FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ajde da vam kazem otprilike sta ce se desiti u Slobodi, tako da se ne zamarate previse.
Sto se tice igraca, Kostic i Fatic ce sigurno otici, cekaju istek ovog mjeseca te ako im uprava ne bude dala ono sto im je prethodna obecala idu na arbitrazu i lagano ce dobiti.Jos su u klubu jer cekaju da prođe i ovaj mjesec, to je jos jedna plata.
Dalje, moguce da dođe jos jedan golman i to od poznatog nam Husare koji vrsi pritisak na Jagodica, a ovaj se opet ne pita nizasta kad su transferi igraca u pitanju.Nadalje cak se spominje da bi i Pirija mogao da se vrati ali prvo traze pare, kazem u mnozini jer mislim i na Husaru i Pirica.
Doveli su ponovo Salihovica, Jahica, Mujkica, pa evo i Uros mali ide na pripreme, a svi ce oni da igraju za dzabe, to da se zna, jer svi su iz Tuzle, domaci igraci, Uros i Carlos odlicni i zbog godina mogu uvijek biti na klupi, tako da je to to.
U 2 dijelu sezone, da se džabe ne nadamo razigravanju za prvaka.Nema se para i ocekujte losu atmosferu, a ove price da su podijelili plate i tako to, vjerujte da nisu, jer mogu oni izjavljivati sta hoce, ali igraci nisu dobili nista, zato ce jos neki otici.
Sto se tice igraca, Kostic i Fatic ce sigurno otici, cekaju istek ovog mjeseca te ako im uprava ne bude dala ono sto im je prethodna obecala idu na arbitrazu i lagano ce dobiti.Jos su u klubu jer cekaju da prođe i ovaj mjesec, to je jos jedna plata.
Dalje, moguce da dođe jos jedan golman i to od poznatog nam Husare koji vrsi pritisak na Jagodica, a ovaj se opet ne pita nizasta kad su transferi igraca u pitanju.Nadalje cak se spominje da bi i Pirija mogao da se vrati ali prvo traze pare, kazem u mnozini jer mislim i na Husaru i Pirica.
Doveli su ponovo Salihovica, Jahica, Mujkica, pa evo i Uros mali ide na pripreme, a svi ce oni da igraju za dzabe, to da se zna, jer svi su iz Tuzle, domaci igraci, Uros i Carlos odlicni i zbog godina mogu uvijek biti na klupi, tako da je to to.
U 2 dijelu sezone, da se džabe ne nadamo razigravanju za prvaka.Nema se para i ocekujte losu atmosferu, a ove price da su podijelili plate i tako to, vjerujte da nisu, jer mogu oni izjavljivati sta hoce, ali igraci nisu dobili nista, zato ce jos neki otici.
kakoce bit dobro.imas moda na temi koji voli i nosi grb drugog klub a.
imas upravu bivsu koja svasta obeca pa pobjegne.imas novu upravu koje ne zma ni sama jesul obecali il vec zakebali.
imas igrace koji jedan dan ljube grb drugi dan tuze klub.
imas igrace koji to sve irade pa opet se i vrate hahaha
koje clanske ko?
a tek stadion pa navijaci...
sve ce to bit OK
imas upravu bivsu koja svasta obeca pa pobjegne.imas novu upravu koje ne zma ni sama jesul obecali il vec zakebali.
imas igrace koji jedan dan ljube grb drugi dan tuze klub.
imas igrace koji to sve irade pa opet se i vrate hahaha
koje clanske ko?
a tek stadion pa navijaci...
sve ce to bit OK

Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 23 jan 2017, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi post,i dosao da nas prosvjetli......bravo majstore 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
lnner circle...solinas je napisao/la:Prvi post,i dosao da nas prosvjetli......bravo majstore

Ko je veznjak Aco, reci raji ba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kako nam se juniori drze, mogul izdrzat tempo?aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam drug tako mi svega. Tu sam stalno s njima, no kriju dobro ali 99 posto ce doci. Danas na treningu im je Jagodic dusu izvadio, a i Dedic golmanima. Ja otisao, nisam ih vise mogao gledatiwobly92 je napisao/la:Ko je veznjak Aco, reci raji ba..
Lijepo je to sve oko clanova al si opet velika 0 ako nema nekog s ozbiljnim parama na celu kluba. Al eto tad si velika 0 svih nasSkojevska je napisao/la:Celik odlicno napreduje sa clanarinama, ovo i nama fali ali nam fale i ljudi kojima mozemo vjerovat, trenutnom vodstvu ne dam ni marke dok ne dokazu suprotno.

