FrancescoTotti je napisao/la:nemoj vjerovat nene ti, eto..kaladze je napisao/la:Hrustemovic: Vjerujem u sebe i kada niko drugi ne vjeruje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
pise na pregled programu da je u 1 tekma ????
Sutra lagano odraditi i tu utakmicu, samo da ne bude povreda. Dobra stvar je što je u Hercegovini dosta bolje vrijeme nego kod nas. Bar nema mraza
U prvoj pripremnoj me je Lelić oduševio, stvarno se trudio i trčao, naravno ne kao muha bez glave. Ako bude sve kako treba imat ćemo mi finog igrača.
Čudno mi je bilo što je Čala stavio Herića na desnog beka, baš se nije tu snašao. Međutim pripremne utakmice su tu da se probaju neke kombinacije.
U prvoj pripremnoj me je Lelić oduševio, stvarno se trudio i trčao, naravno ne kao muha bez glave. Ako bude sve kako treba imat ćemo mi finog igrača.
Čudno mi je bilo što je Čala stavio Herića na desnog beka, baš se nije tu snašao. Međutim pripremne utakmice su tu da se probaju neke kombinacije.
hilmo je napisao/la:Sutra lagano odraditi i tu utakmicu, samo da ne bude povreda. Dobra stvar je što je u Hercegovini dosta bolje vrijeme nego kod nas. Bar nema mraza![]()
Njemu su pozicije prirodne koje je igrao u juniorima desni bek i zadnji vezni,malo raje zna da je npr.Kadusic veci dio karijere u omladonskim kategorijama igrao stopera i da je tek kad je presao u 1 tim uaigrao na beku.
Mene ke strah terena koji je u Citluku dosta tvrd da se ko ne povredi a vrijeme je ekstra
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Onda bi trebali strahovati 90% utakmica da se neko ne povrijedi radi terena. Teren veoma dobar samo sto su travu sjebali pa izgleda ko izgorjela, kao da mi na Koševu imamo perfektan teren pa pametujemo.
Sabrine mi moje!
Tereni u ovom mjescu bilo gdje u BIH su veoma teski osim na Bilinom,a pogotovo,na terenima gdje igraju nizeligasi jer premierligasi imaju uradjene kakve takve drenaze koje su nedavno uradjene i imaju prskalice.BosnianKingdom je napisao/la:Onda bi trebali strahovati 90% utakmica da se neko ne povrijedi radi terena. Teren veoma dobar samo sto su travu sjebali pa izgleda ko izgorjela, kao da mi na Koševu imamo perfektan teren pa pametujemo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nick mu je najjaci.ThrillerHz je napisao/la:Jes ofiran ovaj macmudan grob te je.bo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta ako se povrijedi Ahmetović, šta ćemo onda ?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Igrati bez klasicnogharis004 je napisao/la:Šta ako se povrijedi Ahmetović, šta ćemo onda ?
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PitarBordo
- Kontakt:
- hzzavidovici
- Kontakt:
Dati ogromnu šansu Nedimuharis004 je napisao/la:Šta ako se povrijedi Ahmetović, šta ćemo onda ?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
-
belosevic28
- Kontakt:
Jesi se natakario na meneBTX je napisao/la:macoobelosevic28 je napisao/la:Zna se ko je @maca na forumu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pljuvat.haris004 je napisao/la:Šta ako se povrijedi Ahmetović, šta ćemo onda ?
A, imamo na toj poziciji i Bekića nije valjda da se računa samo kao broj.
SRETAN BROJ - 1725
- ThrillerHz
- Kontakt:
KreativanMortemHz je napisao/la:Nick mu je najjaci.ThrillerHz je napisao/la:Jes ofiran ovaj macmudan grob te je.bo.![]()
1946~
Prva godina mu je amaterski ugovor da ne bi placali naknadu za treniranje.Lakoste je napisao/la:Hodza ima ugovor do 2019 a ne 2017 kako kaze transfermarkt.
Na ljeto produzava profesionalni jos dvije godine.
aleksandar_veliki je napisao/la:U Hercegovini vrijeme idealno, ubilo se za tekme. Velez sam gledao sa Olimpicom i mislim da bi utakmica mogla biti vise nego solidna.
Haj nam samo reci kako je bilo jucer na treningu i jesu li trenirali Crnkic i Husejinovic i imali ko povrjeđen?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije istina. Znam Macu licno, pravi navijac i pravi momak. Isli smo po gostovanjima zajedno dok je vecina vas ovdje utakmice po forumu pratila.belosevic28 je napisao/la:Jesi se natakario na meneBTX je napisao/la:macoobelosevic28 je napisao/la:Zna se ko je @maca na forumu...nisam ja, nego husara, on je imao nik maca_hz, ovako nesto...
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Bože sačuvaj... pa rekao ti je čovjek vec jednom da ne moze iznositi detalje sta ti treba reći da shvatis.MACMUDAN je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:U Hercegovini vrijeme idealno, ubilo se za tekme. Velez sam gledao sa Olimpicom i mislim da bi utakmica mogla biti vise nego solidna.
Haj nam samo reci kako je bilo jucer na treningu i jesu li trenirali Crnkic i Husejinovic i imali ko povrjeđen?
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:U Hercegovini vrijeme idealno, ubilo se za tekme. Velez sam gledao sa Olimpicom i mislim da bi utakmica mogla biti vise nego solidna.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, cetvrticovjek i 29 gostiju.