Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Miami Heat
da je lbj potpisao s nekim drugim superstarom u ekipu i ja bih bio pravo skeptican oko toga,ali ovako nisam..nisam radi toga sto je tu Wade,ko prati kosarku zna koliku psiholosku moc ima taj covjek...jeste,Wade je u ovom dosadasnjem miami-u trosio najvise lopti,ali zasto?zato sto jednostavno nije imao s kim da igra...ovako,mislim da ce i lbj malo doci sebi i da ce shvatit da nije poenta u kosarci imati svaku tekmu 30 i kusur poena,nego da je poenta da ekipa igra i pobjedjuje...vidit cemo sta ce pisati u ovoj temi za jedno 10-11 mjeseci 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
LeBron James skinut sa zgrade u Clevelandu
GODINAMA je golemi Nikeov jumbo-plakat sa slikom LeBrona Jamesa dominirao pročeljem jedne zgrade u središtu Clevelanda. Uskoro ga više neće biti.
Radnici su u subotu počeli razmontiravati divovski mural na kojem dosadašnji košarkaški heroj Cleveland Cavaliersa u dresu svog zavičajnog kluba, raširenih ruku i glave zabačene unatrag, obavlja svoj mađioničarski trik s prahom, što je pretvorio u vlastiti ritual uoči svake domaće utakmice.
Legendarni je mural s godinama postao klivlendska znamenitost. Nakon sedam godina vjernosti 26-godišnji je krilni košarkaš napustio Cavalierse otišavši po naslov, koji u svom gradu nije uspio dohvatiti, u Miami Heat.
Kad su radnici počeli skidati dijelove murala, ispred zgrade na Ontario Streetu počeli su se zaustavljati pješaci, biciklisti, pa čak i vozači automobila, samo da bi još jednom pogledali gradsku posebnost koja će uskoro zauvijek nestati, njihova bivšeg ljubimca koji se odlaskom prometnuo u izdajnika.
"Uklanjamo mural LeBrona James pod nazivom "Svi smo svjedoci" iz središta Clevelanda. Proces bi trebao završiti za nekoliko dana", izjavio je glasnogovornik Nikea KeJuan Wilkins navevši da kompanija zasad ne zna kamo s divovskim znakom.
Nekoliko se navijača ukazalo ispod murala već u petak, kada su se radnici pripremali za početak izvođenja radova.
"Majka nas je poslala da fotografiramo plakat prije nego što ga skinu. Imam u svemu ovome nekakav gorko-slatki osjećaj", izjavila je Kayla Mack iz Norwalka u Ohiju.
U problemima su trgovci odjećom koji u zalihama imaju još Jamesovih dresova Cleveland Cavaliersa. Cijene padaju drastično jer dres više nitko ne želi kupiti. U jednoj trgovini u West Lakeu dresu je tako pala cijena sa 120 na 29,99$.
Inovativniji je potez napravila online-trgovina Fathead.com, inače tvrtka u vlasništvu vlasnika Cavaliersa Dana Gilberta. Cijenu dresa sa stotinu američkih dolara Gilbert je spustio na 17,41 dolar. Brojka nije odabrana bezveze. Te je godine, 1741., rođen petokolonaš u američkom ratu za neovisnost, Benedict Arnold.

GODINAMA je golemi Nikeov jumbo-plakat sa slikom LeBrona Jamesa dominirao pročeljem jedne zgrade u središtu Clevelanda. Uskoro ga više neće biti.
Radnici su u subotu počeli razmontiravati divovski mural na kojem dosadašnji košarkaški heroj Cleveland Cavaliersa u dresu svog zavičajnog kluba, raširenih ruku i glave zabačene unatrag, obavlja svoj mađioničarski trik s prahom, što je pretvorio u vlastiti ritual uoči svake domaće utakmice.
Legendarni je mural s godinama postao klivlendska znamenitost. Nakon sedam godina vjernosti 26-godišnji je krilni košarkaš napustio Cavalierse otišavši po naslov, koji u svom gradu nije uspio dohvatiti, u Miami Heat.
Kad su radnici počeli skidati dijelove murala, ispred zgrade na Ontario Streetu počeli su se zaustavljati pješaci, biciklisti, pa čak i vozači automobila, samo da bi još jednom pogledali gradsku posebnost koja će uskoro zauvijek nestati, njihova bivšeg ljubimca koji se odlaskom prometnuo u izdajnika.
"Uklanjamo mural LeBrona James pod nazivom "Svi smo svjedoci" iz središta Clevelanda. Proces bi trebao završiti za nekoliko dana", izjavio je glasnogovornik Nikea KeJuan Wilkins navevši da kompanija zasad ne zna kamo s divovskim znakom.
Nekoliko se navijača ukazalo ispod murala već u petak, kada su se radnici pripremali za početak izvođenja radova.
"Majka nas je poslala da fotografiramo plakat prije nego što ga skinu. Imam u svemu ovome nekakav gorko-slatki osjećaj", izjavila je Kayla Mack iz Norwalka u Ohiju.
