FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pricajte sta hocete ali jos dugo vremena nas klub nece moci jednog igraca placati 10.000 € mjesecno. A gdje su doprinosi, bonusi, porez, qurac - palac, drugi troskovi samo za jednog igraca, na kraju ispadne 20.000 €.
Dug je put do toga, to je jedan novi nivo po pitanju finansija. mi idemo puzevim korakom ka tome - za par godina, poslovni prostori na istoku, redovan izlazak u europu, privuci jos sponzoda pa na kraju i fantomskog generalnog.
Na to sve ovdje se raja lozi da ce odmah nakon istoka krenuti izgradnja juga ili krov istoka, ili ako hocete teren ? Hoce malo sutra.
Dug je put do toga, to je jedan novi nivo po pitanju finansija. mi idemo puzevim korakom ka tome - za par godina, poslovni prostori na istoku, redovan izlazak u europu, privuci jos sponzoda pa na kraju i fantomskog generalnog.
Na to sve ovdje se raja lozi da ce odmah nakon istoka krenuti izgradnja juga ili krov istoka, ili ako hocete teren ? Hoce malo sutra.
- Zeljeznicar -
Ligata je smece od covjeka, i pola stvari koje napise su neistine. I sto se tice teksta ovog vjeruj mi da nije tacno nego laz i unosenje nemira medju igracima a i navijacima. Nije mu prvi put da to radi.plavousrcu je napisao/la: To je druga stvar. Lupaju mediji svasta, ali moramo crpiti informacije od nekoga. Ligata je Zeljovac veliki i vjerujem mu.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Hajde ne s*** !1921fcz je napisao/la:Ligata je smece od covjeka, i pola stvari koje napise su neistine. I sto se tice teksta ovog vjeruj mi da nije tacno nego laz i unosenje nemira medju igracima a i navijacima. Nije mu prvi put da to radi.plavousrcu je napisao/la: To je druga stvar. Lupaju mediji svasta, ali moramo crpiti informacije od nekoga. Ligata je Zeljovac veliki i vjerujem mu.
Na lobotomiju pa tamo prosipaj tu suplju, smece on, smece aco, smece ovaj portal, smece s. centar, smece onaj,a ljudi dokazani Zeljovci, pusti se ba te price, smecari zadnjih par mjeseci dok prije to nisu bili, mojne nam hapice na kasiku, slicna prica je bila i za Zubana, Amara pa i druge, popljuje se i oznaci se svako neprijateljem ko god ne misli kao oni, Ligata je dokazani Zeljovac i posao mu je da pise svidjelo se to nekome ili ne
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Kerla potpisao........
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne trolaj ...segaa je napisao/la:Kerla potpisao........
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Opra raja na ruke sa Mirom, ne kontaju nikako da nemamo para za njega. Sada se momak krivi što nije pristao da igra kako mi sviramo.
Ne znam samo jesmo li naivni ili priglupi. Nešto jeste...
A veliku krivicu snose "pojedinci" koji su prije objave NAMJERNO pustili u javnost da Miro traži nerealne uslove kako bi pripremili teren za zvaničnu.
Jedina istina.
I sad pudlica Lars laje kako u Hrvatskoj skoro niko nema što je Miro tražio. Opra ljudima mozak.
Samo av av, av av...
PS. Odem danas da kupim sebi novi Mob, vrhunski, polovan ali pod garancijom. 400 km cijena. Ponudim 150 i šupak neće, on bi 400, zapravo 350 zadnja. Još sam skontao kada ga malo pronosam, prodam ga za iste pare, da vratim uloženo.
Zamisli šupka... Do juče nije za kifle imao sad lupa neke cijene... kuknjava
A veliku krivicu snose "pojedinci" koji su prije objave NAMJERNO pustili u javnost da Miro traži nerealne uslove kako bi pripremili teren za zvaničnu.
Jedina istina.
I sad pudlica Lars laje kako u Hrvatskoj skoro niko nema što je Miro tražio. Opra ljudima mozak.
Samo av av, av av...
PS. Odem danas da kupim sebi novi Mob, vrhunski, polovan ali pod garancijom. 400 km cijena. Ponudim 150 i šupak neće, on bi 400, zapravo 350 zadnja. Još sam skontao kada ga malo pronosam, prodam ga za iste pare, da vratim uloženo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
- amazon
- Kontakt:
Haj sto njih pere al' sto nas opra to je jedno cudo. Zar je lars pudlicaNeandertalac je napisao/la:Opra raja na ruke sa Mirom, ne kontaju nikako da nemamo para za njega. Sada se momak krivi što nije pristao da igra kako mi sviramo.
Jedina istina.
Samo av av, av av...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
I to je malo kakav je ono igrac...irfo je napisao/la:20 hiljada htio platu? Jel normalan ikako ?
