Znači, naježio sam se !!!
Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
[youtube][/youtube]
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
devilu sta pise ispod ove koreografije delija neki natpis ?
ima li neki opis zasto ovakva koreografija mene asocira na praznu tribinu ?!?
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Pise "Budi deo Zvezde"
Inace, Pakara je bilo oko 2500 u Amsterdamu...
Inace, Pakara je bilo oko 2500 u Amsterdamu...
dobar gate 4 pravo, al' bio je i gate 13 odlican u rimu pa odmah protiv standarda uzas..
Pise "Budi deo Zvezde" a inace su se isticali jos neki transovi na severu.LudLo je napisao/la:devilu sta pise ispod ove koreografije delija neki natpis ?
A prazna tribina. :?Pa mozda zbof ovoga jer su na svakome prelazu beli detalji kao ovde izmedju severa i zapada.

A ovde skroz levo gde se zavrsava sever tu i jeste prazan deo pa se koreo nastavlja opet na zapadu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

veceras otvarenje novog madjarskog sampionata, ocekujem odlicno izdanje ftc ultrasa.
Slabo gdje mozete naci atmosferu ko na Velodromeu.

Dok je Droga igrao...

Slabo ko napravi ovakvo gostovanje
[youtube][/youtube]

Dok je Droga igrao...

Slabo ko napravi ovakvo gostovanje
[youtube][/youtube]
Paok ole ole ole ole Partizan!
Wow kume ciji je ovo stadionNukeR je napisao/la:
Trebalo bi da je Amsterdam arena nisam gledao klip do kraja ali posto je gol Ivica onda je sigurno ovaj stadion.Sofrudony je napisao/la:Wow kume ciji je ovo stadionNukeR je napisao/la:
Zagor je napisao/la:[youtube][/youtube]
malo kasnis drug, ovo je postavljano vec bar 5 puta..., ali nema veze, svaki put se najezim kad ovo pustim, nesto najace sto sam vidio
@ Devil, i meni se cini, sjecam se ovih sarenih tribina, bas podsjeca na Arenu, lijep je stadion nema šta.
Kad sam vec na ovoj temi, evo jedan beton klip, sa pjesmom koju sam maloprije posto na temi "Muzika".
[youtube][/youtube]
Kad sam vec na ovoj temi, evo jedan beton klip, sa pjesmom koju sam maloprije posto na temi "Muzika".
[youtube][/youtube]
Ne znam mene nekako ne privlace ovi Arapi,imaju koreografiju ali ostalo nije na nivou.Kada se sve sabere jedni su od boljih u Francuskoj,proslih godina uz PSG najjaci,ove godine bi trebali biti najjaci jer nema parizana.Ali francuska scena je opcenito nekako vise na hool foru,tripuju se samo na tuce,to im je zivot.
Zato sto je strasan rivalitet izmedju velikih klubova, to jeste, tuce, flajerke jakne, opasni i nabrijani, takav stil ultrasa, al za prirediti koreo i navijanje, slabo ih je ovakvih. Devil, posto pratis grčku scenu, kakvi su tebi Original 21 (AEK) posto su oni "braća" sa Marsejovim ultrasima. Licno meni su dobri, al naravno ne bolji od Paokovih, Olympovih, Panathovih i recimo Arisovih, nekako mi je Aris u Grckoj najgotivniji sto se tice ultrasa!?
Evo Arisovaca sa ukradenim transom od Aekovaca...

Evo ga i na tribini...

Evo ga i na tribini...

Ne pratim nesta narocito Grcku scenu vecinom samo kapije,mada ponekad pogledam i neki od ostalih.Sofrudony je napisao/la:Zato sto je strasan rivalitet izmedju velikih klubova, to jeste, tuce, flajerke jakne, opasni i nabrijani, takav stil ultrasa, al za prirediti koreo i navijanje, slabo ih je ovakvih. Devil, posto pratis grčku scenu, kakvi su tebi Original 21 (AEK) posto su oni "braća" sa Marsejovim ultrasima. Licno meni su dobri, al naravno ne bolji od Paokovih, Olympovih, Panathovih i recimo Arisovih, nekako mi je Aris u Grckoj najgotivniji sto se tice ultrasa!?
O 21 su veoma dobri,mada kod njih u Grckoj svaka,ali bas svaka ekipa od 1-3 lige ima pristojnu navijacku grupu.
Oni su tu negde iza GAte 7,14,4,Iraklisovih,a ovo mi je jedno od njihovih boljih gostovanja,ne mogu sad traziti ostale.
[youtube][/youtube]
I da koje on sve u jezgru antifa brace AEK-Livorno-Marseille je ja mislim glavno,a pridodaju se tu Celtic,Hapoel..
Jesam u pravu?
Upravu si Devil, glavno je 
Celtic i Hapoel se pridodaju, mada ima tu jos klubova...
EDIT:
Devil, uzivaj uz ovo
[youtube][/youtube]

Celtic i Hapoel se pridodaju, mada ima tu jos klubova...
EDIT:
Devil, uzivaj uz ovo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
odvratne ove komunjare u nogometu..

Pa dobro ljudi furaju svoj trip da su antifasiste i sta ces... Nebi ja tako stvarao frakcije, samo bi napravio podjelu izmedju dobrih i losih...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.