HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

rebel
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la rebel » 30 jul 2010, 17:09

Neprilagodjen je napisao/la:Nije loše,momci.

kako sam se nadala,dobro sam se udala,nakon 1-5 je mirisalo na debakl,a sad miriše na jedno lijepo mostarsko veče za 7 dana i u najmanju ruku spektakl i častan oproštaj.

Rekao sam vam još juče za vrijeme prijenosa da nisam dva ljepša gola na jednoj utakmici vidio od trećeg i četvrtog za Odense,stvarno ono je rijetkost da onako lopta sjedne i to dvaput.
Mislim da je na treningu neće više nitko onako žegnut,mi moramo ko sa malog nogometa akciju izvest da ga zabijemo,a **** ,možda nama u Mostaru neka frljoka zaluta

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 30 jul 2010, 18:20

Znaci samo Rizvanovic ne moze igrati,bolje za nas jer se nije jos uklupio a Puljic mozda i bolje od njega trenutno pokriva tu desnu stranu,bit ce tesko ULTRA tesko ali samo pametno,svaki rezultat u evropi koji nije brukanje za mene je uspjeh jer smo mi amateri u odnosu na evropu,svi nasi klubovi!
Mozda se i desi cudo pa mi zabijemo 2 a oni niti jedan,nogomet je cudna igra,nadam se da ce sreca biti na nasoj strani jer je definitivno jucer bila na strani Odense,sa onakva dva volea i jednoj utakmici,to nitko ne pamti al jbg.
Utakmic u 21 h ,srce na teren ako i izgube i ne prođu HVALA IMA ZA OVO LJETO ,pa napasti prvo mjesto u premier ligi!
HSK Zrinjski Mostar

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 30 jul 2010, 19:23

Babilon je napisao/la:Znaci samo Rizvanovic ne moze igrati!
a Stjepanović ???
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

ILIĆKI AJDUK
Kontakt:

Post Postao/la ILIĆKI AJDUK » 31 jul 2010, 11:29

oće li ko još potpisivat

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 31 jul 2010, 12:20

Odense – Zrinjski 5:3. Dobro ili loše? Pitanje za Marija Ivankovića, kapetana Zrinjskog, koji je zbog ozljede ostao u Mostaru i utakmicu gledao preko interneta. Naravno, odgovor ne može biti tako jednostavan…
- Realno, prvi dio odigrali smo dosta loše. Primili smo četiri gola, ali na kraju smo dobro i prošli, s obzirom što se sve događalo na terenu. Kada je bilo 5:1 izgledalo je tužno, ali je potom zadnjih pola sata bilo super. Ne znam jesu li oni stali ili smo mi proigrali, ali dobro je da smo uspjeli zabiti ta dva gola koja nas ostavljaju u igri, kazao je Ivanković.
Dobro prošli

Odense je dvije trećine utakmice djelovao doista nadmoćno, kreirao je lijepe i brze akcije, a svakom se golu može “prilijepiti” etiketa “euro”. Ni akcije Zrinjskog kod prvog i trećeg pogotka ne zaostaju. Posebno je lijep onaj početni kada je Vlado Zadro izvrsnim lob udarcem matirao vratara Roya Carolla. No, bilo je dosta problema u igri Mostaraca. Ivanković smatra da su izmjene, koje je Jović izvršio u drugom poluvremenu, donijele više živosti u igri mostarskog kluba.
- Moram reći da su zamjene odradile dobar posao. Čak smo pred kraj imali još dvije odlične šanse tako da je rezultat mogao biti i povoljniji za nas, ali s druge strane, mogao je biti i nepovoljniji jer su protivnici također propustili par dobrih šansi, dodao je Ivanković, koji bi trebao biti spreman za uzvrat 5. kolovoza.
Kapetanu Zrinjskog problem je predstavljao kožni čir koji mu se uoči uzvrata protiv Tobola prvo pojavio na ruci, a nakon povratka iz San Marina i na nozi.
- Treniram već dva dana normalno, čir se povukao, nadam se da će tako i ostati.
Šanse u uzvratu?
- Dok imamo šanse, borit ćemo se maksimalno. Realno, Odense je odlična momčad i čeka nas vrlo teška utakmica. Jasno je, oni su favoriti, bili su i prije prve utakmice, a mi moramo popraviti neke dijelove igre, najviše obranu. Ovaj poraz moramo dobro analizirati i spremiti se za ubitačnih 90 minuta.

Poziv navijačima

U redovima Odensea posebno je impresionirao brzonogi Utaka, koji je zabio dva gola.
- Znali smo i ranije da je Utaka opasan, što je i demonstrirao na terenu. Odense je posebno bio opasan u probijanju po bokovima, gdje su nam zadali stvarno puno problema. U Mostaru se trebamo postaviti čvršće i gušće. Ne smije biti srljanja, strpljivo trebamo čekati priliku. Čak i ako u 80. minuti bude 0:0. Šansu imamo, ona je mala, ali zašto ne. Dat ćemo maksimum. Probat ćemo, možda nas malo i sreća posluži.
Po Mostaru su se u četvrtak mogli vidjeti navijači koji na raznorazne načine traže prijenos na internetu. Ivanković vjeruje da će stadion Pod Bijelim brijegom biti ispunjen.
- Nadam se ludoj atmosferi, navijačima koji će nas nositi do uspjeha. Nema razloga da ljudi ne dođu na stadion. Treba nam što veća podrška, i vjerujem da ćemo je i imati. Vidio sam u četvrtak da je zanimanje ljudi bilo veliko, svi su po kafićima tražili po internetu gdje mogu gledati utakmicu. Radujem se dobroj atmosferi na našem stadionu, poručio je Ivanković.

