FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
S obzirom na to da se u nogometu vrti najviše novca, istražili smo koliko za nogometaše izdvajaju bh. sportski kolektivi...
Naravno, primanja igrača iz Premijer lige BiH ne mogu se porediti s onima koje imaju nogometaši u europskim ligama, ali su za naše prilike sasvim solidna, piše Dnevni avaz.
Tako su za Dnevni avaz iz aktualnog prvaka Zrinjskog kazali da su plaće redovne, a one se kreću u rasponu od 2.000 do 6.000 maraka. Otkako je malezijski milijarder Vincent Tan ušao u FK Sarajevo, prisutan je mit o plaćama igrača bordo kluba od nekoliko desetina maraka. Ipak, kako su nam potvrdili iz kluba iz Titove 38b, istina je drugačija.
- Najveća plaća u Sarajevu je 5.000 maraka. U prosjeku, naši igrači imaju 2.500, 3.000 do 4.000 maraka, dok nogometaši iz naše Akademije koji su priključeni prvom timu, imaju od 600 do 800 maraka - kazali su iz Sarajeva.
Slična primanja imaju i igrači iz gradskog rivala Željezničara...
Naravno, primanja igrača iz Premijer lige BiH ne mogu se porediti s onima koje imaju nogometaši u europskim ligama, ali su za naše prilike sasvim solidna, piše Dnevni avaz.
Tako su za Dnevni avaz iz aktualnog prvaka Zrinjskog kazali da su plaće redovne, a one se kreću u rasponu od 2.000 do 6.000 maraka. Otkako je malezijski milijarder Vincent Tan ušao u FK Sarajevo, prisutan je mit o plaćama igrača bordo kluba od nekoliko desetina maraka. Ipak, kako su nam potvrdili iz kluba iz Titove 38b, istina je drugačija.
- Najveća plaća u Sarajevu je 5.000 maraka. U prosjeku, naši igrači imaju 2.500, 3.000 do 4.000 maraka, dok nogometaši iz naše Akademije koji su priključeni prvom timu, imaju od 600 do 800 maraka - kazali su iz Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
fera je napisao/la:Bože sačuvaj... pa rekao ti je čovjek vec jednom da ne moze iznositi detalje sta ti treba reći da shvatis.MACMUDAN je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:U Hercegovini vrijeme idealno, ubilo se za tekme. Velez sam gledao sa Olimpicom i mislim da bi utakmica mogla biti vise nego solidna.
Haj nam samo reci kako je bilo jucer na treningu i jesu li trenirali Crnkic i Husejinovic i imali ko povrjeđen?
Izvinjavam se
U 1 ili u 3 danas? Znam da je bilo neda mi se trazit sad 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je izmisljena izjava niko iz klubq ovo nije rekao i plate su vece sigurnoMortemHz je napisao/la:S obzirom na to da se u nogometu vrti najviše novca, istražili smo koliko za nogometaše izdvajaju bh. sportski kolektivi...
Gdje Kenchoo da izdiktira plate
miky_hz je napisao/la:U 1 ili u 3 danas? Znam da je bilo neda mi se trazit sad
U 15h
15:00 City TV, TVSAmiky_hz je napisao/la:U 1 ili u 3 danas? Znam da je bilo neda mi se trazit sad
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Hvala momci 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
belosevic28 je napisao/la:Jesi se natakario na meneBTX je napisao/la:macoobelosevic28 je napisao/la:Zna se ko je @maca na forumu...nisam ja, nego husara, on je imao nik maca_hz, ovako nesto...
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
jedva cekaam
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Strah me agresivne igre Veleza...
lelicjoker90 je napisao/la:Ko danas daje golEve?
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Lakoste je napisao/la:Strah me agresivne igre Veleza...
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- ThrillerHz
- Kontakt:
Stream danasnje utakmice imate na sportsport.ba, neovisno o drugim kucama koje ce mozda prenositi.
Ekipa je dole, isprobano, otklonjeni bugovi od prosle sedmice, sve stima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evander je mnogo pismeniji.ThrillerHz je napisao/la:Ocm Evander je Husaric
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala vam ljudi.admin je napisao/la:Stream danasnje utakmice imate na sportsport.ba, neovisno o drugim kucama koje ce mozda prenositi.
admin je napisao/la:Stream danasnje utakmice imate na sportsport.ba, neovisno o drugim kucama koje ce mozda prenositi.
Nemoj slucajno da opet zajebete nesto
Hvala ,je li vi snimate i za ove tv kuce ili svak za sebe snima?I da li oni snimaju sa vise kamera?
Hvala.admin je napisao/la:Stream danasnje utakmice imate na sportsport.ba, neovisno o drugim kucama koje ce mozda prenositi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Haha tariguz objavio plate,inace strasno je mjerodavan medij ovaj tariguz
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, muhamedhulk i 27 gostiju.