FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
iskreno neznam kakva je svrha ovih polugodisnjih karata kad imaju skoro isto vrijednost kao cijena pojedinacne karte kupljene prije svake domace utakmice 
Ja pameti, 50 jug :S
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
a ne znas koliko ce biti pojedinacna...Cuspajz je napisao/la:iskreno neznam kakva je svrha ovih polugodisnjih karata kad imaju skoro isto vrijednost kao cijena pojedinacne karte kupljene prije svake domace utakmice
sto se mene tice, cijene su ok i posebno mi je drago za zapad...
Za godinu dana dati Zelji 50KM je super...
PS ako ce biti karta za jug 5KM, ovako se ustedi 25KM (jer 15 tekmi je 75KM)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
hajmo sad 15 stranica o cjeni karata nismo odavno
ko ima para nek kupi, ko nema boze moj nek kupuje prije svake utakmice pojedinacno opet ce vise para potrositi pod uslovom da ode na sve utakmice
mislim da rasprava nema svrhe jer sumnjam da ce neko zbog vas promijeniti cijenu karata, samo mozemo bezveze iznervirati amara kao prosli put kad smo raspravljali o tome
ko ima para nek kupi, ko nema boze moj nek kupuje prije svake utakmice pojedinacno opet ce vise para potrositi pod uslovom da ode na sve utakmice
mislim da rasprava nema svrhe jer sumnjam da ce neko zbog vas promijeniti cijenu karata, samo mozemo bezveze iznervirati amara kao prosli put kad smo raspravljali o tome
Kreće prodaja godišnjih i polugodišnjih ulaznica
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/kr ... h-ulaznica
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/kr ... h-ulaznica
nije rasprava,nego realno zar nije u interesu klubu da sto vise proda tih karti iskreno ja mislim da ih nece sa ovakvim pristupom prodat ni u pola ko prosle godine ali etio vidjet cemo,a to sto ce neko iznervirat amara je nidje vezesladoled je napisao/la:hajmo sad 15 stranica o cjeni karata nismo odavno![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
To što se neće prodati ni upola ko prošle godine samo znači da će zarada Kluba po utakmicama biti znatno veća. Ukoliko se tome doda da usljed povećanja cijena, zarada od skoro 30% manje prodatih sezonskih će biti ista kao i prošlogodišnja, vidi se da će Klub biti samo u plusu.
50KM za 15 utakmica = 3,3 KM po utakmici. 1,65€, k'o što bi rekao Osim.
50KM za 15 utakmica = 3,3 KM po utakmici. 1,65€, k'o što bi rekao Osim.
- Jesam ša'e
- Kontakt:
Kome je puno 50 KM izdvojit za LJUBAV NAJVECU neka ni ne ide vise na tekme bolje mu je! 
Citavu godinu gledaš Želju u Dolini za 50 KM, a obicna karta za Jug ce najvjerovatnije biti 5 KM, i laiku je jasno koliko je isplativije kupiti godišnju pa i polugodišnju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Stvarno su pretjerali sa cijenama...!!! Prosle godine je bilo jeftinije..ovo sad Sampionske cijene :d..hahahah al NEMA VEZZE SVE ZA ZELJU 
Cijene godišnjih karata:
Jug - 50,00 KM
Sjever - 80,00 KM
Zapad - 200,00 KM
Penzioneri jug - 30,00 KM...Nista ljudi...treba Dede ganjat da nam pokupuju ove karte..ahhahahahhahahahh
Cijene godišnjih karata:
Jug - 50,00 KM
Sjever - 80,00 KM
Zapad - 200,00 KM
Penzioneri jug - 30,00 KM...Nista ljudi...treba Dede ganjat da nam pokupuju ove karte..ahhahahahhahahahh
Zadnja izmjena: Adnan_Zeljovac, dana/u 30 jul 2010, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
ma ok ne kazem nista,ali jedan srednjoskolac vidi 50 km ukrupno samo za bajram ili kad dodje tetka iz njemacke...drop je napisao/la:Citavu godinu gledaš Želju u Dolini za 50 KM, a obicna karta za Jug ce najvjerovatnije biti 5 KM, i laiku je jasno koliko je isplativije kupiti godišnju pa i polugodišnju.
