Neandertalac je napisao/la:Idemoplavi je napisao/la:eto Sefer je spremao koliko me sjecanje služi proslo ljeto pa znamo koliko smo zraka u plućima imali, vazda naka kuknjava kad nekoga nema, pravi smo paćenici, joj nema Amara, joj nema Sefera, joj ode Jamak valjo bi nam, ode Miro joj. Ode Miro nek mu je sa srecom ni prvi ni posljednji. Dosao primao platu igrao, ne želi vise, nek odradi do kraja, pod uslovom da igra istim žarom i ruku mu pruziti. I mene huja uhvati ali kad racionalno razmisljam tako je kako je... Povreda je bilo i bice ih jos taman da imamo svoju kliniku i dekana za fizičku spremu i kondiciju
Tako je  

Treba ih pustiti da rade ima rezultat kao mjerilo.
Sa druge strane imamo i "vas" koji perete na ruke sve i jednu odluku!
Taman da nam je limar klupski doktor ili paleontolog kondicioni trener vi bi govorili da je to ok i da tako treba.
 kuknjava

Evo kad me već vučeš za jezik:
Smeta mi:
1. Uzak stručni štab. (Mulaosmanivic je pravi potez ali po meni trebaju jos dvojica, jedan striktno za analize protivnika koji bi se sa Slavkom konusltovao, drugi koji bi bio slično kao Adin jer ipak ima 23 fudbalera treba se posvetiti.
2. Trener golmana, pratiti nekoga mladog ambicioznog i dovesti ga. Kara bio dno golman ne znam sta on može bilo koga naučiti.
3. jos makar dva fizioterapeuta, dovoditi neke momke ili djevojke na stažiranje
4. investirati cim prije u one mjerače prsluke koji ce biti i na utakmicama da se tačno zna ko koliko trči. to poboljsava i namece vise truda i zalaganja svakog pojedinaca.
5. Fadila Žerica odstraniti da nema nikakve veze sa klubom a kamol i skaut kluba 
6. pokusati jos vise suziti dodir raznih managera sa omladinskim pogonom
7. Nikad vise ne dozvoliti saradnju niti sa jednim managerom niti agnecijom iskljucivo skautirati pojačanja i dovoditi provjerene igrače pa makr uvijek bili iz nase lige. slučaj Toskasi, Pozder Hervas isprintati i boldirati i svakom novom treneru SD dati ko urnek kako ne treba..
Eto ovo u kratkim crtama sta je po meni goruce u ovom momentu a ne iziskuje mnogo...