FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

rumbalija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rumbalija » 30 jul 2010, 16:33

Cuspajz je napisao/la:iskreno neznam kakva je svrha ovih polugodisnjih karata kad imaju skoro isto vrijednost kao cijena pojedinacne karte kupljene prije svake domace utakmice :roll:
A ko je rekao da će cijene pojedinačnih karata za utakmicu ostati kao prošle godine,naravno to niko nije rekao.
Cijena godišnje Juga je veča ove godine za 43%.Znači ako otprilike uzmemo da će i pojedinačne karte poskupiti otprilike kao i godišnje ,dolazimo do računice da će pojedinačne karte za jug biti 7KM.

I zaboravih kazati,kome je skupo nek ide kod malenih ,njihove su malooo jeftinije
Zadnja izmjena: rumbalija, dana/u 30 jul 2010, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 30 jul 2010, 16:35

edotm87 je napisao/la:
Adnan_Zeljovac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:pa ako mu je skupo dati 160 za godisnje, onda nek da 210 na pojedinacne za sebe i sina :roll:
I to AKO cijena karte za sjever bude 7KM...
Vidim kod kitara sjever 45 uracunato i neka clanska karta ?...jel isto i kod nas ?
jest, kod njih je 35 godisnja sjever i 10 km clanarina za udruzenje HZ, sto znaci da su povezani klub i udruzenje navijaca, kod nas nije tako steta... ;)
kod nas je godisnja 25 KM + clanska 20 KM za sjever... Dok je sama clanska 10 KM...
Zadnja izmjena: adnan_hzsa, dana/u 30 jul 2010, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jul 2010, 16:37

1. ne treba porediti nas i njanje. Ne ide to u istoj rečenici :mrgreen:
2. petobanka nije puno, jer se fudbal ne igra za kikiriki i slične tričarije
3. počinje me nervirati inertnost pojedinih ljudi u Želji:
a) prodaja godišnjih karata počinje dan pred početak prvenstva :roll:
b) bez saopštenja za javnost povodom seljačko-pokvarene odluge jadnika gracića o organizaciji utakmice bez publike :roll:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 30 jul 2010, 16:42

nikad_izvini je napisao/la:1. ne treba porediti nas i njanje. Ne ide to u istoj rečenici :mrgreen:
b) bez saopštenja za javnost povodom seljačko-pokvarene odluge jadnika gracića o organizaciji utakmice bez publike :roll:

jos uvijek vjerujem da ce se celni ljudi obratiti javnosti i da ce se Gracic barem preko medija napasti,a sto se tice karata nisu skupe tj. isplatnije su nego da se pojedinacno uzimaju :lol: ja cu uzeti za ostale ne znam mada mislim da se nece prodati kao prosle godine.
AMAR OSIM!

Jesam ša'e
Kontakt:

Post Postao/la Jesam ša'e » 30 jul 2010, 16:51

FK Željezničar želi platiti sve troškove utakmice sa Olimpikom

Prodaja polugodišnjih i godišnjih ulaznica za utakmice FK Željezničar počinje u 3. augusta, najavljeno je na današnjoj predsezonskoj konferenciji kluba s Grbavice.

Prodaja ulaznica organizovana jee u sklopu projekta ''Pokreni plavu stranu navijanja''.

Ulaznice će na sebi imati bar-kod, koji će putem skeniranja pomoći osiguranju na stadionu i kontroliranju ulaza i stvaranju buduće baze podataka navijača ''Želje''.

Polugodišnja karta za jug moći će se kupiti za 30, a za sjever za 50 KM. Cijena godišnje karte za jug iznosit će 50, sjever 80 i zapad 200 KM. Penzioneri mogu kupiti kartu za jug po cijeni od 30 KM.

Ekipa Željezničara se trenutno nalazi na dodatnim pripremama u Međugorju, a prvu utakmicu nove sezone igraju protiv Olimpika na stadionu Grbavica, ali kao gostujuća ekipa.

Zbog nemogućnosti Olimpika da plati osiguranje na stadionu i nagovještaja da bi utakmica mogla biti zatvorena za publiku, Željezničar je ponudio da organizuje događaj i plati sve troškove utakmice a da klubovi podijele prihode od ulaznica.

Direktor Željezničara Dželaludin Muharemović smatra da je jedini ispravan put da se uprava Olimpika obrati Nogometnom savezu BiH, koji treba što prije donijeti odluku o pitanju organizacije te utakmice.

Utakmica će biti odigrana u srijedu u 20.30 sati na stadionu Grbavica.

Post Postao/la Avatar » 30 jul 2010, 16:53

Jesam ša'e je napisao/la:FK Željezničar želi platiti sve troškove utakmice sa Olimpikom

Prodaja polugodišnjih i godišnjih ulaznica za utakmice FK Željezničar počinje u 3. augusta, najavljeno je na današnjoj predsezonskoj konferenciji kluba s Grbavice.

Prodaja ulaznica organizovana jee u sklopu projekta ''Pokreni plavu stranu navijanja''.

