FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 jan 2017, 22:51

irfo je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Upravo iz Medjugorja ... :)

A stizu i pozivnice za dernek u februaru koje organizuje klub za sve one koji su kupili desetogodisnje ulaznice ... :opaopa:

@amazon eto prilike da locemo na racun Misketa i da napravimo ceh :lol: :rol:
Ne mozes samo tako, mora opsirnije se to ispricat sve sta kako :D
Kako treniraju momci i to :)
Zatekao se na jutrosnjem treningu nekih pola sata, bgm i dole hladno djaba sve, prvo sto mi je palo na oko jesu tereni koji su ocajni, ovaj na kojem su trenirali jutros ispade najbolji, dobro utabana kaljuza sa malo trave, i realno da ne idemo u Antaliju na finalne pripreme pitanje je kako bi se uigrali i pripremili uzimajuci u obzir da smo prijasnjih godina iskljucivo sve pripreme radili u Medjugorju, sa druge strane koliko uzmu domacini klubovima para na konto priprema do sada su morali i trebali popraviti taj segment, makar da ugrade grijanje i drenazu kvalitetnu odrade, ali dzaba, nas mentalitet ...

Ekipa je posebna prica, bukvalno na facama im se vidi umor, muha se necuje, sute i rade, iskreno ako na proljece vidimo Hasanovica ili Osmankovica u prvih 11. ne treba nikoga da iznenadi, izgleda da ce Slavko na njih racunati samo tako, malo pa malo zove ih nasamo, nesto im objasnjava, govori, upucuje sto npr. ne radi drugim igracima, barem tih pola sata dok sam bio tu.
Muha se ne cuje kad samo iznenada kroz oblake se prolomi Slavkina dernjava na igrace :lol:
Sve u svemu tek par dana rade sa loptom, a sto i zbog umora protiv Capljine vjerovatno ce igrati kombinovani sastav, odnosno igrat ce svi, sve ovo do odlaska u Tursku ce biti sasa sta ih ceka tamo od tempa do utakmica.
Moram stvarno izdvojiti Stevanovica, momak se trudi i radi, i sto je "najgore" ima ocito motiva da se dokazuje i pored svog statusa, ocito da momak ima mozga i da razmislja kako treba za razliku od 90% danasnjih igraca ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 jan 2017, 08:10

LjoZee je napisao/la:Aco,gdje su slike sa danasnjeg treninga ?
Ne isplati se raditi slike svaki dan ako znas da niko ne smije dati izjavu. Ima jos klubova u medjugorju, red je svakog ispratiti, a moze se i bolji posao uraditi.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 jan 2017, 12:37

Bojkot !

Necemo pisati do dalnjeg, stavite nas na platnu listu sa dnevnicom kao sto je imaju i lobotomci ... :beba:
1921'

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 jan 2017, 12:42

aleksandar_veliki je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Aco,gdje su slike sa danasnjeg treninga ?
Moram i ja malo odmoriti. Nema nista novo, Admin napisa dobro. Trebing kao trening, ponavljam se stalno. U principu ako koga interesuju prcaju vas te sitne povrede, no kako kazu nije nista opasno.
Zabrinjavaju me te povredice. Jesmo li bili kompletni ikako u Medjugorju?

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 27 jan 2017, 12:58

Ja mislim da su te sitne povrede rezultat ovih "suhi" priprema po Sarajevu. Koliko su dobre toliko su i lose
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jan 2017, 13:10

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 jan 2017, 15:31

Koldzo lopove .... kmeee kmeee kmeee :kafa:
U Ponedjeljak 30.Januara u 11:00 sati

Općinski načelnik Nedžad Koldžo posjetit će FK „Željezničar“ i direktoru kluba uručiti ček za izgradnju istočne tribine stadiona Grbavica

U okviru aktivnosti na realizaciji projekta „Evropska Grbavica“,a koji provodi FK „Željezničar“ sa ciljem obezbjeđivanja uslova za zadovoljavanje kriterija za održavanje utakmica u prvom i drugom pretkolu evropskih takmičenja, svoj doprinos dala je i Općina Novo Sarajevo.
Tim povodom, u ponedjeljak 30. januara ove godine u 11:00 sati načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo sa saradnicima obići će radove na rekonstrukciji stadiona, te direktoru FK „Željezničar“ Mirsadu Šiljku uručiti ček u vrijednosti od 100. 000 KM za izgradnju istočne tribine stadiona Grbavica.
http://novosarajevo.ba/press/21414-a-u- ... -00-sati-2

To sa ambasadorom i Turcima mi se nikako ne svidja, neki dan prijem za komsije sada za nas, da hoce sponzorirati ili neku drugu finansijsku korist da hocemo imati pa hajde, ovako vrse uticaj i sire turkofiliju gdje god mogu pa i u sportu, mi smo radnicki klub bili i ostali i ovo sa politikom, ambasadorima i sl. nam uopste ne treba, neka se turcin napusi k*** ! :bih:

Evo nam cijenjenog forumasa, valjda se javi pa prokomentarise sta su pricali sa turcinom, osim ovoga sto je navedeno ... :kafa:

slika

Adis pravi covjek na pravom mjestu :thumbup:

slika

Bravo za nacelnika Gorazda :clap:

slika
1921'

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jan 2017, 15:41

Hvala i bravo za nacelnika Gorazda. [emoji122]

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 jan 2017, 17:42

Aco ti pises da Crnov nije trenirao i da nisu trenirali Zeric i Memija. **** pise da su svi trenirali? Ko laze, ti ili oni?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 jan 2017, 17:44

plavousrcu je napisao/la:Aco ti pises da Crnov nije trenirao i da nisu trenirali Zeric i Memija. **** pise da su svi trenirali? Ko laze, ti ili oni?
Covjek je na licu mjesta vec danima, valjda da vjerujemo njemu? a ne onim novinarima kojima se javi telefonski ko je trenirao i ko je sta radio ... :think:

Legle bi plaho nove klupe za rezervne igrace i novi tunel nema sta ...
1921'

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 jan 2017, 17:48

Hrasno1921 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Aco ti pises da Crnov nije trenirao i da nisu trenirali Zeric i Memija. **** pise da su svi trenirali? Ko laze, ti ili oni?
Covjek je na licu mjesta vec danima, valjda da vjerujemo njemu? a ne onim novinarima kojima se javi telefonski ko je trenirao i ko je sta radio ... :think:

Vidim sad Crnova na fotografiji pored terena. Sa nekim momkom sjedi.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 jan 2017, 17:48

Hrasno1921 je napisao/la:

Klupe su nove kolko znam, cini mi se od prosle godine :hmmmmm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 jan 2017, 17:53

Pa sve ti je jasno onda, nije isto biti na licu mjesta i sjediti u redakciji cekajuci sta ce ti javiti balavac koji uredjuje web i fb. stranicu kluba od info. a mali zna koliko i raja na forumu, samo zanimljivo je da je potpisnik redova clanka o Zelji nakon drugo dugo vremena izvjezni Beganovic :mrgreen:

@irfo, ma stipu te klupe, mislim na fazon rekaro sjedista, uz novi tnel i novu tribinu vjerujem da bi dosta dosta bio izmijenjen izgled stadiona, jbg to su sitnice koje mnogo mijenjaju izgled, za nadati se je u skorije vrijeme ...
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 jan 2017, 18:08

Ma sto se mene tice te klupe uopste nisu nesto vazne, cak su kod nas bolje nego kod nekih klubova u engleskoj premijer ligi :mrgreen:
slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jan 2017, 18:20

Kad bi uradili klupe i tunel to bi bilo super. Uz novu tribinu neke moderne lijepe stolice. Ako imamo mogucnosti bilo bi dobro uraditi to do marta.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 jan 2017, 18:31

ma bit ce nesto ja se nadam :mrgreen:
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 jan 2017, 18:33

Željezničar za život cijeli!!!

Iskreno, ova prepucavanja oko medija i ko je kakav opasno mi počinju ići na qurac! Boli me ona stvar za sve vas, bitan mi je samo Željo! Hoću izvještaje, intervjue, slike, prenos utakmica sa priprema. Ko to ispuni, kupio me bez ikakve sentimentalnosti i predrasuda.
Prošle i predptošle pripreme skoro u totalnom mraku tako da sam zahvalan za svaki info o klubu koji Volim!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jan 2017, 19:03

Neandertalac je napisao/la:Željezničar za život cijeli!!!

Iskreno, ova prepucavanja oko medija i ko je kakav opasno mi počinju ići na qurac! Boli me ona stvar za sve vas, bitan mi je samo Željo! Hoću izvještaje, intervjue, slike, prenos utakmica sa priprema. Ko to ispuni, kupio me bez ikakve sentimentalnosti i predrasuda.
Prošle i predptošle pripreme skoro u totalnom mraku tako da sam zahvalan za svaki info o klubu koji Volim!

Moram se sloziti s ovim sto Nea pise. Mogao bi napisati kilometarski post na ovu temu ali ne zelim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 jan 2017, 19:07

Znaci medijski partner kluba iznosi pogresne informacije u javnost :facepalm:

Alasalamet .....
1921'

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jan 2017, 19:09

Valjda ce sutra biti tekstualni prenos na zvanicnoj.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 14 gostiju.