Nad tobom sunce najljepše sja
- hule_barca
- Kontakt:
- FrantoBauzek
Hvala Aco na izvjestavanju iz prve rukealeksandar_veliki je napisao/la: Rade druze, trude se, mada se vidi da su im prve prave pripreme. No, doista se trude i sve su dobri i odgojeni momci. Pozitivno sam iznenadjen.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
A veznjak je beli Filip Arezina, to je godiste koje Vlado voli 

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Ne bi to bilo ni malo lose.pompom je napisao/la:A veznjak je beli Filip Arezina, to je godiste koje Vlado voli
- FrantoBauzek
Ne znam, ti si spomenuo da si iz Zivinica. Preporucujem tebe za moderatora. Svi volimo jedan klub, FK Slobodu, neovisno odakle je ko. Provokacija je drzati sliku FK Sloga Simin Han, pogotovo zato sto se u zadnje vrijeme prica o nekom gradskom derbiju kao i uzdizanju lika i djela prethodnika ovog UO, cak iznad samog kluba FK Slobode i sta taj klub predstavlja.SARS je napisao/la:Posto anketa ide ka tome da ce Mramor ostati moderator samo da upoznam doticnog a vas sve ostale da u buduce ce moj avatar da budu slike zelje ili sarajeva, jer to ce da budu moji radovi a ja cu i dalje da navijam za Slobodu
Nije isto postaviti sliku NK Mramora, Kikaca, Proletera, Mladost Soline, koji su niza liga i samim tim nema dodirnih tacaka u takmicarskom smislu sa nasim klubom. Ili sliku klubova Barcelone i ostalih evropskih velikana, sa kojima takodjer FK Sloboda nece u skorijoj buducnosti imati dodirnih tacaka u takmicarskom smislu.
FK Sloga vise nije filijala FK Slobode i vec se nekoliko sadasnjih navijaca FK Slobode izjasnilo da bi rado preslo da navija za FK Slogu, jer babuka je tamo. To ce mozda biti cisti gradski derbi za koju godinu, a nijedan iskreni Slobodas nece navijati za taj klub

Jedan grad, jedna ljubav

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Izuzetno kvalitetan momak koji moze donijeti jos boljoj igri. Iskreno se nadam da je on.pompom je napisao/la:A veznjak je beli Filip Arezina, to je godiste koje Vlado voli
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Opet pises nebuloze i gluposti.FrantoBauzek je napisao/la:Ne znam, ti si spomenuo da si iz Zivinica. Preporucujem tebe za moderatora. Svi volimo jedan klub, FK Slobodu, neovisno odakle je ko. Provokacija je drzati sliku FK Sloga Simin Han, pogotovo zato sto se u zadnje vrijeme prica o nekom gradskom derbiju kao i uzdizanju lika i djela prethodnika ovog UO, cak iznad samog kluba FK Slobode i sta taj klub predstavlja.SARS je napisao/la:Posto anketa ide ka tome da ce Mramor ostati moderator samo da upoznam doticnog a vas sve ostale da u buduce ce moj avatar da budu slike zelje ili sarajeva, jer to ce da budu moji radovi a ja cu i dalje da navijam za Slobodu
Nije isto postaviti sliku NK Mramora, Kikaca, Proletera, Mladost Soline, koji su niza liga i samim tim nema dodirnih tacaka u takmicarskom smislu sa nasim klubom. Ili sliku klubova Barcelone i ostalih evropskih velikana, sa kojima takodjer FK Sloboda nece u skorijoj buducnosti imati dodirnih tacaka u takmicarskom smislu.
FK Sloga vise nije filijala FK Slobode i vec se nekoliko sadasnjih navijaca FK Slobode izjasnilo da bi rado preslo da navija za FK Slogu, jer babuka je tamo. To ce mozda biti cisti gradski derbi za koju godinu, a nijedan iskreni Slobodas nece navijati za taj klub![]()
Jedan grad, jedna ljubav
Nijedan Tuzlak nece navijati za Slogu kada igra protiv Slobode,ali kada nije tako,svaki pravi Tuzlak ce zeljeti uspjeh te ekipe jer to je tuzlanski klub kao i ti timovi koje si nabrojao...

To sto ti pises vec mjesecima,cisto je mrznja prema doticnoj osobi.
Covjek se nikada nije izdizao iznad Slobode,uvjek je govorio da je Sloboda iznad svih nas,svi smo prolazni a Sloboda vjecna.Tako je govorio.
Zasto imas potrebu da blatis covjeka i pljujes u svakoj prilici.
Pretstavljas se tuzlakom i furas SDP toleranciju a konstantno pises gluposti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Hval tebi Franto al ni najmanje mi nije u interesu da budem moderator,ovdje me je samo iznerviralo sto je dosao da glumi budalu sa grbom Sloge i kao ne zelim ja to da promijenim po cijenu da mi oduzmu moderaciju, i plus nije ni stalno tu, dosao je poslije dva mjeseca i glumi baju sa grbom SlogeFrantoBauzek je napisao/la:Ne znam, ti si spomenuo da si iz Zivinica. Preporucujem tebe za moderatora. Svi volimo jedan klub, FK Slobodu, neovisno odakle je ko. Provokacija je drzati sliku FK Sloga Simin Han, pogotovo zato sto se u zadnje vrijeme prica o nekom gradskom derbiju kao i uzdizanju lika i djela prethodnika ovog UO, cak iznad samog kluba FK Slobode i sta taj klub predstavlja.SARS je napisao/la:Posto anketa ide ka tome da ce Mramor ostati moderator samo da upoznam doticnog a vas sve ostale da u buduce ce moj avatar da budu slike zelje ili sarajeva, jer to ce da budu moji radovi a ja cu i dalje da navijam za Slobodu
FK Sloga vise nije filijala FK Slobode i vec se nekoliko sadasnjih navijaca FK Slobode izjasnilo da bi rado preslo da navija za FK Slogu, jer babuka je tamo. To ce mozda biti cisti gradski derbi za koju godinu, a nijedan iskreni Slobodas nece navijati za taj klub![]()
Jedan grad, jedna ljubav
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Zašto ne treniramo u "Ardu" opremi?
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
- FrantoBauzek
Spinujes druze i skreces sa teme. Tema i namjera post-a je pokazati da nije isto postaviti sliku Barcelone ili NKMramora sa jedne i FK Sloge sa druge stranesolinas je napisao/la: Opet pises nebuloze i gluposti.
Nijedan Tuzlak nece navijati za Slogu kada igra protiv Slobode,ali kada nije tako,svaki pravi Tuzlak ce zeljeti uspjeh te ekipe jer to je tuzlanski klub kao i ti timovi koje si nabrojao...![]()
To sto ti pises vec mjesecima,cisto je mrznja prema doticnoj osobi.
Covjek se nikada nije izdizao iznad Slobode,uvjek je govorio da je Sloboda iznad svih nas,svi smo prolazni a Sloboda vjecna.Tako je govorio.
Zasto imas potrebu da blatis covjeka i pljujes u svakoj prilici.
Pretstavljas se tuzlakom i furas SDP toleranciju a konstantno pises gluposti.

Kad vec spominjes sta je govorio, govorio je i da ce najaviti tri mjeseca unaprijed ostavku pa se predomislio i naprasno je napustio klub. Ljudi se predomisle solinas. Pisao sam i ranije da se radi o sukobu interesa, a tu nema nevinih

Ali dzaba, jedan je apsolutno dobro

Sto se tice stadiona, kada stignem napraviti cu mali "research". Ono sto sam napisao je govorio prethodnik ovog UO, a to da se Slobodi vrati stadion u vlasnistvo i da se proda, a od te prodaje izgradi novi stadion. Tada je to populisticki govorio, da nafura navijace. Nije se tada spominjalo da tu ima milion procedura i milion ljudi koji moraju dati saglasnost da bi doslo do toga. Kakav je odnos organa unutar kluba i kako bi to sve islo, cim se informisem, pisat cu o tome.
I da, za to sam da se vrati taj covjek, kojeg ovdje neki jos nisu prezalili. Samo ne pod svaku cijenu

EDIT: Tadasnjeg predsjednika nisam napadao zbog utakmice protiv Drine, utakmice zbog koje je napadan ovdje, ja sam ga branio. Nisam ga kritikovao zbog OP-a i slicno. Mozda samo ja ne mogu gledati negativu oko kluba, ma ko god bio na njenom celu. Zato sam i postavio pitanje, da li ima neka agenda pljuvaca. Ako nema, onda dosta sa negativom i stanimo iza kluba

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo jos fali da bude i ovdje cenzura 

Ako dodje pristojan veznjak finu ekipu cemo imati. Samo smo onda bas slabi na krilima, imamo Subica, Veselog i Zeca. Da hoce Veseli uci u proslogodisnju formu...
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je rijec o Arezini bilo bi odlicno da se ostvari, uvijek je na Tusnju i kad je igrao kod Vlade protiv Srbije U21 i u dresu Rudara odlicno odigrao..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.