FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 23 jan 2017, 15:37

Slavko rece 2-3 godine Evropska liga nema se para dat za Stevanovica pa gospodine kako to ti kontas igrat Evropsku ligi.Skim ces igrat ili ces reci e da je ovaj ili onaj osto sigurno BI igrali Evropsku ligu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 jan 2017, 15:45

Idemoplavi je napisao/la:
Evo kad me već vučeš za jezik:

Smeta mi:

1. Uzak stručni štab. (Mulaosmanivic je pravi potez ali po meni trebaju jos dvojica, jedan striktno za analize protivnika koji bi se sa Slavkom konusltovao, drugi koji bi bio slično kao Adin jer ipak ima 23 fudbalera treba se posvetiti.
2. Trener golmana, pratiti nekoga mladog ambicioznog i dovesti ga. Kara bio dno golman ne znam sta on može bilo koga naučiti.
3. jos makar dva fizioterapeuta, dovoditi neke momke ili djevojke na stažiranje
4. investirati cim prije u one mjerače prsluke koji ce biti i na utakmicama da se tačno zna ko koliko trči. to poboljsava i namece vise truda i zalaganja svakog pojedinaca.
5. Fadila Žerica odstraniti da nema nikakve veze sa klubom a kamol i skaut kluba
6. pokusati jos vise suziti dodir raznih managera sa omladinskim pogonom
7. Nikad vise ne dozvoliti saradnju niti sa jednim managerom niti agnecijom iskljucivo skautirati pojačanja i dovoditi provjerene igrače pa makr uvijek bili iz nase lige. slučaj Toskasi, Pozder Hervas isprintati i boldirati i svakom novom treneru SD dati ko urnek kako ne treba..

Eto ovo u kratkim crtama sta je po meni goruce u ovom momentu a ne iziskuje mnogo...

Sve to haveru, kada me već vučeš za jezik, jedan dobar školovan Sportski Direktor, Željovac bi mogao odraditi. Bi odradio.

Ti ( ako se dobro sjećam, ne zamjeri) ono reče ne treba i sada imamo situaciju da nam škripi na elementarnim stvarima jer nema struke da donosi odluke. Strategija kluba ispred svega.

Ali eto hbga, šta znam ja...

Nego da ne širimo ovu temu sada, može otići u krivom smjeru. Ako hoćeš imamo pp pa opleti...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 jan 2017, 15:50

Alipasino je napisao/la:Slavko rece 2-3 godine Evropska liga nema se para dat za Stevanovica pa gospodine kako to ti kontas igrat Evropsku ligi.Skim ces igrat ili ces reci e da je ovaj ili onaj osto sigurno BI igrali Evropsku ligu.
:crazy:

Pa jbg ti valjda se zna sta je sad prioritet? izlazak u Evropu i izgradnja istocne tribine dva glavna i osnovna cilja ...
"Za dvije tri godine" je tamo negdje 2018. - 2019., izgradnjom komplet istocne tribine i izdavanjem poslovnih prostora na istoj godisnje bi klub kasirao izmedju 200 i 250.000 KM, uzimajuci u obzir da se od sjevera sad uzme 240.000 to bi sa istokom bilo skoro pola miliona maraka godisnje, to ti je pola miliona maraka sigurice svake sezone ...

Ide se stepenica po stepenica, uz ovakav nacin rada i Slavke i nekih drugih struktura vjerujem da je moguce to sto je Slavko rekao, i da se razumijemo covjek nije nista obecao, vec je rekao da bi to trebao biti cilj ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Maxi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Maxi » 23 jan 2017, 16:09

Vijest o tome da Miroslav Stevanović na ljeto odlazi kao slobodan fudbaler prokomentarisao je i bivši Željin igrač Dušan Simić, koji je plavi dres nosio u sezonama 1986/1987 i 1988/1989.

On je na Facebooku, između ostalog, prokomentarisao kako je ovakva Stevanovićeva odluka nekorektna, cinična i sebična.

“Nije poenta da mu se da velika plata..već odnos igrača prema klubu. On želi po svaku cijenu da ode a da nema obeštećenje.To je nekorektno, cinično, sebično....napravi nov ugovor, obezbijedi visinu obeštećenja kod odlaska, da bi i klub mogao bar nešto da zaradi, jer ti je on omogućio da vrijediš koliko vrijediš, dobro si igrao, naplatićeš to....ali ne na taj način........sve nas bivše je Željo napravio da postanemo igrači, da posle zaradimo kada odemo, ali niko od nas nije ucjenjivao klub, koliko ja znam!”, komentarisao je Simić.

