovim što ima trenutno će sigurno namučiti Miloša.I ja mislim da ce Milos pobjediti, ako se Rafa jos ne poboljsa.Ali i ovo je dovoljno za 4 teška seta, par TB-ova i rovovsku borbu, mozda cak i 5 komada.
Ništa više na ovom turniru i nisam očekivao od Rafe kad sam vidio zrijeb.Miloš igra tenis zivota, treci je na svijetu, i nije nikakvo razocarenje da Rafa turnir završi u 1/4.
Bitno je da stvari idu u pravom smjeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.