Olimpik Sarajevo

gruezi
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la gruezi » 31 jul 2010, 01:12

cek imam samo jedno pianje o olimpiku...procitah da su doveli duraka iz freiburga...nemojte mi molim vas reci da je to onaj malac sto je najbolji u u19 freiburga i bio im je najveca nada kluba,.,,

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 31 jul 2010, 01:20

gruezi je napisao/la:cek imam samo jedno pianje o olimpiku...procitah da su doveli duraka iz freiburga...nemojte mi molim vas reci da je to onaj malac sto je najbolji u u19 freiburga i bio im je najveca nada kluba,.,,
jeste, Dzenan Durak, iz Zelje otisao u Freiburg...

@pabizo kakav si ti moron
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 31 jul 2010, 01:24

pa ako iko zna tog malca a da se javlja na ovaj forum de molim vas pitajte ga jeli retardiran ili je na nekim zescim drogama?pa mi recite sta vam odgovori...

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 31 jul 2010, 04:45

gruezi je napisao/la:cek imam samo jedno pianje o olimpiku...procitah da su doveli duraka iz freiburga...nemojte mi molim vas reci da je to onaj malac sto je najbolji u u19 freiburga i bio im je najveca nada kluba,.,,
on je najveca nada avazovog sporta :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jul 2010, 10:08

pabizo je napisao/la:HALO bolan,jer ANONIMUS gancev nastupao za veterane ZELJE,,,,
A ti se bas lozis na Ganceva :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jul 2010, 10:34

Desil se ista sto bi naskodilo Celiku - nek ne pomislja s NATO savezom da se pojavljuje u Zenici, a ne sa tim svojim usranim klubom. Yebo ga on - nek ga spremi svojoj kuci, a svi manijaci su pizdurine ako ne dodzu na tekmu i ne provale na stadion ako treba zbog svog Zelje. Ma dajte ljudi sta glumi onog arapa. Ako hoce bez gledalista nek pokupuje sve ulaznice na Kosevu. Samo da vidimo kako ce se to odraziti na Celik i Zenicu. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://www.****/sport/fudbal/9 ... alaca.html
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 31 jul 2010, 11:22

pile87 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:HALO bolan,jer ANONIMUS gancev nastupao za veterane ZELJE,,,,
A ti se bas lozis na Ganceva :D
Samo da uprostim pricu oko anonimusa ganceva---jako prost nogometas i licno nemam nisto protiv tog momka ali ZELJO je ipak veliki klub za njega.No,vrijeme ce pokazati da sam bio u pravu ali je dobro to sto je Markovic stigao tako da cu bit bezbrizan za desnu stranu ZELJE.Nikada vise necu nisto napisati o anonimusu koji je zalutao u ZELJU ---ali napokon treba organizovat skauting kao sto je to napravio g.GRACIC i cela prica je to.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jul 2010, 11:30

pabizo je napisao/la:Samo da uprostim pricu oko anonimusa ganceva---jako prost nogometas i licno nemam nisto protiv tog momka ali ZELJO je ipak veliki klub za njega.No,vrijeme ce pokazati da sam bio u pravu ali je dobro to sto je Markovic stigao tako da cu bit bezbrizan za desnu stranu ZELJE.Nikada vise necu nisto napisati o anonimusu koji je zalutao u ZELJU ---ali napokon treba organizovat skauting kao sto je to napravio g.GRACIC i cela prica je to.
Vidi Gancev je stoper, koji po potrebi moze odigrati i desnog beka i cijeli tok priprema Amar ga koristi na stoperu izuzetak je utakmica protiv hapoela gdje je momak sasvim solidno odigrao na beku.Markovic bi dosao u svakom slucaju jer nemamo klasicnog desnog bocnog.Hvala sto se sekiras za nas :D
Skauting gracica se svodi na to da igrac ne prodje na probi u zapresicu i dodje u olimpik i to jos brazilac :D
I Gancev je bio negdje u Hrvatskoj na probi nije zadovoljio i dosao kod nas, e sad ti reci po cemu je gracicev skauting bolji od ovoga, meni ovo izgleda isto!
I onako je mozda bolje neka olimpik ima skauting ( da se razumijemo treba ga imati svaka ekipa, mi ga nemamo jer kosta ) i onda Saban Pehilj izjavi cijeli zivot sanjam da istrcim na Grbavicu u Zeljim dresu, sad mi reci da je Saban los igrac i prekinucu svaki vid dijaloga sa tobom jer je do neki dan bio najveca mlada nada ako nista kanatona.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2010, 12:20

Ovome je Gančev izgleda povalio ribu ili nešto u tom fazonu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 31 jul 2010, 12:38

Najtragicnije sto se moze procitati na ovom forumu je to da je Olimpik napravljen kako bi FKS dobivalo 3 boda sa strane :o :o Pa stvarno koliko nerazuman moze biti neko ko ispaljuje takve nebuloze. :lol: :lol: :lol: pa lakse je gracicu onda da nam plati sudije u prijedoru, travniku ili Trebinju i na to potrosi 10-ak hiljada maraka nego da trosi svake godine 500.000 na egzistiranje jednog kluba... stvarno nevjerovatne stvari se mogu procitati :lol: :lol:

BTW. Jos jednom cu ponoviti - ovo sto je uradio vama moze uraditi i nama i svakom drugom tako da ovo definitivno osudjujem. Ipak, imajte na umu da se ne mozete hvaliti belajima po fojnici, cakijanjem policajaca i ganjanjem protivnickih igraca a da vas onda neko normalno pusti na stadion, pa sta ima...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jul 2010, 12:46

UPS je napisao/la:Najtragicnije sto se moze procitati na ovom forumu je to da je Olimpik napravljen kako bi FKS dobivalo 3 boda sa strane :o :o Pa stvarno koliko nerazuman moze biti neko ko ispaljuje takve nebuloze. :lol: :lol: :lol: pa lakse je gracicu onda da nam plati sudije u prijedoru, travniku ili Trebinju i na to potrosi 10-ak hiljada maraka nego da trosi svake godine 500.000 na egzistiranje jednog kluba... stvarno nevjerovatne stvari se mogu procitati :lol: :lol:

BTW. Jos jednom cu ponoviti - ovo sto je uradio vama moze uraditi i nama i svakom drugom tako da ovo definitivno osudjujem. Ipak, imajte na umu da se ne mozete hvaliti belajima po fojnici, cakijanjem policajaca i ganjanjem protivnickih igraca a da vas onda neko normalno pusti na stadion, pa sta ima...
dragi Boze s cime ti vezes ovaj skandalozni potez - za nepovjerovat :o
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 31 jul 2010, 12:54

Pa sta je problem? Covjek mora platiti 25.000 KM za organizaciju te utakmice a vas svakako ne bi doslo vise od 3.000. Koliku vam to kartu treba nabiti da bi mu se isplatila ta utakmica, 8-10 KM?? Pa sa tom cijenom ne bi vas ni 500 doslo.... da se ne lazemo..

Ali, ja opet NE OPRAVDAVAM taj potez, cisto da pocrtam nekima

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jul 2010, 13:28

UPS je napisao/la:Pa sta je problem? Covjek mora platiti 25.000 KM za organizaciju te utakmice a vas svakako ne bi doslo vise od 3.000. Koliku vam to kartu treba nabiti da bi mu se isplatila ta utakmica, 8-10 KM?? Pa sa tom cijenom ne bi vas ni 500 doslo.... da se ne lazemo..

Ali, ja opet NE OPRAVDAVAM taj potez, cisto da pocrtam nekima

Sto kupuje klub ako nema para ? jel se ide u svatove bez k.rca ? sto ga branis ? Jel to on misli sve tekme bez publike ? Jel ti stvarno mislis da ovdje nije nesto drugo u pitanju ? Samo diskvalifikacija iz PL ?

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 31 jul 2010, 13:34

Haj ti malo pod tus jarane :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jul 2010, 13:38

herbion je napisao/la:Haj ti malo pod tus jarane :D
hehehh dobar si :)

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 31 jul 2010, 14:01

Kako god da okreneš Olimpik ce izgubiti,tj. Željo nosi sva 3 boda¨!
Igračima i ostalim u klubu od kako su ušli u PLBiH nije kasnila plata,zato oni nece da plate 25 000 KM ili vec koliko jer je to za njih previše,ljudi vole više sebi :roll: lovu! P.S (sve se nema,a novi igrači iz inostranstva se dovode!!!) :P :mrgreen:
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 31 jul 2010, 14:03

sta da ti pricam sve znas :) ;)
danas novi gaucos stize. 8-)

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 31 jul 2010, 14:10

kako se izjasnjava vasa mnogobrojna navijacka skupina povodom toga sto nece moci gledat svoj "voljeni" klub :mrgreen:

kako ono neko rece da je cuo da su trebali da se zovu gnjide , a onda su shvatili da ne mogu da nose isto ime ko rukovodstvo kluba pa su promjenili :mrgreen:

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 31 jul 2010, 14:16

lottdogg je napisao/la:kako se izjasnjava vasa mnogobrojna navijacka skupina povodom toga sto nece moci gledat svoj "voljeni" klub :mrgreen:

kako ono neko rece da je cuo da su trebali da se zovu gnjide , a onda su shvatili da ne mogu da nose isto ime ko rukovodstvo kluba pa su promjenili :mrgreen:
Oni imaju navijače :o Olimpik citao sam samo da se spremaju transevi,podgrupe,zastave,ovo ono ono Sto ŽELJO ima odavno!!!
Zadnja izmjena: RagazziDelSud, dana/u 31 jul 2010, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 31 jul 2010, 14:23

RagazziDelSud je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:kako se izjasnjava vasa mnogobrojna navijacka skupina povodom toga sto nece moci gledat svoj "voljeni" klub :mrgreen:

Oni imaju navijače :o Olimpik citao sam samo da se spremaju transevi,podgrupe,zastave,ovo ono ono Sto ŽELJO ima odavno!!!
ma kakve podgrupe jedino da se podjele po dvojica u svaku podgrupu , pa da imaju jedno 5 podgrupa :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.