Dušan Simić je jednom prilikom je za oficijelnu stranicu FK Željezničar izjavio: „Sada kada sagledam sva dešavanja, dolazim do zaključka da je Željo za mene bio ostvarenje svega onoga što jedan fudbaler u svojoj karijeri želi da doživi. Željo me potvrdio kao fudbalera, a i ja sam učinio sve da me upamte kao fudbalera koji je sa puno želje i odano nosio plavi dres. Ja sam to doživljavao kao privilegiju koju malo ko u tadašnje vrijeme može da ima”.

Istina, od trenutka kada je došao u Željezničar i Stevanović je profesionalno i sa puno zalaganja odradio svoj posao.

Sve stoji što je napisano!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 23 jan 2017, 16:15

Neandertalac je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:eto Sefer je spremao koliko me sjecanje služi proslo ljeto pa znamo koliko smo zraka u plućima imali, vazda naka kuknjava kad nekoga nema, pravi smo paćenici, joj nema Amara, joj nema Sefera, joj ode Jamak valjo bi nam, ode Miro joj. Ode Miro nek mu je sa srecom ni prvi ni posljednji. Dosao primao platu igrao, ne želi vise, nek odradi do kraja, pod uslovom da igra istim žarom i ruku mu pruziti. I mene huja uhvati ali kad racionalno razmisljam tako je kako je... Povreda je bilo i bice ih jos taman da imamo svoju kliniku i dekana za fizičku spremu i kondiciju
Tako je :thumbup:
Treba ih pustiti da rade ima rezultat kao mjerilo.

Sa druge strane imamo i "vas" koji perete na ruke sve i jednu odluku!
Taman da nam je limar klupski doktor ili paleontolog kondicioni trener vi bi govorili da je to ok i da tako treba.
kuknjava
:bow: :opaopa:
Radnička klasa !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 jan 2017, 17:13

Miro je profesionalac i hvala mu za sve ali Željo ga je vratio u život.
Morao je produziti pa neka ide na ljeto samo da sta zaradimo. Ja tako mislim i nemoj me citirati bilo ko drugacije misli.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 jan 2017, 17:40

Pitanje za portal? dali ce te obezbjediti live stream utakmice protiv Capljine?
1921'

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 jan 2017, 17:51

Hoce li biti slika sa drugog treninga danas ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jan 2017, 18:13

Hrasno1921 je napisao/la:Pitanje za portal? dali ce te obezbjediti live stream utakmice protiv Capljine?
Nama je odavno zabranjeno i live stream press konferencije da radimo, a ne utakmice. Ne vole u zelji medije koji nisu u njihovom vlasnistvu.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 23 jan 2017, 18:15

admin je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Pitanje za portal? dali ce te obezbjediti live stream utakmice protiv Capljine?
Nama je odavno zabranjeno i live stream press konferencije da radimo, a ne utakmice. Ne vole u zelji medije koji nisu u njihovom vlasnistvu.
ne vole medije koji su u vlasnistvu nekog drugog

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jan 2017, 18:16

Da, to je isto

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 jan 2017, 18:17

admin je napisao/la:
Sasvim ocekivano, i ako sam pomislio da je Mlaco poboljsao odnose na relaciji portal - klub ipak sam se prevario, steta ...
1921'

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 jan 2017, 18:17

Bit ce izvjestaj na 1921.tv tako da to ne bi trebao biti problem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 23 jan 2017, 18:18

admin je napisao/la:Da, to je isto
kako li to da je samo vama zabranjeno

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jan 2017, 18:22

Sta imas branit ostalim medijima da rade u medjugorju kad sjede u sarajevu.

Bolje da nisam ni odgovarao, vidim da cu biti kriv za nesto.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 23 jan 2017, 18:28

admin je napisao/la:Sta imas branit ostalim medijima da rade u medjugorju kad sjede u sarajevu.

Bolje da nisam ni odgovarao, vidim da cu biti kriv za nesto.
mozemo bacat suplju do sutra, al svi dobro znamo zasto je zabranjeno, i zbog cega je ogroman broj zeljovaca otisao sa ovog foruma

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jan 2017, 18:29

To sam i ja rekao

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 jan 2017, 18:34

Nije ni vase maslo za ramazana a njihovo pogotovo, ovako vise stete ima klub nego vi, prvenstveno sto se moraju potucati sa medijskim sponzorstvima sa portalima koji dnevno imaju jedva hiljadu dvije klikova, za razliku od vas koji ste sportski portal broj jedan u drzavi, i cini mi se 11.portal po posjecenosti u drzavi, sve u svemu duvnut ce u skorije vrijeme neki drugi vjetrovi, pa uletite i potrudite se ...
1921'

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 jan 2017, 18:36

Duvnuce,duvnuce.Ide proljece. :urnebes: :urnebes:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 jan 2017, 18:37

NEZALAGANJE je napisao/la:Duvnuce,duvnuce.Ide proljece. :urnebes: :urnebes:
Kad Miske puhne ima da bude bura u Sarajevu. :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: obagol, zlatandr i 16 gostiju.