Znaci samo Rizvanovic suspendiran!Moze se i bez njega !
Bolji jesu ali su i arogantni u medijima ,pisu umjesto 7:0 zavrsilo 5:3 ,eeee znam da su nam sanse minimalne al radi ove arogancije bilo bi dobro 2:0 za nas! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 31 jul 2010, 12:25

Hahaha...cuj objavljuju po medijima 7:0...A bar im noge polomite kad su tako arogantni...Jesu mi oni neki veliki klub..Ma to je ta odlika velikog i nevelikog kluba...A tek kad bi popili nogu iz eurolige 8-)
Ma moze se to proci...Jedan gol na vrijeme cuda cini 8-)

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 31 jul 2010, 16:22

Može li itko od upućenijih potvrditi da smo se pojačali sa još jednim igračem iz reda Bošnjačkog naroda, neki iz Čelika

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 31 jul 2010, 16:32

rebel je napisao/la:Može li itko od upućenijih potvrditi da smo se pojačali sa još jednim igračem iz reda Bošnjačkog naroda, neki iz Čelika
radi se o bivsem igracu celika...igrao je vani i uspjeli smo ga zgrabiti..cekali smo ga jer je on bio na listi zelja naseg trenera i uprava mu je omogucila taj transfer...ko prati ovu ligu moze pretpostaviti o kome se radi..igrac je bomba...jos lijevi bocni kroz koji dan i NAPADAMO TITULU ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 jul 2010, 16:37

Molite boga da temperatura bude ona bas Mostarska kakva zna da bude :D to je njima slabost vjerovat i dobro bi bilo da bude 20.000 pod BB valjda ce biti na TV-u tekma ;)

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 31 jul 2010, 16:38

plemic1 je napisao/la:
rebel je napisao/la:Može li itko od upućenijih potvrditi da smo se pojačali sa još jednim igračem iz reda Bošnjačkog naroda, neki iz Čelika
radi se o bivsem igracu celika...igrao je vani i uspjeli smo ga zgrabiti..cekali smo ga jer je on bio na listi zelja naseg trenera i uprava mu je omogucila taj transfer...ko prati ovu ligu moze pretpostaviti o kome se radi..igrac je bomba...jos lijevi bocni kroz koji dan i NAPADAMO TITULU ;)
Pretpostavljam da ne može konkurirat za Odense ,odnosno Europu,ma ko ga **** prijavit ćemo ga za četvrto pretkolo

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 31 jul 2010, 16:39

plemic1 je napisao/la:
Meni na pamet pada Josip Lukacevic, ali posto je on lijevi bek, automatski otpada. De ziv bio reci ko je :P
Support Velez, It's logical! ★

davor
Kontakt:

Post Postao/la davor » 31 jul 2010, 16:40

plemic1 je napisao/la:
Salčinović?

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 31 jul 2010, 16:40

Samo F.K.S !! je napisao/la:Molite boga da temperatura bude ona bas Mostarska kakva zna da bude :D to je njima slabost vjerovat i dobro bi bilo da bude 20.000 pod BB valjda ce biti na TV-u tekma ;)
a valjda hoće ali izgleda da je tekma u 21.15h,taj termin traže danci i spremni su nešto tipla,tako da će neka njihova tv to prenosit od ovih naših kuća opet ništa

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 31 jul 2010, 16:44

Fennan Salcinovic novo pojacanje Zrinjskog, dobili ste najkvalitetnijeg veznjaka lige, cestitam !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 31 jul 2010, 16:47

admir_ze1982 je napisao/la:Fennan Salcinovic novo pojacanje Zrinjskog, dobili ste najkvalitetnijeg veznjaka lige, cestitam !
Jesi siguran da se tako zove da nisi pogrešno napisao ,mislim na ime

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 jul 2010, 16:47

nije dosao iz celika nego iz sanderfjorda tamo je zajedno igrao sa rascicem i marcianom

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 31 jul 2010, 16:48

evo njegova dva extra gola

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 31 jul 2010, 16:49

rebel je napisao/la:
admir_ze1982 je napisao/la:Fennan Salcinovic novo pojacanje Zrinjskog, dobili ste najkvalitetnijeg veznjaka lige, cestitam !
sa dva N je ako si na to mislio prijatelju, i definitivno je strasan igrac !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 31 jul 2010, 16:51

oće li moć bit prijavljen za revanš ?? ono 24 sata prije tekme... ili to vrijedi samo prije dvomeča ?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

davor
Kontakt:

Post Postao/la davor » 31 jul 2010, 16:53

admir_ze1982 je napisao/la:
rebel je napisao/la:
sa dva N je ako si na to mislio prijatelju, i definitivno je strasan igrac !
odličan veznjak i još mlad, sad smo vezu riješili, još možda jedan defanzivni veznjak kao zamjena za Nemanju, sad nek se uprava baci na odbranu, moramo dovesti desnog i lijevog bočnog i eventualno još jednog stopera, za napad imamo Matu, Milu i ovog novog Hajdukovca, nebi bilo loše još jedan iskusniji napadač, ali jedno su želje

i ovaj Fenan ima top u nozi, vrati ćemo Dancima euro golove, hoće li igrati?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.