FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ma nidje veze ove godisnje i polugodisnje, preskupo fakat, cuj 200 za zapad -.-
Čuj to hoćeš za zapad da uzmeš godišnju 
šta ima standardiadnan_hzsa je napisao/la:vidim da smo zadali neke nove standarde....Jesam ša'e je napisao/la:FK Željezničar želi platiti sve troškove utakmice sa Olimpikom
Prodaja polugodišnjih i godišnjih ulaznica za utakmice FK Željezničar počinje u 3. augusta, najavljeno je na današnjoj predsezonskoj konferenciji kluba s Grbavice.
Prodaja ulaznica organizovana jee u sklopu projekta ''Pokreni plavu stranu navijanja''.
Ulaznice će na sebi imati bar-kod, koji će putem skeniranja pomoći osiguranju na stadionu i kontroliranju ulaza i stvaranju buduće baze podataka navijača ''Želje''.
Polugodišnja karta za jug moći će se kupiti za 30, a za sjever za 50 KM. Cijena godišnje karte za jug iznosit će 50, sjever 80 i zapad 200 KM. Penzioneri mogu kupiti kartu za jug po cijeni od 30 KM.
Ekipa Željezničara se trenutno nalazi na dodatnim pripremama u Međugorju, a prvu utakmicu nove sezone igraju protiv Olimpika na stadionu Grbavica, ali kao gostujuća ekipa.
Zbog nemogućnosti Olimpika da plati osiguranje na stadionu i nagovještaja da bi utakmica mogla biti zatvorena za publiku, Željezničar je ponudio da organizuje događaj i plati sve troškove utakmice a da klubovi podijele prihode od ulaznica.
Direktor Željezničara Dželaludin Muharemović smatra da je jedini ispravan put da se uprava Olimpika obrati Nogometnom savezu BiH, koji treba što prije donijeti odluku o pitanju organizacije te utakmice.
Utakmica će biti odigrana u srijedu u 20.30 sati na stadionu Grbavica.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
vise me brine to sto ce se isjeci porodica Glazer...jer ipak su udareni novi standardi na godisnjim kartama i stranica im je losija od "one"...pile87 je napisao/la:Bas me zanima hoce li se isjeci covjek u soferskoj jakniSeyo_TM je napisao/la:Imali ste i na sezonskim prije rata "mrzim te zeljo"...komplexi, sta li i tu ste nam standarde zadali koje nikad necemo dostici...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
nisam izgorio po glavi, nego kazem previse, za stadion kakav je grbavica trazit 2 glave za godisnju je previseOmar500 je napisao/la:Čuj to hoćeš za zapad da uzmeš godišnju
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ja bi za zapad stavio i 4 glave...cala je napisao/la:nisam izgorio po glavi, nego kazem previse, za stadion kakav je grbavica trazit 2 glave za godisnju je previseOmar500 je napisao/la:Čuj to hoćeš za zapad da uzmeš godišnju
ti onda imas veoma visoku temperaturu -.- , pa nije emirates stadion ili old traffordAdmiral_TM87 je napisao/la:Ja bi za zapad stavio i 4 glave...cala je napisao/la:nisam izgorio po glavi, nego kazem previse, za stadion kakav je grbavica trazit 2 glave za godisnju je previseOmar500 je napisao/la:Čuj to hoćeš za zapad da uzmeš godišnju
Za zapad karta treba da je 25 KM, a sa godišnjom 20 po tekmi, dakle 300KM ukupno. 200 je NIŠTA. Svojevremeno su bile po 500KM pa su se prodavale. 
cala zapad je gosparska tribina, natrkivena i tik uz teren...nema puno mjesta i treba dignuti cijenu...
Ja zapad smatram vip lozom, zbog broja stolica (500) i blizine terenu...puno bolje nego na kosevu, ko da iz vogosce gledas...
Ja zapad smatram vip lozom, zbog broja stolica (500) i blizine terenu...puno bolje nego na kosevu, ko da iz vogosce gledas...
Mene interesuje šta je sa djecom od 10 godina, ja već godinama imam sezonsku i prošle sezone sam imao problem
za djete jer jednom uđe bez karte a drugi put traže kartu .... Valjda bi za djecu i učenike srednjih škola trebale biti neke jeftinije. Glupo mi je svrstati sve u isti koš......
Jer si JEDAN JEDINI...........
Sad vogosca ispade problemSeyo_TM je napisao/la:cala zapad je gosparska tribina, natrkivena i tik uz teren...nema puno mjesta i treba dignuti cijenu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Pa ti opet idi kod onog redara sto nije trazio kartuedinedin je napisao/la:Mene interesuje šta je sa djecom od 10 godina, ja već godinama imam sezonsku i prošle sezone sam imao problemza djete jer jednom uđe bez karte a drugi put traže kartu .... Valjda bi za djecu i učenike srednjih škola trebale biti neke jeftinije. Glupo mi je svrstati sve u isti koš......
Fkt se treba znati tacna granica za djecu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Samo treba riješiti problem oko članski, onih sudijskih i hiljadu nakih šta ti ja znam propusnica. Znam da je Nijaz govorio da će se to riješiti i da ti sa razno raznim članskim neće moću ulaziti bar na zapad, sad jel se to riješilo ne znam
Mada bi ove sa sudijskim trebalo malo pripaziti
Trebalo bi ih staviti tik uz Nijaza, nek djeca uče od najboljeg

To sto jednom puste drugi put ne, to je do redara na stadionu...evo ti primjer: prijatelj moj ima trenersku B licencu i ulazi sa njom vec 6-7 godina bez problema, sa njom moze dzaba uci i na OT, bernabe itd, jer je to po pravilima uefe, da bi sebi redari uzeli za pravo (nakon incidenta sa slavijom), da ne dozvoljavaju ulazak sa trenerskim i sudijskim licencama. Da se sazna to, Zeljo bi jako puno bio kaznjen.edinedin je napisao/la:Mene interesuje šta je sa djecom od 10 godina, ja već godinama imam sezonsku i prošle sezone sam imao problemza djete jer jednom uđe bez karte a drugi put traže kartu .... Valjda bi za djecu i učenike srednjih škola trebale biti neke jeftinije. Glupo mi je svrstati sve u isti koš......
Znaci ako ti iz kluba dozvole na primjer da udje dijete dzaba, vrlo lako ti oni mozgovi na ulazu to mogu onemoguciti...
Probat cemo nesto vidjeti oko toga, al dijete od 10 je vec klipan
- supersonicnigerrard
- Kontakt:
Cuj godisnja za jug petobanka
, pa to je preskupo, ipak zivimo u Bosni, a ne u NJemackoj za ovaj standard, za ove uslove zivota to je preskupo,a ako se uzme u obzir da nastupamo u ligi u kojoj nijedan klub nemoze odbraniti titulu vec se klubovi smijenjuju srpski(Modrica),hrvatski(Zrinjski),bosanski(Zeljo),ove godine ce biti dobro ako zavrsimo kao treceplasirani 
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
- nikad_izvini
- Kontakt:
Vidim da su već počeli komentari tipa skupe godišnje za Jug, Zapad, bla, bla.
Ono što sam opazio jeste sllijedeće. Te neke "negativne komentare" tipa "jesu se vukli po terenu u TA" i skupa karta za Kup utakmicu sa Borcem daju uglavnom likovi koji haman i ne idu na utakmice. Ovo govorim po onome što sam čuo "uživo" a znam da lik ode svake prestupne godine na utakmicu.
Ako to prenesemo na forum, možemo zaključiti istu stvar
Skupo ti, razligu. Nikoga ne zanima tvoj komentar. Eno tamo njanja i Olimpika. Kod njihA je jeftinije, mahanje i sretno
Cijena za Jug i Sjever je REALNA. Ako ne želite da platite, ne možete očekivati da izbacimo Dinamo iz Tirane a kamoli Hapoela. Ako ne želite da platite, NEMATE pravo da kakite kako se "vučemo po terenu u TA", ako vam se gadi BiH PL, kupite godišnju kartu i poklonite je nekome kome se ne gadi. Sve sam ovo rekao uživo, sad napisah i na forumu
Evo ga još jedan padobranac, kojeg pitam, JEL MISLIŠ DA NEKOGA ZANIMA TVOJE MIŠLJENJE ? S tim da već znam odgovor, napisaću ga. Ne zanima. Odskakući u troskocima. Pa-pa.
Odoh sad, imam posla
Ono što sam opazio jeste sllijedeće. Te neke "negativne komentare" tipa "jesu se vukli po terenu u TA" i skupa karta za Kup utakmicu sa Borcem daju uglavnom likovi koji haman i ne idu na utakmice. Ovo govorim po onome što sam čuo "uživo" a znam da lik ode svake prestupne godine na utakmicu.
Ako to prenesemo na forum, možemo zaključiti istu stvar
Skupo ti, razligu. Nikoga ne zanima tvoj komentar. Eno tamo njanja i Olimpika. Kod njihA je jeftinije, mahanje i sretno
Cijena za Jug i Sjever je REALNA. Ako ne želite da platite, ne možete očekivati da izbacimo Dinamo iz Tirane a kamoli Hapoela. Ako ne želite da platite, NEMATE pravo da kakite kako se "vučemo po terenu u TA", ako vam se gadi BiH PL, kupite godišnju kartu i poklonite je nekome kome se ne gadi. Sve sam ovo rekao uživo, sad napisah i na forumu
Evo ga još jedan padobranac, kojeg pitam, JEL MISLIŠ DA NEKOGA ZANIMA TVOJE MIŠLJENJE ? S tim da već znam odgovor, napisaću ga. Ne zanima. Odskakući u troskocima. Pa-pa.
Odoh sad, imam posla
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Thunderstruck
- Kontakt:
Pisi pola karteSeyo_TM je napisao/la:To sto jednom puste drugi put ne, to je do redara na stadionu...evo ti primjer: prijatelj moj ima trenersku B licencu i ulazi sa njom vec 6-7 godina bez problema, sa njom moze dzaba uci i na OT, bernabe itd, jer je to po pravilima uefe, da bi sebi redari uzeli za pravo (nakon incidenta sa slavijom), da ne dozvoljavaju ulazak sa trenerskim i sudijskim licencama. Da se sazna to, Zeljo bi jako puno bio kaznjen.edinedin je napisao/la:Mene interesuje šta je sa djecom od 10 godina, ja već godinama imam sezonsku i prošle sezone sam imao problemza djete jer jednom uđe bez karte a drugi put traže kartu .... Valjda bi za djecu i učenike srednjih škola trebale biti neke jeftinije. Glupo mi je svrstati sve u isti koš......
Znaci ako ti iz kluba dozvole na primjer da udje dijete dzaba, vrlo lako ti oni mozgovi na ulazu to mogu onemoguciti...
Probat cemo nesto vidjeti oko toga, al dijete od 10 je vec klipan
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
neka je on KLIPAN al taj klipan ne radi i ne zarađuje i usput vodi svog oca na tekmu a karta košta isto.... Ja sam za to da se brate djeci uvede nešto malo jeftinije i da kad završi školu i zaradi lovu kupi sebi člansku , ovako dvije sezonske su malo skupe a da ja sam idem bez KLIPANA ne ide.......Voli i On NAŠEG ŽELJU.......
Jer si JEDAN JEDINI...........
E yebo vas više taj nac. ključ, informišite se prvo yeboga, pa onda gluposti pričaj. Jesi ikad pogledao ko je koju godinu osvajao ligu ?? Očigledno nisi. A za kratu ako ti je puno, uzmi raspored, zaokruži na koje ćeš tekme i plati pojedinačnu i kraj priče...
Ja vodim klipana od 6 godina i svaki mu put kupim kartu, trening je dzaba utakmica se placa, malo jeste nezgodno za ucenike i studente ali kao i svake godine bice ono da neki ljudi kupe kartu ( tipa nasi navijaci iz usa ) pa ko bas nema nek se javi sredicemo eto...edinedin je napisao/la:neka je on KLIPAN al taj klipan ne radi i ne zarađuje i usput vodi svog oca na tekmu a karta košta isto.... Ja sam za to da se brate djeci uvede nešto malo jeftinije i da kad završi školu i zaradi lovu kupi sebi člansku , ovako dvije sezonske su malo skupe a da ja sam idem bez KLIPANA ne ide.......Voli i On NAŠEG ŽELJU.......
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!