btw gdje taj stoper, imal ista od njeg ili nastavljamo sezonu sa 3 stopera?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ubise me ispiti amazone, nigdje me. Uletim ovako s vremena na vrijeme bacim koji comment i back to knjiga 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Hrasno1921 je napisao/la:samo ti kazi, kazi![]()
treba tim j*** mater javno sto pljuju po Stevanovicu, okupiti se, naci kakve palije i sve polupati, sve po nogama i ledjima da vide kakvi su forumasi ss.ba ....
Ja ne smijem, moze samo preko tastature...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Necemo dalje o tome, da nas policija nebi fatala 
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- plavousrcu
- Kontakt:
Najjaci smo u pljuvanju igraca. Nema nam ravnih.
- amazon
- Kontakt:
Uci, uci, samo pravnik da budes da te mozemo ubaciti da trazis igraceZeljo92 je napisao/la:Ubise me ispiti amazone, nigdje me. Uletim ovako s vremena na vrijeme bacim koji comment i back to knjiga
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Programiram, moj cilj ce da bude da napravim hrasno1921_bot kao sto google ima svog bota, kad neko napise Miske majstore da hrasno1921_bot odma odgovori Violina majstoreamazon je napisao/la:Uci, uci, samo pravnik da budes da te mozemo ubaciti da trazis igraceZeljo92 je napisao/la:Ubise me ispiti amazone, nigdje me. Uletim ovako s vremena na vrijeme bacim koji comment i back to knjiga
- amazon
- Kontakt:
Ako castis moze iako su studenti slabe platezne moci. Hrasno i ja kad odemo na pivu to ti je dva danaZeljo92 je napisao/la: Programiram, moj cilj ce da bude da napravim hrasno1921_bot kao sto google ima svog bota, kad neko napise Miske majstore da hrasno1921_bot odma odgovori Violina majstoresalu na stranu kad cemo nas 2 pivu popit? Ocemol hrasnog zvati?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Castim amazone nije belaj, kad god zelite obojica idemoamazon je napisao/la:Ako castis moze iako su studenti slabe platezne moci. Hrasno i ja kad odemo na pivu to ti je dva danaZeljo92 je napisao/la: Programiram, moj cilj ce da bude da napravim hrasno1921_bot kao sto google ima svog bota, kad neko napise Miske majstore da hrasno1921_bot odma odgovori Violina majstoresalu na stranu kad cemo nas 2 pivu popit? Ocemol hrasnog zvati?
- plavousrcu
- Kontakt:
amazon je napisao/la:Uci, uci, samo pravnik da budes da te mozemo ubaciti da trazis igraceZeljo92 je napisao/la:Ubise me ispiti amazone, nigdje me. Uletim ovako s vremena na vrijeme bacim koji comment i back to knjiga
- amazon
- Kontakt:
Eo kaze ovaj da casti vopi al je informaticar, sad samo pravnici mogu proci konkurs po zakonu.plavousrcu je napisao/la:amazon je napisao/la:Uci, uci, samo pravnik da budes da te mozemo ubaciti da trazis igraceZeljo92 je napisao/la:Ubise me ispiti amazone, nigdje me. Uletim ovako s vremena na vrijeme bacim koji comment i back to knjiga
btw gdje taj stoper, imal ista od njeg ili nastavljamo sezonu sa 3 stopera?![]()
![]()
stas popit.
Dosta smo unistili temu
U buducnosti trebaju obratiti paznju na igrace koje dovode i njihovo zdravstveno stanje. Prije nego potpise sve zive magnete uraditi i sta sve ide uz to. Nemoguce da ovako cesto novi igrac dodje odmah za tri dana povrijeden. Pa majka mu stara nije Vrbanjusa. Bolje je mene Braco spremio od njih ..
Kad sam prezivio odlazak Kvese i Bajica u kratkom vremenskom periodu prezivit cu i odlazak Miroslava. Ne znam sta mi je onda teze palo sto Bajic ide ili sto smo ispali.
Koliko se sjecam za Bobica i Zebu je pisalo da su prosli ljekarske preglede. Cini mi se da to nije pisalo za Zakarica,Crnova i Stojanovica.
Koliko se sjecam za Bobica i Zebu je pisalo da su prosli ljekarske preglede. Cini mi se da to nije pisalo za Zakarica,Crnova i Stojanovica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nisu prosli jer nije pisalo.LjoZee je napisao/la:Kad sam prezivio odlazak Kvese i Bajica u kratkom vremenskom periodu prezivit cu i odlazak Miroslava. Ne znam sta mi je onda teze palo sto Bajic ide ili sto smo ispali.
