FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 25 jan 2017, 23:29

Iskreno Ligati ne vjerujem otkad je napisao tekst gdje je nabrojao igrace koji ce nas "napustiti". Znam da je Zeljovac,ali vecu glupost od onog nije mogao uraditi. I da mu je ponudjeno 7.000 KM kao da na tu cifru nisu ponudili dodatne bonuse i premije. Glupo je pricati o tome jer je jedno sigurno,a to je da on nece produziti. Ne vjerujem da Lendric igra za 4.000 KM,a potpisao je novi ugovor.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 25 jan 2017, 23:46

Sto se mene tice zahvalit se Stevanovicu na profesionalnosti ali korektan nije
Ipak Zeljo mu je pomogao da vrati tu formu i trebao je Produzit ugovor uz neku nagodbu, a to je ako nebi niko platio ostetu da ga klub pusti ili nesto tako
STA RECI
"Volim te Zeljo"

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 25 jan 2017, 23:52

Pa sad nema sigurno ispod 5 platu, a fol nudjeno 6 hahah ne vjerujem u to ni sekunde jer vrijedja inteligenciju ti vjeruj šta ću ti ja ;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 jan 2017, 23:53

Zeljo92 je napisao/la:Amazone covjek je upravu, ne budi poklopac. Realno je da pojedinac ne treba imati 4x vecu platu od drugog igraca, znamo mi dobro kakvi smo po prirodi i sigurno bi nekom to smetalo u ekipi jer bice sta on 15k platu ja 4k imam a nista bolji od mene nije bla bla. 12.000 mu je ponudjeno a trazio 20.000 tako da je to previse jbg.
O čemu pričaš? Da ne može najbolji igrač tima biti najplaćeniji? Ma ne vjerujem šta sve pročitam i šta se piše :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 jan 2017, 23:56

Reak Madrid ima nemir u svlacionici jer Ronaldo ima platu ko 10 igraca :urnebes: bosanskohercegovacka stvarnost :urnebes: Miro zasluzuje da bude najplaceniji igrac jer jedan od najboljih u ligi tocka.Koliko god trazi vrijede jer ga mozes prodati uvijek tocka
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 25 jan 2017, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jan 2017, 23:56

Nasa dva najbolja igraca su Miroslav i Lendric. Oni trebaju da budu najplaceniji,ali u okviru nasih mogucnosti.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 jan 2017, 00:01

Pozder imao placu 9.000 maraka Bog te vidio, vi palamudite ovdje nesto ...Ne zna frajer dze goni kad udje u igru
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 jan 2017, 00:03

Neandertalac je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Amazone covjek je upravu, ne budi poklopac. Realno je da pojedinac ne treba imati 4x vecu platu od drugog igraca, znamo mi dobro kakvi smo po prirodi i sigurno bi nekom to smetalo u ekipi jer bice sta on 15k platu ja 4k imam a nista bolji od mene nije bla bla. 12.000 mu je ponudjeno a trazio 20.000 tako da je to previse jbg.
O čemu pričaš? Da ne može najbolji igrač tima biti najplaćeniji? Ma ne vjerujem šta sve pročitam i šta se piše :lol:
Moze, procitaj gore fino sam rekao da je to kod nas malo tesko jer svi misle da znaju igrst lopte i da zssluzuju velike plate. Ako Stevanovicu dsdnemo 20k imat cemo nezadovoljstvo pojedinih igraca bas slicno situaciji gdje je Benko imao 20k+ pa je pojedincima smetalo.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 jan 2017, 00:05

Tacno se vidi da si dosao s lobotomije a tek si dosao sebi. Ne idi vise tamo ...

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 jan 2017, 00:06

amazon je napisao/la:Tacno se vidi da si dosao s lobotomije a tek si dosao sebi. Ne idi vise tamo ...
Fino ti je Aco rekao da ljude ne etiketiras na takav nacin a ti opet. Ako ti se ne svidja moje misljenje zaobidji me jednostavno.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 jan 2017, 00:08

Do neki dan Pozder,Toskas,Secerovic,Lazic zajedno imali mjesecnu cifru oko 30,000 KM a sve letve. Da neko dodje kaze da Miri ne treba dati 15k tacno bi zaplakao sad.. 4 igraca koja su nam unazadila igru a neki nisu ni igrali...o cemu vi ba pisete? bolje imat 4 letve nego jednog kvalitetnog igraca u nasoj kukuruz ligi...pa vi totalno nemate pojma sta pisete. de razmisljate svojom glavom a ne sta vam serviraju "intelektualci" :crazy: :crazy: :crazy:

Miru sutra mozes prodati za 300.000 eura gdje god hoces, cak zaradis fino na njemu...
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 26 jan 2017, 00:13, ukupno mijenjano 2 puta.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 jan 2017, 00:12

amazon je napisao/la:Do neki dan Pozder,Toskas,Secerovic,Lazic zajedno imali mjesecnu cifru oko 30,000 KM a sve letve. Da neko dodje kaze da Miri ne treba dati 15k tacno bi zaplakao sad..
Dobar je Miroslav igrac ali tip igraca kakav je on se ne trazi u svijetu. Tesko da cemo njeg prodat za velike pare, u snovima si ti druze. Nije problem dati 15k da ih imamo...nemamo i gotovo. Trebal ti crtat?

Da budem jasan, ja mislim da ne zasluzuje 15k iz dva razloga jer za te pare mozes dovest bolje krilo dok drugi razlog je moguce nezadovoljstvo pojedinih igraca u svlacionici zbog njegove velike plate.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 00:17

Zeljo92 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Moze, procitaj gore fino sam rekao da je to kod nas malo tesko jer svi misle da znaju igrst lopte i da zssluzuju velike plate. Ako Stevanovicu dsdnemo 20k imat cemo nezadovoljstvo pojedinih igraca bas slicno situaciji gdje je Benko imao 20k+ pa je pojedincima smetalo.
Nije Benko smetao nikome jer se na terenu vidjela razlika u klasi. Strašan igrač koji ih je na svojim leđima iznio i donio im titulu. On i Delač.
Vrijedi svake uložene marke.

UPRAVA NAPOLJE!

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 26 jan 2017, 00:21

Hrasno1921 je napisao/la:
1921fcz je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la: To je druga stvar. Lupaju mediji svasta, ali moramo crpiti informacije od nekoga. Ligata je Zeljovac veliki i vjerujem mu.
Ligata je smece od covjeka, i pola stvari koje napise su neistine. I sto se tice teksta ovog vjeruj mi da nije tacno nego laz i unosenje nemira medju igracima a i navijacima. Nije mu prvi put da to radi.
Hajde ne s*** !

Na lobotomiju pa tamo prosipaj tu suplju, smece on, smece aco, smece ovaj portal, smece s. centar, smece onaj,a ljudi dokazani Zeljovci, pusti se ba te price, smecari zadnjih par mjeseci dok prije to nisu bili, mojne nam hapice na kasiku, slicna prica je bila i za Zubana, Amara pa i druge, popljuje se i oznaci se svako neprijateljem ko god ne misli kao oni, Ligata je dokazani Zeljovac i posao mu je da pise svidjelo se to nekome ili ne ;)
Ko se to iznervirao. Samo napisi gdje sam ja rekao za ove ostale da su smece. Znam ja da ti volis takve koji miniraju sve nije ti mane. A za Ligatu sam uvijek govorio tako i ti tu nista ne mozes promjeniti. Ni ti niti bilo ko drugi jer znam ja vrlo dobro ko je Ligata i kako radi. Uzivaj hrasno ako ti se ne svidja nemoj komentarisati.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 00:22

I nije istina da smo mu 12 davali. Nemojte ba lagat, svjesno ili nesvjesno.

Sve nešto gospoda, radnička klasa, u pm ima li iko pod milim Bogom da ga se nije popljuvalo.

Fakat nema smisla..

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2017, 00:24

Ocigledno su se nasi pogubili oko tih plata. Iskreno ne znam koliko ko ima,ali neko je pisao da je Bekric medju najplacenijim. Mislim da je tu sve jasno. Davati veliku platu Bekricu i Pozderu je van svake pameti. Ovaj prvi prosle sezone grozan,pocetak ove isto sve do momenta kad se Zeba potpisao. Onda je poceo da igra,ali izgleda nema mu fajde jer Slavko bas fali Zebu. Najvece plate trebaju imati Lendric(najbolji strijelac) i Miroslav( najbolji asistent). Ostali manju jer realno ne mogu kopacke brisati ovoj dvojici.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 jan 2017, 00:26

Nije Benko smetao nikome jer se na terenu vidjela razlika u klasi. Strašan igrač koji ih je na svojim leđima iznio i donio im titulu. On i Delač.
Vrijedi svake uložene marke.[/quote]
Nikome Benko nije smetao ko osoba i ko igrac, nekima je smetalo sto ima veliku platu a oni 2,3,4x manju od njeg. Ja bih prije forsirao Zerica i ako se pokaze dobro njemu dati veliku platu i produzit ugovor sa njim nego Miroslavu jer ja cisto sumnjam da njeg mozemo prodat za velike pare jer se u svijetu danas trazi drugaciji tip krila od njeg kakav je. Miroslav ovakav kakav je je najbolje krilo u nasoj ligi i samo zato bih ga zadrzao i dao max platu 10-12k.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 26 jan 2017, 00:27

ko ga to toliko pljuje?? daj ba odvadi, to ga se ne smije kritikovat, da mu se yebe majka i otac to bi bilo pljuvanje, nekorektan jeste ispao mogao je produziti mirne duse to je cinjenica nikakvo pljuvanje, sa druge strane hvala mu za partije u nasem dresu i to je to, ne kontam kako u glavi neke price umislite :tokralju: :tokralju:

i da blage nemam koliko mu je nudjeno, ali sam siguran da mu je dato 10+ hiljada, pa brate 10 milja je plata kakvu nijedan fudbaler nema u nasoj ligi niti je imao ;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 00:36

Quinlan je napisao/la:ko ga to toliko pljuje?? daj ba odvadi, to ga se ne smije kritikovat, da mu se yebe majka i otac to bi bilo pljuvanje, nekorektan jeste ispao mogao je produziti mirne duse to je cinjenica nikakvo pljuvanje, sa druge strane hvala mu za partije u nasem dresu i to je to, ne kontam kako u glavi neke price umislite :tokralju: :tokralju:

i da blage nemam koliko mu je nudjeno, ali sam siguran da mu je dato 10+ hiljada, pa brate 10 milja je plata kakvu nijedan fudbaler nema u nasoj ligi niti je imao ;)
Nemoj ba lagat lobotomac. Znaš kome to možeš prosipat. Znaš ti vrlo dobro i koliko ima i koliko se nudilo.

Samo lažete raji, nekad ste mi gori od Hrasnog i ostalih...

UPRAVA NAPOLJE!

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 26 jan 2017, 00:45

evo vidis opet ko ne misli ko on odma je lobotomac, a nudio sam ti brat bratu 5 puta da me uvezes da sta hajrujem, a ti samo nestanes fol ne vidis to :tokralju: :tokralju:
zanimljivo da sam duze i od tebe na forumu, a na taj drugi nisam ni otisao sa kojeg si ti protjeran pa dosao ovdje, ali eto vazno je da sam ja lobotomac cim ne mislim kao veliki nea :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []