NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA sezona 2016/2017
wess triple double i sut za pobjedu. u ostalim vijestima nebo je plavo 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- adriano_leite
- Kontakt:
Moguce da momak kasnije sazrijeva, ali ovo kako izgleda trenutno je odlicno. Naravno da pokazuje da ipak nisam pogrijesio sto sam rekao da je odlican talenat. Mislim da su ipak pogrijesili oni sto su govorili da ce ici u Kinu i naravno da ga nece oni komentarisati.NEZALAGANJE je napisao/la:Boga mi Waiters,od proslosezonskog POa,a i kad god je igrao ove godine,sve vise i vise lici na Wadea zbog cega je @adriano ovdje ismijavan.Strasan prvi korak,eksplozivan,ima mu.da.Malo kasnije se razvija,ali ga nimalo nije lako cuvati.
@Lumani, Dion je sam za sebe rekao da ce biti najbolji bek u ligi, a ja sam rekao jos prije toga, kad smo ga uzeli i kao rookie da lici na Wadea po igri, a svaka njegova losa tekma je bila povod da forumska elita spomene Waitersa i kaze kako je to novi Wade, naravno provocirajuci mene, iako to nisam nikad izjavio, a ni Waiters to nije izjavio, znaci izmislili.
Dakle, da ne duljim, evo Diona i ne igra u Kini kako rekose...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
I opet nece bit MVPkokuz je napisao/la:wess triple double i sut za pobjedu. u ostalim vijestima nebo je plavo

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kakav pomor favorita noćas
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pazi,nisam rekao da je on novi Wade,ali stilom igre i svojom gradjom podsjeca na njega.Selekcija suta mu je i dalje upitna,ali ga definitivno nije lako cuvati.Kad god ga gledam protiv neke jace ekipe,on svakoj pravi probleme.lumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Boga mi Waiters,od proslosezonskog POa,a i kad god je igrao ove godine,sve vise i vise lici na Wadea zbog cega je @adriano ovdje ismijavan.Strasan prvi korak,eksplozivan,ima mu.da.Malo kasnije se razvija,ali ga nimalo nije lako cuvati.
Dion je sam za sebe rekao da je novi WadePravo se razvija sa 38% shuta za dva i 64% slobodna
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma odbrana je definitivno najveci problem.Zadnja ekipa koja je osvojila titulu,a nije bila u top 10 defanzivnih,su LAL 01'.CLE u tome izgleda katastrofalno plus ove ogromne minute koje nikako ne mogu shvatiti.Luminary je napisao/la:Ma igra im je katastrofa, pogotovo ovo u januaru, jedna od losijih ekipa trenutno. Dovedes Korvera i onda James puca vise trica od njega.NEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj Lue nije normalan!![]()
44min za Jamesa veceras nakon produzetka protiv SA.Nastavi li ovako,garantujem da se CLE nece bas tako prosetati Istokom.Odbrana da ne govorim, svako ih moze natrpati bez problema.

Covjek u 5. Sezoni u ligi u raspadu od ekipe suta manje od 40% iz igre. To moze 90% onih Amera revolverasa sto igraju po Europi i Kini bez nekih vecih problema.
Inace Babuka nastavlja s efikasnoscu, cak 38% suta iz igre
Inace Babuka nastavlja s efikasnoscu, cak 38% suta iz igre

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
LeBron unplugged: "We’re not better than last yr. I just hope we’re not satisfied as an organization"
Ne kontam ovu izjavu.Cemu prozivanje ili bilo kakvo stavljanje u kontekst organizacije?Sve sto si pozelio ti je dovedeno,imas najplaceniji tim gdje je svaki igrac dobio max.trzisnu vrijednost(neki i vise od toga) i opet nesto fali?Fransiza nicim ne pokazuje da su se zadovoljili jednom titulom.Pojedini igraci?Vrlo moguce.
Ne kontam ovu izjavu.Cemu prozivanje ili bilo kakvo stavljanje u kontekst organizacije?Sve sto si pozelio ti je dovedeno,imas najplaceniji tim gdje je svaki igrac dobio max.trzisnu vrijednost(neki i vise od toga) i opet nesto fali?Fransiza nicim ne pokazuje da su se zadovoljili jednom titulom.Pojedini igraci?Vrlo moguce.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo je onda "tuga" da fakticki All star petorku rasformira igrac koji sutira 38%.I to u clutchu,ni manje ni vise.Dion je zaje.ban igrac,ma kakvi mu procenti bili plus se dokazao u POu.
Ako je Dion za.**** igrač onda su svi silni Goudelockovi, Pierr Jacksoni i ostali revolveraši bez grama mozga itekako za.**** igrači. Takvih igrača imaš koliko hoćeš, na svakom draftu se pojavi najmanje 10 takvih.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kad neko od tih odigra onako u POu,mozda budu zaje.bani.Ovaj itekako jeste.
P.S.Rijetko ce kada neki bezveznjakovic dobiti ovakvu ekipu kao sto je sinoc bio GS,da ima onakav procenat suts i onakve suteve u clutchu pogodi.To moze samo igrac sa dobrim talentom.
P.S.Rijetko ce kada neki bezveznjakovic dobiti ovakvu ekipu kao sto je sinoc bio GS,da ima onakav procenat suts i onakve suteve u clutchu pogodi.To moze samo igrac sa dobrim talentom.
kojeg pokaze svaku 10 tekmu, lik ima Rubijevske procente
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kako losih nekoliko dana za ljubitelje lijepe kosarke,prvo ona sramota Lakersa,pa sad GSW rastavi mrtvi Waiters.
Gobert ili Kawhi DPOY.
Oklahoma cijeli **** mjesec ima road trip,mislim da imaju 4 domace utakmice ovaj mjesec,cudi me ovako dobar skor.WB stigao Birda
Gobert ili Kawhi DPOY.
Oklahoma cijeli **** mjesec ima road trip,mislim da imaju 4 domace utakmice ovaj mjesec,cudi me ovako dobar skor.WB stigao Birda

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Opet kazem,selekcija suta mu je upitna(cesto i jako losa),ali niko ne moze reci da,bez obzira na procente koje ima,lik ima los sut poput Rubia i sl.Posebno to ne mozes reci,kad pogodi 2-3 zaredom.Onda vise nije bitno kakva se odbrana igra na njemu.Moze pogoditi kako zamislis,tada.Talenat je on veliki.Njegovi problemi su druge prirode,sto se moze vidjeti i nakon one sinoc pogodjene trojke.miki_92 je napisao/la:kojeg pokaze svaku 10 tekmu, lik ima Rubijevske procente
- KingJamesMVP
- Kontakt:
LeBron sinoć isto TD, ali se ovaj poraz nije smio desiti. Ne znam stvarno što se dešava s ekipom Cavsa. Valjda se trgnu
LeBron James
Cavsi ako budu ovakvi u finalu,nek budu sretni ako uzmu 2 utakmice Warirosima
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
NEZALAGANJE je napisao/la:LeBron unplugged: "We’re not better than last yr. I just hope we’re not satisfied as an organization"
sve to ima svoj razlog

pa i Lance Stephenson je talentovan samo sto ima milion i jedan problem u glaviNEZALAGANJE je napisao/la:Opet kazem,selekcija suta mu je upitna(cesto i jako losa),ali niko ne moze reci da,bez obzira na procente koje ima,lik ima los sut poput Rubia i sl.Posebno to ne mozes reci,kad pogodi 2-3 zaredom.Onda vise nije bitno kakva se odbrana igra na njemu.Moze pogoditi kako zamislis,tada.Talenat je on veliki.Njegovi problemi su druge prirode,sto se moze vidjeti i nakon one sinoc pogodjene trojke.miki_92 je napisao/la:kojeg pokaze svaku 10 tekmu, lik ima Rubijevske procente
zato nikad nece biti ozbiljni igraci
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- adriano_leite
- Kontakt:
Nemoj brate, ne vrijedi, Dion ima 40% sut u ovoj sezoni, znaci odron. Zato je krizanac Manua i Roya top 3 u buducnosti s sutem od 39%, a Ingram je Durant s 37% suta i 67% sa slobodnih. Zar ti to nije jasno?NEZALAGANJE je napisao/la:Opet kazem,selekcija suta mu je upitna(cesto i jako losa),ali niko ne moze reci da,bez obzira na procente koje ima,lik ima los sut poput Rubia i sl.Posebno to ne mozes reci,kad pogodi 2-3 zaredom.Onda vise nije bitno kakva se odbrana igra na njemu.Moze pogoditi kako zamislis,tada.Talenat je on veliki.Njegovi problemi su druge prirode,sto se moze vidjeti i nakon one sinoc pogodjene trojke.miki_92 je napisao/la:kojeg pokaze svaku 10 tekmu, lik ima Rubijevske procente
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
90% kombo bekova koji igraju ili su igrali u NBA ligi imaju tu sposobnost "samo" što nemaju 2 grama mozga da razlikuju loš šut od dobrog. Da on vrijedi čemu i da je on PO odigrao dobro (nije bio štetan ko inače al daleko od toga da je 8 poena, 3 skoka i 2 asistencije sa 42% iz igre nešto dobro), on bi sigurno ljetos dobio solidan ugovor kad su ogromne ugovore dobijali polovnjaci poput Turnera, Crabeea, Tylera Johnsona i slični, a ne bi igrao za 3 miliona dolara. Lance Stephenson idealan primjer.NEZALAGANJE je napisao/la: Opet kazem,selekcija suta mu je upitna(cesto i jako losa),ali niko ne moze reci da,bez obzira na procente koje ima,lik ima los sut poput Rubia i sl.Posebno to ne mozes reci,kad pogodi 2-3 zaredom.Onda vise nije bitno kakva se odbrana igra na njemu.Moze pogoditi kako zamislis,tada.Talenat je on veliki.Njegovi problemi su druge prirode,sto se moze vidjeti i nakon one sinoc pogodjene trojke.
Vidi ovog poredi rookiea i sophemora (kojem je sav ritam ove sezone ubijen povredama btw) sa ovim moronom što je već 5. godina u ligi. Svakim danom sve impresivniji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.