To su Kurevic i ovi potpisivali her Azmir je rekao da neće ništa potpisat a da mora Sloboda vraćati ..grad kao što je obećao to trebate da pitate JasminaSARS je napisao/la:Ko ce ga znati, jesmo bili potpisali ali posto nam je bivsi predsjednik bas bio azuran i transparentan eto sve smo znali povodom istog
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Na tel sam nisam upratio,zaboravio,ne pamtim sta ko pise mrsko mi traziti postove haman pinoglavom nije,matere mi...fukaratz je napisao/la:Solinas nemoj i ti sad zayebavati. Znas dobro ko je pisao, sta su pisali, i koliko su negative iznosili oko odustajanja od Antalije! I evo sad ispade da idemo u tu istu Antaliju (mene iskreno boli qurac gdje cemo se spremati bitno je da spremni udjemo u proljetni dio) i padose im sve teorije u vodu! Nazalost morali smo njihovo trolanje teme trpiti danima

Samo kazem,i kritika je opravdana znate to i sami.
Sto se Solinasa tice,licno sve je ovo kurc evaca.
Omladinski,reprogram,clanarine,izmjene statuta i nacina funkcionisanja u finansiranja.
Yebo im svima (i Azmiru)pozajmice mater.
Toliko od mene

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
većina klubova koji imaju zimsku pauzu iz jačih liga kao što je ruska ukrainska itd svoje pripreme obavljaju u Antaliji ili kipru, partizan će u antaliju zvezda na kipar itd, ako iko moze da malo vise odrijesi kesu i pošalje ekipu na takve pripreme a posebno iz nase zemlje treba mu skinut kapu, jer osim fantastičnih ulsova za ekipu mogu se dogovorit i kvalitetne pripremne utakmice. i još jednom čestitke UO na odabiru ove destinacije, nadam se i nekom streamu sa kontrolne utakmice
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma ne pljuje ovdje niko , ali ljudi nisu optimisticni...ja nisam recimo ali neću da ih pljujem, ali da ću reći da nikako nisam sretan ..uglavnom dobro ad je ispalo da je mazanje očiju prvo igrači koji su došli, igrači koji su otisli.. jedini smo klub koji ne može unovčiti reprezentativca to je tuga..tako će i Ordagica otići..govorili su Kostić potpisao kao i ostali ali je bila bomba za medije ....ali hajde neka im je sretno vlajda na hajr to izadjefukaratz je napisao/la:Polako pinoglavi sacekaj dan dva pa ce naci druge stvari da pljuju! Sad umjesto da pojedu sva g.ovna koja su izasrali u vezi Antalije (kako nije ni bila u opticaju, i kako su to price za malu djecu) oni ko misevi mekinjasi! Ali za par dana eto ih opet na svom pljuvackom nivou no sikiriki
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije danima nego otkako je otisao Azmir.fukaratz je napisao/la:Solinas nemoj i ti sad zayebavati. Znas dobro ko je pisao, sta su pisali, i koliko su negative iznosili oko odustajanja od Antalije! I evo sad ispade da idemo u tu istu Antaliju (mene iskreno boli qurac gdje cemo se spremati bitno je da spremni udjemo u proljetni dio) i padose im sve teorije u vodu! Nazalost morali smo njihovo trolanje teme trpiti danima
Te se raspadamo i gasimo do proljeca, te odose svi, te ''pricam ja sa igracima dogovorili vec sa drugim klubovima, nece nam niko ostati u timu na zimu'', te igraci se uopste ne trude na utakmicama jer su vec dogovorili s drugim klubovima (prvo sto su ginuli svaku utakmicu na terenu ko da im je zadnja, drugo sto gotovo niko nije dogovorio sve s drugim klubovima) te ode Ordagic, te Vlado je sa njima u talu i zato je produzio (ovo ni ne kontam sta im znaci), te izmislili su da je wwin sponzor, te izmislili su da je Antalija uopste u opticaju, te lazu za istok nece ga nikad ni poceti graditi (dobro ovo tek trebamo vidjeti, koliko su nalagali ne cudi me ovo razmisljanje), te ova odluka za reprogram nas se ne tice jer nema teorije da mi ponovo potpisemo reprogram (jedno je sumnjati da li mozemo potpisati drugo sa 100%tnom sigurnoscu pisati da nas se ovo uopste ne tice i da necemo vise nikad potpisati reprogram)... a ovo nije ni pola stvari sta se sve pisalo i samo ce se nastaviti lista. Samo izmisljati stvari i pljuvati sto jace

Nad tobom sunce najljepše sja
jedna je ta stvar a druga je stvar da te lazu da su isplaćene plate igracima a nisu, da si pustio 5 igraca bez dinara, da si u klub doveo dvojicu najvećih lopova iz OP od koji je jedan trenutno VD ili kakav direktor a tuzio je klub, da kazu da se sipovi već postavljaju a sa balkona vidim samo snjeg, itd itd, ja opet kazem ja nisam rekao da se neće potpisat reprogram ja sam napisao da po zakonima ili pravilnicima porezne nije moguće potpisat novi reprogram ako neispostujes onaj koji ti tece, a takođe nikad nisam nista ruzno rekao protiv kluba al ću uvijek govoriti protiv ljudi koje stete klubu.
Dado i Solinas nisam ni ja optimistican, ali ne mogu sad pljuvati po svom klubu i izmisljati neke negativnosti tamo gdje nema potrebe. Solinas je sastavio finu listu pitanja i na te stvari ce neko morati odgovoriti, prvenstveno se osnosi na reklame (dresovi) i pozajmice, kao i na transparentnost u radu (Velez i Celik fin primjer). Ako ne zele da rade transparentno ja cu im prvi okrenuti ledja i Tusanj me nece vidjeti zadugo
morat ce oni odgovoriti na mnoge stvari kad dodje vrijeme, a do tad nek se sto bolje pripreme za nastavak sezone 

Sloboda Tuzla
Kada smo kod nastavka sezone,ako cemo realno i cinjenicno da razgovaramo ako sada ne izbore evropu momentalno svi otkaz bi trebali sami uruciti.
Pogledajte kako se sve poslozilo.
Vec odavno oni pricaju o ovom zakonu znaci ocekivali su ga...
Krupa se raspada i oni s obzirom na raspored idu u ligu za opstanak.
Realno 90 posto i 4 mjesto vodi u evropu.
Tebi je konkurent za evropu Radnik, i mozda Siroki.
Eto reprogram,nece ni licenca biti problem.
Koga smo mi doveli,Jahica.....Tandira......Ovog malog danas...
Vjerovatno izgubili Fatica i Kostica.....
Umjesto da dovedes barem dvojicu iskusnih i dobrih,provjerenih i izadjes u evropu mi jedinu nadu polazemo u Vladu da ce izvuci najbolje iz ekipe...A sve ti se slozilo da budes top kandidat za evropu,izgubi li Zrinjski u Zenici i za titulu, a oni se zayebavaju.
To me nervira,taj mentalitet.....nas luzerski nikakvih ambicija rizika. ...sve neka nas pa sta napravimo....
Pogledajte kako se sve poslozilo.
Vec odavno oni pricaju o ovom zakonu znaci ocekivali su ga...
Krupa se raspada i oni s obzirom na raspored idu u ligu za opstanak.
Realno 90 posto i 4 mjesto vodi u evropu.
Tebi je konkurent za evropu Radnik, i mozda Siroki.
Eto reprogram,nece ni licenca biti problem.
Koga smo mi doveli,Jahica.....Tandira......Ovog malog danas...
Vjerovatno izgubili Fatica i Kostica.....
Umjesto da dovedes barem dvojicu iskusnih i dobrih,provjerenih i izadjes u evropu mi jedinu nadu polazemo u Vladu da ce izvuci najbolje iz ekipe...A sve ti se slozilo da budes top kandidat za evropu,izgubi li Zrinjski u Zenici i za titulu, a oni se zayebavaju.
To me nervira,taj mentalitet.....nas luzerski nikakvih ambicija rizika. ...sve neka nas pa sta napravimo....
"Modra boja,na bijelome platnu,
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jel to ova uprava pravi istok ili grad ? Pa zat9 što će grad početi gradnju istočne tribine (napokon) ne govori mi ništa da tu ima uprava sta stimuliše, osim ako nisu politički razlozi kao i i ranije ...i ova wwin covjek koji je dogovarao sa njima je se uvjerio koliko su nesposobni vjeruj mi..Vlado još nije potpisao što je i potvrdio ali ima usmeni dogovor ..Ordagic veoma moguce ce otici besplatno takodjer ali sta je tu je...ali svakako ja se slažem da treba prestati sad pljuvati sve ..Azmir je otišao i idemo dalje mnogi nismo sretni s obzirom da smo se tad ljepo osjećali nabili komplekse kako Zelji,Sarajevu po 9 komada im po sezoni udaljavali ..ali šta je tu je idemo dalje ovi će valjda pokušati nešto da naprave neka nam je svima sretnopinoglavi je napisao/la:Nije danima nego otkako je otisao Azmir.fukaratz je napisao/la:Solinas nemoj i ti sad zayebavati. Znas dobro ko je pisao, sta su pisali, i koliko su negative iznosili oko odustajanja od Antalije! I evo sad ispade da idemo u tu istu Antaliju (mene iskreno boli qurac gdje cemo se spremati bitno je da spremni udjemo u proljetni dio) i padose im sve teorije u vodu! Nazalost morali smo njihovo trolanje teme trpiti danima
Te se raspadamo i gasimo do proljeca, te odose svi, te ''pricam ja sa igracima dogovorili vec sa drugim klubovima, nece nam niko ostati u timu na zimu'', te igraci se uopste ne trude na utakmicama jer su vec dogovorili s drugim klubovima (prvo sto su ginuli svaku utakmicu na terenu ko da im je zadnja, drugo sto gotovo niko nije dogovorio sve s drugim klubovima) te ode Ordagic, te Vlado je sa njima u talu i zato je produzio (ovo ni ne kontam sta im znaci), te izmislili su da je wwin sponzor, te izmislili su da je Antalija uopste u opticaju, te lazu za istok nece ga nikad ni poceti graditi (dobro ovo tek trebamo vidjeti, koliko su nalagali ne cudi me ovo razmisljanje), te ova odluka za reprogram nas se ne tice jer nema teorije da mi ponovo potpisemo reprogram (jedno je sumnjati da li mozemo potpisati drugo sa 100%tnom sigurnoscu pisati da nas se ovo uopste ne tice i da necemo vise nikad potpisati reprogram)... a ovo nije ni pola stvari sta se sve pisalo i samo ce se nastaviti lista. Samo izmisljati stvari i pljuvati sto jace![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Neki od tih ljudi su prvi put u ovoj funkciji tako da im ja halalim pola godine adaptacije! Sto se ekipe tice istina da smo tanki sa kadrom, ali draze mi je i to nego kao na pocetku ove sezone po nekoliko igraca na svakoj poziciji a Krupa nas otrese 3-0. Kostica mi je zao. Jeste da nije bio u formi ove sezone al je prosle igrao bez greske. Medjutim Fatica mi nije uopce zao (sto odlazi)jer je momak totalno operisan od fudbala. Umjesto da razmislja o terenu, treninzima i utakmicama on ko kakav buntovnik nadoknadjuje neprozivljenu mladost. Nadam se da nas povrede zaobilaze u sirokom luku a igraci nek daju svoj maksimum. Od njh zavisi da li ce imati nasu podrsku!
Sloboda Tuzla
Neko napisa da će navijat za Slogu kad uđe u premijer ligu ( ako uđe), sto je totalno bezveze i glupo, Ja danas sutra ako ta ista Sloga bude prvak ili odigra neku evropsku utakmicu, mogu otići gledati istu, kao što sam gledao, sarajevo, Željo, hajduka, utakmicu dinama u LP itd, al ću uvijek tu biti za Slobodu, nikada nebi navijao ni za jedan drugi klub, cak sam par puta ovdje dao srdačnu podrsku novom UO, al nemogu dopustit da neko laze i izmišlja a znam lično i 100 % da nije istina, ovdje sam napisao da sam sjedio prije 3-4 mjeseca sa kostićem i fatićem u Bingu, gdje obojica kazu da od avgusta kad su dobili julsku platu nisu dinara primili, navece gledam press gdje kazu da im je sve isplaćeno i nema dugovanja, al uzeo sam to sa rezervom, mozda oni lazu, pustise zebu i njegovu izjavu o azmiru, posle mjesec dana Azmirov rođak pusta mi na telefonu audio snimak razgovora gdje ga zove Zeba i izvinjava se sto je rekao jer ga je Karić uslovio da će dobit slobodne papire ako da tu izjavu u medije,opet slusam press posle rucka gdje senad kaze danas su prije i budzetskih korisnika svima isplaćene plate i idu sa parama kući, odmah navece oglasava se pirić koji kaze da mu niej isplaćena plata i nije istina, takođe platu nisu dobili kostić, fatić, lazevski i subić, pa slusam pres gdje alić memprom kaze ( mozda covjeku tako prezentovano) da su krenuli radovi na istoku , ja na prozor ma jarane ašova nema a kamo mašine. Pa nevjerobatne priče oko omladinskog pogona i javašluka, a on iz tog istog javašluka postavlja najvećeg lopova za VD direktora i još nas više kopa viber porukamam ugovorima tri igrača( porezna je izašla i uz kaznu od 7500 km moraju platit poreze na iznose iz ugovora-to nisu objavili) sklanjaju rageta koji je institucija i za karića i za mikikicu( kojeg još nisam vidio na pripremama) i postavljaju mikicu koji je dobar al da trenira MNK pivnica za radnicke sportske igre. O omladinskom pogonu mi neiko nista nemoze pricat jer sam toliko utakmica pogedao na tušnju i na gostovanju da pola ovdje forumasa nije slobodu gledalo. Do pola sta pred utakmicu spisak početnij se promjeni 11 puta, Kod Karića, lepine i mikice samo lova igra a to dobro znaju i roditelji koji plaćaju članarinu, kupuju opremu a zadnji komplet patrikove opreme je Azmir kupio za OP a karić naplaćivao kao pola ciejne opreme snosi klub, pa je poslije morao vartit novac, pa price da pored kluopskog autobusa kadeti i juniori su plačali odlazak na gostovanja. Isto nije istina Autobus se njima nije davao samo kad je sloboda isla u gioste ili karantin van grada. I na kraju nikad klub neću ljagat jel taj klub volim i zivim za njega, al ću najgore pljuvat lopove i muljatore koje zeli iskoristit klub za rad svojih ličnih inetersa. A u potpunosti se slazem sa solinasem i pitanjima , al cisto sumljam druze da ces dobit odgovor ili će bit odgovor da Tuzlaci najmanje vole slobodu
- RollingPaper
- Kontakt:
Ono sto je realno i sa cime se moramo pomirit je to da istinskih i pravih navijaca Slobode ima malo. Pa sama grupa se prodala dosta puta, protiv slabih timova nas bude 2000, u krupu nas ode 50 itd.. Zeljeznicar, Sarajevo, Celik pa i Borac se vole vise u svojim gradovima. Skolovani ljudi su njihove legende, nase legende su Suljo, kompjuter, lopovcina Secer, cuveni Meske, Denis Karic?
Da i ja malo sirim negativnost, da skinem sve sa duse.
Otislo nas u Bijeljinu na jeb.eno finale kupa oko 400.
Pjesme na tribini ko ka.rina.
Pjevali Husrefu pi.cko pitarska a tek pocelo prvenstvo.
Poslije poraza od Drine, 2 "navijaca" prilaze svlacionicama i psuju Zebi sestru prodanu, a momci iz carsije imaju 24,25 god.
**** ti nas ba
Al bilo kako bilo
SLOBODO MI TE VOLIMO NA ISTOKU VJECNO STOJIMO I PJESME MI TEBI PJEVAMO NAPRED SLOBODO!
Da i ja malo sirim negativnost, da skinem sve sa duse.
Otislo nas u Bijeljinu na jeb.eno finale kupa oko 400.
Pjesme na tribini ko ka.rina.
Pjevali Husrefu pi.cko pitarska a tek pocelo prvenstvo.
Poslije poraza od Drine, 2 "navijaca" prilaze svlacionicama i psuju Zebi sestru prodanu, a momci iz carsije imaju 24,25 god.
**** ti nas ba
Al bilo kako bilo
SLOBODO MI TE VOLIMO NA ISTOKU VJECNO STOJIMO I PJESME MI TEBI PJEVAMO NAPRED SLOBODO!
Timu Vlade Jagodića danas će se priključiti veznjak, kojeg šef stručnog štaba Tuzlaka očekuje kako bi kompletirao ekipu.
Riječ je o 20-godišnjem Novopazarcu Almedinu Dini Zilkiću. On će se u Hercegovini pokušati izboriti za potpis ugovora.
Zilkić je karijeru počeo u Novom Pazaru, a posljednji angažman imao je u hrvatskom drugoligašu HNK Gorica.
Kako je potvrđeno, Crveno-crni pregovaraju sa još jednim igračem, ali iz Slobode u ovom momentu ne žele otkriti u kome se radi.
Riječ je o 20-godišnjem Novopazarcu Almedinu Dini Zilkiću. On će se u Hercegovini pokušati izboriti za potpis ugovora.
Zilkić je karijeru počeo u Novom Pazaru, a posljednji angažman imao je u hrvatskom drugoligašu HNK Gorica.
Kako je potvrđeno, Crveno-crni pregovaraju sa još jednim igračem, ali iz Slobode u ovom momentu ne žele otkriti u kome se radi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro je....Sa ulcinja skocismo na antaliju i sa treceligaskih pojacanja dodjosmo na hrvatske drugoligasewobly92 je napisao/la:Timu Vlade Jagodića danas će se priključiti veznjak, kojeg šef stručnog štaba Tuzlaka očekuje kako bi kompletirao ekipu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pozdravlja vas Jasmin i gradnja istoka danas je zvanicno pocela, ajmo misevi vratite se u rupice
- tuzlak1987
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa sto su ljudi miševi? Ja ne znam kad si ti ali ja sam 1999 ispratio rušenje istoka i početak gradnje stadiona i još ga nismo dobili .istok su duše bili preuredili zid i ogradu kad su shvatili da će samo tartan stazu radit i onda ga opet nam sruše kad već 2004 5 koje vec.. ...narod čeka to godinama i ima pravo da bude nezadovoljan..ja lično jesam što se tiče stadiona..što se tiče uprave ne bih jer neću negativu jer treba nam pozitiva..jer znam kako su i huskasi protiv Azmira nikad nisu pozdravili dobar rad uvjek tražili dlaku u jajetu, pa tako danas ima i ovih , što se svakako necu slozit..ali idemo dalje et ako ništa ide izgradnja tribine ..još da neko pojača finansije i da nam igrači barem imaju platu po 2000 3000km da ne kažem 5000 ko Zeba nekad superSARS je napisao/la:Pozdravlja vas Jasmin i gradnja istoka danas jle zvanicno pocela, ajmo misevi vratite se u rupice
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 25 jan 2017, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Iskopati ce ovo sve tamo do juga i uraditi temelje u narednim mjesecima..Sunderland je napisao/la:Eke majko sta je ovo ?tuzlak1987 je napisao/la:
![]()
-
- Kontakt:
Znaci u prevodu jos rupa , ali tribina bice uskoro makar do iduci izboratuzlak1987 je napisao/la:Iskopati ce ovo sve tamo do juga i uraditi temelje u narednim mjesecima..Sunderland je napisao/la:Eke majko sta je ovo ?tuzlak1987 je napisao/la:
![]()

Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.