u kakvom knicksu? u tom i jest point, u sjebanom i lose vodjenom timu.oldman je napisao/la:E moji jarani o kome toliko raspravljate ,T mac ima ugovor od 23 miliona a ono sto je odigrao za Knickse nije vrijedno ni pare .
T mac je gotov ,on je totalno izgubljen za basket.
Izgleda vi nesto procitate u novinama i to je to,ja sam ga gledao i u Raptorsima i Hostonu i u Knicksima (sve utaknmice jer zivim blizu Medisona)on nije cak ni prosjecan bio u Knicksima a da ne govorimo o nekim dobrim igrama.On samo zauzima mjesto nekome mladjem i perspektivnijem.A sto se tice Housea nemojte ni njega zaliti
nije se Miami usrecio,on ce biti samo na spisku,kada on nije mogao da igra vise od par minuta u onakvom Kniksu,sta da se onda dalje raspravlja.
miami se itekako usrecio sa houseom, dobili su jednog o najboljih sutera medju ovim free agentima koji su dostupni, mozda i najboljeg. kamo srece za chicago da su njega uzeli.
a t-mac je imao ugovor od 23 miliona, vise ga nema. nije se ni ocekivalo vise od njega u niksima. covjek je tamo zaigrao nakon neznam tacno koliko vremena odsustva, mislim skoro godinu. da njega povrede nisu sjebale, godinama bi bio jedan od najboljih igraca u ligi.