miky_hz je napisao/la:U 1 ili u 3 danas? Znam da je bilo neda mi se trazit sad
U 15h
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
miky_hz je napisao/la:U 1 ili u 3 danas? Znam da je bilo neda mi se trazit sad
15:00 City TV, TVSAmiky_hz je napisao/la:U 1 ili u 3 danas? Znam da je bilo neda mi se trazit sad
belosevic28 je napisao/la:Jesi se natakario na meneBTX je napisao/la:macoobelosevic28 je napisao/la:Zna se ko je @maca na forumu...nisam ja, nego husara, on je imao nik maca_hz, ovako nesto...
lelicjoker90 je napisao/la:Ko danas daje golEve?
Lakoste je napisao/la:Strah me agresivne igre Veleza...
Evander je mnogo pismeniji.ThrillerHz je napisao/la:Ocm Evander je Husaric
Hvala vam ljudi.admin je napisao/la:Stream danasnje utakmice imate na sportsport.ba, neovisno o drugim kucama koje ce mozda prenositi.
Ekipa je dole, isprobano, otklonjeni bugovi od prosle sedmice, sve stima.
admin je napisao/la:Stream danasnje utakmice imate na sportsport.ba, neovisno o drugim kucama koje ce mozda prenositi.
Hvala.admin je napisao/la:Stream danasnje utakmice imate na sportsport.ba, neovisno o drugim kucama koje ce mozda prenositi.
Svako sebi. Ne znam kako oni rade.MACMUDAN je napisao/la:admin je napisao/la:Stream danasnje utakmice imate na sportsport.ba, neovisno o drugim kucama koje ce mozda prenositi.
Nemoj slucajno da opet zajebete nesto![]()
Hvala ,je li vi snimate i za ove tv kuce ili svak za sebe snima?I da li oni snimaju sa vise kamera?
zagor1987 je napisao/la:Haha tariguz objavio plate,inace strasno je mjerodavan medij ovaj tariguz
Husaric je za Evandera Sanel Jahic u pisanjuThrillerHz je napisao/la:Ocm Evander je Husaric
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, zagorski i 39 gostiju.