Prije par dana su me mnogi popljuvali što sam rekao da nije loš izbor Ulcinj te su mnogi žalili za Antalijom, pa eto im sad Antalijaharry_90 je napisao/la:Bitnije je isplatit igracima dugovanja nego ici u Antaliju.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Prije par dana su me mnogi popljuvali što sam rekao da nije loš izbor Ulcinj te su mnogi žalili za Antalijom, pa eto im sad Antalijaharry_90 je napisao/la:Bitnije je isplatit igracima dugovanja nego ici u Antaliju.
Mislim da ovaj nije toliko ni skup, ipak dolazi iz 2. HNL a realno HNL nije ništa puno lošija od ove naše smijurije kad uzmemo u obzir da zadnjeplasirana ekipa 1. HNL (Split) dotuče do nogu konkurenta za titulu ili Evropu u BiH (Želju) a i imali smo dosta dobrih pojačanja iz 2. HNL: Mehmedagić,Sarić,Al.Bekićfkslatina1976 je napisao/la:i mene podsjeca na zebu..samo sto je puno brzi..i ovo je po meni dobro dovedes mladog igraca takentovanog a niej skup? i ako potpise na 3 godine? to ej to a ne dovodi iskusne igrace i skupe i onda se nabiju dugovi..po meni je ovo bolje
Istina al kolko sam shvatio ovaj se nije ni u 2hnl-u naigro nestointercontinental je napisao/la:Mislim da ovaj nije toliko ni skup, ipak dolazi iz 2. HNL a realno HNL nije ništa puno lošija od ove naše smijurije kad uzmemo u obzir da zadnjeplasirana ekipa 1. HNL (Split) dotuče do nogu konkurenta za titulu ili Evropu u BiH (Želju) a i imali smo dosta dobrih pojačanja iz 2. HNL: Mehmedagić,Sarić,Al.Bekićfkslatina1976 je napisao/la:i mene podsjeca na zebu..samo sto je puno brzi..i ovo je po meni dobro dovedes mladog igraca takentovanog a niej skup? i ako potpise na 3 godine? to ej to a ne dovodi iskusne igrace i skupe i onda se nabiju dugovi..po meni je ovo bolje
Ja to gledam sa druge strane gledišta...Mlad,talentovan i željan dokazivanja...Viidimo gore na klipovima da je odlično igro u srpskoj Super ligi, a ''polovnjaci'' iz te iste lige igraju na vrhunskom nivou u BiH...Dokaz je i sam Kostić ili Martinović iz Radnika,Kosorić iz Želje je tamo jedno vrijeme igrao i nije se Bog zna naigrao,..itd..Ehh budući da je mlad,talentovan i željan dokazivanja to je samim tim i Vladin omiljeni tip igrača, tako da nadam se da će ga Vlado motivisati da odradi što bolje pripreme i spremi se za sezonuklasik je napisao/la:Istina al kolko sam shvatio ovaj se nije ni u 2hnl-u naigro nestointercontinental je napisao/la:Mislim da ovaj nije toliko ni skup, ipak dolazi iz 2. HNL a realno HNL nije ništa puno lošija od ove naše smijurije kad uzmemo u obzir da zadnjeplasirana ekipa 1. HNL (Split) dotuče do nogu konkurenta za titulu ili Evropu u BiH (Želju) a i imali smo dosta dobrih pojačanja iz 2. HNL: Mehmedagić,Sarić,Al.Bekićfkslatina1976 je napisao/la:i mene podsjeca na zebu..samo sto je puno brzi..i ovo je po meni dobro dovedes mladog igraca takentovanog a niej skup? i ako potpise na 3 godine? to ej to a ne dovodi iskusne igrace i skupe i onda se nabiju dugovi..po meni je ovo bolje
Misliš Zukorlić ?Sariel je napisao/la:cccc cuj antalija,sta cemo u antaliji?
![]()
op op opaaaa
p.s sta mu dodje onaj efendija zilkic...![]()
Taksista bojim se da te nisam nista pitaostaragarda je napisao/la:Al tacno nam je drzava i propala zbog ovakvih likova kao sto je ovaj SARS... Jarugo, koliko je tebi godina i od kad ti pratis Slobodu i odiseju oko Tusnja... Cu, misevi u rupe.... Hahaha...Ovo sto su oni lafo otpočeli radit troje djece bi za sedmicu iskopala
Znam da nisi al reko da ti malo pojasnim kako stoje stvari jer vidim da te faraon opasno indoktrinirao, strucnjakSARS je napisao/la:Taksista bojim se da te nisam nista pitaostaragarda je napisao/la:Al tacno nam je drzava i propala zbog ovakvih likova kao sto je ovaj SARS... Jarugo, koliko je tebi godina i od kad ti pratis Slobodu i odiseju oko Tusnja... Cu, misevi u rupe.... Hahaha...Ovo sto su oni lafo otpočeli radit troje djece bi za sedmicu iskopala
Faraon je baba ovog grada!!!staragarda je napisao/la:Znam da nisi al reko da ti malo pojasnim kako stoje stvari jer vidim da te faraon opasno indoktrinirao, strucnjakSARS je napisao/la:Taksista bojim se da te nisam nista pitaostaragarda je napisao/la:Al tacno nam je drzava i propala zbog ovakvih likova kao sto je ovaj SARS... Jarugo, koliko je tebi godina i od kad ti pratis Slobodu i odiseju oko Tusnja... Cu, misevi u rupe.... Hahaha...Ovo sto su oni lafo otpočeli radit troje djece bi za sedmicu iskopala
Meni izgleda kao neka brza verzija Zebe ..Skojevska je napisao/la:Po ovom videu Zilkic ili Ziljkic kako vec izgleda ko dobar igrac.
Na tim tubovim kopilacijama svi izgledaju kao mesi....Momak dolazi iz DRUGE HRVATSKE LIGE gdje se nije naigraotuzlak1987 je napisao/la:Meni izgleda kao neka brza verzija Zebe ..Skojevska je napisao/la:Po ovom videu Zilkic ili Ziljkic kako vec izgleda ko dobar igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.