FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na boljim terenima igramo u PL? Ma hajte molim vas, sve je to u par ''deka''. Treba nama dobar, iskusan centralni vezni, i ova ekipica je TOP !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma jel nam to nase dijete danas slavi rodjendan ? Godine su pred njim,ima vremena za napredak. SRETAN RODJENDAN
Sabrine mi moje!
- Evolution87
- Kontakt:
Buraz, sta ti mislis o nekom veznom? Nesto kontam, pa dobro bi nam doso yebo majkuPitarBordo je napisao/la:Da se ne lažemo, kiša ako padne i Otoka i Tušanj i Grbavica pa i naš travnjak donekle su kaljuža. A da ne pričamo o tome da mi igramo domaće utakmice nedjeljom i da ima ekipa koja igra na istom travnjaku, ako budemo kurate sreće, dan ranije. Tako da ja ne bih uopšte da idemo u Antaliju nego da striktno pripreme radimo na ekvivalentu terena na kojim ćemo igrati. Moje mišljenje barem.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Historicar
- Kontakt:
Pozdrav, nisam bio u mogućnosti da pogledam snimak utakmice sa Brotnjom, zanima me kakav je bio Livak i posebno me zanima na kojoj je poziciji igrao, na probu je doveden kao desno krilo?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Au prvi post nakon 6 godinaHistoricar je napisao/la:Pozdrav, nisam bio u mogućnosti da pogledam snimak utakmice sa Brotnjom, zanima me kakav je bio Livak i posebno me zanima na kojoj je poziciji igrao, na probu je doveden kao desno krilo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad kad ti reče... Možda si i u pravu...Evolution87 je napisao/la:Buraz, sta ti mislis o nekom veznom? Nesto kontam, pa dobro bi nam doso yebo majkuPitarBordo je napisao/la:Da se ne lažemo, kiša ako padne i Otoka i Tušanj i Grbavica pa i naš travnjak donekle su kaljuža. A da ne pričamo o tome da mi igramo domaće utakmice nedjeljom i da ima ekipa koja igra na istom travnjaku, ako budemo kurate sreće, dan ranije. Tako da ja ne bih uopšte da idemo u Antaliju nego da striktno pripreme radimo na ekvivalentu terena na kojim ćemo igrati. Moje mišljenje barem.![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hmm o tome se nije razmisljaloPitarBordo je napisao/la:Sad kad ti reče... Možda si i u pravu...Evolution87 je napisao/la:Buraz, sta ti mislis o nekom veznom? Nesto kontam, pa dobro bi nam doso yebo majkuPitarBordo je napisao/la:Da se ne lažemo, kiša ako padne i Otoka i Tušanj i Grbavica pa i naš travnjak donekle su kaljuža. A da ne pričamo o tome da mi igramo domaće utakmice nedjeljom i da ima ekipa koja igra na istom travnjaku, ako budemo kurate sreće, dan ranije. Tako da ja ne bih uopšte da idemo u Antaliju nego da striktno pripreme radimo na ekvivalentu terena na kojim ćemo igrati. Moje mišljenje barem.![]()
![]()
![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nasi slobodni danas.
Sretan rođendan Samire i demantuj nas sve

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sretan i od menehilmo je napisao/la:Sretan rođendan Samire i demantuj nas sve
Ja mislim da su mu rodendani dosadili, svaki na pripremama
- Burberry46
- Kontakt:
Ima li sta za moguca pojacanja? Treba nam vezni igrac
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Malo mi jeb calaa zatajio sto se tice prijelaznog rroka. Izjave su bukvalno bile samo o priielaznom roku, i na kraju mrka kapa. Daj nam veznog:kafa:
Cala bi vise vec mi volio dovesti kvalitetna pojacanja.
Ali...
Ali...
ja bni volio veznog
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
BosnianKingdom je napisao/la:Ma jel nam to nase dijete danas slavi rodjendan ? Godine su pred njim,ima vremena za napredak. SRETAN RODJENDAN
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta j3 s onim etno selom stanišić kakvi su tamo tereni kad sam gledao onaj turnir savin nije se lose činiloSarajlijica1946 je napisao/la:Samo nek svi citavu odu u Antaliju, nek izgube od Veleza halal od mene. Ovo je sramota, idu svi klubovi tamo i domacinu kita puca za terenom, samo jos koja mina fali i sve u dure
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja mislim da su zaledeni tereni sad tamofera je napisao/la:Sta j3 s onim etno selom stanišić kakvi su tamo tereni kad sam gledao onaj turnir savin nije se lose činiloSarajlijica1946 je napisao/la:Samo nek svi citavu odu u Antaliju, nek izgube od Veleza halal od mene. Ovo je sramota, idu svi klubovi tamo i domacinu kita puca za terenom, samo jos koja mina fali i sve u dure
Husref je tamo isao sa slobodom ljetos. Sumnjam da su bolji nego nasi u Butmiru.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bas je lijepo tamoSarajlijica1946 je napisao/la:Ja mislim da su zaledeni tereni sad tamofera je napisao/la:Sta j3 s onim etno selom stanišić kakvi su tamo tereni kad sam gledao onaj turnir savin nije se lose činiloSarajlijica1946 je napisao/la:Samo nek svi citavu odu u Antaliju, nek izgube od Veleza halal od mene. Ovo je sramota, idu svi klubovi tamo i domacinu kita puca za terenom, samo jos koja mina fali i sve u dure![]()
Husref je tamo isao sa slobodom ljetos. Sumnjam da su bolji nego nasi u Butmiru.
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, fks74, laznokrilo, Pantelija, plisek, Proximic i 30 gostiju.