FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emil02in
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emil02in » 27 jan 2017, 16:31

Sarajlijica1946 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
Jel ima stream, ili samo na tv. Sjebao mi se daljinski, a tv iz 47. Ne mozes naci daljinski nema sanse :urnebes:
Pa **** ga što nisi i daljinski kupio sa tv 47 bio bi ispravan :lol:
Skini sa play store aplikaciju listen2MyRadio i gledaj preko nje,a moguće da neko i stream napravi.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 jan 2017, 16:33

emil02in je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
Jel ima stream, ili samo na tv. Sjebao mi se daljinski, a tv iz 47. Ne mozes naci daljinski nema sanse :urnebes:
Pa **** ga što nisi i daljinski kupio sa tv 47 bio bi ispravan :lol:
Skini sa play store aplikaciju listen2MyRadio i gledaj preko nje,a moguće da neko i stream napravi.
Valjda i ja dopadnem budetsku sisu pa kao covjek uzmem tv na stranku :urnebes:
Hvala pasa moj :thumbup:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 jan 2017, 16:40

Valjda i ja dopadnem budetsku sisu pa kao covjek uzmem tv na stranku :urnebes:
Hvala pasa moj :thumbup:[/quote]
Stranka te prati :urnebes:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 jan 2017, 16:42

Haj prvo da skontamo za šta se Duljević sprema na pripremama :?

A) Titulu
B) Da ode džaba
C) Ili jedno i drugo
SRETAN BROJ - 1725

MACMUDAN
Kontakt:

Post Postao/la MACMUDAN » 27 jan 2017, 16:43

Aco ,haj nam reci kako je bilo na treningu ima li povrjeđenih,hvala

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 jan 2017, 16:48

MACMUDAN je napisao/la:Aco ,haj nam reci kako je bilo na treningu ima li povrjeđenih,hvala
M...l ;)
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jan 2017, 16:54

pitic je napisao/la:
M...l ;)
i ja sam mu primjetio ove debilne postove..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jan 2017, 16:56

Zna se ko je @maca na forumu... ;)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jan 2017, 17:02

Analiza :) :hmmmmm: Zrinjski,Sarajevo i zeljeznicar ce se boriti za titulu . znam da vam se nece svidjeti ni meni vjeruj te al zrinjski i zeljeznicar su po meni u prednosti . razlog: vise igraca, iskusniji, moze se reci da su se i pojacali u odnosu na jesen , zrinjski ima 4 boda vise a zeljo pozitivnu atmosferu ,radi se stadion ,cinim se da su u zaletu u svemu . Imamo i mi svoji aduta Cala ,uigrana ekipa ,pozitiva medju igracima , jos ako proradi pitarski inat da se publika vrati onda mozemo puno . najvise se plasim nezainteresovanosti nase uprave znamo kako to kod nas ide pred kraj prvenstva premiraju se protivnici , gleda se ko kome sudi itd . sve u svemu ceka nas interesantno proljece NEK POBJEDI FK SARAJEVO.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 jan 2017, 17:07

FrancescoTotti je napisao/la:
pitic je napisao/la:
M...l ;)
Babuka se vratio u velikom stilu :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 27 jan 2017, 17:08

belosevic28 je napisao/la:
Elcor je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Jel' me oci varaju ili neko ovdje brani Radovca??? Ma hajte molim vas...
Ne branim ja nikoga. Samo mi molim te reci odgovor na pitanje. Ko je bolji i mlađi da ga možemo dovesti?
Svako ko igra na njegovoj poziciji u PL BIH je bolji. NIje stvar u tome, fazon je sto je momak sa 17 bio na radaru Zenita, a sad ne moze da izdominira protiv Brotnja...
Shvatam ja zasto ga ljudi ne gotive, i ne govorim da je igrac koji moze drzati sredinu sam i konstantno. Medutim, kad se vidi kakvi su sve klocevi prolazili kroz Sarajevo, ja bih ga ostavio jos godinu - dvije pa kako god. Ipak je njemu tek 21 godina. Iskreno mislim da bi mogao slijedece sezone da eksplodira ( :cool: ) Na kraju krajeva, jos uvijek je igrac FKS i Cala ocigledno racuna na njega, tako dok je god tu - imace moju podrsku. A kad, i ako, mu strucni stab pokaze vrata - ja se necu nasekirati.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 jan 2017, 17:21

bordobijeli je napisao/la:Analiza :) :hmmmmm: Zrinjski,Sarajevo i zeljeznicar ce se boriti za titulu . znam da vam se nece svidjeti ni meni vjeruj te al zrinjski i zeljeznicar su po meni u prednosti . razlog: vise igraca, iskusniji, moze se reci da su se i pojacali u odnosu na jesen , zrinjski ima 4 boda vise a zeljo pozitivnu atmosferu ,radi se stadion ,cinim se da su u zaletu u svemu . Imamo i mi svoji aduta Cala ,uigrana ekipa ,pozitiva medju igracima , jos ako proradi pitarski inat da se publika vrati onda mozemo puno . najvise se plasim nezainteresovanosti nase uprave znamo kako to kod nas ide pred kraj prvenstva premiraju se protivnici , gleda se ko kome sudi itd . sve u svemu ceka nas interesantno proljece NEK POBJEDI FK SARAJEVO.
Za zrinjski si upravu, samo treba dodat da se ne snalaze najbolje kad su pod pritiskom i igraju loše odlučujuće tekme sa ovim većim ekipama. Tu mogu da kiksaju.
Gurbeti s druge strane imaju trenera koji je ziheraš i nema nekog iskustva u borbi za titulu. Jedno što će oni ući u polusezonu opuštenije, za razlku od nas, jer 4 boda nije mnogo, njima i jest samo evropa cilj, titula ako se otvori neka mogućnost.
Mi smo 50/50, u glavi nam je titula, al evropa glavni cilj. Ćala je veliki adut naš, ima iza sebe mnogo velikih tekmi i odlučujućih, zna se dobro postaviti. Motivacija je vrlo bitna. A i u naletu smo velikom. Ako još dovedemo nekog kvalitetnog veznog, šanse još bolje.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jan 2017, 17:32

Hodza ima ugovor do 2019 a ne 2017 kako kaze transfermarkt.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jan 2017, 17:45

Lakoste je napisao/la:Hodza ima ugovor do 2019 a ne 2017 kako kaze transfermarkt.
To si upravu, danas sam radio intervju s tim, i kaze da ima ''visegodisnji'' ugovor.
Koliko ste zadovoljni svojim igrama u protekloj polusezoni?

Došao sam u Sarajevo pred početak sezone. Sarajevo je bez premca največi klub u državi i velika je obaveza i odgovornost nositi dres Sarajeva. Naravno da je potreban jedan period adaptacije na novu sredinu. Mislim da je taj period iza mene i da ću u narednoj polusezoni pružati još bolje partije.

Kakvi su Vaši planovi za budućnost?

Sa Sarajevom sam potpisao višegodišnji ugovor i sve moje misli su vezane za Bordo klub. Lijepo mi je u Sarajevu, i nadam se dobrim i uspješnim pripremama kako bi obradovali naše navijače u proljetnom dijelu sezone.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MACMUDAN
Kontakt:

Post Postao/la MACMUDAN » 27 jan 2017, 18:25

FrancescoTotti je napisao/la:
pitic je napisao/la:
M...l ;)
Zasto su debilni imbecilna osobo,pitam Acu zato sto je dole,ne kontam sta ti smeta

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 jan 2017, 18:31

bordobijeli je napisao/la:Analiza :) :hmmmmm: Zrinjski,Sarajevo i zeljeznicar ce se boriti za titulu . znam da vam se nece svidjeti ni meni vjeruj te al zrinjski i zeljeznicar su po meni u prednosti . razlog: vise igraca, iskusniji, moze se reci da su se i pojacali u odnosu na jesen , zrinjski ima 4 boda vise a zeljo pozitivnu atmosferu ,radi se stadion ,cinim se da su u zaletu u svemu . Imamo i mi svoji aduta Cala ,uigrana ekipa ,pozitiva medju igracima , jos ako proradi pitarski inat da se publika vrati onda mozemo puno . najvise se plasim nezainteresovanosti nase uprave znamo kako to kod nas ide pred kraj prvenstva premiraju se protivnici , gleda se ko kome sudi itd . sve u svemu ceka nas interesantno proljece NEK POBJEDI FK SARAJEVO.

U pravu si utoliko da će se te ekipe boriti za prva tri mjesta. Gurbeti su tu realno treći, sa "SVESTRANIM" trenerom,( ja stvarno neznam u kome sportu profesionalci nemaju kondicionog trenera) kojega sam i ja kao i većina podržavao, ali oćito smo bili u krivu, pa je otišao kod komšija fala bogu. Nisam siguran da su oni išta jaći nego jesenas i da im je atmosfera tako pozitivna, tribine ne igraju, igraju igraći koji i jesu i nisu plaćeni. Zrinjski se kvalitetno pojaćao, no odlaskom Marinovića, to sve dovodi u egal. Naše je da nastavimo u tempu kojim smo završili, prošlu godinu, pa onda ni ta 4 boda neće biti nedostižni. Nadam se da će Čala potpuno probuditi i par uspavanih pojedinaca iz prošle godine, potrebno nam je radi rostera, ipak imamo 4 +10 + 6 = 20 utakmica, koje se moraju igrati sa minamalnim brojem kikseva.
Evropa je sigurna, o trofejima ćemo prićati .... :thumbup: :thumbup:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 27 jan 2017, 18:43

Sarajevo -Velez u direktnom prenosu i na TVSA :opaopa: :bih:

MACMUDAN
Kontakt:

Post Postao/la MACMUDAN » 27 jan 2017, 18:45

visokohz je napisao/la:Sarajevo -Velez u direktnom prenosu i na TVSA :opaopa: :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2017, 18:49

belosevic28 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Hodza ima ugovor do 2019 a ne 2017 kako kaze transfermarkt.
To si upravu, danas sam radio intervju s tim, i kaze da ima ''visegodisnji'' ugovor.
Koliko ste zadovoljni svojim igrama u protekloj polusezoni?

Došao sam u Sarajevo pred početak sezone. Sarajevo je bez premca največi klub u državi i velika je obaveza i odgovornost nositi dres Sarajeva. Naravno da je potreban jedan period adaptacije na novu sredinu. Mislim da je taj period iza mene i da ću u narednoj polusezoni pružati još bolje partije.

Kakvi su Vaši planovi za budućnost?

Sa Sarajevom sam potpisao višegodišnji ugovor i sve moje misli su vezane za Bordo klub. Lijepo mi je u Sarajevu, i nadam se dobrim i uspješnim pripremama kako bi obradovali naše navijače u proljetnom dijelu sezone.
:think:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2017, 18:52

MACMUDAN je napisao/la:
visokohz je napisao/la:Sarajevo -Velez u direktnom prenosu i na TVSA :opaopa: :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
A jbt :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PingoFTW i 34 gosta.