FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Bosco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2010, 01:02

samosarajvo je napisao/la:Oko cega se oni svadjaju? ...Oko toga ko je prije imao ulaznice sa bar kodom.
I ptice na grani znaju da smi ih mi imali prvi..pa sta?? :O
Sretno zelji sa novim ulaznicama.Kazete prosle sezone ih prodali 2000? Sumnjam.
Treba jos istaci da su vam karte skupe sto jest jest.Mi za 45 KM imamo i CLANSKU KARTU(koja je sama 10 KM) i GODISNJU ULAZNICU(koja vrjedi za sve ligaske utakmice na Kosevu),tj dobijemo 2 kartice za te pare.
Do sada je prodano oko 350 godisnjih( u sto se racunaju clanske) i jos plus oko 100-150 zasebnih clanskih.
Ali zato mi nemamo polugodisnje ;)
Sretno svima jer je liga pocela!
1. Sarajevo
2.Zeljo
3.Velez
.
.
.
.
.
.15. Zrinjski
16. Siroki

Idealno zar ne? :D
Ovo je idealnije.
1. Čelik
2. Sloboda
............
15.Sarajevo
16. Željo

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 31 jul 2010, 01:03

samosarajvo je napisao/la:Oko cega se oni svadjaju? ...Oko toga ko je prije imao ulaznice sa bar kodom.
Treba jos istaci da su vam karte skupe sto jest jest.Mi za 45 KM imamo i CLANSKU KARTU(koja je sama 10 KM) i GODISNJU ULAZNICU(koja vrjedi za sve ligaske utakmice na Kosevu),tj dobijemo 2 kartice za te pare.
Do sada je prodano oko 350 godisnjih( u sto se racunaju clanske) i jos plus oko 100-150 zasebnih clanskih.
1. Sarajevo
2.Zeljo
3.Velez
.
.
.
.
.
.15. Zrinjski
16. Siroki

samo zamjenis ta prva dva i sve normala :D

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 31 jul 2010, 01:11

1. Sarajevo
2.Zeljo
3.Velez
.
.
.
.
.
.15. Zrinjski
16. Siroki

Cuj sumnjas... pa haveru ako imas nekog od raje da je kupio pa pogledaj serijski broj i bice ti jasno... pogledaj posjecenost Grbavice pa onda sam procijeni koliko je moglo biti godisnjih predato... I karte i nisu skupe, jer svako ko redovno dolazi zna da je karta ja JUG 5 KM i kad ih kupujes posebno za svaku tekmu dodje te 25 KM skuplje i jos se ne guras po redovima za kartu, koji su bili poprilicni prosle sezone jer je interesovanje bilo ogomno, a ove godine se ocekuje isto... a uostalom ljudi su i zasluzili da im se da 50 za kartu i na taj nacin se pomogne klubu... Tabela je idealna u jednu korekciju na vrhu, znas vec koju, da ti ne pricam... :lol:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 31 jul 2010, 01:14

Bosco je napisao/la:
1. Sarajevo
2.Zeljo
3.Velez
.
.
.
.
.
.15. Zrinjski
16. Siroki

Ovo je idealnije.
1. Čelik
2. Sloboda
............
15.Sarajevo
16. Željo
Ovo moze, al kad okrenes TV naopako... :)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 31 jul 2010, 01:26

amer_zeljoo je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Avatar je napisao/la:Debilu dosadan si' ebo te gancev vise u guz.icu :lol:
sAMO mi je znati ko vas je prevario za anonimusa ganceva---e,vala bi mu mater j....Covek ni kriv ni duzan potpisa za veliki ZELJO.
jesi ti retardiran ili se samo tako sisas?!?!?!?! :roll:
Ja sam davno rek'o da mu je Ganchev skreso trebu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2010, 01:27

BlueIsTheColor je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
1. Sarajevo
2.Zeljo
3.Velez
.
.
.
.
.
.15. Zrinjski
16. Siroki

Ovo je idealnije.
1. Čelik
2. Sloboda
............
15.Sarajevo
16. Željo
Hahahaha, jesi nepismen, kad okreneš TV naopako i dalje bi bilo Sarajevo i Željo zadnje jer kad okreneš TV sve je suprotno kontaš.Šampioni nisu oni u vrhu već oni pri dnu. Bistar si ko Miljacka poslije kiše.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 31 jul 2010, 01:29

manijaci da vas pitam,sta je sa onim malcem cerimagicem il ka se vec zove...valjda ga inter trazio itd...jel on trenira sa prvim timom ili?kakve su sanse da ga amar koristi ove sezone i dali je uopste dobar kao sto se prica...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 31 jul 2010, 01:29

Bosco je napisao/la:
1. Sarajevo
2.Zeljo
3.Velez
.
.
.
.
.
.15. Zrinjski
16. Siroki

Ovo je idealnije.
1. Čelik
2. Sloboda
............
15.Sarajevo
16. Željo
svoj kompleks lijeci negdje drugo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 31 jul 2010, 01:30

Bosco je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:
Bosco je napisao/la: Ovo je idealnije.
1. Čelik
2. Sloboda
............
15.Sarajevo
16. Željo
Hahahaha, jesi nepismen, kad okreneš TV naopako i dalje bi bilo Sarajevo i Željo zadnje jer kad okreneš TV sve je suprotno kontaš.Šampioni nisu oni u vrhu već oni pri dnu. Bistar si ko Miljacka poslije kiše.
Kakve to ima veze sa pismenoscu ???
Aje bjezi odavade ofiras se bezveze..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2010, 01:33

Pa htio sam ublažiti sa "nepismen". Nije moje da mu govorim da je neinteligentan i glup.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 31 jul 2010, 01:39

1. Sarajevo
2.Zeljo
3.Velez
.
.
.
.
.
.15. Zrinjski
16. Siroki

Dosta ba nacionalizma vise u ovoj **** ligi.
Odmah se udara na ''drugog''.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 31 jul 2010, 01:40

Jao smogovci potpisali 2-3 polovnjaka na šest mjeseci i već se ne može živjeti od njih. Valja ih istrpiti do januara i do novog bojkota :roll:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2010, 01:43

Strauss je napisao/la:Jao smogovci potpisali 2-3 polovnjaka na šest mjeseci i već se ne može živjeti od njih. Valja ih istrpiti do januara i do novog bojkota :roll:
Vjerovao ili ne, malo mi je bilo krivo što je onaj Zrinju i Široki stavio na zadnja dva mjesta, pa sam samo htio uzvratit. I tako poče, ja se uopšte ne želim kuurčiti, neg mi je muka ovih nacionalista koji gledaju samo kako da drugom napakoste. Pozdrav normalnim navijačima, a takvih je na ovom forumu sveukupno malo i u manjini su.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 31 jul 2010, 01:45

gruezi je napisao/la:manijaci da vas pitam,sta je sa onim malcem cerimagicem il ka se vec zove...valjda ga inter trazio itd...jel on trenira sa prvim timom ili?kakve su sanse da ga amar koristi ove sezone i dali je uopste dobar kao sto se prica...

Brate koliko ja znam im'o je ugovor (stipendijski) sa Željom i čim mu je istek'o otiš'o u Genk. :roll: Ja sam došao do tih informacija. :roll:
U mom svijetu važe moja pravila

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 31 jul 2010, 01:56

Kao i kod komsija i kod nas je ista situacija...Nekome je godisnja preskupa,nekome odgovara...

ALI ZA ZELJU SE NE NAVIJA,ZELJO SE VOLI...

Da hoce ona meni biti i 100KM samo neka igraju nogomet....

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 31 jul 2010, 01:59

gruezi je napisao/la:manijaci da vas pitam,sta je sa onim malcem cerimagicem il ka se vec zove...valjda ga inter trazio itd...jel on trenira sa prvim timom ili?kakve su sanse da ga amar koristi ove sezone i dali je uopste dobar kao sto se prica...

Cerimagic je u Belgiji tacnije u Gentu gdje je otisao sa jednim iz Olimpika napadacom(isti im je menadjer).Najvjerovatnije ce ostati u Belgiji,ali ono sto znam sigurno je da trenira sa drugim timom sto je sa njegovih 16 godina uspjeh.Nazalost gubimo mlade i talentovane igrace jer smo bespomocni ovi stipendijski ugovori i ako se potpisu ne pomazu.Na kraju dobijemo neku skromnu odstetu za treniranje.
AMAR OSIM!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 31 jul 2010, 02:33

Elegant je napisao/la:
Krvotok je napisao/la:Pravi se stadion, Grbavica Chrome Beta, 15th attempt - full edition!!! (al' u 3D Studio Max-u) :mrgreen:
Pravio se on ili ne pravio , Zeljo ga ima a Sarajevo nema !!! :twisted:
Ma pravi se bolan, svake godine u ova doba dodju bageri da raskopaju, al' po našim dušama! Prati postove onoga koga citiraš, mislit' svojom glavom nije grijeh, ne moraš i ovdje dovoljnim prolazit'. Presmiješan je i ko naručuje takve tekstove, i ko ih objavljuje, dozlogrdilo čitat' i bogu i narodu, evo 15a godina zaredom svaki put se pravi pred novu sezonu. I ne bio sarkastičan. Ne spominji rajvosa u našoj temi, ni u poredjenju, imaju oni svoj marketing i bez tebe.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 jul 2010, 02:44

Neko napisa nacinalizam..nema veze sa time.
Ta dva tima sam stavio na zadnje mjesto jer ih bas i ne gotivim.Nisu mi bas dragi ti klubovi.Potrefilo se da su to oba hrvatska kluba.Jbg.nije namjerno.Pa 80% nas svake godine ljetuje kod Hrvata ba,gdje tu nacionalizam? :D
A mozda ste i u pravu,mi smo prodali oko 500 godisnjih nakon sezone koju smo zavrsili na 5 mjestu.Jeste da je dosla nova uprava i sve to ali to ne garantuje uspjeh,oni su uradili vise nego zadnje 3 uprave ali posjecenost na stadionu ne zavisi od toga jeli uprava vratila pola miliona duga ili nije,jeli uprava preporodila klub ili ne..posjecenost zavisi iskljucio od rezultata na terenu,nedo bog da je stara uprava stavila godisnje u prodaju,prodalo bi se 100 komada MAX. Ako uzmemo titulu ili zavrsimo na solidnom drugom mjesto i da prodjemo barem jedno pretkolo u Europi(pod to podrazumjevam izbacivanje jednog protivnika a ne direktan prolazak u drugo prekolo i odma ispadanje)vjerujem da bi se prodalo oko 1500-2000 godisnjih karata pred pocetak iduce sezone.
Jedno pitanje.Kada su kod vas pustene godisnje karte? Odmah na pocetku prosle sezone ili negdje na zimskoj pauzi? CIni mi se da ih nije bilo od samog pocetka prvenstva.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 jul 2010, 02:47

samosarajvo je napisao/la:Neko napisa nacinalizam..nema veze sa time.
Ta dva tima sam stavio na zadnje mjesto jer ih bas i ne gotivim.Nisu mi bas dragi ti klubovi.Potrefilo se da su to oba hrvatska kluba.Jbg.nije namjerno.Pa 80% nas svake godine ljetuje kod Hrvata ba,gdje tu nacionalizam? :D
A mozda ste i u pravu,mi smo prodali oko 500 godisnjih nakon sezone koju smo zavrsili na 5 mjestu.Jeste da je dosla nova uprava i sve to ali to ne garantuje uspjeh,oni su uradili vise nego zadnje 3 uprave ali posjecenost na stadionu ne zavisi od toga jeli uprava vratila pola miliona duga ili nije,jeli uprava preporodila klub ili ne..posjecenost zavisi iskljucio od rezultata na terenu,nedo bog da je stara uprava stavila godisnje u prodaju,prodalo bi se 100 komada MAX. Ako uzmemo titulu ili zavrsimo na solidnom drugom mjesto i da prodjemo barem jedno pretkolo u Europi(pod to podrazumjevam izbacivanje jednog protivnika a ne direktan prolazak u drugo prekolo i odma ispadanje)vjerujem da bi se prodalo oko 1500-2000 godisnjih karata pred pocetak iduce sezone.
Jedno pitanje.Kada su kod vas pustene godisnje karte? Odmah na pocetku prosle sezone ili negdje na zimskoj pauzi? CIni mi se da ih nije bilo od samog pocetka prvenstva.

prosle godine se pustene nekih 15 dana pred prvenstvo,ako ne i prije a prvu smo igrali sa celikom u gostima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 jul 2010, 03:04

Zeljo-najvise domacih navijaca,tj simpatizera koji su tu kada je rezultat dok Sarajevo ima konstantu brojku od 2000-5000 sto je i logicno.Evo objasnjenja,zeljo ima karakteristicnu "osobinu" a to je da osvoje titulu ili dvije zaredom,igraju dobro i sve to i onda ih nema "na mapi" narednih 5-7 godina .-Sarajevo vec godinama izlazi u Europu(sa jako dobih uspjesima,3pretkolo lige prvaka i 4 pretkolo (play off) europa lige)plus ubode se titula jednom u 3-4 godine i to je zadovoljavajuce,tako iz godine u godinu i ostane solidan broj navijaca na stadionu(ta brojka od 2000-5000). Ipak je malo prdugo cekati 7 godina za nesto,tako da se i navijaci povuku i nema ih sve dok se ne uzme titula ili barem Europa.Zato ste jedno vrjeme imali prosjek od po 600-800 navijaca na stadionu :( Sad kad ste uzeli titulu taj prosjek se povecao za 10 puta.Ukoliko ne padnete ove ili sljedece sezone,tj ukoliko odete u Europu u naredne 2-3 sezone i mozda koji kup uzmete imacete i vi standardan broj navijaca koji se nece mjenjati.
To dokazuje zato Sarajevo ima najvecu gostujucu podrsku vec 2 sezone(od povratka na Sjever).Nama nije potrebno 1 ili 2 mjesto da "rusimo" gostujuce tribine. :D Sjetite se samo Zenice(poslje poraza u Travniku,dva poraza od SLobode i bjedne igre na domacem terenu) gdje smo oborili sopstveni ali i rekord ostalih navijackih grupa sto se tice gostovanja u Zenici.
;) Sve najbolje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Riziko i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []