Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Eselamu alejkum. Da li smo spremni? Idemooooooooooooooooooooooooooooooooo Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mirza bez nastupa protiv miamija... celavac totalno puko, al zato su opet izgubili.. 5ti poraz za redom ,nije to slucajno
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Slazem se, ali ja mislim jer je mirzi da ugovor od 32 mil. Usdbhfanatic14 je napisao/la:Mirza bez nastupa protiv miamija... celavac totalno puko, al zato su opet izgubili.. 5ti poraz za redom ,nije to slucajno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
bhfanatic14
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:Slazem se, ali ja mislim jer je mirzi da ugovor od 32 mil. Usdbhfanatic14 je napisao/la:Mirza bez nastupa protiv miamija... celavac totalno puko, al zato su opet izgubili.. 5ti poraz za redom ,nije to slucajno
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ono sto sam ja gledao u nekoliko utakmica ove godine je losebhfanatic14 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Slazem se, ali ja mislim jer je mirzi da ugovor od 32 mil. Usdbhfanatic14 je napisao/la:Mirza bez nastupa protiv miamija... celavac totalno puko, al zato su opet izgubili.. 5ti poraz za redom ,nije to slucajno![]()
ali lave evo nije mu sinoc mirza opet igro pa je izgubio...sigurno nije do mirze, i ako i on ne igra dobro zasad al sta da uradi Dadne mu 3minuta pa ga vadi...A trpi istrosenog terrya itd...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Po meni je najveci problem tu sto ni sam Kidd ocigledno jos uvijek sa sigurnoscu ne zna ko mu cini kostur ekipe i koje igrace ce da rotira tokom meca. Konstantno je mijenjao startne centre, te Plamlee, te Henson, te Monroe. Eksperimentisao je i sa ovim vanjskim igracima, sad mu odjednom matori Terry ima solidnu minutazu, a vjerovatno je ne bi imao ni u jednoj ozbiljnijoj ekipi. Sta li ce tek biti kada se Middleton ubrzo vrati... Ja sam ocekivao da ce Mirza apsolutno svaki mec imati minimalno 20min i da ce biti na prosjeku od blizu 25min po susretu. I, posto su Bucksi losa suterska ekipa, zamisljao sam da on bude igrac koji ce imati najmanje desetak suteva, od kojih ce vecina biti nakon neke izradjene akcije, koja je i nacrtana za njega (jer ga Jason kao poznaje). Na kraju ni 20 sigurnih minuta, ni suteva nakon izradjene akcije. Ko je kriv? - apsolutno Mirza. Meni djeluje da se on totalno zasitio kosarke, pogotovo nakon ovog masnog ugovora sto je potpisao. Ja mislim da je to jedini igrac koji za vrijeme odmora ne uradi ni 10 sklekova, niti ima bilo kakav kontakt sa kosarkaskom loptom. Dodje na pripreme najnespremniji i onda se pola sezone trazi i ganja neku fizicku spremnost i formu generalno. Otud je i jedan od najnekonstantnijih igraca lige. Grizao je on itekako kad je bilo pred kraj prosle sezone, jer mu je ugovor zavisio od igara koje je tad na parketu prikazivao. Kad je njemu lijepo ovako da sjedi na klupi i da nema nikakvu ulogu u timu, meni je jos ljepse...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@kobe To je to.U MIL Mirzi apsolutno niko nije kriv, do njega samog.Doveden je kao rotacijski igrac,a sve sto je pokazao je da se radi o igracu koji je sigurno najnekonstantniji u ligi.Ili ce ti zabiti 5 suteva u facu ili ne moze pogoditi da je bazen umjesto kosa.Doda li se tome da odbranu nije popravio milimetra otkako je dosao u ligu i da generalno ne radi na svojoj igri u off sezoni gotovo nikako(sto je u NBA neminovnost ili te nema),dobijemo igraca kojeg i mozes koristiti sporadicno,kakop to Kidd i cini.Ubacis ga par minuta,vidis ide li ga ili ne i na osnovu toga odlucujes.Ili mu das minutazu par tekmi,pa kad ispolji ovo iznad navedeno,sjednes ga par tekmi i vidis moze li neko ponuditi nesto vise.
nekada davno je bio veliki radnik,ali od kada je u nba nista nema od togakobe24 je napisao/la:Po meni je najveci problem tu sto ni sam Kidd ocigledno jos uvijek sa sigurnoscu ne zna ko mu cini kostur ekipe i koje igrace ce da rotira tokom meca. Konstantno je mijenjao startne centre, te Plamlee, te Henson, te Monroe. Eksperimentisao je i sa ovim vanjskim igracima, sad mu odjednom matori Terry ima solidnu minutazu, a vjerovatno je ne bi imao ni u jednoj ozbiljnijoj ekipi. Sta li ce tek biti kada se Middleton ubrzo vrati... Ja sam ocekivao da ce Mirza apsolutno svaki mec imati minimalno 20min i da ce biti na prosjeku od blizu 25min po susretu. I, posto su Bucksi losa suterska ekipa, zamisljao sam da on bude igrac koji ce imati najmanje desetak suteva, od kojih ce vecina biti nakon neke izradjene akcije, koja je i nacrtana za njega (jer ga Jason kao poznaje). Na kraju ni 20 sigurnih minuta, ni suteva nakon izradjene akcije. Ko je kriv? - apsolutno Mirza. Meni djeluje da se on totalno zasitio kosarke, pogotovo nakon ovog masnog ugovora sto je potpisao. Ja mislim da je to jedini igrac koji za vrijeme odmora ne uradi ni 10 sklekova, niti ima bilo kakav kontakt sa kosarkaskom loptom. Dodje na pripreme najnespremniji i onda se pola sezone trazi i ganja neku fizicku spremnost i formu generalno. Otud je i jedan od najnekonstantnijih igraca lige. Grizao je on itekako kad je bilo pred kraj prosle sezone, jer mu je ugovor zavisio od igara koje je tad na parketu prikazivao. Kad je njemu lijepo ovako da sjedi na klupi i da nema nikakvu ulogu u timu, meni je jos ljepse...
kombinacija ovo dvojelumani je napisao/la:nekada davno je bio veliki radnik,ali od kada je u nba nista nema od togakobe24 je napisao/la:Po meni je najveci problem tu sto ni sam Kidd ocigledno jos uvijek sa sigurnoscu ne zna ko mu cini kostur ekipe i koje igrace ce da rotira tokom meca. Konstantno je mijenjao startne centre, te Plamlee, te Henson, te Monroe. Eksperimentisao je i sa ovim vanjskim igracima, sad mu odjednom matori Terry ima solidnu minutazu, a vjerovatno je ne bi imao ni u jednoj ozbiljnijoj ekipi. Sta li ce tek biti kada se Middleton ubrzo vrati... Ja sam ocekivao da ce Mirza apsolutno svaki mec imati minimalno 20min i da ce biti na prosjeku od blizu 25min po susretu. I, posto su Bucksi losa suterska ekipa, zamisljao sam da on bude igrac koji ce imati najmanje desetak suteva, od kojih ce vecina biti nakon neke izradjene akcije, koja je i nacrtana za njega (jer ga Jason kao poznaje). Na kraju ni 20 sigurnih minuta, ni suteva nakon izradjene akcije. Ko je kriv? - apsolutno Mirza. Meni djeluje da se on totalno zasitio kosarke, pogotovo nakon ovog masnog ugovora sto je potpisao. Ja mislim da je to jedini igrac koji za vrijeme odmora ne uradi ni 10 sklekova, niti ima bilo kakav kontakt sa kosarkaskom loptom. Dodje na pripreme najnespremniji i onda se pola sezone trazi i ganja neku fizicku spremnost i formu generalno. Otud je i jedan od najnekonstantnijih igraca lige. Grizao je on itekako kad je bilo pred kraj prosle sezone, jer mu je ugovor zavisio od igara koje je tad na parketu prikazivao. Kad je njemu lijepo ovako da sjedi na klupi i da nema nikakvu ulogu u timu, meni je jos ljepse...Sjecam je one izjave fitnes trenera Netsa koji je rekao da je Mirza godinama dizao tegove na pogresan nacin ..ili su pare ili covijek nema vise volje da trenira.
Yebo kosarku ba, da je sad malo na Prenj dok je snijega
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Ako Bog da Mirza večeras dobro odigra i da bude svakog dana sve bolji i bolji. Idemo naš brate

Nece on dobit minute !Zakucan za klupu totalno !
GrijesisBosnaSTL je napisao/la:Nece on dobit minute !Zakucan za klupu totalno !
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Evo ga .Idemooooooo Mirzaaaaaaaaaaa
Zyebo sam se .Previse sam popio 1
Sto je dobar u odbrani
Nece ga sut yebu mu sve .Nikako da se poklopi sut I odbrana!COYS je napisao/la:Sto je dobar u odbrani
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ako Bog da i šut če da krene samo sabur.BosnaSTL je napisao/la:Nece ga sut yebu mu sve .Nikako da se poklopi sut I odbrana!COYS je napisao/la:Sto je dobar u odbrani
Nikad pokretniji, leti po terenu bgm

-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Jes mi drago vaj koš što je dao.Posle ove krize što je bila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.