Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
dilema oko prvog mjesta i ove godine neće biti, realno niko nije konkurentan Interu...
1. Inter
2. Napoli
3. Roma
4. Sampdorija
5. Juventus
6. Genoa
7. Fiorentina
8. Milan
...
1. Inter
2. Napoli
3. Roma
4. Sampdorija
5. Juventus
6. Genoa
7. Fiorentina
8. Milan
...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
e jbga Muxmania.. ja tebe smatrao za ozbiljnog korisnika, a ti stavis Sampu na 4, Milan na 8, Juve na 5.. daj bgt.. a Napoli na 2..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ja sam i dalje mrtav ozbiljan, dobro priznajem da bi tu možda moglo doći do korekcije Samp- Juve, zar misliš da Milan s ovom politikom može do mjesta koje vodi u LP iduće sezone??? ako misliš da da onda ti nisi ozbiljan.Italia je napisao/la:e jbga Muxmania.. ja tebe smatrao za ozbiljnog korisnika, a ti stavis Sampu na 4, Milan na 8, Juve na 5.. daj bgt.. a Napoli na 2..
Ne može se u ovom fudbalu danas ostati konkurentan bez ulaganja to ti je jasno, a znaš i sam da uz Inter trenutno najviše ulažu Napoli i Genoa, pa čak i poluekipa kao što je Lazio može ove godine ispred Milana...
ne mislim da ce biti u lp ako cemo iskreno, ali europa league 100%..
Napoli? doveli su samo onog iz Palerma.. ok, ulaze Napoli, ali ne ulaze vise od Juventusa
.. a Genova ono sto ulozi, onda to kompenzira kroz prodaju najboljih igraca i sve tako 
Napoli? doveli su samo onog iz Palerma.. ok, ulaze Napoli, ali ne ulaze vise od Juventusa
polako Napoli još nije stao s dovođenjem, gdje to Juventus ulaže i kako???, bacaju pare bezveze, najbolji potez im je dovođenje malog Bonnucija, tu su me iznenadili..
Ja i dalje smatram da će Genoa biti ispred Milana.
Ja i dalje smatram da će Genoa biti ispred Milana.
ko je rekao da smo mi zavrsili? pa bilo je Dzeko ili Krasic, Dzeko je preskup a i CSKA i Krasic zele da Krasic ode u Torino.. Pepe nije lose.. meni se svidja.. Bonucci ce biti zvijezda.. Motta je puno bolji od Grygere, mada meni on nije drag.. dok je Martinez fula..
a da i Mottu sam zaboravio, dobar je Motta, Bonnuci će biti klasa, ovo ostalo je bogami tanko, ajd ti sad baci svoju prognozu prvih 8 da vidimo koliko si ti realan i objektivan.
inter
Juve
Roma
Napoli
Milan/Viole
Palermo
Dorija..
mada iskreno evo govorim, apsolutno me ne bi zacudilo da Viole ovo osvoje bez problema.. ne igraju u europi, konkurancija je vecinom samo opala, a ostali se vise brinu za euro.. imaju odlicnog trenera, fantasticne i vjerovatno jedne od najboljih mladih igraca u europi.. mogu oni daleko..
Juve
Roma
Napoli
Milan/Viole
Palermo
Dorija..
mada iskreno evo govorim, apsolutno me ne bi zacudilo da Viole ovo osvoje bez problema.. ne igraju u europi, konkurancija je vecinom samo opala, a ostali se vise brinu za euro.. imaju odlicnog trenera, fantasticne i vjerovatno jedne od najboljih mladih igraca u europi.. mogu oni daleko..
Po kojem parametru stavi Romu iza Juventusa da mi je znati
Romi haman isti tim, a prosle sezone preko 20 bodova im pobjegli, a Juventus doveo 3 igraca, a sve ostalo ostalo isto i jedva izborili EL
Evo moje prognoze
Roma
Inter
Fiorentina
Napoli
Samdoria
Palermo
Juventus
Genova
Milan
Evo moje prognoze
Roma
Inter
Fiorentina
Napoli
Samdoria
Palermo
Juventus
Genova
Milan
nema potpisa
haj bgt. admire idi prati nesto drugo.. nije ova Serie A za tebe ili je nisi bas pratio.. 
dobro, samo sam želio da vidim gdje ćeš staviti juventus 
dobra je Fiorentina ali ne toliko...
Palermo se sad malo rasuo, trebaće njima jedna sezona da se opet nakradu Južnoamerikanaca da bi bili tako visoko plasirani.
dobra je Fiorentina ali ne toliko...
Palermo se sad malo rasuo, trebaće njima jedna sezona da se opet nakradu Južnoamerikanaca da bi bili tako visoko plasirani.
eto vidjecemo i nemoj mi zaboraviti javiti kad bude Marchisio igrao na svojoj poziciji, da snimim i djeci budem nekad pokazivao kakvog sam igraca gledao na "njegovoj poziciji"Italia je napisao/la:haj bgt. admire idi prati nesto drugo.. nije ova Serie A za tebe ili je nisi bas pratio..
nema potpisa
da se fudbal igra kako vi mislite onda ne bi ni postojali Juventus, Milan, Manchester, Chelsea.. vec bi svake 2 godine bio drugi prvak..
jedna losa sezona ne znaci nista!!!
vazi admire
jedna losa sezona ne znaci nista!!!
vazi admire
edit__tek sad vidio kod Muxmanije je realna prognoza
Zadnja izmjena: vuvu_zzz, dana/u 31 jul 2010, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
znam ja da svi vi kolektivno mrzite Juventus i da vam zlo bude kad cujete Juve.. nema problema
, navikli smo da nas svi mrzite.. 
ne ja uopste ne mrzim ni jedsn klub, jedino postoje oni koje ne podnosim, vas nisam podnosio ali sad vas podnosimItalia je napisao/la:znam ja da svi vi kolektivno mrzite Juventus i da vam zlo bude kad cujete Juve.. nema problema, navikli smo da nas svi mrzite..
ja sam dao na pocetku prognozu i mislim da ste vi treci stavljeni na tu listu, dakle i to je nerealno ali eto.......
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
Roma/Inter
Inter/Roma
Prva dva mijesta su sigurna za ova dva tima,3 mijesto ko god da osvoji nece biti neko veliko iznenadzenje...iskreno bi volio da Napoli osvoji to 3 mijeste i ode u L.P!!!!
Inter/Roma
Prva dva mijesta su sigurna za ova dva tima,3 mijesto ko god da osvoji nece biti neko veliko iznenadzenje...iskreno bi volio da Napoli osvoji to 3 mijeste i ode u L.P!!!!
ja sam rekao da me to ne bi iznenadilo.. a vidio si koju sam je stavio na tabelu.,
mozete do sutra pricati, zna se koji je bio problem Juventusa.. Ranierijva kupovina polovnjaka Poulsen, Tiago, Amuari, Iaquinta.. i losi treneri.. sad je dosla normalna uprava i dobar covjek kao trener.. niko mi ne moze reci da Diego nije bolji od svakog veznjaka Rome, da Chiellini nije bolji od komplet odbrane Rome, da Buffon nije jedan od najboljih golmana na svijetu..
mozete do sutra pricati, zna se koji je bio problem Juventusa.. Ranierijva kupovina polovnjaka Poulsen, Tiago, Amuari, Iaquinta.. i losi treneri.. sad je dosla normalna uprava i dobar covjek kao trener.. niko mi ne moze reci da Diego nije bolji od svakog veznjaka Rome, da Chiellini nije bolji od komplet odbrane Rome, da Buffon nije jedan od najboljih golmana na svijetu..
haahahhahaahhahahahhahahahhahahahhahah..ti si legenda,ti kad ga provalis ti ga bas provalis...!!!!
Vama su uvijek neki drugi krivi..DDR vrijedi ko vas komplet tim...vucu da i ne spominjem..klasa je za komplet Juventus..!!!
Samo zar nije Melo najbolji veznjak u histori fudbala?
Vama su uvijek neki drugi krivi..DDR vrijedi ko vas komplet tim...vucu da i ne spominjem..klasa je za komplet Juventus..!!!
Samo zar nije Melo najbolji veznjak u histori fudbala?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.