Volim Zeljeznicar
- Hrasno1921
- Kontakt:
Mora igrac prvo ljekarski proci da bi ugovor potpisao, prvo jedno pa drugo ...
Eto i aco kaze da je zdrav dosao i sva prica i polemika oko toga treba da zavrsi, sutra cemo vidjeti detaljno sta i kako, nadajmo se svi da nije ono najgore, druge nam nema ...
Eto i aco kaze da je zdrav dosao i sva prica i polemika oko toga treba da zavrsi, sutra cemo vidjeti detaljno sta i kako, nadajmo se svi da nije ono najgore, druge nam nema ...
1921'
Valjda nismo toliki pehovi pa da je ozbiljnije povrijedjen. Bit ce to sve aBd dobro.
Kad pričamo o odlascima meni je nekako najteže pao odlazak Amira Hadžiahmetovića. Krivo mi je što duže nisam mogao gledat onakvog majstora,a pogotovo ako se dobro sjećam nekako je sve iznenadno i brzo bilo oko njegovog odlaska. Fakat se ne mogu sjetit da se nešto pričalo da bi on mogao otići prošlu zimu, bilo je jako iznenadno za mene. Još pogotovo što sam bio jako skeptičan jer je otišao sa tek 18 godina i to u Tursku ligu, mislio sam da će upropastit karijeru. Ali eto snašao se odlično tamo, igrao grupnu fazu EL i koliko god mi je žao bilo jer nas je napustio opet mi je neopisivo drago zato što i tamo pokazuje da će biti veliki igrač jednog dana.LjoZee je napisao/la:Kad sam prezivio odlazak Kvese i Bajica u kratkom vremenskom periodu prezivit cu i odlazak Miroslava. Ne znam sta mi je onda teze palo sto Bajic ide ili sto smo ispali.
Ma naravno, sinanova suplja, da se ja pitam njemu bih zabranio pristup klubu, a ne sinan vazda kad je neki docek, sa legendama kluba sjecam se zadnji put, a takve gluposti pise da je to za ne povjerovatHrasno1921 je napisao/la:Mora igrac prvo ljekarski proci da bi ugovor potpisao, prvo jedno pa drugo ...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nesto me zanima bi li ikad Zubanov igrac napustio klub bez odstete
Mislim da svi znamo odgovor na to pitanje
Al eto nek nam je Menaf bolji i slicni
Ma Miroslav ne zeli ostati. On da ima zelju da produzi i da klub zaradi on bi to uradio. Lako je reci menadzeru da opali visoku cijenu i da ne odustaje od nje pa da ispadne da je menadzer problem.
Naravno da je tu do igraca, njemu se ocigledno ne ostaje, ali opet kazem, evo lupam sad, da je njemu agent Zuban, umjesto tog Menafa, on ne bi otiso dzaba, bila bi bar neka minimalna odsteta za kluba, ali mi smo mislili da nam je sve strano bolje od naseg i da nam je taj menaf bolji za suradnju od Zubana i da njegovi igraci imaju prednost i vidis sta se desava, sto se mene tice Miri svaka cast, ali moramo s poslovne strane ovo gledat, ako igrac od odredjenog agenta ne zeli da produzi ugovor, onda vise necemo sa tobom poslovat, ima i drugih agenata pa se ti jarane opameti, mora se negdje linija povuc, tako je svugdje u fudbalu, npr. jedan Ferguson nije htio da cuje vise za Raiolu poslije slucaja Pogba, tako to idealeksandar_veliki je napisao/la:Nije sve do Menafa kako se pokusava sevirati. Prije mjesec dana je pustena prica da se Miroslavu nudilo 12.000 sto je jedna obicna laz. Najlakse je lopticu prebaciti na drugog i to je to. Raja se lako "zapali" i ne mogu se realno sagledati stvari. Fudbal je takav, igraci dolaze i odlaze. S nekim se uspijes dogovoriti onako kako tebi odgovora, a s nekima ne.irfo je napisao/la:Nesto me zanima bi li ikad Zubanov igrac napustio klub bez odstete![]()
- MocMahale444
Interesuje me gdje bi njegova karijera bila sada da mu nije bilo Zelje.aleksandar_veliki je napisao/la:Nije sve do Menafa kako se pokusava sevirati. Prije mjesec dana je pustena prica da se Miroslavu nudilo 12.000 sto je jedna obicna laz. Najlakse je lopticu prebaciti na drugog i to je to. Raja se lako "zapali" i ne mogu se realno sagledati stvari. Fudbal je takav, igraci dolaze i odlaze. S nekim se uspijes dogovoriti onako kako tebi odgovora, a s nekima ne.irfo je napisao/la:Nesto me zanima bi li ikad Zubanov igrac napustio klub bez odstete![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.