NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Cuj Plazonic da ima ista primanja kao Tomic ili Stevanovic !?!? Ajde da si rekao Krle ili Pandza ali usporedjivati primanja Plazonica sa najboljjm igracima Zrinjskog I Zelje je smijesno.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
ma prvi mi je pao na pamet , napisao sam 'skoro koliko i'. stavi nekog drugog slicnog koji je stigao iz osrednjeg hrvatskog kluba a zaradjuje puno vise nego igraci slicne kavlitete u bih .
krstanovic i pandza imaju puno bolje place nego itko u zrinjskom . za pandzu provjereno , za krstanovica ne mogu garantirat ali ne sumnjam da je u top 2-3 najplacnija u ligi.
krstanovic i pandza imaju puno bolje place nego itko u zrinjskom . za pandzu provjereno , za krstanovica ne mogu garantirat ali ne sumnjam da je u top 2-3 najplacnija u ligi.
Asprila, ti ugovori su smanjeni, drastično smanjeni, nije u Širokom trenutno ni blizu takva bajna financijska situacija kako ti misliš, i ova nova uprava ne funkcionira bez problema, ima trzavica, ... Trenutno su puno bolje plaće u Zrinjskom, Sarajevu, Želji, šta ti misliš da je Jović (imao usmeni dogovor sa Širokim, provjereno) otišao u Zrinju da dolje ima manju plaću, jašta je, možeš mislit. Ljudi mu ponudili bolja primanja i čovjek otišao gdje mu je bolje, isto tako Zakarić u Želji. Dali mu više nego Široki, čovjek otišao. Malo su trenutna primanja, ovdje na forumu i u čaršijskim pričama prenapuhane, plaće su redovne samo što nisu tolike koliko se priča.
Sesa (koji je bio najbolji u prvoj pripremnoj utakmici) i Zloma u prvi...ljutinar je napisao/la:Zloma i Marina ce ti igrati u prvom sastavu zajedno garantiram, Loncar moguće....Zamijenit će one trutove Sesara, Juru, Plazonica, Kožul će ulaziti s klupe. Momci koji će orati teren a ne sve kočiti i usporavati.Android je napisao/la:Na poziciji zadnjeg veznog imamo Sesara, Loncara, Kozula, Plazonica, i evo sada Marinu i Zlomislica, previsee
Sta kazu vec pukla ljubav Mepas -FEAL ???
idi na temu HŠKZ i tamo loži ljude...Hum94 je napisao/la:Sta kazu vec pukla ljubav Mepas -FEAL ???
.
Spavate li mirnoHum94 je napisao/la:Sta kazu vec pukla ljubav Mepas -FEAL ???

Bit ce to dobro, ovi novi igraču su tu da se dokažu. I ako ne bude lige za prvaka, lagano čišćenje i ozbiljne pripreme za iduću sezonu. Novci su tu. Sad samo pametno.
Upravo pogledao klip od ovog Marina. Nemogu se oteti dojmu da mi je najsličniji Krstanovicu prilikom vođenja lopte. To mi se nimalo ne sviđa kod obadvojica. Ono što je dobro je to što mi se čini karakterno,nešto kao Pehar ali pozitivniji. Baš tako djeluje. Samo eto kažem,čini mi se malo "nespretan" ,ali ako se bude borio pored ovakvih zadnjih veznih vjerujem da će imati mjesta u prvih 11 uz Zlomu.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Znaci iz uprave kazu trebaju nam bek desni,lijevo krilo a oni zadnje vezne dovode ccccc
Igraj Široki ti si najbolji!
Spavate li mirnoForzeNord je napisao/la:Hum94 je napisao/la:Sta kazu vec pukla ljubav Mepas -FEAL ???

Bit ce to dobro, ovi novi igraču su tu da se dokažu. I ako ne bude lige za prvaka, lagano čišćenje i ozbiljne pripreme za iduću sezonu. Novci su tu. Sad samo pametno.[/quo

To je rekao Denis, sad Boga pitaj kakve zamisli ima Sablic
Marina je prosle sezone bio jedan od glavnih igraca Sibenika koji je u playoffu ispao od Istre, ove sezone kazu da je najbolji igrac Gorice... Vidjet cemo, ono sto je sigurno je da smo dobili izuzetno borbenog igraca
Ovaj Cabraja je nekad dosta obecavao, ali karijera nije isla zeljenim tokom, nesto slicno kao Ivan Lendric. Ovo mu je vjerovatno i posljednja sansa da nesto napravi u karijeri
Ja sam malo pretjerao u nekim postovima, ipak nije u redu da se pljuju a nisu se jos ni pokazali. Igraci koji dodju iz 2.HNL obicno se pokazu vrlodobrim, primjeri su kod susjeda, Petrak, Crnov, cini mi se i Katanec...
Marina je prosle sezone bio jedan od glavnih igraca Sibenika koji je u playoffu ispao od Istre, ove sezone kazu da je najbolji igrac Gorice... Vidjet cemo, ono sto je sigurno je da smo dobili izuzetno borbenog igraca
Ovaj Cabraja je nekad dosta obecavao, ali karijera nije isla zeljenim tokom, nesto slicno kao Ivan Lendric. Ovo mu je vjerovatno i posljednja sansa da nesto napravi u karijeri
Ja sam malo pretjerao u nekim postovima, ipak nije u redu da se pljuju a nisu se jos ni pokazali. Igraci koji dodju iz 2.HNL obicno se pokazu vrlodobrim, primjeri su kod susjeda, Petrak, Crnov, cini mi se i Katanec...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
.
Zadnja izmjena: mikel48, dana/u 12 mar 2017, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
.
Izgleda da bi mogao doći ovaj Sivrić, šta igra, kakav je ?
Lijevo krilo ja mislim. Protiv nas na Pecari je bio jako dobar, kasnije ga nisam bas upratio da je nesto posebno igrao, cini mi se da je zavrsio na klupi kad je se oporavio Todorovic
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jeli onako kazes jer je bez kluba ili znas nesto vise.jozo121 je napisao/la:Izgleda da bi mogao doći ovaj Sivrić, šta igra, kakav je ?
Igraj Široki ti si najbolji!
Znaš i sam da je ovo sve neslužbeno i čaršijska priča, pa službeno ti nema da su potpisala ni ova dvojica (Čabraja i Marina), nema ništa o njima na službenoj stranici kluba. Priča se Čabraja, Marina, Zloma(ako riješi papire, a trebao bi) i ovaj Sivrić, to bi bilo to, za sada.
Marina sam jutros izgleda vidio sa Juricicem ispred kluba, mislim da je to onaj kosonjajozo121 je napisao/la:Znaš i sam da je ovo sve neslužbeno i čaršijska priča, pa službeno ti nema da su potpisala ni ova dvojica (Čabraja i Marina), nema ništa o njima na službenoj stranici kluba. Priča se Čabraja, Marina, Zloma(ako riješi papire, a trebao bi) i ovaj Sivrić, to bi bilo to, za sada.

Taman sam htio objaviti za Sivrica,al očigledno zakasnih 
Danas raskinuo ugovor sa Zrinjskim,imate na vecernji ba

Danas raskinuo ugovor sa Zrinjskim,imate na vecernji ba
EKONNP
Je, ima dugu kosu, sinoć je došao, trebalo bi ga poslati kod Ćome ili Damca 

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], Zaboljesutra i 32 gosta.