U problemima su trgovci odjećom koji u zalihama imaju još Jamesovih dresova Cleveland Cavaliersa. Cijene padaju drastično jer dres više nitko ne želi kupiti. U jednoj trgovini u West Lakeu dresu je tako pala cijena sa 120 na 29,99$.
Inovativniji je potez napravila online-trgovina Fathead.com, inače tvrtka u vlasništvu vlasnika Cavaliersa Dana Gilberta. Cijenu dresa sa stotinu američkih dolara Gilbert je spustio na 17,41 dolar. Brojka nije odabrana bezveze. Te je godine, 1741., rođen petokolonaš u američkom ratu za neovisnost, Benedict Arnold.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja sam navijao za Cavse od momenta kada je James draftovan znaci 7 godina, prije toga sam navijao za Philadelphiju, rat me sprijecio da gledam redovno utakmice NBA, ali zbog Iversona sam navijao za Philu i Utah mi je bila draga (kada su svi navijali za Lakerse i Bullse-zna se zbog kojih igraca), jer mi je rodjak slao video kasete utakmica koje sam gledao, pratim NBA od vremena poslije rata pa na ovamo, necu postati navijac Heata preko noci, ostajem uz Cavse, kako god da bude, vjerujem u taj tim i vjerujem da mozemo dovesti par igraca i pokazati Jamesu da je pogrijesio sto je potpisao za Miami.Devil je napisao/la:Vecina onih sto je navijala za Clevland radila je to zbog LBJ,sada kada je dosao ovamo pocece navijati za Miami.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Ja sam navijao za Cavse od momenta kada je James draftovan znaci 7 godina, prije toga sam navijao za Philadelphiju, rat me sprijecio da gledam redovno utakmice NBA, ali zbog Iversona sam navijao za Philu i Utah mi je bila draga (kada su svi navijali za Lakerse i Bullse-zna se zbog kojih igraca), jer mi je rodjak slao video kasete utakmica koje sam gledao, pratim NBA od vremena poslije rata pa na ovamo, necu postati navijac Heata preko noci, ostajem uz Cavse, kako god da bude, vjerujem u taj tim i vjerujem da mozemo dovesti par igraca i pokazati Jamesu da je pogrijesio sto je potpisao za Miami.Devil je napisao/la:Vecina onih sto je navijala za Clevland radila je to zbog LBJ,sada kada je dosao ovamo pocece navijati za Miami.
Cijenim takve navijace,jer bit ce 2/3 onih sto ce odmah pocet za Miami navijat!
Chelsea F.C.
Kazu da je Miami kompletirao roster.
To izgleda ovako
PG-Mario Chalmers,Carlos Arroyo,Kenny Hasbrock
SG-Dwayne Wade,Eddie House,Mike MIller
SF-LBJ,Shavik Randolph,James Jones
PF-Cris Bosh,Udonis Haslem,Juwan Howard
C-Ilgauskas,Joel Anthony,Jaamal MAgloire,Dexter Pitman
Jbt,kada malo bolje pogledas ipak ce ovo biti odlicna ekipa iako sam mislio da nece moci naci dobre zamene ipak su koliko toliko uspeli.
To izgleda ovako
Jbt,kada malo bolje pogledas ipak ce ovo biti odlicna ekipa iako sam mislio da nece moci naci dobre zamene ipak su koliko toliko uspeli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- adriano_leite
- Kontakt:
Samo mala ispravka, Shavlik je PF i C, mozda na treningu jednom ili dva puta u zivotu, dok je bio mladji, odigrao kao krilo, jer je bio nizi, sada je ipak krilni centar i centar. A ekipa su za respekt sigurno, s tim da ta dubina klupe se svodi na 4 igraca, jer ostalo je truba, jer Howard, Jamaal, Shavlik, malo je reci da su truba. Ali svakako uz ovako jaku prvu petorku klupa je dovoljna i ovakva, samo ako ih zdravlje posluzi, ako ne, onda su nagrabusili.Devil je napisao/la:Kazu da je Miami kompletirao roster.
To izgleda ovako
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
- Kontakt:
dobar sastav
Devil je napisao/la:Kazu da je Miami kompletirao roster.
To izgleda ovako
Pozicija 1 im je jedna od slabijih u ligi...Chalmers je ispodprosjecni igrac,za Arroya sam uvijek mislio da ce postati superstar ali i on je igrac za nekih 15-ak minuta max...Na dvici su najjaci...osim Wade-a imaju sasvim solidne zamjene sa House-om i Millerom i mislim da ce jedan od njih mijenjati i Jamesa jer su ove zamjene na SF ocajne...
Centarska linija ce im biti sigurno najslabija od svih timova koji ce se boriti za prsten...ja tu vidim Bosha i Haslema sa velikom minutazom a za Miami ce biti bolje da ovi ostali centri igraju sto manje(ukljucujuci Iglauskasa)
Mario Chalmers,Carlos Arroyo
,Dwayne Wade,Eddie House,Mike MIller
LBJ,Cris Bosh,Udonis Haslem,Ilgauskas,
evo su vjerovatno igraci koji ce uc u rotaciju tu ce jako skripat na centru,z je star i spor vjerovatno ce bosh morat i centra igrat.
haslem nije los s klupe kao ni miller.ova dva playa su trube pa ce vjerovatno tako se bar prica ili wade ili cak james na playa to nije moje misljenje ali sam to citao.
i sad ova ekipa napadacki je dobra ali ako odbrane osvajaju naslove onda ova ekipa ne moze osvojit titulu najbitnije oni nece moc zatvorit reket i tu ce bit dosta supljina vidjecete jos kad se zna da su tu 3 igraca koji vole dominirat imat preko 20 poena po mecu onda odbrana ce tu trpit
,Dwayne Wade,Eddie House,Mike MIller
LBJ,Cris Bosh,Udonis Haslem,Ilgauskas,
evo su vjerovatno igraci koji ce uc u rotaciju tu ce jako skripat na centru,z je star i spor vjerovatno ce bosh morat i centra igrat.
haslem nije los s klupe kao ni miller.ova dva playa su trube pa ce vjerovatno tako se bar prica ili wade ili cak james na playa to nije moje misljenje ali sam to citao.
i sad ova ekipa napadacki je dobra ali ako odbrane osvajaju naslove onda ova ekipa ne moze osvojit titulu najbitnije oni nece moc zatvorit reket i tu ce bit dosta supljina vidjecete jos kad se zna da su tu 3 igraca koji vole dominirat imat preko 20 poena po mecu onda odbrana ce tu trpit
Miller ce verovatno ici na zamenu za LBJ jer on jedini moze dobro odigrati na SF od ovih.adnan24 je napisao/la:Devil je napisao/la:Kazu da je Miami kompletirao roster.
To izgleda ovako
Pozicija 1 im je jedna od slabijih u ligi...Chalmers je ispodprosjecni igrac,za Arroya sam uvijek mislio da ce postati superstar ali i on je igrac za nekih 15-ak minuta max...Na dvici su najjaci...osim Wade-a imaju sasvim solidne zamjene sa House-om i Millerom i mislim da ce jedan od njih mijenjati i Jamesa jer su ove zamjene na SF ocajne...
Centarska linija ce im biti sigurno najslabija od svih timova koji ce se boriti za prsten...ja tu vidim Bosha i Haslema sa velikom minutazom a za Miami ce biti bolje da ovi ostali centri igraju sto manje(ukljucujuci Iglauskasa)
Ma ako bude trebalo i King James će igrati playa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ted Mosby je napisao/la:Ma ako bude trebalo i King James će igrati playa
Tek onda nema nista od njih
Patrik Beverley u Miamiu 1.2/2.Eto jos jednog playa.
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Patrik Beverley u Miamiu 1.2/2.Eto jos jednog playa.
je li to onaj iz olympiakosa
JEste,ali malo mali mi je ovaj ugovor samo 600k po sezoni.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Patrik Beverley u Miamiu 1.2/2.Eto jos jednog playa.
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:JEste,ali malo mali mi je ovaj ugovor samo 600k po sezoni.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Patrik Beverley u Miamiu 1.2/2.Eto jos jednog playa.
ispravi me ako griješim,i u olimpijakosu je bio rezerva sa malom minutažom
Odprilike oko 10 minuta po mecu ne znam tacno,ali opet ako se nije nametnuo u evropi tesko ce u Miamiu gde su i Chalmers i Arroyo bolji od njega.Takodje mislim da je i slicnu platu imao u Oly(ovo nisam siguran) pa mi je ovaj potez malo nelogican,osim ako ne zeli da "bez igre"uzme prsten.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Odprilike oko 10 minuta po mecu ne znam tacno,ali opet ako se nije nametnuo u evropi tesko ce u Miamiu gde su i Chalmers i Arroyo bolji od njega.Takodje mislim da je i slicnu platu imao u Oly(ovo nisam siguran) pa mi je ovaj potez malo nelogican,osim ako ne zeli da "bez igre"uzme prsten.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:
pa nije mala plata za 3. playa
Imao je on itekako vecu platu u Oliju, medjutim imao je jedan problem ove godine, nije bio bas u najboljim odnosima sa Janakisom, vec u prvoj fazi pred dolazak u Pionir Patrik je bio pred otkazom, inace ga bije glas problematicnog decka, takvog su ga predstavljali. Ja njega ove godine pamtim po tome sto je prekuc'o Strahinju u Pireju u kontri 1 na 1...Devil je napisao/la:Odprilike oko 10 minuta po mecu ne znam tacno,ali opet ako se nije nametnuo u evropi tesko ce u Miamiu gde su i Chalmers i Arroyo bolji od njega.Takodje mislim da je i slicnu platu imao u Oly(ovo nisam siguran) pa mi je ovaj potez malo nelogican,osim ako ne zeli da "bez igre"uzme prsten.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
12.oktobra Miami-CSKA.Sad ce i SAD da vidi ko je zapravo Dule. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.