FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasIstok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pozz za moju raju samo da se tuspasim nick je novi a korisnik stari pod nikom rule_hz **** me pasword odnosno pasw ili mail adresa na kojoj sam reg profil tako da sam novi napravio.. Eto da ne bude zabune ionako nije ni toliko bitno
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Kad si vec promjenio nick, promijeni i taj Samsung S3HordasIstok je napisao/la:Pozz za moju raju samo da se tuspasim nick je novi a korisnik stari pod nikom rule_hz **** me pasword odnosno pasw ili mail adresa na kojoj sam reg profil tako da sam novi napravio.. Eto da ne bude zabune ionako nije ni toliko bitno
mOLIM DA MI NEKO SA SS.BA ODGOVORI ACO ILI NEKO KO JE DOLE HVALA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Crnkic je povrijeden, vidio sam na fb. Za saids ne znamMACMUDAN je napisao/la:mOLIM DA MI NEKO SA SS.BA ODGOVORI ACO ILI NEKO KO JE DOLE HVALA
aleksandar_veliki je napisao/la:Nista strasno. Sitna zatezanja i da se ne bi rizikovalo jutros su na "postedi".MACMUDAN je napisao/la:Aco zasto Said i Crnkic trce odvojeno i zasto ih nema na ovim slikama gdje igraju lopte,molim te reci nam,HVALA
Hvala puno ,prepadoh se ,a dobor to je normalno za ovu fazu prprema,hoce li trenirati popodne?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Aco imal sta od Estonca ??? Tvoje vidjenje ?
Zna li se hoće li ići u Tursku?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi kvaranPitarBordo je napisao/la:Kod nas ni rođeni Sirijac nije eksplodirao... A kamoli ovi naši exyu NUS-ovi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja se mogu zakleti da sam ti vidio nick jucer online.HordasIstok je napisao/la:Pozz za moju raju samo da se tuspasim nick je novi a korisnik stari pod nikom rule_hz **** me pasword odnosno pasw ili mail adresa na kojoj sam reg profil tako da sam novi napravio.. Eto da ne bude zabune ionako nije ni toliko bitno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Volio bi da njega potpisemo iako nije pokazao puno u prvoj. Cisto radi mijenjanja a i dobar je tehnicar, mozda nesto bude od njega.aleksandar_veliki je napisao/la:Koliko sam upoznat nakon Citluka ce se znati njegova sudbina.
aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam sta da ti kazem jer stvarno nisam puno na treninzima. Postuju se odluke PR sluzbe svih klubova pa tako i Sarajeva. Mislim da cemo svi najbolje vidjeti u subotu na utakmici.HeraklitMracni je napisao/la:Aco imal sta od Estonca ??? Tvoje vidjenje ?
A koja su pravila ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rileee

Ide Live Sarajevo-Velez na city tv u subotu u 15h
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
shaman7 je napisao/la:Ide Live Sarajevo-Velez na city tv u subotu u 15h
ja bi mu produžio probu i poveo ga u tursku e jbg ako tamo ne bude igrao, nemamo o čemu pričati....jest da je uvijek nezahvalno kad je stranac u ekipi , ne trči niko da ti da loptu ali mislim da bi dole vidjeli šta zna, a onda jbg nek se adaptira na ovaj naš krš od lige postepeno...i na ekipu, jezik, itd...MortemHz je napisao/la:Volio bi da njega potpisemo iako nije pokazao puno u prvoj. Cisto radi mijenjanja a i dobar je tehnicar, mozda nesto bude od njega.aleksandar_veliki je napisao/la:Koliko sam upoznat nakon Citluka ce se znati njegova sudbina.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
shaman7 je napisao/la:Ide Live Sarajevo-Velez na city tv u subotu u 15h
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
nadam se da nije neka velika povreda u pitanju i da je samo umor ili nesto slicnoSarajlijica1946 je napisao/la:Crnkic je povrijeden, vidio sam na fb. Za saids ne znamMACMUDAN je napisao/la:mOLIM DA MI NEKO SA SS.BA ODGOVORI ACO ILI NEKO KO JE DOLE HVALA
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma sigurno da ne bi ni on ostao ovoliko dugo ako neće potpisati,gubi vrijeme,a može naći drugi angažman. Ja vjerujem da estonac ostaje kod nas.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja to isto mislim. Samo sad u subotu da ne izgubi previse lopti, to mu je bio problem protiv Brotnja.BosnianKingdom je napisao/la:Ma sigurno da ne bi ni on ostao ovoliko dugo ako neće potpisati,gubi vrijeme,a može naći drugi angažman. Ja vjerujem da estonac ostaje kod nas.
Realno, ne treba ni gledati ove prve dvije utakmice (ne mislim ne gledati ih nikako, nego uzimati za ozbiljno individualne i timske rezultate
). One su samo za fizičku spremu, tek u Antaliji bi trebali Čaline zamisli vidjeti na terenu. A što se tiča Estonca, mislim da ostaje. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.