Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jan 2017, 15:45

tuzlak1987 je napisao/la:slika
Zasto zeleni ispadaju pozitivci na slici :kafa:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 24 jan 2017, 15:52

tuzlak1987 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la: Jeli se zna ko su ovih 6. sto su bili protiv? cisto onako da svi vidimo ko je protiv bh. sporta ...
Kako do toga doci ne znam, znam da je Novalic u oktobru predlagao da se ovo odbije kada dodje na izglasavanje.

Isto ne znam jesul protiv sporta ili su glupi. Pa i da ne vole sport bolje im je pruziti sansu poreskoj da uzme novac preko ovog tako sto bi glasali za :D
Mora negdje izaci izvjestaj sa sjednice, sad sam gledao na web stranici parlamenta fbih, nisu jos nista izbacili, i onda mora i biti ko je glasao za a ko protiv, sve u svemu to je skupina idiota sa malim IQ-om tako da me od njih nista ne cudi, nego reko opcenito onako da vidimo, ja tipujem na HDZ posto su oni kocnicari svega i u domu naroda i u predstavnickom domu ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jan 2017, 16:01

tuzlak1987 je napisao/la:Laze sve, sa mnom je se prije kladio stalno osim ako nije postao musliman od tada :D
Pa hocu da se kladim forumski u avatar, on hoce u pare :D
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jan 2017, 16:03

Zna li iko kako bi trebao funkcionisati ovaj zakon...
Koliko se otpisuje...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 24 jan 2017, 16:08

solinas je napisao/la:Zna li iko kako bi trebao funkcionisati ovaj zakon...
Koliko se otpisuje...
Mislim da kamata se oprašta, a glavnica otplaćuje..
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2017, 16:10

irfo je napisao/la:Znam da jesi to sa gifa nisi smio ni prije derbija u avatar ne smijes ni sad, neke stvari se nikad ne mjenjaju...
Mitomanija. Znaci logicno je po tebi ako smijem u pare da ne smijem u avatar? Jos jedna laz, nisi me ni pitao kada je bio derbi nit' sam se tad kladio sa nekim. Nije ni cudno sto ste takvi kad vam je logika takva, ono ne smijem u avatar a 3-4 dana odbijas ponudu koju sam ti dao a kao siguran si :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 jan 2017, 16:41

Koliko je zenički Čelik ustvari dužan? Može mi neko napisati cifru? Pričalo se da je dug 9 miliona KM? Allah dragi zna koliko je sad. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2017, 16:42

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Koliko je zenički Čelik ustvari dužan? Može mi neko napisati cifru? Pričalo se da je dug 9 miliona KM? Allah dragi zna koliko je sad. :bih:
Mislim da je neki Zeničanin napisao da je dug oko 5 miliona KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 jan 2017, 16:45

MortemHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Koliko je zenički Čelik ustvari dužan? Može mi neko napisati cifru? Pričalo se da je dug 9 miliona KM? Allah dragi zna koliko je sad. :bih:
Može se to otplatiti uz pametnu politiku ljudi iz kluba. Privatizacija Čelika što se mene tiče bi bila super stvar. Imaju sasvim korektan stadion, grad od preko 110.000 ljudi, tradiciju naravno. Sigurno su pored Sarajeva i Želje u samom vrhu bh. fudbala historijski gledano. :D

Kontam nešto da bi kostur Premijer Lige u budućnosti mogao biti prejak. Povratak Borca u ligu, pa vjerovatno 2018. i Veleža, Čelik bi morao opstati ove sezone u ligi. Bit će tu dosta "jakih" historijski klubova u našoj ligi. :)

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 24 jan 2017, 16:47

MortemHz je napisao/la:
Oko 12 miliona je zadnja informacija. Ukupan dug prema poreskoj nisam siguran ali oko 5 miliona, ali današnji zakon to mjenja, jer Čelik ima veoma "malu glavnicu" naspram kamata koje su "oproštene" danas.
Sada kada smo klub doveli na nivo da je u našem vlasništvu tj navijača i našeg grada, grada Zenice, privatizacija ne dolazi u obzir. Sportski pozdrav :mrgreen:
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 24 jan 2017, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jan 2017, 16:48

