Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

L_blancos
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la L_blancos » 28 jul 2010, 15:12

Nadam se dosad najboljoj sezoni,
Konacno je i Zenica progledala, mada svi govore da se nebi trebalo previse nadat , da je ova sezona samo za aklimatizaciju novih lica u celiku mislim da nece biti tako..
Ocekujem gornji dio tabele, nadam se tituli..
Glavni konkurenti: Borac, Siroki i Zeljo..
A u borbu za vrh mozda se ukljuce Sarajevo i zRINJSki

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 28 jul 2010, 15:26

harry_90 je napisao/la:Opet Sloboda se otpisuje,to je veoma dobro,jer kad god ste je otpisali ona vam zavuce ;) kao prosle sezone 90% navijaca drugih klubova je zeljelo vidjet Slobodu u drugoj ligi,al eto nije uspjelo.
Veća vam je kazna što taborite u prosijeku premijer lige,ne trebate vi ispadat ,samo se borite za opstanak svake godine ,takav vas sudbina čeka i ove godine

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jul 2010, 15:29

rebel je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Opet Sloboda se otpisuje,to je veoma dobro,jer kad god ste je otpisali ona vam zavuce ;) kao prosle sezone 90% navijaca drugih klubova je zeljelo vidjet Slobodu u drugoj ligi,al eto nije uspjelo.
Veća vam je kazna što taborite u prosijeku premijer lige,ne trebate vi ispadat ,samo se borite za opstanak svake godine ,takav vas sudbina čeka i ove godine
Dobar mali,imas potencijala za buducnost ;) kako on to zna vec gdje ce Sloboda biti .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 jul 2010, 19:56

Ima li ista za projekat "derbi kola"???

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 28 jul 2010, 22:02

velez_mostar je napisao/la:Ima li ista za projekat "derbi kola"???
Šta to vas briga ,kad koju god utakmicu budete igrali to se neće smatrat derbijem,ZA DERBI SU POTREBNA DVA KVALITETNA PROTIVNIKA :D :D :D

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 28 jul 2010, 23:28

Rebel,malo si se previse pohasio,a necete biti ni u prvih 6 ekipa ove godine.Nije lijepo ljudima sjedati na muku.

ćaćapreljepi
Kontakt:

Post Postao/la ćaćapreljepi » 29 jul 2010, 12:30

Neprilagodjen je napisao/la:Rebel,malo si se previse pohasio,a necete biti ni u prvih 6 ekipa ove godine.Nije lijepo ljudima sjedati na muku.
Đe si, šta ima...ko ti drma kaFez ?
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 29 jul 2010, 12:43

rebel je napisao/la:
joj ti to vidovit....nezz zasto ne mozete sacekati jos malo pa da vidite ko ce se boriti za opstanak....napominjem te sezona 2008/2009 nismo se borili za opstanak trebali smo igrati evropsku tekmu al nisu nam licencu dali....to znaci da se ne borimo svake godine za opstanak....suplja ti pricaaa.... :mrgreen:

chancho
Kontakt:

Post Postao/la chancho » 29 jul 2010, 12:55

rebel je napisao/la:
Šta to vas briga ,kad koju god utakmicu budete igrali to se neće smatrat derbijem,ZA DERBI SU POTREBNA DVA KVALITETNA PROTIVNIKA :D :D :D
Nije tačno, za derbi kola trebaju igrati Saraj'vo il' Željo, jer samo oni "postoje", samo su oni sa dugogodišnjom tradicijom, samo su oni "harali" bivšom Jugom, samo su oni sve.....STRAŠNI SUD što bi rek'o Nikić kralj!
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..

chancho
Kontakt:

Post Postao/la chancho » 29 jul 2010, 12:58

Neprilagodjen je napisao/la:Rebel,malo si se previse pohasio,a necete biti ni u prvih 6 ekipa ove godine.Nije lijepo ljudima sjedati na muku.
Ma hoće bolan, bi'će 6.
Samo je paradoks ove naše lige i države da će se Velež boriti za opstanak (i to kluba), a Velež II, za vrh
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 29 jul 2010, 13:31

Hoće to Europska Sloboda i vječno ambiciozni Čelik biti ispred nas :lol: :lol: :lol:

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 29 jul 2010, 13:59

Po meni ce se za prvaka boriti Siroki, Zeljo i Borac. Zrinjski moze do evrope a za sampiona ipak treba imati malo jacu klupu sto nije slucaj sa Zrinjskim. Ako dovedu jos dva-tri dobra igraca i oni su tu a konacni sud se moze reci 31. avgusta. Sarajevo je u situaciji kao sto je Zeljo bio prosle godine i ako im se potrefi situacija mozda bi se i oni mogli ukljuciti za vrh ali treba da znaju da mi imamo Amara a oni Mirzu. Ovo je sto se tice vrha tabele a odmah tu su Celik, Sloboda i Olimpik. U sve tri ekipe novi igraci i prvo treba naviknuti jedne na druge pa onda razmisljati o velikim stvarima.
Od ostalih ekipa ne vidim ni jednu koja bi se uvukla u ovu prvu polovicu ali mozda nekoga i krene pa napravi iznenadjenje.
Sto se tice mog Zelje, mi smo favoriti jer imamo Amara a on i da vodi juniore borili bi se za prvaka. Ekipa je manje vise ista a ono sto je najvaznije da je odbrana ostala skoro pa ista, desni bek se mijenjao konstantno i prosle godine a kako vidim i ove ce. Na golu Sehic, necu reci da je najbolji ali neka neko kaze ima li ko bolji od njega. Desni bekovi: Markovic (ex-Zrinjski), Gancev, Stanic (nije za beka ali ga igra), Colic... Lijevo igra Radovanovic, solidan i samo da se ne povrijedi. Stoperi: Mesic, Bogicevic, Kerla i Gancev (prosle godine najmanje golova a i ove ce). Sredina opet solidno pokrivena sa Culumom, Savicem i Svrakom. Zebu ne treba ni spominjati, jedan od najjacih igraca lige a to ce i dokazati. Lijevo i desno imamo Viscu, Besliju M. i H., Stanica a sto se tice napada pored Popovica, Mesanovica, Rovcanina sada je tu i mali Pehilj. To je to, plus jos dva golmana (Karic iz Zvijezde) i jedan malac koji je dosao iz Krajine (kazu da obecava). Mozda se pojavi jos koji igrac, sto nije iskljuceno, do kraja prelaznog roka i ova ekipa pod Amarovim vodjstvom je jaka za nase lige a u to ce te se brzo uvjeriti. Ako krenemo sa 6 bodova u prva dva kola, vrlo vjerovatno, vidjecemo ko ce nas skinuti do kraja.
Volim te Zeljo

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 29 jul 2010, 14:04

chancho je napisao/la:
rebel je napisao/la:
Nije tačno, za derbi kola trebaju igrati Saraj'vo il' Željo, jer samo oni "postoje", samo su oni sa dugogodišnjom tradicijom, samo su oni "harali" bivšom Jugom, samo su oni sve.....STRAŠNI SUD što bi rek'o Nikić kralj!
Vi harali bivšom Jugom ,jeste po broju prodanih GOLFOVA.Kakav ste vi gratski derbi zajedno sa navijačima Želje dolazite na utakmicu ,tom vam sve govori o rivalitetu :?: :?:

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 29 jul 2010, 14:35

Sta treba da se tucemo pa mi smo fina gradska raja za razliku od vas dolje sumara cast Velezovcima al ste vi dno dna nismo mi stoka kao navijaci Dinama i Hajduka ili Zvezde i Partizana da se medjusobno ubijamo isti smo narod mi se takmicimo na tribinama a vi se Bogami takmicite gdje hocete pa makar i u sumi tj. tucite se u sumi samo ova zadnja zbivanja nisu trebala nijednim ni drugim navijacima(ZELJE i Sarajeva) da se medjusobno obracunavaju valjda ce biti kao nekad svi zajedno na jedini, pravi i istinski BiH derbi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 29 jul 2010, 16:05

