FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 00:54

Klasična pudlica. Certificirani poltron.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 26 jan 2017, 00:57

Neandertalac je napisao/la:Klasična pudlica. Certificirani poltron.
Tako je brate kad ne znaš normalno odgovorit prozivaj to je tvoj recept ;)

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 26 jan 2017, 00:59

@Neandertalac To sto se neko ne slaze sa tvojim misljenjem nije razlog da zauzimas takav stav prema toj osobi. Ili ti sa njegovim
Zadnja izmjena: 1921fcz, dana/u 26 jan 2017, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 26 jan 2017, 01:03

Ne znam zasto se proteze toliko prica o Miri. Koliko se nudilo, koliko se trebalo nuditi prvo malo ko zna tacne informacije a drugo sve je bilo i proslo, nije produzio i to je to. Da li ce biti u prvoj postavi ili ne ovisi o njemu i treneru. Smatram da ce pred kraj sezone mozda i nekad presjediti utakmicu cisto zato sto imamo sad bolju konkurenciju a Crnov ne moze igrati u kupu pa logicno da nekad u ligi krila igraju Crnov i Zakaric, a u kupu ce Miro biti standardan. Nek odigra sezonu do kraja kao do sad sto je igrao i na kraju mu pruziti ruku, bez pljuvanja jer moguce da opet promasi transfer pa nam se uskoro vrati. Na kraju sezone ce se on mozda i cuvati malo jer vjerovatno je dogovorio s nekim klubom i taj dogovor moze upropastiti samo njegova povreda, ne daj Boze. Kako god treba tu temu zavrsiti jer nece vise biti promjena oko toga. Nema smisla sad da se tu neki prepiru oko toga. Da nam je dovesti sto prije stopera da se uigra i spremi a onda ide plavi voz...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2017, 01:17

Trenutno nam je bitnije naci stopera. A sa Miroslavom je gotova prica. Ako zasluzi igrat ce,a ako ne onda ima klupa pa onda nek ceka ljeto. Sve je na njemu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 jan 2017, 01:36

Ne mogu zaspati od muke. Mi smo Miroslavu nudili 6000 maraka. Mi nismo normalni ili smo se financijski istrugali. Trece ne postoji. Jos smo ga izvrijedjali na sluzbenoj stranici. Ima jos sest mjeseci ugovora, razgovaraj, pregovaraj do kraja. Mozda ce se naci izlaz.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 26 jan 2017, 01:42

Stoper nam je boljka , a Miroslav gotova prica. Siguran sam u dolazak Ognjena Djelmica sada ili na ljeto jer ako nemamo para za Miru imamo za Ogija sigurno. On ga moze najbolje zamjeniti , a da hoce doci Kostic i Kerla sve bi vrh bilo
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 jan 2017, 01:45

Da hoce ovaj doci da hoce onaj doci....izgl niko ni ne pomisli da je to obicno gomilanje igraca.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2017, 01:48

Da smo mogli ponuditi vise ponudili bi. Ako smo ponudili 6.000,10.000 i slicno to je ono sto klub sad moze pruziti. Ne vjerujem da je ikom cilj bio da on odbio i ode kao slobodan igrac. Ako hoce nek igra ako nece ne mora. Prezivio je Zeljo i bez mnogo boljih i vaznijih igraca od Miroslava Stevanovica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 26 jan 2017, 01:52

Zeljo92 je napisao/la:Da hoce ovaj doci da hoce onaj doci....izgl niko ni ne pomisli da je to obicno gomilanje igraca.
Mislis na Kerlu i Kostica? Definitivno njih dvojica nisu gomilanje jer imas Bogicevica koji je star , spor i nije neki stoper mada moze na iskustvo po nasoj ligi igrati , ali u Europi sigurno ne moze , zatim posudjenog Bocu koji je obecao ostati ali on je EU igrac i sigurno moze naci neki bolji klub ako nista sa manje pritiska i ocekivanja i za kraj Kemu koji ne neiskusan jer mu ova dvojica kradu njegove minute , znaci starac i posudjeni igrac stopiraju razvoj naseg dijeteta koji bi trebao biti ako nista treci izbor na stoperu poslije Kostica i Kerle.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 26 jan 2017, 02:16

LjoZee je napisao/la:Nasa dva najbolja igraca su Miroslav i Lendric. Oni trebaju da budu najplaceniji,ali u okviru nasih mogucnosti.
Ne mozes stavljati u isti kos ta dva igraca, ovaj za 5 klasa bolji od Lendrica.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 jan 2017, 08:19

Merhaba je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Da hoce ovaj doci da hoce onaj doci....izgl niko ni ne pomisli da je to obicno gomilanje igraca.
Mislis na Kerlu i Kostica? Definitivno njih dvojica nisu gomilanje jer imas Bogicevica koji je star , spor i nije neki stoper mada moze na iskustvo po nasoj ligi igrati , ali u Europi sigurno ne moze , zatim posudjenog Bocu koji je obecao ostati ali on je EU igrac i sigurno moze naci neki bolji klub ako nista sa manje pritiska i ocekivanja i za kraj Kemu koji ne neiskusan jer mu ova dvojica kradu njegove minute , znaci starac i posudjeni igrac stopiraju razvoj naseg dijeteta koji bi trebao biti ako nista treci izbor na stoperu poslije Kostica i Kerle.
Ognjen Djelmic je za mene gomilanje.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 jan 2017, 08:38

Samo stoper i to cim prije, ovako smo neozbiljni jos sa Bogicevicem u prvih 11.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 09:03

Quinlan je napisao/la:
Da je normalno ti bi nam pisao istinu. Ne bi lagao, namjerno. Rekao bi i drugima, stanite, nije to tako. Nije lijepo da se ovo radi.

Izlijina škola pokazuje rezultate, ništa ne treba iznenaditi.
Kad su legende mogle biti pljuvane šta tek obični smrtnici da očekuju.

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 26 jan 2017, 10:07

E ovako, imaš lokal koji nije bog zna sta posjecen a nekad je bio bas, dobijao nagrade za najbolji lokal, ali dosao **** vakat i nije vise tako prometno, imas 5 konobara i šankera, šanker beton radi, izdaje pica ko na traci, pravi kafe i lijevo i desnom rukom, i jedan dan kaže gazda ja pravim ove kafe ko s pjesmom povecaj mi platu! Kaže gazda jesi najbolji si ovi sto dolaze su zadovoljni sa tobom pice izadajes na vrijeme ali promet je takav ja ti ne mogu vise dati od toliko koliko ti dajem. kaže šanker jbg ja odo negdje drugo daje mi Hamo toliko, gazda kaže dobro imas mjesec dana otkaznog roka odradi svoje i idi ja za više nemam.... Miri se ponudilo toliko koliko se ponudilo. On je svoj vrhunac dozivio on dalje ne može momku 27 godina, mi ga prodat ne možemo za vise od 200 milja maraka taman da mu milion eura mjesečno dajemo, svjedoci smo da megatalenti (Amir) ode sa 18 za 500 milja eura, tako da ta prica vrijedi on tih para u državi gdje je prosjek plate 800 KM okacite mačku za rep, u zadnjoj ligi na svijetu da mi je sin u pitanju da dobija te pare bilo bi presmjesno... Meni najvise smeta sto isti likovi poseru svaku odluku kluba bila ona dobra ili losa, sto li bože pitam se samo... Miro brate imas svoj put, bio si dobar niko te natjerati ne može da ostanes, imas svoje uslove, sreću ti želim da milion eura heftično uzmes i za Real potpises. Valjaj nam ovih zadnjih par mjeseci i ostat ces u lijepom sjecanju...
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 10:44

Nije ba on rekao; povećaj mi platu!
Ugovor bi se produžio na obostrani interes, da ne vrijedi ne bi mu nudili ništa.

Puna ti ta priča rupa care, kraj mi se doduše sviđa.

Nismo našli zajednički jezik, nama je žao ali shvatamo te. Nadamo se da je sa naše strane sve bilo korektno a nama je drago što je jedan tako prvo lijepo odgojen momak a drugo veliki profesionalac surađivao sa nama. Želimo ti uspješnu i sretnu dalju karijeru.

Tako bi trebalo. Sve ostalo izlazi iz granica "gospodskih manira" i nepotrebno prlja ugled kluba sa mogućim posljedicama kroz lošu atmosferu i tenzije.

UPRAVA NAPOLJE!

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 26 jan 2017, 11:05

Neandertalac je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:
Da je normalno ti bi nam pisao istinu. Ne bi lagao, namjerno. Rekao bi i drugima, stanite, nije to tako. Nije lijepo da se ovo radi.

Izlijina škola pokazuje rezultate, ništa ne treba iznenaditi.
Kad su legende mogle biti pljuvane šta tek obični smrtnici da očekuju.
Pa ti si izgleda izbačen iz te škole pa doso vamo, pa meni pripisujes jer drugačije ne znaš ;)

I yebe mi se i za ostale i za tebe moje mišljenje je da je ispo nekorektan, nit ga "saljem" na tribine nit mu yebem majku, rekao sam već hvala mu na partijama, ali da je mogao produžit mogao je, to nije nikakvo laganje ;)

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 26 jan 2017, 11:09

Eno Svraka otisao iz Indonezije, je li moguc povratak kod nas na Grbavicu :)
Volim te Zeljo!!!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 jan 2017, 11:10

Ma neandrtalac je covjek koji pise kao navijac iz takvog ugla ovo sto pise itekako ima smisla. Podvaljivanje prica, pravdanje nekoga i nesto je sarena laza. Provaljeni ste odavno i vasu pricu vise niko ne pusi. Puse ova djeca sto ne idu na tekme i misljenje o svemu i svacemi formiraju preko foruma.

Bravo neandrtalac.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 11:11

Situacija sa stoperom polako izlazi iz konforne zone.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []