Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Sto jos jednom dokazuje da smo gospodski klub, pustamo tako igrace i opet smo u debelom plusu sa transferima. Mene vise nerviraju ove posudbe preko kojih i kupujemo i prodajemo igrace.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Mi to zovemo nesposobnost uprave da uzme nesto kesa za igrača
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
-
Juventino1995
- Kontakt:
Kada dovedes igraca besplatno i odigra vrlo dobro, ne pravi nikakve probleme naravno da ces postupiti gospodski i pustiti ga da ide gdje on hoce i neces mu praviti probleme radi nekog sitnog obestecenja.muxa je napisao/la:Mi to zovemo nesposobnost uprave da uzme nesto kesa za igrača
Druga je stvar kad neko masno plati igraca i onda ga ne moze prodati i pusti ga bespaltno samo da ga se kutarise. Tu vec mozem pricati o nesposobnosti uprave.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma trebali bi uciti od Rome koja je sjajno prodala Bertolaccija...
Pa dobro nije Tevez doveden besplatno al neko i njega spomenu.
Da se razumijemo, nisam ja mislio ni na koga konkretno, nego sam naveo kako mi imenujemo stvari kada je u pitanju rad naše uprave.
Vi uvijek pronalazite neke izgovore, bilo da se radi o prodaji, kupovini, promjeni grba...grčevito branite upravu, iako se možda i vi ne slažete sa nekim njihovim odlukama.
Pričate kako je gospodski pustiti igrača besplatno, a pravdate promjenu grba zaradi čega? Love!
BuffonGigi@ možeš ti to bolje uvjeren sam
Mogao bih ja sad navoditi promašene transfere vašeg kluba, al kakva je svrha toga?
Da se razumijemo, nisam ja mislio ni na koga konkretno, nego sam naveo kako mi imenujemo stvari kada je u pitanju rad naše uprave.
Vi uvijek pronalazite neke izgovore, bilo da se radi o prodaji, kupovini, promjeni grba...grčevito branite upravu, iako se možda i vi ne slažete sa nekim njihovim odlukama.
Pričate kako je gospodski pustiti igrača besplatno, a pravdate promjenu grba zaradi čega? Love!
BuffonGigi@ možeš ti to bolje uvjeren sam
Mogao bih ja sad navoditi promašene transfere vašeg kluba, al kakva je svrha toga?
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mi trazimo izgovore za svoju upravu jer nas je ta uprava dovela do top 5 klubova u Evropi, i to u najtezim mogucim okolnostima sa instant klubovima i kinesko naftaskim parama protiv kojih se jako tesko boriti. Tako da i neke na izgled nerezonske poteze, mozemo pravdati dugorocnim strategijama koje se ocigledno isplate.
Vi s druge strane imate puno pravo srati po svojoj upravi koliko god zelite, jer ste od top 3 kluba u Evropi dosli do asocijacije koja ce slaviti ulazak u Ligu Evrope, kad i ako ga ostvari.
Nema tu ni najmanjeg mjesta za bilo kakve komparacije...mi trenutno osim historije nemamo nikakvih dodirnih tacaka.
Vi s druge strane imate puno pravo srati po svojoj upravi koliko god zelite, jer ste od top 3 kluba u Evropi dosli do asocijacije koja ce slaviti ulazak u Ligu Evrope, kad i ako ga ostvari.
Nema tu ni najmanjeg mjesta za bilo kakve komparacije...mi trenutno osim historije nemamo nikakvih dodirnih tacaka.
Kad bi znao da su svi navijači Juventusa kao ti i da na taj način shvataju postove drugih navijača na vašem PDF-u nebi nikad ništa napisao u ovoj temi, ali znam da ih ima i "normalnih".
Iako, činjenica da takvi kao ti sa svim svojim nick-ovima dominiraju.
Usput, čestitam ovim "normalnim" na zasluženoj pobjedi.
Iako, činjenica da takvi kao ti sa svim svojim nick-ovima dominiraju.
Usput, čestitam ovim "normalnim" na zasluženoj pobjedi.
- Burberry46
- Kontakt:
Pravo vrijeme za rastanak od Evre, godine cine svoje, sretno
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne vidim nikakav problem sto su igraci poput Pirla,Llorentea i Evre pusteni bez odsetete. Ljudi su bez odstete i dosli tako da smo im mi vratili uslugu.Plus sva trojica su otisli na zalasku karijere te pravit im problem radi nekoliko miliona odstete ne bi bilo gospodski.
Da li nasa uprava ima problem sa prodajom igraca, nekad da a nekad ne, kako se uzme.Ima primjera za obje strane.
Da li nasa uprava ima problem sa prodajom igraca, nekad da a nekad ne, kako se uzme.Ima primjera za obje strane.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
gambler1899
- Kontakt:
Prvo cestitke na sinoc zasluzenoj pobjedi...prvo poluvrijeme ste maestralno odigrali, a kod nas po ko zna koji put do izrazaja dosla ocajna sredina koja se ne zna izboriti s tim kad protivnik konstantno pritisak vrsi plus kvaliteta na vasoj strani tako da ocekivano, u drugom poluvremenu malo ste rucnu povukli sto su nasi iskristili i okurazili se pa su bolje igrali, ali svaku nadu je ubio crveni karton (kojeg sam i ocekivao da ce dobiti ili Kuco ili Locateli i to zamjeram Monteli sto nije napravio izmjenu u drugom)...Vama falilo svjezine u napadu da zavrsite utakmicu na vrijeme tu mislim da je Mandzo trebao izaci a umjesto njega Pjaca koji bi sigurno barem jednu od onih prilika iskoristio...uglavnom zasluzen prolazak dalje i sretno u daljem takmicenju...
Drugo sto se tice transfera na vrijeme pustate Evru jer mislim da on nema sta vise ponuditi jer godine cine svoje a imate Asu ( koji je sinoc odigrao fantasticnu utakmicu i pokazao da se na njega treba racunati i treba dati priliku) i Sandra koji mogu izgurati do kraja sezone..Sad pitanje odlaska dzaba slozit cu se s vama dzaba dosao odradio korektno svoj posao, vise se ne isplati drzati ga,moze i dzaba otici...Sto se Pirla tice mislim da je mogao jos jednu sezonu kod vas odigrati na dobrom nivou i sigurno vam je zao sto je otisao ali opet nadomjestili ste to odlicno i isto kao kod Evre ipslatilo se dovesti ga dzaba moze dzaba i otici..Llorente nije ni bio znacajna figura u igri Juventusa tako da njegov odlazak niste osjetili...Tevez je malo druga prica ali drzati nezadovoljnog igraca je najgore tako da tu mozda ste mogli uzeti neke pare ali sta je tu je... Kod nas je problem druge prirode nit dzaba nit za pare (npr. Matri.Bertolaci itd.) znaju dovesti igraca (izuzetak Bacca) plus sto "nema" para i navodne prodaje, tako da se godinama unazad ne mogu porediti nase uprave i transferi.. LP
Drugo sto se tice transfera na vrijeme pustate Evru jer mislim da on nema sta vise ponuditi jer godine cine svoje a imate Asu ( koji je sinoc odigrao fantasticnu utakmicu i pokazao da se na njega treba racunati i treba dati priliku) i Sandra koji mogu izgurati do kraja sezone..Sad pitanje odlaska dzaba slozit cu se s vama dzaba dosao odradio korektno svoj posao, vise se ne isplati drzati ga,moze i dzaba otici...Sto se Pirla tice mislim da je mogao jos jednu sezonu kod vas odigrati na dobrom nivou i sigurno vam je zao sto je otisao ali opet nadomjestili ste to odlicno i isto kao kod Evre ipslatilo se dovesti ga dzaba moze dzaba i otici..Llorente nije ni bio znacajna figura u igri Juventusa tako da njegov odlazak niste osjetili...Tevez je malo druga prica ali drzati nezadovoljnog igraca je najgore tako da tu mozda ste mogli uzeti neke pare ali sta je tu je... Kod nas je problem druge prirode nit dzaba nit za pare (npr. Matri.Bertolaci itd.) znaju dovesti igraca (izuzetak Bacca) plus sto "nema" para i navodne prodaje, tako da se godinama unazad ne mogu porediti nase uprave i transferi.. LP
- bianconeros
- Kontakt:
Brazilian Futsal legend Falcão "I'm a Juventus fan, I've always been."

Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Gonzalo Higuain has the highest shot conversion rate (31%) among the players with 10+ goals in the Serie A 2016/17.

gambler1899 je napisao/la:Prvo cestitke na sinoc zasluzenoj pobjedi...prvo poluvrijeme ste maestralno odigrali, a kod nas po ko zna koji put do izrazaja dosla ocajna sredina koja se ne zna izboriti s tim kad protivnik konstantno pritisak vrsi plus kvaliteta na vasoj strani tako da ocekivano, u drugom poluvremenu malo ste rucnu povukli sto su nasi iskristili i okurazili se pa su bolje igrali, ali svaku nadu je ubio crveni karton (kojeg sam i ocekivao da ce dobiti ili Kuco ili Locateli i to zamjeram Monteli sto nije napravio izmjenu u drugom)...Vama falilo svjezine u napadu da zavrsite utakmicu na vrijeme tu mislim da je Mandzo trebao izaci a umjesto njega Pjaca koji bi sigurno barem jednu od onih prilika iskoristio...uglavnom zasluzen prolazak dalje i sretno u daljem takmicenju...
Kakav idiot moras biti da trazis odstetu za Llorentea (koju nije niko htio isplatit radi njegove ogromne plate), kada je isti taj covjek godinu dana svoje karijere presjedio na klupi da bi dosao u Juventus za dzaba.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Sarajevo1946
- Kontakt:
I Tevez je drastično smanjio platu, tj. prihvatio i došao....
Da je ostao još jednu sezonu postao bi legenda kluba i to mi je žao što nije, ali želio je kući...
I ostali su prema zaslugama ispoštovani, jer su svojim odnosnom zaslužili.
Hvala za sve Evri i sretno mu.
Da je ostao još jednu sezonu postao bi legenda kluba i to mi je žao što nije, ali želio je kući...
I ostali su prema zaslugama ispoštovani, jer su svojim odnosnom zaslužili.
Hvala za sve Evri i sretno mu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Tevezovim transferom Juventus je dobio privilegiju da bentancura i na jos neke klince dovede za sicu, sto ce se i uraditi u slučaju bencancura za 9.4mil eura...
U suprotnom koštao bi puno vise... jer je odbijena unosnija ponuda milana kad je bilo jasno da ce juventus iskoristiti klauzulu...
I jos na to mislim da je dobijeno oko 2mil eura... ok mozda se i moglo vise uzeti ali zasto na silu zadržati igrača koji trazi odlazak... a jos pri tome nije mlad i ima veliku platu, a dovedena ranije zamjena (dybala)...
Ne pamtim da mi je zao bilo ovako kao sad kad odlazi uncle Pat (msm na ove besplatne igrace koji su tu kratko)... bio je lider u svlacionici i general na terenu... i osoba zadužena za odlicnu atmosferu... razumijem ga... pored sandra se vise ne bi naigrao... a želi ljudina da igra... nadam se da ce se po završetku karijere vratiti u strucni stab juventusa, a poslije postati mozda i prvi trener... jer ima sve potrebno za odlicnog trenera u buducnosti...
U suprotnom koštao bi puno vise... jer je odbijena unosnija ponuda milana kad je bilo jasno da ce juventus iskoristiti klauzulu...
I jos na to mislim da je dobijeno oko 2mil eura... ok mozda se i moglo vise uzeti ali zasto na silu zadržati igrača koji trazi odlazak... a jos pri tome nije mlad i ima veliku platu, a dovedena ranije zamjena (dybala)...
Ne pamtim da mi je zao bilo ovako kao sad kad odlazi uncle Pat (msm na ove besplatne igrace koji su tu kratko)... bio je lider u svlacionici i general na terenu... i osoba zadužena za odlicnu atmosferu... razumijem ga... pored sandra se vise ne bi naigrao... a želi ljudina da igra... nadam se da ce se po završetku karijere vratiti u strucni stab juventusa, a poslije postati mozda i prvi trener... jer ima sve potrebno za odlicnog trenera u buducnosti...
Ja kako znam Tevez nije otisao u Bocu besplatno.Kroz knjige transfer je iznosio oko 6 miliona i umjesto kesha mi smo dobili 4 opcije za kupovinu igraca iz Boce.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sinoc sam zaboravio,cestitke drugovima na prolasku u polufinale. Bili ste zrelija ekipa
- IlCapitano
- Kontakt:
Agresti:
"Juve's management could change their mercato strategy according to how this 4-2-3-1 experiment goes" #RadioVS
"Donnarumma to Juve? Just a rumour. He will probably renew his contract" #RadioVS
"Tolisso is Juves no.1 target. They're trying to get him in Jan, and I wouldn't rule it out, it's complicated" #RadioVS
"Juve want to avoid bidding wars. Juve tried getting Gundogan in Jan last year, but we all know that didn't go well" #RadioVS
"Juve don't have option on Berardi this season-relationship with Sassuolo is good, they could still pursue him. Unlikely tho. "one of Berardi and Bernardeschi will join inter" #RadioVS"
"Juve won't buy a back-up left-back in January. The names for June are Kolasinac or De Sciglio" #RadioVS
" Evra's attitude was disappointing, he left after a v. poor performance. His behaviour this month has been strange" "Evra didnt thank Juve in his official statement which leads me to believe his relationship with the management deteriorated" #RadioVS According to @romeoagresti Evra left because he wanted to play regularly His aim is to go to WC2018. Juve may have left him out of CL squad
"Dybala's renewal is a done deal, they just have to make it official" #RadioVS
"Who will be left out of the UCL list? Hernanes - He could still go to Genoa. Juve have an agreement for a loan" #RadioVS
"Hernanes is pulling an Evra and taking some time to decide on his future" #RadioVS
"Quaison could be a target for June. Juve are monitoring the situation" #RadioVS (SKY kaže da smo već ponudil 3 miliona)
"A few chinese clubs requested Dani Alves, but Juve are not willing to let him go in January. " #RadioVS
"Alves' future is still uncertain, his performances when he comes back from injury will be crucial to his future in Turin"
"Juve want to invest in 2 top players in midfield in June #Dahoud is very much a target. Paratici went to scout him" #RadioVS
Verratti's agent: "James Troisi's salary was the main obstacle for the arrival of Verratti at Juventus in 2012." #RadioVS
Di Campli "Verratti could've joined Juve 5 yrs ago but Bouy refused to join Pescara & Troisis wages were too expensive for Pescara" #RadioVS
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Nastavak, pogotovo za ove što konstantno Allegrija krive za sve:
Praktički je rekao da je dosta toga bilo do igrača i u nekim utakmicama jednostavno nisu igrali koliko mogu."Changing the formation to 4-2-3-1 has given Juve a few benefits. It'll be hard to switch back now" #RadioVS
Allegri wanted to prove to the players that playing attacking football is possible-They just need to help in defence" #RadioVS
"After the loss to Fiorentina, Allegri told the players they needed to step up their game and take responsibility" #RadioVS
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
IlCapitano bravo na ovim vijestima postavljaj I dalje 
1946