AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Suso je danas normalno trenirao tako da ipak vjerovatno necemo vledati Hondu. Niang nije pozvan sto bi nadam se trebao biti dobar znak
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobro je,rece Montela da je Suso spreman.
Nije dobro sto je rekao da nam niko vise ne treba u veznom redu
Niang izgleda na izlaznim vratima,hvala Bogu.
Nije dobro sto je rekao da nam niko vise ne treba u veznom redu
Niang izgleda na izlaznim vratima,hvala Bogu.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Niang hasn't trained neither yesterday nor today and already left Milanello [Sky].
Dugo nisam bolju vijest procitao vezano za klub.
Dugo nisam bolju vijest procitao vezano za klub.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Jest idiot, al da bi zaradit na njemu bar 15 milki
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
K'o da gledam da će ih neko izvarat i uvalit im nekog polovnjaka za njega ili će otići za neku siću. Ne znaju naši uzeti pare za igrača.
Forza Milan!
-
celikmilan
- Kontakt:
Zadnja skoro 3 sata gledam stare highlighte utakmica iz 90-ih i 00-ih, kakve su sve to utakmice bile i kakvi su svi igrači igrali za Milan. Nemoguće je nabrojati sve zvijezde koje su tu bile. A sad pratimo kako zadnjih 15-ak dana dovodimo jednog Deulofeua i to na posudbu. Osjećam da bi on mogao i da nam pomogne više od Nianga jer je francuz ipak više napadač dok je španac pravi onaj winger koji nije toliko opterećen golovima kao Niang. Problem je i to što njega opterećuje nešto mnogo gore i mislim da ga to neće ubrzo proći tako da ga ne želim više nikako gledati u timu. Kad već ima zainteresiranih za njega neka ga prodaju ali ovi ni to izgleda nisu u stanju. Kad su skoro besplatno prodali tj predali ipak provjerenog napadača Luiz Adriana ne treba očekivati da urade nešto pametno sa usijanom glavom Niangom. Možda je i bolje da i njega poklone.
e kad bi ga uspjeli prodati za 18 miliona kao što se piše, treba im spomenik podići, to samo glupi englez može ponudit 
da se barem uspije prodati i po mogućnosti dobije lova odmah u januaru, za tih dvadesetak miliona bi se stigao i dobar veznjak uzeti za kraj merkata... al' ko da gledam, poslat će ga na neku suhu posudbu i dovesti nekog otpatka iz đenove da zakrpi rupu
i kad god ovog zielinskog gledam, nayebem im se matere što ga ne uzeše
nije se imalo pišljivih 17 miliona za vrhunskog igrača koji bi odlično legao ovakvoj sredini milana, a ovamo se imalo na sose i ostale raznorazne promašaje na koje su potrošili 30 miliona na ljeto.
da se barem uspije prodati i po mogućnosti dobije lova odmah u januaru, za tih dvadesetak miliona bi se stigao i dobar veznjak uzeti za kraj merkata... al' ko da gledam, poslat će ga na neku suhu posudbu i dovesti nekog otpatka iz đenove da zakrpi rupu
i kad god ovog zielinskog gledam, nayebem im se matere što ga ne uzeše
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
superThere is an agreement between Milan and Watford for Niang: €1m loan+option to buy for €16m, only thing missing is the player's OK [Sky]
Forza Milan!
- muha milanez
- Kontakt:
With Niang leaving Milan, the club will probably sign another winger [Sky].
evo i ovo potvrđuje da ce Niang otici, al njima ne pada napamet da uloze pare u veznjaka.
Njemu nek je sretno gdje god ode, ali fakat vise je negledljivo ono sto on pruza.
evo i ovo potvrđuje da ce Niang otici, al njima ne pada napamet da uloze pare u veznjaka.
Njemu nek je sretno gdje god ode, ali fakat vise je negledljivo ono sto on pruza.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Vjerovatno Montela levat ne želi veznjaka, da se to skontat u ovim njegovim izjavama. Nažalost i on se sa mozgom posvađao.
Forza Milan!
- muha milanez
- Kontakt:
hahaha pomuti im se nesto u glavi cim preuzmu Milan, neko prokletstvo pa nikom zivom ne treba veznjak 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
A od kojih para? Za 1 milion [emoji2]
Mozda konta prec na 4-2-3-1
Mozda konta prec na 4-2-3-1
Ma na sto god da predje treba nam jedan kreativac , makar igrač tipa sto je bio Seedorf.Neko ko ce dodat loptu Bacci
Sloboda do groba
Sloboda do groba
neka on igra kako hoće ali mi kreacije u ekipi nemamo još od odlaska senatora
Forza Milan!
Bas to druze, mi nemamo kreativca odavno, Monto je trebao dodati koju al ga sjebase povrede i izgubio se negdje izmedju Firence i Milana
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Mislite da Montela nije toga svjestan? Al očigledno da nema kvalitetnog veznjaka na tržištu kojeg je klub spreman pustiti na pozajmicu, pa Montela konta vjerovatno nekad staviti Jacka u vezu a Delufeua i Susa po krilima. U toj varijanti ova dvojica nemaju adekvatnu zamjenu pa Montela valjda zato hoce još jedno krilo. Znamo svi da nam treba ne jedan nego dva kvalitetna veznjaka ali...
- IlProfessore
- Kontakt:
Kakav je ovaj mali Dennis Nišić?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jack će biti prebačen na sredinu terena a Delefeu će ga zamjeniti na krilu. Ocampos, Lapadula i Honda će ostati kao back-up za napadački trio i to je to.U suštini Montella je primoran raditi razne kombinacije jer mu sasvim sigurno neće dovesti igrača koje on vjerovatno želi ove zime a to je Badelj.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ocemol dobitove zebroguzce veceras 
Dabogda, naljutili smo ih ove godine sto smo im dali dva puta da podoje, vecers ce biti puno teze, jos su domacini jbg.. kako god Forza Milan.
Dabogda, naljutili smo ih ove godine sto smo im dali dva puta da podoje, vecers ce biti puno teze, jos su domacini jbg.. kako god Forza Milan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
I ako je zadnjih nekoliko utakmica između Milana i Juventusa uvijek gusto i napeto.Mislim da to večeras neće biti slučaj. Previše bi bilo da ih ovaj mladi Milan dobije 3 puta u samo 2 mjeseca.Mislim da večeras Milan nema puno šansi, 80%-20% u korist Juventusa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.