KK Partizan
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: KK Partizan
Bez Novice u sastavu savladan Mornar.
Puno smo poena primili. Opet. To mi se ne sviđa.. Nikako.Shadows je napisao/la:Bez Novice u sastavu savladan Mornar.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Najvaznije da je nastavljena serija.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Večeras sa Solnokom (20h) u okviru 11. kola FIBA LŠ.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Prekinuta serija pobjeda, porazom u Ljubljani od Olimpije. Jednostavno previše grešaka i premalo raspoloženih u "povredama osakaćenom" Partizanu.
Bez većih problema protiv limenki.
Pobjede Budućnosti i Cibone nam idu na ruku u toj borbi za drugo mjesto.
misliš porazi44Bertans je napisao/la:Bez većih problema protiv limenki.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Da na sinoćnje poraze. Nzm šta mi bi da napišem pobjede.
U svakom slučaju, jedan od dva derbija (Bud, Ced) Partizan bi morao dobiti ako želi tu drugu poziciju, mada suštinski i nema prevelike razlike biti drugi ili treći.
U svakom slučaju, jedan od dva derbija (Bud, Ced) Partizan bi morao dobiti ako želi tu drugu poziciju, mada suštinski i nema prevelike razlike biti drugi ili treći.
- alan_kardec
- Kontakt:
Pošto sada postaje izvjesno da će Partizan vjerovatno biti drugi pred PO, zanima me šta vi mislite hoće li Partizan igrati Evroligu sljedeće sezone, ako uspije da osvoji aba-u i kakav je uopšte stav kluba po tom pitanju?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Utakmica u Pg utakmica sezone.
Nema tu stav kluba sa time ništa.alan_kardec je napisao/la:Pošto sada postaje izvjesno da će Partizan vjerovatno biti drugi pred PO, zanima me šta vi mislite hoće li Partizan igrati Evroligu sljedeće sezone, ako uspije da osvoji aba-u i kakav je uopšte stav kluba po tom pitanju?
Država, preko nje KSS i na kraju ABA i Evroliga su rekli svoje. Ali ovi zadnjepomenuti tek nakon državne odluke.
Partizan je svjesno gurnut u nešto što se zove FIBA CL. Na tri godine. Sve što mu se može desiti su nove tužbe. Nova plaćanja. U prevodu osakaćen je i zabranjeno mu je da igra Evroligu. To da je Dragan Đilas i co. veoma dobro znao onog dana kada su predstavnici Partizana ucjenjeni da potpišu.
Objektivno, šanse da Partizan osvoji ABA su 2%.
A šanse da ima budžet veći od 4 miliona i manje od toga. (Imajući u vidu da je trenutni 710 000 evra)
Poraz od Buducnosti.
Karahodzicu i Robinsonu bi zabranio da vise ikada obuku dres Partizana.
Citavu sezonu igra na kapaljku i onda na najvaznijim utakmicama treba da doprinese, mislim da bi vujosevic bolje izbrusio njegov sirovi talenat, tu me je dzikic negativno iznenadioShadows je napisao/la:Poraz od Buducnosti.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- kupus army
- Kontakt:
Po meni stoji i ovo tvoje,al vise vas je u Moraci kostao Hecer,nije mogao bazena da pogodi uz bruku prodatih lopti.Shadows je napisao/la:Poraz od Buducnosti.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ne ocekujemo mi od Kenana da bude lider.
Ocekujemo da bude kosarkas.
Da pokaze znake zivota.
Da pokaze znake zivota.
I niko nije pominjao lidera, a da bi bio kosarkas pa mora imati barem 10+ minuta po utakmici u kontinuitetu, a ne da igra svaku 2-3Shadows je napisao/la:Ne ocekujemo mi od Kenana da bude lider.
Da pokaze znake zivota.
Eno nurkic igra po principu kao on i totalno se pogubio
Protiv Dunava u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.