Arogantni je napisao/la:Sta treba da se tucemo pa mi smo fina gradska raja za razliku od vas dolje sumara cast Velezovcima al ste vi dno dna nismo mi stoka kao navijaci Dinama i Hajduka ili Zvezde i Partizana da se medjusobno ubijamo isti smo narod mi se takmicimo na tribinama a vi se Bogami takmicite gdje hocete pa makar i u sumi tj. tucite se u sumi samo ova zadnja zbivanja nisu trebala nijednim ni drugim navijacima(ZELJE i Sarajeva) da se medjusobno obracunavaju valjda ce biti kao nekad svi zajedno na jedini, pravi i istinski BiH derbi...
Vi fina gradska raja :?: ,bodete ljude po tramvajima nožem ,a na more sa šerpom japraka dolazite ,ta nebi vam vize i za Sloveniju trebale kad ste tako fini

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 29 jul 2010, 16:25

I ti moderatoru nemaš dvije čiste, brišeš postove koji tebi ne odgovaraju, ti se izgleda uvrijedio što sam napisao da se sarajlice ganjaju po Fojnici a ne po Sarajevu. Ebo ti mozak svoj. Što ne brišeš onog što stavlja sliku Draže Mihajlovića. E jesi mozak.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 29 jul 2010, 16:30

rebel je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Sta treba da se tucemo pa mi smo fina gradska raja za razliku od vas dolje sumara cast Velezovcima al ste vi dno dna nismo mi stoka kao navijaci Dinama i Hajduka ili Zvezde i Partizana da se medjusobno ubijamo isti smo narod mi se takmicimo na tribinama a vi se Bogami takmicite gdje hocete pa makar i u sumi tj. tucite se u sumi samo ova zadnja zbivanja nisu trebala nijednim ni drugim navijacima(ZELJE i Sarajeva) da se medjusobno obracunavaju valjda ce biti kao nekad svi zajedno na jedini, pravi i istinski BiH derbi...
Vi fina gradska raja :?: ,bodete ljude po tramvajima nožem ,a na more sa šerpom japraka dolazite ,ta nebi vam vize i za Sloveniju trebale kad ste tako fini
Boli tebe **** s cime mi na more idemo i sta radimo u svom gradu, seljacino jedna.Da nije bilo rata ne bi bilo ni tog tvog kluba, a pogotovo navijaca.Svi vi volite Velez u dusi i patite od teskih kompleksa.
Ako je tebi furka ubiti nekog navijaca Veleza ti si mentalno bolestan.Uostalom, sta reci nego 70 : 9, tu se vidjela sva vasa snaga.Ako si upucen znas o cemu pricam.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 29 jul 2010, 17:57

Pravi primjer selljackog mentaliteta, cakijasi :lol:

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 30 jul 2010, 13:29

Butmiran je napisao/la:
rebel je napisao/la:
Boli tebe **** s cime mi na more idemo i sta radimo u svom gradu, seljacino jedna.Da nije bilo rata ne bi bilo ni tog tvog kluba, a pogotovo navijaca.Svi vi volite Velez u dusi i patite od teskih kompleksa.
Ako je tebi furka ubiti nekog navijaca Veleza ti si mentalno bolestan.Uostalom, sta reci nego 70 : 9, tu se vidjela sva vasa snaga.Ako si upucen znas o cemu pricam.
Kako neću znat ,kad sam prisustvovao toj manifestaciji,znaš kako je kad dobiješ po p..ki ,uvijek je ovih bilo više ili su bili stariji.Najbitnije je da akteri na našoj i vašoj strani što su bili tamo znaju kako je bilo :D :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 jul 2010, 23:49

KAd diskutujemo o nasoj ligi treba prvo poci od drzave,a eo jednog snimka koji najbolje objasnjava stanje u ovoj drzavi koji ce tesko ici na bolje:
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.