Velika je steta sto tu nema Jedinstva Bihackog dugo.Krajina to zasluzuje.....
Yebote ljudi duzni sve ukupno ispod 500 000 i strahuju od gasenja.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 24 jan 2017, 16:49

Celik je duzan 12 miliona..od tih 12 miliona 8 ili 9 ide poreznoj ..ostalo struja,grijanje,voda..i ako se to otpise a trebalo bi u dogovoru sa tim preduzecima onda ostaje samo da potpisemo vracanje na 10 godina i ostaje nam cca 4,5 miliona duga..kamate se otpisuju...
!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 24 jan 2017, 16:50

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Može se to otplatiti uz pametnu politiku ljudi iz kluba. Privatizacija Čelika što se mene tiče bi bila super stvar. Imaju sasvim korektan stadion, grad od preko 110.000 ljudi, tradiciju naravno. Sigurno su pored Sarajeva i Želje u samom vrhu bh. fudbala historijski gledano. :D

Kontam nešto da bi kostur Premijer Lige u budućnosti mogao biti prejak. Povratak Borca u ligu, pa vjerovatno 2018. i Veleža, Čelik bi morao opstati ove sezone u ligi. Bit će tu dosta "jakih" historijski klubova u našoj ligi. :)
Puno veci je dug Celika, cak se govorilo oko 11 miliona, al sad grad se obavezo preko reprograma vracat dug u ratama..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 jan 2017, 16:52

al kako nabiste milione na struju i vodu :crazy:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 24 jan 2017, 16:58

solinas je napisao/la:Velika je steta sto tu nema Jedinstva Bihackog dugo.Krajina to zasluzuje.....
To je velika sramota za grad kao što je Bihać, da radi tako šugave cifre klub ode u stečaj. Nadam se da će se nešto izmisliti da se bihaćko Jedinstvo spasi i vrati gdje mu je mjesto .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jan 2017, 17:03

Convicts1988 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Velika je steta sto tu nema Jedinstva Bihackog dugo.Krajina to zasluzuje.....
To je velika sramota za grad kao što je Bihać, da radi tako šugave cifre klub ode u stečaj. Nadam se da će se nešto izmisliti da se bihaćko Jedinstvo spasi i vrati gdje mu je mjesto .
Ma kriminal,skoro sam gledao video ljudi kupili hranu za pilice, pilice tako nesto sve kupili preko Jedinstva zaduzili ga 30 000 za pilice. :crazy:
Ma to su "smjesne"cifre da se ugasi klub.
I oni su preuzeti klub ko i vi,mogli bi i opstati ali sada odjednom svi traze pare a odakle....
Stecaj im je trenutno jedino rjesenje. ...
A nemaju oni nazalost ni vasu snagu ni masivnost da poduzmu nesto.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 jan 2017, 17:04

Convicts1988 je napisao/la:
Politika je ku*va. Šta bi ti rekao majstore drugo. Bosanska Krajina zaslužuje uz Borac i bihaćko Jedinstvo u ligi. Bilo bi daleko interesnatnije igrati ligu pravo "Od mora do Save, od Drine do Une" tj. udaljenija gostovanja, pa i više sportskih manifestacija za narod u Unsko-Sanskom kantonu. Kako god u ovim teškim danima za nas Krajišnike radujemo se ako ništa napretku ostalih PROBOSANSKIH klubova! :) :bih:

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 24 jan 2017, 17:05

po zadnjim racunicama cca 12 000 000, mada je moguce da ima jos dugova za kojih nema papira

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 24 jan 2017, 17:13

Solinas@ Pa tako iste finte su se radile u Čeliku samo bez pilića, na malo drugačiji "kulturniji" način i uz mnogo veću štetu po klub. Ovaj momak što kaže kako smo se za vodu zadužili ovoliko, pa to je sve smisljeno,planirano i uvezano bilo. Pranje novca 2 direktora, direktor Čelika i VIKa npr, pa tal, znao račun za vodu u pola zime biti 20.000 KM .Nadam se da će jedan dan i odgovarati oni koji su počinili ovakve zločine našem klubu .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2017, 17:20

tale07 je napisao/la:
po zadnjim racunicama cca 12 000 000, mada je moguce da ima jos dugova za kojih nema papira
To je najgore kada krenu vaditi dugove od prije 10 godina za koje nisi niti znao sa nekim priznanicama :crazy:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []