Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Celta - Real M.(SP) 2 1.75
Leeds Utd. - Nottingham 1 1.70
Liverpool - Southampton 1 1.45
Monaco - Nancy 1 1.35
5.82
Juventus - Milan(SP) 1 1.65
Westerlo - Anderlecht 2 1.45
Eibar - Atl.Madrid domaćin daje gol 1.60
Club Brugge - W.Beveren 1 1.20
4.59
Monaco - Nancy 1 1.35
5.82
4.59
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Antetokounpo +
Šarić +
Curry +
Šarić +
Curry +
Igraj Široki ti si najbolji!
deno_TM87 je napisao/la: Celta - Real M.(SP) 2 1.75
Monaco - Nancy 1 1.35
5.82
4.59
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Bangkok United - Kashima Antlers 2 1.50
Federer (41.5) - Wawrinka 2 1.70
Jedan jutarnji, na osjećaj.
Federer (41.5) - Wawrinka 2 1.70
Jedan jutarnji, na osjećaj.
Narodni tiket,moji favoriti su Iverson,Jovic i ova dva rukometaša

Hull - Man Utd
Man utd -2.5 hendikep @4.25
Man utd -2.5 hendikep @4.25
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
na live ponudi, X2 na Celje protiv Rijeke 1.9 kvota, da ga igram ? 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Dubl Eurolige:
C.Iverson 8,5 over
B.Schilb 9,5 under
C.Iverson 8,5 over
B.Schilb 9,5 under
Tako blizu, a tako daleko.
Marguc 3.5+ (1.85)
Narcisse 2.5 + (1.85)
Narcisse 2.5 + (1.85)
Bravo majstore 5/6Civa je napisao/la:Za danas
Prvi par ponovo duel Engleza. Sjajni Leeds nastavlja borbu za PO i ulazak u viši rang, dok se Nottingam bori za opstanak. Ovakvi mečevi kod Engleza pretežno znaju biti kobni, ali mislim da Leeds neće danas izraditi. U dobroj su domaćoj formi prije svega imaju 29 bodova od mogućih 42, dok Nottingam kao gost nije baš ekipa za pohvalit imaju svega 9 bodova od mogućih 42 i mislim da će Leeds danas riješiti utakmicu sa nekom minimalnom prednošću.
Monaco- Nancy. Polufinale Francuskog kupa domaćini iz Kneževine su ovdje veliki favoriti i pred svojim navijačima mislim da neće pokleknuti i da idu na finale. Sjajno igraju u ligi jedini kiks bi mogao biti taj što će se možda čuvati za vikend jer igraju protiv PSG-a.
Milano-Olimpijakos; Duel iz Eurolige gdje su gosti veliki favorit. Domaćini su jako loši u Euroligi igraju bez glave i repa i protiv jedne ovako organizovane ekipe poput Olija nemaju šta da traže. Gosti bi pobjedom čak iskoristili i kikseve konkurenta u viduCSKA te bi pobjedom došli na diobu prvog mjesta sa CSKA,a i Real će imati težak zadatak protiv Bamberga.
Fuenlabrada- L.Kuban; Gosti su prvi na tabeli sa učinkom 3:0, dok su domaćini zadnji ali sa isitm omjerom kao i Murcia i GranKanarija 1:2. Gosti ovom pobjedom rješavaju pitanje prolaska i mogu da igraju rasterećeno dalje, svakako da su kvalitetniji i da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Dobili su ih nedavno oko 20 razlike i mislim da i danas će dobiti bar 5 razlike.
Lietkabalis - Bayern: Slična situacija kao u prošlom meču. Ovi Kablovi su prošli dalje jer su bili u najlošijoj grupi u grupnoj fazi. Bayern je do sada sve svoje protivnik samljeo i znaju da moraju i ovu utakmicu dobiti jer će imati u idućem kolu teško gostovanje kod Khimkija. Dobili su ih sa 16 razlike u prošlom kolu pa i danas do pobjede bi trebali da dođu.
I za kraj sam dodao ove Belgijance čisto onako da pojačaju kvotu, a često znaju zabiberit ovakvih parovi. Duel 1. Club Brugea i najboljeg domaćina lige protiv 14. Beverena i najgoreg gosta lige. Mislim da keca u regularnim uslovima ne bi trebala doći u pitanje, nadam se samo da ne bude kakva muljaža. Sretno ako ko isprati, parove uzimate na svoju odgovornost

Kud ne vidi ovo juce, manje vise sam te kosarke nesto igrao ionako, Monaco nisam htio mala kvota a Brugge mi je hendikep dosao glave na jednom.
Coronados de gloria vivamos,
kv 22 x 9 = 200 (dva listica zbog poreza)Jokic 19,5 +
Barnes 22,5 +
Randle 12,5 -
Lakers 94,5 -
Denver Kp1
OKC prvo poluvrijeme 1 (trebao je i ovdje kp1 ali zajebala se radnica i nisam htio prepravljat)
milenium klad

- Stone Island
- Kontakt:
Ovo je moj današnji listić pa ko voli neka izvoli.

Ma ybg prijatelju Olimpijakos mi nikako nije čista posla. Znači najbolja odbrana primi 100 poena u Euroligi od ekipe koja se ne može sastavit ono baš mi čudno. Još sam se mislio između njih i Cedevite i na Cedevitu bolja kvota bila, ali zbog Super ponude odustanem. Ybg, danas udri under na CZV- Panata neće tu bit 30 poena po četvrtiniEffenberg je napisao/la:Bravo majstore 5/6Civa je napisao/la:Za danas
Prvi par ponovo duel Engleza. Sjajni Leeds nastavlja borbu za PO i ulazak u viši rang, dok se Nottingam bori za opstanak. Ovakvi mečevi kod Engleza pretežno znaju biti kobni, ali mislim da Leeds neće danas izraditi. U dobroj su domaćoj formi prije svega imaju 29 bodova od mogućih 42, dok Nottingam kao gost nije baš ekipa za pohvalit imaju svega 9 bodova od mogućih 42 i mislim da će Leeds danas riješiti utakmicu sa nekom minimalnom prednošću.
Monaco- Nancy. Polufinale Francuskog kupa domaćini iz Kneževine su ovdje veliki favoriti i pred svojim navijačima mislim da neće pokleknuti i da idu na finale. Sjajno igraju u ligi jedini kiks bi mogao biti taj što će se možda čuvati za vikend jer igraju protiv PSG-a.
Milano-Olimpijakos; Duel iz Eurolige gdje su gosti veliki favorit. Domaćini su jako loši u Euroligi igraju bez glave i repa i protiv jedne ovako organizovane ekipe poput Olija nemaju šta da traže. Gosti bi pobjedom čak iskoristili i kikseve konkurenta u viduCSKA te bi pobjedom došli na diobu prvog mjesta sa CSKA,a i Real će imati težak zadatak protiv Bamberga.
Fuenlabrada- L.Kuban; Gosti su prvi na tabeli sa učinkom 3:0, dok su domaćini zadnji ali sa isitm omjerom kao i Murcia i GranKanarija 1:2. Gosti ovom pobjedom rješavaju pitanje prolaska i mogu da igraju rasterećeno dalje, svakako da su kvalitetniji i da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Dobili su ih nedavno oko 20 razlike i mislim da i danas će dobiti bar 5 razlike.
Lietkabalis - Bayern: Slična situacija kao u prošlom meču. Ovi Kablovi su prošli dalje jer su bili u najlošijoj grupi u grupnoj fazi. Bayern je do sada sve svoje protivnik samljeo i znaju da moraju i ovu utakmicu dobiti jer će imati u idućem kolu teško gostovanje kod Khimkija. Dobili su ih sa 16 razlike u prošlom kolu pa i danas do pobjede bi trebali da dođu.
I za kraj sam dodao ove Belgijance čisto onako da pojačaju kvotu, a često znaju zabiberit ovakvih parovi. Duel 1. Club Brugea i najboljeg domaćina lige protiv 14. Beverena i najgoreg gosta lige. Mislim da keca u regularnim uslovima ne bi trebala doći u pitanje, nadam se samo da ne bude kakva muljaža. Sretno ako ko isprati, parove uzimate na svoju odgovornost![]()
![]()
Kud ne vidi ovo juce, manje vise sam te kosarke nesto igrao ionako, Monaco nisam htio mala kvota a Brugge mi je hendikep dosao glave na jednom.

Tako blizu, a tako daleko.
Stone Island je napisao/la:Ovo je moj današnji listić pa ko voli neka izvoli.![]()

Pošto je premier nisam mogao birati granicu za taj par pa ga nisam uzeo i ovamo Feyenord premala kvota.
- Stone Island
- Kontakt:
Za nadati se da neće ciganluk biti sa tim poenom više i manje. Sretno nam.arelinho je napisao/la:
![]()
![]()
Pošto je premier nisam mogao birati granicu za taj par pa ga nisam uzeo i ovamo Feyenord premala kvota.

Francuska (30,5) - Slovenija 2 1.75
Francuzi će biti nabrijani da pobijede i odu u finale, mislim da će uspjeti rastaviti Slovence na proste faktore. Prešli su ovu granicu u 6 od 7 odigranih utakmica na prvenstvu, a ta kad nisu su igrali zadnju tekmu u skupini i štedili se za dalje. Dali su jakim Švedima u zadnjoj utakmici 33 komada, što ne bi i Slovencima koji se ne brane baš najbolje i koji su od faking Katara primili 30 golova prošlu utakmicu.
Francuzi će biti nabrijani da pobijede i odu u finale, mislim da će uspjeti rastaviti Slovence na proste faktore. Prešli su ovu granicu u 6 od 7 odigranih utakmica na prvenstvu, a ta kad nisu su igrali zadnju tekmu u skupini i štedili se za dalje. Dali su jakim Švedima u zadnjoj utakmici 33 komada, što ne bi i Slovencima koji se ne brane baš najbolje i koji su od faking Katara primili 30 golova prošlu utakmicu.
Hull - Man.Utd(SP) 2 1.60
Crvena Zvezda - Panathinaikos(SP) 1X 1.53
Barcelona - Real S. 1 1.25
Vitesse - Feyenoord (P) 2 1.40
Moreirense - Benfica 2 1.25
5.36
Crvena Zvezda - Panathinaikos(SP) 1X 1.53
Barcelona - Real S. 1 1.25
Vitesse - Feyenoord (P) 2 1.40
Moreirense - Benfica 2 1.25
5.36
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!

jedan brzinski ako prodje prodje

zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
Liberia-Herediano
1 (3.99) wwin
Pm1 (5.96) premier
1/1 (7.00) premier
1 (3.99) wwin
Pm1 (5.96) premier
1/1 (7.00) premier
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.