FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 26 jan 2017, 11:35

aleksandar_veliki je napisao/la:Da nakon sest treninga sumiram utiske za one koje interesuje. Dobro se radi, nema iskakanja iz kolosijeka. Tandir po meni nije los. Djeluje nezgrapno, no dobro se krece, a nije mu realizacija losa na treninzima. Dobra konkurencija Krpicu. Ovaj novi momcic zna lopte ali mi je nekako sitan. Dva treninga je tu i tesko je nesto vise reci. Ovi juniori se trude, no vidi se da su im prve ozbiljnije pripreme i ne treba od njih mnogo ocekivati. Dopada mi se kako Deda radi sa golmanima, a ovaj mali Azir ili kako vec je vasa buducnost i ne samo vasa. Predvidjam da ce uz pravilan rad izaci u kvalitetnog golmana.
Puno ti hvala, kraljino
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 26 jan 2017, 12:18

087attack je napisao/la:Jagodić nije glup nije on čaba doveo Jahića a vi koji ste pratili SLOBODU i u prvoj ligi a ne samo kad smo na "vrhuncu" znate koji je on borac bio,naravno da se njegov kvalitet ne moze mjeriti sa Stjepanovićem ali bio nam je potreban još jedan takav igrac koji razbija igru protivnika,i jedva čekam da ga vidim protiv Želje jer dobro znate kako Jaha voli udarit po nogama a takav nam je i trebo. :)
Nisi ti dobar, na.a
Nije Jagodic doveo Jahu, sta ce mu Jaha matereti, bolje junioru dat priliku.
Jahu je doveo Senad, da ga uhljebi jer su porodicni prijatelji.
Jaha i Senadov sin su najbolji jarani.
Ne zivi u zabludi.
Cuj Jagodic doveo igraca iz Svatovca sto ima 10 kila viska.
Da se razumijemo, volim ja Jahu, hvala mu za sve, ginuo je uvjek ali brate, de malo.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 26 jan 2017, 12:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Da nakon sest treninga sumiram utiske za one koje interesuje. Dobro se radi, nema iskakanja iz kolosijeka. Tandir po meni nije los. Djeluje nezgrapno, no dobro se krece, a nije mu realizacija losa na treninzima. Dobra konkurencija Krpicu. Ovaj novi momcic zna lopte ali mi je nekako sitan. Dva treninga je tu i tesko je nesto vise reci. Ovi juniori se trude, no vidi se da su im prve ozbiljnije pripreme i ne treba od njih mnogo ocekivati. Dopada mi se kako Deda radi sa golmanima, a ovaj mali Azir ili kako vec je vasa buducnost i ne samo vasa. Predvidjam da ce uz pravilan rad izaci u kvalitetnog golmana.
Hvala na izvjestaju, jel ima kakvih naznaka hocel potpisat onaj novi momcic ili ce put pod noge, Vlado rece da bi se to moglo znati poslije prve kontrolne utakmice jucer sto je odigrana?

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 26 jan 2017, 13:20

wobly92 je napisao/la:Ovdje imate link za praćenje utakmice sutra. Ko ima Hercegovina Live TV može i tu gledat'.

slika

prekosutra :tralala:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 26 jan 2017, 14:24

Šuška se za malog Mujagica iz Želje :kafa:

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 26 jan 2017, 14:26

Krpa novi kapiten.
FK Sloboda Tuzla

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 26 jan 2017, 14:33

Saltsity je napisao/la:Krpa novi kapiten.
Nepravedno prema Efendicu al doduse Efendic treba u inostranstvo uskoro. Al mislim da je momak stvarno zasluzio traku, ustani pa reci Samir Efendic!

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 26 jan 2017, 14:42

RollingPaper je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:Krpa novi kapiten.
Nepravedno prema Efendicu al doduse Efendic treba u inostranstvo uskoro. Al mislim da je momak stvarno zasluzio traku, ustani pa reci Samir Efendic!
Sa te strane potpuno zasluzeno, medjutim Efe nema autoritet. ...poput djeteta je...
Sa druge strane Krpic je bog i batina u svlacionici :mrgreen:
Salu na stranu ako postigne koji gol jos uz kapitensku traku, podici ce mu cijenu malo,pa ako bude ponuda da ga unovce na kraju sezone...
FK Sloboda Tuzla

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 26 jan 2017, 14:54

Omerovic je sada glavni trener juniora i mozda rotacija Mikica-Omerovic nije bila slucajna, jer je Omerovic daleko bolji od mikice i bolje ce radit s juniorima dok ce ovaj drugi pomenuti samo izvrsavati ono sto Vlado kaze i nadgledati rad ekipe :hmmmmm: :hmmmmm:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 26 jan 2017, 15:37

Gradil se stadion, jel prolazio ko dole ? :zviz:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

fkslatina1976
Kontakt:

Post Postao/la fkslatina1976 » 26 jan 2017, 16:05

evo jaraaane sad mi dol pili rakija..krmpotic..udaraju sine ljudi s lopatama firaun ih poćero bice tribina gotova pa brate bar do sarajeva 4 kolo? jel..ako ne i prije lopataju ljudi po ovom minusu ma gori hahahaah

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 26 jan 2017, 16:27

staragarda je napisao/la:
087attack je napisao/la:Jagodić nije glup nije on čaba doveo Jahića a vi koji ste pratili SLOBODU i u prvoj ligi a ne samo kad smo na "vrhuncu" znate koji je on borac bio,naravno da se njegov kvalitet ne moze mjeriti sa Stjepanovićem ali bio nam je potreban još jedan takav igrac koji razbija igru protivnika,i jedva čekam da ga vidim protiv Želje jer dobro znate kako Jaha voli udarit po nogama a takav nam je i trebo. :)
De se odregistruj,ziv bio :D
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 jan 2017, 18:54

Jagodić:
- Ciljano dovodimo samo igrače godišta od 1992. do 1998. Dao sam priliku mladima iz Slobodine škole, pa je tako ovdje s nama šest juniora na pripremama u Međugorju. Tačno je i da su Ivan Fatić i Ivan Kostić ostali u Tuzli i oni su za mene gotova priča. Nema im povratka u prvi tim. Fokusiran sam na ove momke s kojima mislim da ne može doći u pitanje naš kratkoročni cilj, a u naredna dva prelazna roka ćemo dovoditi igrače s kojima ćemo raditi na ispunjenu dugoročnog cilja.

Nisam znao da je Jaha tako mlađahan :mrgreen:

A Kostiću i Fatiću ako se duguju pare nepravedno je prema njima sve ovo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 jan 2017, 19:04

Kostic = Rio Ferdinand, Fatic = Sergio Busquets. Zar su vise kome zanimljivi. Boli me za njihovim parama
Niko, niko, samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 jan 2017, 19:14

Jesu zanimljivi. Ako im se ne duguje ništa treba ih otkantati ili do kraja ugovora ovako tretirati. Ali ako im se duguje, ne zaslužuju ovakve tretmane na sve to još dodatno. A to također bi i značilo da je uprava lagala kad je rekla da je sve svima isplaćeno.

Btw. što treniraju u Patrickovoj opremi još, gdje je Urdu sport oprema?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jan 2017, 20:28

wobly92 je napisao/la:Jagodić:
- Ciljano dovodimo samo igrače godišta od 1992. do 1998. Dao sam priliku mladima iz Slobodine škole, pa je tako ovdje s nama šest juniora na pripremama u Međugorju. Tačno je i da su Ivan Fatić i Ivan Kostić ostali u Tuzli i oni su za mene gotova priča. Nema im povratka u prvi tim. Fokusiran sam na ove momke s kojima mislim da ne može doći u pitanje naš kratkoročni cilj, a u naredna dva prelazna roka ćemo dovoditi igrače s kojima ćemo raditi na ispunjenu dugoročnog cilja.

Nisam znao da je Jaha tako mlađahan :mrgreen:

A Kostiću i Fatiću ako se duguju pare nepravedno je prema njima sve ovo.
Kako se ofiraju sa ovim izjavama... Inače osim Jahe i Sale je momcic....Jel' ovo niko ne smije nista da ih pita...Ne kontam...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 jan 2017, 20:34

wobly92 je napisao/la:Jesu zanimljivi. Ako im se ne duguje ništa treba ih otkantati ili do kraja ugovora ovako tretirati. Ali ako im se duguje, ne zaslužuju ovakve tretmane na sve to još dodatno. A to također bi i značilo da je uprava lagala kad je rekla da je sve svima isplaćeno.

Pa bit ce do kraja sezone u juniorima. Ja iskreno ne vjerujem ni igracima ni upravi. Pa vjerovatno oprema jos nije stigla :D
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jan 2017, 20:46

katarakta je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Jesu zanimljivi. Ako im se ne duguje ništa treba ih otkantati ili do kraja ugovora ovako tretirati. Ali ako im se duguje, ne zaslužuju ovakve tretmane na sve to još dodatno. A to također bi i značilo da je uprava lagala kad je rekla da je sve svima isplaćeno.

Pa bit ce do kraja sezone u juniorima. Ja iskreno ne vjerujem ni igracima ni upravi. Pa vjerovatno oprema jos nije stigla :D
Oprema nece doci do kraja mjeseca.... Brend kakav je Ardu Sport je jednostavno pretrpan narudžbama i mi moramo na cekanje

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 jan 2017, 21:35

aaaaaaj pa pukni zoro
titulu nam donesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 jan 2017, 21:39

gradi se istok i sjeveer
gradice se abd i zapad i jug..
bageri tutnje u naaaaapad,

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Skojevska i 15 gostiju.