Ovo mi znaci. Prva podrska za mene nakon 10god staza na forumuZeljo92 je napisao/la:Amazon je legenda foruma, ko ga malo duze zna ko forumasa samo pozitiva a ponekad negativa, bitno je da mislimo isto a to je da Zeljo uzima titulu ove godine!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nemoj tako, budi iskrenamazon je napisao/la:Ovo mi znaci. Prva podrska za mene nakon 10god staza na forumuZeljo92 je napisao/la:Amazon je legenda foruma, ko ga malo duze zna ko forumasa samo pozitiva a ponekad negativa, bitno je da mislimo isto a to je da Zeljo uzima titulu ove godine!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- amazon
- Kontakt:
Moje info sve kontra nisam ti ja pouzdan vala. Stoper ce doci sad koji vidjet cemo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Samo da dođe u narednim danima, najksnije do 31. tj pred polazak u Antaliju, kasnije ne treba ni da dolazi.
Ko ce to biti niko ne zna samo nagađamo i neki lupaju.
- Zeljeznicar -
- amazon
- Kontakt:
Konjaspor je dokaz kako se to pravilno radi. Bajic potpisao do 2020. Cim su vdjeli kako igra odmah novi uslovi, puno bolji i to je to. Pa sad ko ga bude htio kupit cifra je 5 miliona pa izvoli. A ne kod nas hoce da daju platu 5 milja a da ga prodaju za milion, pa nema vise Zubana da to urade.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vala vakat je da vise dogovore tog stopera.Zenzo je napisao/la:Samo da dođe u narednim danima, najksnije do 31. tj pred polazak u Antaliju, kasnije ne treba ni da dolazi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
20 hiljada htio platu? Jel normalan ikako ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Jeste, zasto nebi bio?irfo je napisao/la:20 hiljada htio platu? Jel normalan ikako ?
10.000 eura sasvim pristojna plata za igraca sa njegovim kvalitetama, na stranu sto mi trenutno nismo u stanju to ispuniti, barem sad zasad, top igrac mora se i top platiti ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
zanimljivo je da Miroslavu vrijednost na Transfermarketu samo raste od dolaska u Zelju, sa 450 000 Eura digla se na 900 000 Eura, sto naravno nije ni blizu vrijednosti od 1,80 miliona eura iz vremena kada je kao mladic presao u Sevillu. Ali eto, opet je zanimljivo vidjeti koliko mu je Zeljo znacio, poslije Madjarske i Grcke gdje mu je vrijednost padala...
Realno ni 10.000 KM nije malo u Bosni,ali nek ide gdje mu mogu ponuditi vise.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako 20.000? Radi se o bruto iznosu ne neto. Mi smo mu ponudili oko 6.000 neto mjesecno, a on je htio duplo. Vrijedi li Stevanovic vise od 3.000 eura mjesecno? Meni vrijedi.irfo je napisao/la:20 hiljada htio platu? Jel normalan ikako ?
I mi svi vjerujemo ligati koji je ovo napisao, i bas da zna da je bruto plata trazena.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne vjerujem nikome. Raspravu vodimo na racun njegovog teksta. Ako smo mu nudili 6.000 platu nek i nije pristao. Hervasu je imao duplo.1921fcz je napisao/la:I mi svi vjerujemo ligati koji je ovo napisao, i bas da zna da je bruto plata trazena.
Zato i kazem da je prije da smo mu mi nudili neto 120.000 jer bi sa tom platom bio najplaceniji igrac u klubu. Kriznam ima vecu platu od 6.000KM. A da je on trazio koliko pise isto netoplavousrcu je napisao/la:Ne vjerujem nikome. Raspravu vodimo na racun njegovog teksta. Ako smo mu nudili 6.000 platu nek i nije pristao. Hervasu je imao duplo.1921fcz je napisao/la:I mi svi vjerujemo ligati koji je ovo napisao, i bas da zna da je bruto plata trazena.
- plavousrcu
- Kontakt:
To je druga stvar. Lupaju mediji svasta, ali moramo crpiti informacije od nekoga. Ligata je Zeljovac veliki i vjerujem mu.1921fcz je napisao/la:Zato i kazem da je prije da smo mu mi nudili neto 120.000 jer bi sa tom platom bio najplaceniji igrac u klubu. Kriznam ima vecu platu od 6.000KM. A da je on trazio koliko pise isto netoplavousrcu je napisao/la:Ne vjerujem nikome. Raspravu vodimo na racun njegovog teksta. Ako smo mu nudili 6.000 platu nek i nije pristao. Hervasu je imao duplo.1921fcz je napisao/la:I mi svi vjerujemo ligati koji je ovo napisao, i bas da zna da je bruto plata trazena.
20 hiljada bruto je normala za Miroslava 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
To je Ligata pobrkao neto i bruto.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mi ako zelimo se izdici iznad ovih prilika moramo poceti placati igrace. Samo ne smijemo bacati novce na poluigrace kao sto smo radili. Treba biti pametan.Merhaba je napisao/la:20 hiljada bruto je normala za Miroslava
Nismo otisli u Evropu,a nismo nikog ni prodali. Nije realno ocekivati da nekom ponudimo platu iznad 10.000. Ako odemo u Evropu i prodamo na ljeto Memiju/Vecu ili Lendrica onda mozemo ocekivati bar 1 ili 2 prava pojacanja za sljedecu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 40 gostiju.