druga stvar marketing 0 bodova mozemo mi pricat sta hocemo ali prosle godine je zeljo tv prodo bar 30% godisnjih i polugodisnjih
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
i to je tacno, pogotovu ovaj dio oko marketinga i Željo TV, ali prošle godine je bila sasvim drugacija situacija, dizali smo se sa dna pa se malo pumpalo preko Željo TV što je bilo sasvim normalno, po meni... sad je druga prica ,najbolji marketing je cinjenica da smo šampioni države.nick je napisao/la:ma ok ne kazem nista,ali jedan srednjoskolac vidi 50 km ukrupno samo za bajram ili kad dodje tetka iz njemacke...drop je napisao/la:Citavu godinu gledaš Želju u Dolini za 50 KM, a obicna karta za Jug ce najvjerovatnije biti 5 KM, i laiku je jasno koliko je isplativije kupiti godišnju pa i polugodišnju.
druga stvar marketing 0 bodova mozemo mi pricat sta hocemo ali prosle godine je zeljo tv prodo bar 30% godisnjih i polugodisnjih
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Jesam ša'e
- Kontakt:
i trebali bi članske karte napraviti, da svako moze po nekoj promotivnoj cijeni 5-10KM dobiti svoju clansku u klubu sa svojim imenom, to bi svako uzeo!
I pored ovake cijene godišnjih i polugodišnjih možemo očekivati jedino više uzetih nego prošle, menje nikako. Većina navijača koji su i prošle godine uzeli uzet će i ove i njima ovo povećanje ništa ne znači, oni prate Želju bez obzira na rezultate i cijene. Tako da je ovo vrlo pametan potez uprave, lijepo bi još bilo da jug povećaju za 1KM, sjever za 2KM i zapad za 4KM što se tiče karti za jednu tekmu. To su lijepe pare, a i nije previše za navijače, sad je vrijeme kad treba da se konačno stabilizujemo i povećanje od nekoliko markica nikom, ali baš nikom ništa ne znači. Znači u potpunosti podržavam ovaj potez uprave, lijepo su to sagledali i sigurno će imati više dobiti od ulaznica nego prošle godine, a i prosjek navijača će u najgorem slučaju biti isti kao prošle, mada sam siguran da će biti više.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Kad bi stavili da su besplatne,opet bi bilo filozofa koji bi rekli "Mogli su i neki sendvič dati uz te besplatne karte".
to da smo sampioni je bitno normalnim ljudima ali ona kriticna masa koja je tu kad su rezultati poslije hapoala je pretezno digla ruke,eh sad ce prica takvi nam ne trebaju ovo ono,ali klubu trebaju pare i siguran sam da se malo vise na ovom poradilo da bi bilo puno bolje i vise prodatih karti,sto se tice cjene ok je kad gledas jednu kartu,ali kad hoce covjek da kupi sebi i sinu 160km je puno...
pa ako mu je skupo dati 160 za godisnje, onda nek da 210 na pojedinacne za sebe i sina 
I to AKO cijena karte za sjever bude 7KM...
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Vidim kod kitara sjever 45 uracunato i neka clanska karta ?...jel isto i kod nas ?Seyo_TM je napisao/la:pa ako mu je skupo dati 160 za godisnje, onda nek da 210 na pojedinacne za sebe i sina
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
Mislim da Klub treba izaci sa saopštenjem po pitanju ove novonastale situacije sa Olimpikom.
Ne mogu nikako da osaburim i shvatim da je papak može svojom voljom i odlukom zabraniti Manijacima da prate i podržavaju svoj klub
.Kakvi se ljudi danas bave fudbalom to je za plakati.
Nigdje su svijetu nema ovakvih nebuloza, pa ovo je gore od policijske represije
...ne daju nam da gledamo svoj klub

Ne mogu nikako da osaburim i shvatim da je papak može svojom voljom i odlukom zabraniti Manijacima da prate i podržavaju svoj klub
Nigdje su svijetu nema ovakvih nebuloza, pa ovo je gore od policijske represije
jest, kod njih je 35 godisnja sjever i 10 km clanarina za udruzenje HZ, sto znaci da su povezani klub i udruzenje navijaca, kod nas nije tako steta...Adnan_Zeljovac je napisao/la:Vidim kod kitara sjever 45 uracunato i neka clanska karta ?...jel isto i kod nas ?Seyo_TM je napisao/la:pa ako mu je skupo dati 160 za godisnje, onda nek da 210 na pojedinacne za sebe i sina
BRAVE HEART 1979-2005
Trenutno korisnika/ca: antibot, Bing [Bot], teamnorth1989 i 20 gostiju.