- amazon
- Kontakt:
Cifra je smijesna za tako dobrog igraca kojeg mozes prodati. Nikad mi nece biti jasna politika i logika da je bolje dovesti sedam osrednjih igraca koje sigurno ne mozes prodati i bices los a da ne platis igraca kojeg sutra mozes prodati i zaraditi na njemu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Neandertalac dobro govori. Svaka cast. Ponudili najboljem igracu platu 6000 maraka i ibretimo se sto nije pristao. Ne bi me zacudilo da ima klauzula da na ljeto ispod milion ne moze otici. I sad jos Ligata izmislja. Ne smije se sa tim stvarima novinar igrati. Nasi govore u brutu da bi to nama bombasticnije izgledalo.
zasto nagadjat, sad ispade 6 milja mu nismo dali, a to bi bilo sitno povecanje plate u odnosu na onu koju ima sada, i plata koju ima sigurno par igraca, tako da glupa prica
kako god jbg trazio previse bilo to 15 ili 20 milja nevazno, mi nismo to mogli priustiti, jbg treba racunati svaku neto platu 70% vecu, a i niko ne razmilja da se da eto stevanovicu tih 10 hiljada eura spominjanih kako bi to uticalo na ekipu? lendric igra za 4 puta manju plata, memija za 5 puta itd.. nijedna ekipa nema jednog igraca koji ima 400% vecu platu od drugog najlacenijeg igraca, sve to ide srazmjerno, a za to trebaju izvori prihoda veci da bi se mogli imati veci rashodi na plate, to se nadam da cemo vremenom napredovat
kako god jbg trazio previse bilo to 15 ili 20 milja nevazno, mi nismo to mogli priustiti, jbg treba racunati svaku neto platu 70% vecu, a i niko ne razmilja da se da eto stevanovicu tih 10 hiljada eura spominjanih kako bi to uticalo na ekipu? lendric igra za 4 puta manju plata, memija za 5 puta itd.. nijedna ekipa nema jednog igraca koji ima 400% vecu platu od drugog najlacenijeg igraca, sve to ide srazmjerno, a za to trebaju izvori prihoda veci da bi se mogli imati veci rashodi na plate, to se nadam da cemo vremenom napredovat
- amazon
- Kontakt:
aj ne palamudi bezveze
sta tebe boli briga mozda ga prebace da trenira sa juniorima nikad se ne zna, za tebe super bar ces pogoditi svoju super insajdersku, jest da bi fulio godinu, ali hajde to su sitniceamazon je napisao/la:aj ne palamudi bezveze
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Amazone covjek je upravu, ne budi poklopac. Realno je da pojedinac ne treba imati 4x vecu platu od drugog igraca, znamo mi dobro kakvi smo po prirodi i sigurno bi nekom to smetalo u ekipi jer bice sta on 15k platu ja 4k imam a nista bolji od mene nije bla bla. 12.000 mu je ponudjeno a trazio 20.000 tako da je to previse jbg.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne nagadjamo, vjerujemo vise novinaru Zeljovcu nego pudlicama kako ih Neandertalac zove. 120000 bruto je nekih 70000 neto. To je nekih 6000 mjesecno. Nije Ligata glup da ne zna sta je neto sta bruto.Quinlan je napisao/la:zasto nagadjat, sad ispade 6 milja mu nismo dali, a to bi bilo sitno povecanje plate u odnosu na onu koju ima sada, i plata koju ima sigurno par igraca, tako da glupa prica
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako bi imao cetiri puta vecu platu ako smo mu ponudili 6000 mjesecno. Nisu kod nas plate 1500 u prosjeku.Zeljo92 je napisao/la:Amazone covjek je upravu, ne budi poklopac. Realno je da pojedinac ne treba imati 4x vecu platu od drugog igraca, znamo mi dobro kakvi smo po prirodi i sigurno bi nekom to smetalo u ekipi jer bice sta on 15k platu ja 4k imam a nista bolji od mene nije bla bla. 12.000 mu je ponudjeno a trazio 20.000 tako da je to previse jbg.
Procitaj malo bolje naslov od Ligate, napisao je navodno...a ja znam ima mjesec dana da mu je nudjeno 12 hiljada maraka mjesecno. Hervas je imao 10.000 tako da u mogucnosti smo da mu ponudimo 12.000.plavousrcu je napisao/la:Kako bi imao cetiri puta vecu platu ako smo mu ponudili 6000 mjesecno. Nisu kod nas plate 1500 u prosjeku.Zeljo92 je napisao/la:Amazone covjek je upravu, ne budi poklopac. Realno je da pojedinac ne treba imati 4x vecu platu od drugog igraca, znamo mi dobro kakvi smo po prirodi i sigurno bi nekom to smetalo u ekipi jer bice sta on 15k platu ja 4k imam a nista bolji od mene nije bla bla. 12.000 mu je ponudjeno a trazio 20.000 tako da je to previse jbg.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.