Ulaznice će na sebi imati bar-kod, koji će putem skeniranja pomoći osiguranju na stadionu i kontroliranju ulaza i stvaranju buduće baze podataka navijača ''Želje''.

Polugodišnja karta za jug moći će se kupiti za 30, a za sjever za 50 KM. Cijena godišnje karte za jug iznosit će 50, sjever 80 i zapad 200 KM. Penzioneri mogu kupiti kartu za jug po cijeni od 30 KM.

Ekipa Željezničara se trenutno nalazi na dodatnim pripremama u Međugorju, a prvu utakmicu nove sezone igraju protiv Olimpika na stadionu Grbavica, ali kao gostujuća ekipa.

Uprava Bravo ! ;)

Zbog nemogućnosti Olimpika da plati osiguranje na stadionu i nagovještaja da bi utakmica mogla biti zatvorena za publiku, Željezničar je ponudio da organizuje događaj i plati sve troškove utakmice a da klubovi podijele prihode od ulaznica.

Direktor Željezničara Dželaludin Muharemović smatra da je jedini ispravan put da se uprava Olimpika obrati Nogometnom savezu BiH, koji treba što prije donijeti odluku o pitanju organizacije te utakmice.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2010, 16:54

Probace preuzeti na sebe obavezu da se utakmica odigra na Grbavici u nasoj organizaciji ako je gracic iskren da zeli samo pokazati vlastima a ne Zelji pristace na ovo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 30 jul 2010, 16:56

Jesam ša'e je napisao/la:FK Željezničar želi platiti sve troškove utakmice sa Olimpikom

vidim da smo zadali neke nove standarde....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 jul 2010, 16:57

Pročitaj cijelu vijest pa vidi ko postavlja standarde.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jul 2010, 16:58

kalimero je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:1. ne treba porediti nas i njanje. Ne ide to u istoj rečenici :mrgreen:

jos uvijek vjerujem da ce se celni ljudi obratiti javnosti i da ce se Gracic barem preko medija napasti,a sto se tice karata nisu skupe tj. isplatnije su nego da se pojedinacno uzimaju :lol: ja cu uzeti za ostale ne znam mada mislim da se nece prodati kao prosle godine.
Demontovali su me barem oko saopštenja za javnost povodom seljačkog kluba FK Gracić Njanjo :mrgreen:

I dalje mi nije jasno kome je palo na pamet da prodaju godišnje karte od 03.08 :roll: Stvarno imamo mozgove u klubu.

Za ovog njanju, koliko ste do sada prodali godišnjih karata :lol: 200 ? :lol: Ko o čemu, njanje o standardima :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 30 jul 2010, 16:59

tanzla je napisao/la:Pročitaj cijelu vijest pa vidi ko postavlja standarde.
ne vidim nista u ovom tekstu osim ovog sa godisnjim.. hoces reci da ste se vi toga sjetili a mi odavno imamo takve godisnje.. nisam ovo napisao da provociram nego zato sto je istina...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 jul 2010, 17:00

adnan_hzsa je napisao/la:
ne vidim nista u ovom tekstu osim ovog sa godisnjim.. hoces reci da ste se vi toga sjetili a mi odavno imamo takve godisnje.. nisam ovo napisao da provociram nego zato sto je istina...
Ajd dobro onda. Vi , pa kokoš ili jaje. A ima u tekstu puno bitnija stvar od godišnjih, al' et, neki vide samo ono što žele.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jul 2010, 17:00

adnan_hzsa je napisao/la:
Kad si već kod istine, koliko ste prodali godišnjih karata :lol:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jul 2010, 17:03

Kući, sa roditeljima tako pričaj, oni su te takvog odgojili, papak :mrgreen:

De cifru :lol:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 17:06

pitari izmislili bar kod na karti i bazu navijaca...mirikl!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 30 jul 2010, 17:08

Seyo_TM je napisao/la:pitari izmislili bar kod na karti i bazu navijaca...mirikl!!!
znas kad smo to mi imali.. jos kad je rahmetli resic bio prje 8 godina.. sto to vi niste imali nego se sad sjetili da napravite...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jul 2010, 17:09

Pitam te lijepo koliko ste prodali godišnjih, ti vrijeđaš i ja nekulturan :lol: Prodajete godišnje ima već dosta vremena i prodali ih navodno 400(a niste) :lol: Nova uprava, polet i ni 300-ak :lol: I sad se tješite godišnjim odmorima :lol:
Pod kamen, plavi dominiraju :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 17:09

Imali ste i na sezonskim prije rata "mrzim te zeljo"...komplexi, sta li i tu ste nam standarde zadali koje nikad necemo dostici...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2010, 17:19

Seyo_TM je napisao/la:Imali ste i na sezonskim prije rata "mrzim te zeljo"...komplexi, sta li i tu ste nam standarde zadali koje nikad necemo dostici...
Bas me zanima hoce li se isjeci covjek u soferskoj jakni :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 jul 2010, 17:30

samo mogu reci da smo gospoda :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []