posalji mu mejl i objavit ce sta god da jeHrasno1921 je napisao/la:Odoh lupiti nesto i poturiti Sinanu kao ekskluzivu da vidim hoce li bas objaviti ...Na Grbavicu stigla ponuda iz Norveške
FK Željezničar je najaktivniji premijerligaš u ovom prelaznom roku.
Prema saznanjima portala **** u Zvorničku 27 prije nekoliko dana stigla je ponuda iz Norveške.
Naime, poziv da se pridruži Haugesundu dobio je defanzivac Matteo Boccaccini, međutim kako sada stvari stoje rukovodstvo Plavih nema namjeru pustiti italijanskog defanzivca.
Boccaccini je na posudbi u Željezničaru do kraja sezone.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Miro phederu, dan 3.
Je li danas ona tekma, tri kluba kombinovano?
Je li danas ona tekma, tri kluba kombinovano?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
1. Ako se pravi tribina po UEFA normama WC mora imatiHrasno1921 je napisao/la:Hoce li biti wc na istoku? i hoce li biti kakvi podmetaci na stolicama za ove sa desotogodisnjim?
I najveca konfuzija je meni kako preci sa zapada na istok? kontam opet sad na proljece ici na tekme, ako odem na istok ostat cu bez keteringa kojeg imaju samo posjetioci na zapadu, to mi je pravo konfuzno, ne mogu da se odvojim stvarno od onih tortica i krofni ...
2. Vidi se da nisi bio nikad vec da si načuo, osim ako nisi bio u VIP dijelu zapada u sto sumnjam, jer samo oni imaju catering tj osobe koje imaju narkuvice, ovi ostali nemaju tu privilegiju...
1921
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ne bih dao onu priču i zajebanciju sa jugoistoka za sve keteringe na zapadu za brdo čokolade..e čuj ketering pored košpica....
Jer si JEDAN JEDINI...........
- Idemoplavi
- Kontakt:
JA sam obišao sve tribine, ali u prosjeku sam na sjeveru gdje kupujem karte, a obavezno kupim godisnju za jug pa kad me želja mine tamo i idem ili dam rođaku ovisno kako se dogovorimo, zapad sam probao i zajebo se jer su psovači na sjeveru kamilica za ovu elitu na zapadu.
1921
Hvala za avatar @aco 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Idemoplavi
- Kontakt:
@aco može li malo oko jutrošnjeg treninga izvještaj vidim da ste bili i puno slika odradili
kakav je Stojanovic on mi je najveca nepoznanica tj njegovo stanje?
1921
- Hrasno1921
- Kontakt:
Zavrseno ...irfo je napisao/la:posalji mu mejl i objavit ce sta god da jeHrasno1921 je napisao/la:Odoh lupiti nesto i poturiti Sinanu kao ekskluzivu da vidim hoce li bas objaviti ...Na Grbavicu stigla ponuda iz Norveške
FK Željezničar je najaktivniji premijerligaš u ovom prelaznom roku.
Prema saznanjima portala **** u Zvorničku 27 prije nekoliko dana stigla je ponuda iz Norveške.
Naime, poziv da se pridruži Haugesundu dobio je defanzivac Matteo Boccaccini, međutim kako sada stvari stoje rukovodstvo Plavih nema namjeru pustiti italijanskog defanzivca.
Boccaccini je na posudbi u Željezničaru do kraja sezone.
Sutra via Medjugorje na pecenje i usput vidjeti sta nam igraci rade ...
ps. mojne dirati avatar taj ti je najbolji do sada
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Idemoplavi je napisao/la:1. Ako se pravi tribina po UEFA normama WC mora imatiHrasno1921 je napisao/la:Hoce li biti wc na istoku? i hoce li biti kakvi podmetaci na stolicama za ove sa desotogodisnjim?
I najveca konfuzija je meni kako preci sa zapada na istok? kontam opet sad na proljece ici na tekme, ako odem na istok ostat cu bez keteringa kojeg imaju samo posjetioci na zapadu, to mi je pravo konfuzno, ne mogu da se odvojim stvarno od onih tortica i krofni ...
2. Vidi se da nisi bio nikad vec da si načuo, osim ako nisi bio u VIP dijelu zapada u sto sumnjam, jer samo oni imaju catering tj osobe koje imaju narkuvice, ovi ostali nemaju tu privilegiju...
1. Sarkazam - ironija koju ocito nisi shvatio
2. Ipak mislim ostati na zapadu
3. Sve osobe sa pozivnicama (za prijatelje kluba i sponzore) i osobe sa VIP Gold godisnjom imaju pristup plavom salonu odnosno keteringu
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Imas pp. za takve stvari, nema potrebe da unistavas temu, kopiras Zeljo92 onako blijedo ...
1921'
- amazon
- Kontakt:
Ja se sad preborojavam imam 8,5 kerma ako treba hrasno ja te poguram...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Dobro je što Crnov nije teže povrijeđen, pomalo neka radi, neka trčkara, pa da se naredne nedjelje uključi u puni trenažni proces. Biće ovo proljeće na hajr!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma necemo dalje razvodnjavati pricu, zna se sta je cilj pojedincima, neki se zivi pojedose sto je tema opet prodisala, a zna se sta smo se fino i dog. a tice se licnih konflikata, prozivanja i sl. stvari, jucer onaj balo a odmah poslije i ovaj, ali nece moci neka se administracija bakce sa njima zbog trolanja ...
Cuvaj tih 8.5 kermi za zadnju turu, tad sam najtanji
Cuvaj tih 8.5 kermi za zadnju turu, tad sam najtanji
1921'
Samo da nam je jos stopera naci. Valjalo bi da dodje jedan do puta u Tursku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
uvijek su mi bili smijesni oni sto na kojekakvim manifestacijama zauzimaju prvi saf oko svedskog stolova, prezderavaju se kanapeicima, udaraju po keteringu kao da je rat jucer stao... a uz sve to nose kurceve akreditacije oko vrata, masu VIP kartama, i busaju se kojekakvim poznanstvima.Hrasno1921 je napisao/la: 3. Sve osobe sa pozivnicama (za prijatelje kluba i sponzore) i osobe sa VIP Gold godisnjom imaju pristup plavom salonu odnosno keteringu
takvim je ketering nova rijec od potpisa u Deytonu, takvi su donedavno mislili da je svedski stol proizvod IKEA a da su kanapei jedan od otoka na Filipinima.
velkam to baznia!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Kunem ti se bratom svojim da si mi postao više simpatičan. Ono da fkt navijaš za Želju još bi mi bio draži, ali sam siguran da tema bez tebe ne bi bila istaamazon je napisao/la:Ja se sad preborojavam imam 8,5 kerma ako treba hrasno ja te poguram...
1921
- Hrasno1921
- Kontakt:
za_zivot_cijeli je napisao/la:uvijek su mi bili smijesni oni sto na kojekakvim manifestacijama zauzimaju prvi saf oko svedskog stolova, prezderavaju se kanapeicima, udaraju po keteringu kao da je rat jucer stao... a uz sve to nose kurceve akreditacije oko vrata, masu VIP kartama, i busaju se kojekakvim poznanstvima.Hrasno1921 je napisao/la: 3. Sve osobe sa pozivnicama (za prijatelje kluba i sponzore) i osobe sa VIP Gold godisnjom imaju pristup plavom salonu odnosno keteringu
takvim je ketering nova rijec od potpisa u Deytonu, takvi su donedavno mislili da je svedski stol proizvod IKEA a da su kanapei jedan od otoka na Filipinima.
velkam to baznia!
1921'
Amazon je legenda foruma, ko ga malo duze zna ko forumasa samo pozitiva a ponekad negativa, bitno je da mislimo isto a to je da Zeljo uzima titulu ove godine!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.