Ajde barem jedan igrqc manje kojem Westbrook mora krast skokove da bi pumpao statistiku

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Stas pocinjati kampanju, dobijaju bez njeg... #systemKawhi je napisao/la:Na osnovu ovoga počinjem kampanju Kawhiju za MVPa kad pobjegnemo malo Houstonu.NEZALAGANJE je napisao/la:Katastrofa da je Jordan All star,ali je morao neko iz LAC,zato sto treneri cijene uspjeh ekipe.Griffin i Paul ne mogu,ostaje Jordan.
Meni je veci problem da GS ima 4 igraca,a da moj SA,koji ima samo 2 poraza manje i 2.rekord u ligi,ima jednog.![]()
Čuj 4 iz GSa.![]()
Ovo je početak članka o rezervama na NBA.Winning matters.
O čemu su pričali?Clutch je napisao/la:Samo su pokidali nocas na Inside the NBA, jedna od jacih emisija dosad![]()
Jesus![]()
Moram pogledati to sutra.
Harden je i prije sistema licio na Mvp.NEZALAGANJE je napisao/la:Mislis na ove sisteme gdje Harden lici na MVPa,a ustvari je igrac koji igra samo u napadu?
NEZALAGANJE je napisao/la:Mnogi su licili na MVPa pa nisu bili.Kad dodje pravi sistem za igraca poput Hardena,onda imas sansu i da osvoji. #system
Pa eto ima coj'k bolji rekord i od Hardena i WB, pa sto nije mvp. Eto nea Currija ni BronaKawhi je napisao/la:Aleme sve što si dosad rekao za Kawhija je ispala notorna glupost. Samo nastavi što se mene tiče.
Najozbiljniji.To je isti onaj sistem koji je od Nasha napravio 2xMVPa iako ni on tada,a ni Harden danas nisu bili ni blizu najboljeg igraca lige.Doduse,Nash je imao i najbolji rekord za razliku od ovog,ako se ne varam.alemsa je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Mnogi su licili na MVPa pa nisu bili.Kad dodje pravi sistem za igraca poput Hardena,onda imas sansu i da osvoji. #system![]()
![]()
Jesil ti ozbiljan?
A 2015e Brada nije imao sansu, nije bilo izmedju njeg i currija?NEZALAGANJE je napisao/la:Najozbiljniji.To je isti onaj sistem koji je od Nasha napravio 2xMVPa iako ni on tada,a ni Harden danas nisu bili ni blizu najboljeg igraca lige.Doduse,Nash je imao i najbolji rekord za razliku od ovog,ako se ne varam.alemsa je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Mnogi su licili na MVPa pa nisu bili.Kad dodje pravi sistem za igraca poput Hardena,onda imas sansu i da osvoji. #system![]()
![]()
Jesil ti ozbiljan?
Prošle godine ga zayebala jedna od najboljih sezona ikad jednog individualca da bude MVP. Ove sezone ima za konkurenciju triple double mašine.alemsa je napisao/la:Pa eto ima coj'k bolji rekord i od Hardena i WB, pa sto nije mvp. Eto nea Currija ni BronaKawhi je napisao/la:Aleme sve što si dosad rekao za Kawhija je ispala notorna glupost. Samo nastavi što se mene tiče.
2015e je bilo izmedju Currija i Brade k'o sad izmedju Hardena i wb. I sad osvoji Wb kazes Brada nije imo sansu ili obratno za wb, smijesno.
Ma sta ga je zajebala niko zivi nije bio blizu Curriju prosle sezone, niko Kswhija niti bilo koga nije spominjo, niti se uopste vodila naka debata ovaj ovom mvp ovaj onom, nego je to bio curry bez premca, zato je i bio unanimous mvp.Kawhi je napisao/la:Prošle godine ga zayebala jedna od najboljih sezona ikad jednog individualca da bude MVP. Ove sezone ima za konkurenciju triple double mašine.alemsa je napisao/la:Pa eto ima coj'k bolji rekord i od Hardena i WB, pa sto nije mvp. Eto nea Currija ni BronaKawhi je napisao/la:Aleme sve što si dosad rekao za Kawhija je ispala notorna glupost. Samo nastavi što se mene tiče.
2015e je bilo izmedju Currija i Brade k'o sad izmedju Hardena i wb. I sad osvoji Wb kazes Brada nije imo sansu ili obratno za wb, smijesno.
Pa realno ako Rakete izgube prednost domaćeg terena ili ako Oklahoma ne bude imala domaći teren ne treba nijedan od njih dvojice biti MVP. Isto ko što je sad Harden MVP jer je treći i tu jedino Russ ima šanse ako dođe do četvrtog mjesta, ili Kawhi ako Spursi budu ispred Dubsa.
Pa meni su LeBron i Harden jedini takvi igrači u ligi. Steph nije dovoljno dobar playmaker, KD nije dovoljno dobar ball handler a i decision making je upitan, Russ je loš šuter, a nema Bronovu visinu i snagu, plus je i kod njega decision making zabrinjavajući, CP3 nije dovoljno dobar scorer da uopšte uđe u priču s njima.Epidaurus je napisao/la:
Harden je toliko dobar ofanzivac da mu komotno mozes dati loptu u ruke svaki napad i da on odlucuje sta ce i kako ce odigrat. Koliko takvih jos ima u ligi ? LeBron, Steph, KD, Westbrook i Paul (Paul nije strijelac kao ovi al je zato za klasu bolji razigravac od svih osim LeBrona). Kawhi tu jos nije jer nije kreator.
KD je svoje pokazao u MVP sezoni, hladno odveo OKC do 2. scorea onako jakog zapada bez Westbrooka veci dio sezone, gdje je nosio sam samcat napad OKCa s nekim brutalnim brojkama.Kawhi je napisao/la:\
Pa meni su LeBron i Harden jedini takvi igrači u ligi. Steph nije dovoljno dobar playmaker, KD nije dovoljno dobar ball handler a i decision making je upitan, Russ je loš šuter, a nema Bronovu visinu i snagu, plus je i kod njega decision making zabrinjavajući, CP3 nije dovoljno dobar scorer da uopšte uđe u priču s njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.