Olimpik Sarajevo

elSaik
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la elSaik » 30 jul 2010, 14:41

5.000 navijača Želje X minimalno 5 KM po ulaznici = 25.000 KM.

Sva priča o neisplativnosti se tu završava. Ostalo je sve šuplja.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 30 jul 2010, 14:45

elSaik je napisao/la:5.000 navijača Želje X minimalno 5 KM po ulaznici = 25.000 KM.

taman da pokrije troškove osiguranja, a ostalo ....

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 jul 2010, 14:50

seven je napisao/la:
elSaik je napisao/la:5.000 navijača Želje X minimalno 5 KM po ulaznici = 25.000 KM.

taman da pokrije troškove osiguranja, a ostalo ....
Ko nema para da organizuje utakmice ne treba ni da se takmiči u PLBiH. Pa, pobogu, najstrožiji kriteriji uopšte za dobijanje licence za učestvovanje su vezani za gledaoce. Ukoliko svako na svoju ruku može zaključati kapije i ne dati ljudima da na utakmicu dođu, ne vidim onda zašto bi iko ikada trebao ispunjavati te uslove i ne dobiti licencu. Lagano ključ u bravu i možeš igrati.

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 30 jul 2010, 14:51

Ovdje se ne radi o parama vec o necemu vecem ;) Olimpik je ciganski klub i nista vise
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jul 2010, 14:56

citate li vi prethodne postove :?: :?: ...ne radi se o tom da nemaju para :| :| nego da pokazu neke stvari koje svi drugi ostavljaju po strani i dvostruke arsine struktura vlasti...

Mozda i nije prava utakmica gdje su se odlucili za ovo jer neki ce to shvatit pogresno..prvi sam ja pomislio tako...al jbg..razumijem ljude....upravu su....sad nazalost na nekom su se morala slomiti kola da bi ukazali na svoje probleme....a to je zeljo....nadam se da ce vise nece ponavljat ovo i da ce se neke stvari promjenit..

da se razumijemo prvi ja ne podrzavam ovu odluku i shvatam gnijev navijaca zelje,i ja bi da se o sarajevu radi..al tako je moralo bit..na nekom se kola moraju slomit...jbg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jul 2010, 14:59

sarajlija89 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ovaj klub postoji samo zbog planirana 3 boda - zna se kome. Tim koji je rezervna ekipa istog tog tima a koja nema ama bas ni jednog navijaca na tribinama pod hitno treba da bude udaljen iz lige. Ovo dole je samo pranje i suplje price za glupe.... blesaviji je ovaj novinar koji misli prodat ..a za bubrege.

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40566.htm

od cega ce placati zaduzenja NSBiH -

TAJ KLUB TREBA NOGU IZ PL - NEMA NAVIJACA - NEMA PARA - KO GA ONDA DRZI :D ???

Ako mislis na FK SARAJEVO...malo se informisi prvo,argumentovano izosi to sto mislis.....

Isti taj olimpik je odbio da se odgodi utakmica nakon smrti VEDRANA PULJICA (r.i.p) a da ne govorim da je teren takav bio da nije bilo uslova za igru....znaci apsolutno nisu imali razumijevanja tako da kazem za nasu situaciju prvo a drugo ni teren nije bio za igru...

Na kraju su nas ta dva eventualno osvojena boda kostala evrope...mada je bilo jos slucajeva kada smo osteceni ovako ili onako

i ptice na grani znaju da je FKS klub koji je tokom svih ovih godina dozivljavo razne nepravde i najvise puta bio ostecen razno-raznim odlukama i nema smisla tako govorit...

SARAJEVO SAMPION 8-)

Nemam sta da mislim jer svi znaju na koje bodove osim "zelenog stola" jos sigurno racunate. Za vase dobro treba da se osvijestite i ne glumite nevinasca ko sto kazes da su svi protiv vas. Niko nije protiv vas i neka SARAJEVO BUDE SAMPION ali bez zelenog stola i raznoraznih igrica. Pa sto glumite da se neko urotio protiv vas. Od kud SARAJEVU uvijek fale samo ta dva boda negdje za zelenim stolom. Pa svima fale bas ta dva boda i niste samo vi na ta dva boda daleko od titule i evrope. Navescu ti samo dva primjera kako perfidno igrate. Zadnji slucaj ova vasa blamaza s Slobodom i zelenim stolom kad ste sad ganjali Evropu i ti vam bodovi falili. Sloboda skoro pa umal ne ispade iz lige zbog vasih igrica. Ali je zato Turbina ispala poslije vase kradze za zelenim stolom kad ste ganjali Celik za titulu i falili vam ta tri bodovi. Ali hvala Bogu pa niste uspjeli. Onda mislis da mi seremo i izmisljamo sve ovo. Ma buraz isreno da te pitam - jel tebi bar 1% cudno da svake sezone samo Sarajevo ima more zalbi na regularnost. Kao da se to samo vama desava i kao da samo vi igrate u PL pod ovim "neuslovima". Momak daBogda SARAJEVO BILO SAMPION ali na korektan nacin. Ovako samo iritirate ostale klubove i navijace. Sto li se to nama ne desava. Zelji, Borcu, Sirokom... uvijek vas plac i trakavice za zelenim stolom. I mi smo nervozni sto nismo u Evropi godinama, ali nikad Robijasi nece slupat Billino Poljei proganjat svoje legende. Vidis da nesto nije uredu. Okupat se - abdestit i krenuti ponovo od pocetka. To vam je najbolje. I najkorektnije i za sebe i ostale.
iskren pozdrav pitarima i ostalima - bparena
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 jul 2010, 15:02

BegA_SA je napisao/la:

Ovdje se ne radi o parama vec o necemu vecem ;) Olimpik je ciganski klub i nista vise

Ja samo koristmi njihove argumente. Ukoliko oni kažu da su pare problem, onda ću ja argumentovati istaći da je to laž.

@Sarajlija89 - na koje tačno probleme? Problem što ne dobijaju pare od grada/kantona/države? Pa šta treba - da budu? Neka zarade svoje pare kao i svaki drugi klub.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jul 2010, 15:02

sarajlija89 je napisao/la:citate li vi prethodne postove :?: :?: ...ne radi se o tom da nemaju para :| :| nego da pokazu neke stvari koje svi drugi ostavljaju po strani i dvostruke arsine struktura vlasti...

Mozda i nije prava utakmica gdje su se odlucili za ovo jer neki ce to shvatit pogresno..prvi sam ja pomislio tako...al jbg..razumijem ljude....upravu su....sad nazalost na nekom su se morala slomiti kola da bi ukazali na svoje probleme....a to je zeljo....nadam se da ce vise nece ponavljat ovo i da ce se neke stvari promjenit..

da se razumijemo prvi ja ne podrzavam ovu odluku i shvatam gnijev navijaca zelje,i ja bi da se o sarajevu radi..al tako je moralo bit..na nekom se kola moraju slomit...jbg

Trebalo se jara slomiti na nekome drugome a ne na vasem najvecem konkurentu - zato ti kazem da su svce to vase prljave igrice i nije slucajno sto se ko fol slucajno slomilo na Zelji. Ne varaj prvo sebe - mi ostali znamo o cemu je rijec...

p.s. zbog ovih "slucajnih" igrica i ne kotirate visoko u ocima drugih
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jul 2010, 15:10

@bparena

a to sarajevo nije osteceno za tri boda u toj utakmici protiv slobode ???? u svakoj normalnoj drzavi bi bilo registrovano 0-3 bez puno popme..al eto... samo mi to reci..kad se neko pozalio da je na kosevu ostecen i jel ikad sarajevo ista nesportski uradilo da je direktno ostetilo protivnika.....jel se sjecas utakmice u ze kad je prekinuta i kad su 3-0 trebali za sarajevo registrovat..mi smo trzili da se ponovi utakmica a ne registraciju utakmice...nemoj tako molim te....nista mi ne trazimo osim pravde....sudijske greske se desavaju..boze moj...al ima nekih lakrdija preko kojih ne mozes prec

tipa mostar prosle sezone lukavica prosle godine itd..gdje ne znas bil se smijo ili plako takvim odlukama....da ne spominjem ranije sezone

ne branim ja nikog al pretjerujete...budite realni bar..iamte oci....

mada vidim tesko to ide.... :roll: :roll:

al nebitno...Sarajevo kao najveci klub u BiH je svoj obraz sacuvalo i ne treba se nikome pravdat,mozda jedini klub..dovoljno je realan bit i sagledat situaciju objektivno

dosta spama..

SRETNO OLIMPIKU i da pobjedite strumfove ;) 8-)

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 30 jul 2010, 15:12

bparena je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:citate li vi prethodne postove :?: :?: ...ne radi se o tom da nemaju para :| :| nego da pokazu neke stvari koje svi drugi ostavljaju po strani i dvostruke arsine struktura vlasti...

Trebalo se jara slomiti na nekome drugome a ne na vasem najvecem konkurentu - zato ti kazem da su svce to vase prljave igrice i nije slucajno sto se ko fol slucajno slomilo na Zelji. Ne varaj prvo sebe - mi ostali znamo o cemu je rijec...

Ma cemu je rijec reci vise jbte :evil: :evil:, kakva razna sranja pises ovdje po forumu, Gracic vise nema veze sa Sarajevom. Evo da te pitam zasto nismo odnijeli 3 boda prosle godine sa Grbavice kad su bili nama na namijenjeni?
Ja se samo bojim da i nama ne zabrane ulaz na nas stadion.

Ne pisi vise gluposti
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 jul 2010, 15:15

BegA_SA je napisao/la:

Nije tacno ;) to nije klub vec Društvo Jednog Lica DJL....privatna igracka jednog kretena koji ovim jeftinim seljackim forama skrece pažnju na svoje DJL i pravi mu reklamu....samo kod nas u našoj državi i našem fudbalu može doci papak i reci Hajd sad **** svi ,nema nikome uci na stadion jer sam sad tako odlucio.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 30 jul 2010, 15:16

Sad dolazi sve na svoje.Postujem gosp.Gracića,ali klub bez navijaca,jos u glavnom gradu,po mom misljenju nije klub.
Al' veliki dio odgovornosti snose i vladajuce strukture koje ne zele pomoci Olimpiku.
NON MOLLARE MAI

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 jul 2010, 15:21

Alen Škoro je napisao/la:Sad dolazi sve na svoje.Postujem gosp.Gracića,ali klub bez navijaca,jos u glavnom gradu,po mom misljenju nije klub.
Al' veliki dio odgovornosti snose i vladajuce strukture koje ne zele pomoci Olimpiku.
Jasno mi je da svaki pitar poštuje svog bivšeg predsjednika ,a i vidi da je njegova mržnja prema Želji patološka.
Svojevremeno dok je bio na celu Sarajeva je izmislio cijenu Juga 20 KM ,a sjever džabe ili 3 KM uglavnom nenormalna razlika.
Danas taj isti covjek ,koji javno po novinama tvrdi kako je pitar u duši iako je predsjednik sasvim drugog klub, jednostavno NE DOZVOLJAVA dolazak željinih navijaca i dolaza publike opceniti jer svoje publike (Olimpikove) i nema nikako.
Jasno mi je zašto svaki pitar poštuje "gosp.Gracića", kako ga ti oslovljavaš.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 30 jul 2010, 15:24

Ne opravdavam odluku rukovotstva Olimpika, medjutim kao sto vec sinoc rekoh: "odluka ima ciljanu metu", a to nikako nisu navijaci...

Fudbal bez publike, ko kupanje sa carapama!

Istina je i to: da Olimpik bez publike moze lako da dobije starije sarajevske ligase, sa publikom ni remi ne moze izvuci.

Mogu vam reci da je opravdan strah dela navijaca TM-a i HZ-a kada je u pitanju Olimpik, jer oni (agilna uprava) ce im uskoro pomrsiti racune.

Gazi Olimpice!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jul 2010, 15:27

BegA_SA je napisao/la:
bparena je napisao/la:

Ma cemu je rijec reci vise jbte :evil: :evil:, kakva razna sranja pises ovdje po forumu, Gracic vise nema veze sa Sarajevom. Evo da te pitam zasto nismo odnijeli 3 boda prosle godine sa Grbavice kad su bili nama na namijenjeni?

Ne pisi vise gluposti
tebi treba nacrtat - kakva jara sranja :D de ba mani se pravit lud - nisam ja ni na cijoj strani - pometite prvo u svojoj avliji pa ces skontat o cemu govorim. Naravno ne metite ogradu i loze - otvori oci i ukljuci vijuge pa ces shvatiti "moja sranja". Mozda su sranja zato sto su zaista sranja koje vi pravite ali buraz istinita sranja...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 jul 2010, 15:33

BegA_SA je napisao/la:
bparena je napisao/la:

Ne pisi vise gluposti

Nijaz Gracić je registrovano na fksinfo i tamo javno blati Želju i izjavljuje kako će sve uraditi da bi istom naštetio. Da ne govorim o tome da je on lično bio taj koji je pokrenuo prošle sezone hajku na Slobodu i Gavarića ne bi li Sarajevo dobilo ta 3 boda i otišlo u Europu. Toliko o tome da lik nema nikakve veze sa Sarajevom. Da je kojim slučajem Sarajevo gost Olimpiku u prvo kolu, sigurno ne bi bilo ovakve odluke. A vidjet ćete da je neće biti ni ove sezone kad dođe do te utakmice. Pustite se ba šuplje, nismo djeca. ;)

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 30 jul 2010, 15:54

olimpik mora uzeti u obzir preporuke o utakmici visokog rizika otvorio ili ne kapije jer ce svakako doci pred stadion 5000-6000 hiljada ljudi ako ne bude gore navedeno uradio snosice svu odgovornost jer nije obezbjedio uslove za odigravanje tekme

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 jul 2010, 15:56

Dabogda ispali iz lige i nikad više ne ušli, čime se vi bavite, mada ne čudi nimalo, kad se neke stvari uzmu u obzir. :evil: :twisted:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2010, 16:05

Alen Škoro je napisao/la:Sad dolazi sve na svoje.Postujem gosp.Gracića,ali klub bez navijaca,jos u glavnom gradu,po mom misljenju nije klub.
Nije istina gracic je znao da ce vladajuce strukture pomoci samo dva kluba koji budu imali bolje rezultate u ovom slucaju su to Zeljo i sarajevo, ako ti je zao olimpika odes u upravu sarajeva i zahtjevas da pola novca koji dobijaju od kantona bude prebacen na racun olimpika i mirna Bosna.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 30 jul 2010, 16:20

Iker C je napisao/la:@maltasa, hajd molim te reci ko si i kakvo imaš zaduženje imaš u F.K. Olimpiku? Ja ne znam lično u Sarajevu nikoga koji sa toliko predanosti navija za Olimpik. Ustvari ne znam nikoga koji će pored Želje i Sarajeva navijati za Olimpik.
Ma Gracić se krije iza nicka
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.