Znaci i ti si tamo na forumu... znaci i ti si lobotomizirani... ja ipak nisam, jer ne pisem tamo... ali normalno citam.... barem ne lazem kao ti, koji visis citajuci onaj forum....Hrasno1921 je napisao/la:Procter je napisao/la:Ovaj portal je prosle godine dokazao ko je i sta je.... platio im Dino da ne snimaju Zeljine utakmice.... znaci potkupio... pa samim time je trebala biti raskinuta saradnja, bez obzira na sve ostalo....![]()
![]()
Pa sta ces onda na tolikom omrazenom forumu istog portala? pravac medju lobotomce pa se dopisujte preko pp. samo pazite da katkad i meni ne posaljete koju poruku, saka ste komedijasa ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
Manijakxxx
- Kontakt:
Naš najjaci igrac ovu polusezonu ce biti Zakarić..
Zadnja izmjena: Manijakxxx, dana/u 28 jan 2017, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Normalno, kao diverzant pocasnog voda, 501.udarne brigade, moras vidjeti sta levati rade a i kontrolisati ih, a pomalo ih hraniti hapicom na kasiku ...Procter je napisao/la:Znaci i ti si tamo na forumu... znaci i ti si lobotomizirani... ja ipak nisam, jer ne pisem tamo... ali normalno citam.... barem ne lazem kao ti, koji visis citajuci onaj forum....Hrasno1921 je napisao/la:Procter je napisao/la:Ovaj portal je prosle godine dokazao ko je i sta je.... platio im Dino da ne snimaju Zeljine utakmice.... znaci potkupio... pa samim time je trebala biti raskinuta saradnja, bez obzira na sve ostalo....![]()
![]()
Pa sta ces onda na tolikom omrazenom forumu istog portala? pravac medju lobotomce pa se dopisujte preko pp. samo pazite da katkad i meni ne posaljete koju poruku, saka ste komedijasa ...
Kako ti mozes o lazima?
Evo provali te admin u startu ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tako je. [emoji106]Manijakxxx je napisao/la:Naš najjaci igrac ovu polusezonu ce biti Zakarić..
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Možda u Turskoj klubovi sa kojima igramo prijateljske budu radili prenos pa se ogrebemo.
Svaka čast ovim momcima što su bar pokušali raditi prenos ali i sama njihova akcija pokazuje na kojem smo nivou amaterizma.
21 vijek.
Svaka čast ovim momcima što su bar pokušali raditi prenos ali i sama njihova akcija pokazuje na kojem smo nivou amaterizma.
21 vijek.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Realno ovakve stvari trebaju raditi medijski partneri, koliko vidim neki dan je ss.ba trazio samo struju za neku tekmu kako bi realizovali live stream, dakle nista vise, klub nebi oko toga jos trebao misliti i bas zbog toga za ovakve stvari postoje medijski partneri.
Ali kakav promasaj i kakvu politiku moras imati da iz licnih razloga, sujete i netprpeljivosti raskines ugovor sa sportskim portalom broj jedan u drzavi a da za istog nadjes neki sklj. portal od kojeg cak vecu posjecenost ima i saff.ba !?
Mislim da su neke stvari jasne i da se radi o licnim interesima i poltici koja nece nista dobro donijeti klubu, ss.ba koji cak i nije medijski partner vise i bolje prati klub nego portal koji to jeste, sto je zaista sramotno i jadno.
I evo na kraju krajeva ispastamo mi navijaci koji ne mozemo svoj klub pratiti kako treba i to pazi kako prilici i dolikuje u 21.vijeku ...
Ali kakav promasaj i kakvu politiku moras imati da iz licnih razloga, sujete i netprpeljivosti raskines ugovor sa sportskim portalom broj jedan u drzavi a da za istog nadjes neki sklj. portal od kojeg cak vecu posjecenost ima i saff.ba !?
Mislim da su neke stvari jasne i da se radi o licnim interesima i poltici koja nece nista dobro donijeti klubu, ss.ba koji cak i nije medijski partner vise i bolje prati klub nego portal koji to jeste, sto je zaista sramotno i jadno.
I evo na kraju krajeva ispastamo mi navijaci koji ne mozemo svoj klub pratiti kako treba i to pazi kako prilici i dolikuje u 21.vijeku ...
Zadnja izmjena: Hrasno1921, dana/u 28 jan 2017, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
Insistirali ste da platite da bi imali excluzivu.Niko iz kluba to nije trazio od vasadmin je napisao/la:Nije lijepo da lazes. Bices udaljen sa foruma ako nastavis, pretpostavljam da se radi o istoj osobi/grupi koja je prosle godine plasirala istu laz, pa docekala da sad zauzme nase mjesto (vidim znas sve kako se danas streama)Procter je napisao/la:Ovaj portal je prosle godine dokazao ko je i sta je.... platio im Dino da ne snimaju Zeljine utakmice.... znaci potkupio... pa samim time je trebala biti raskinuta saradnja, bez obzira na sve ostalo....
.
Ovaj portal je prosle godine kao medijski partner platio klubu da prenosi ovakvu prijateljsku utakmicu sa ovog istog terena.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme ...
Fejzić - Stanić, Osmanković, Boccaccini, Stojanović - Hasanović, Radinović - M. Stevanović, Bekrić, Zakarić - Lendrić
Fejzić - Stanić, Osmanković, Boccaccini, Stojanović - Hasanović, Radinović - M. Stevanović, Bekrić, Zakarić - Lendrić
1921'
Sigurno je da mi sami sebe trebamo vise medijski propratit, svi veliki klubovi svaki dan objave nekoliko slika sa treninga i poneki kratki video, to i mi trebamo, to nije puno a navijacima znaci jako mnogoNeandertalac je napisao/la:Možda u Turskoj klubovi sa kojima igramo prijateljske budu radili prenos pa se ogrebemo.
21 vijek.
Cini mi se da mi nazalost jos nismo prepoznali znacaj drustvenih mreza
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Joj terena. Tuga kad skontas da su ovakvi tereni trenutno najbolji u cijeloj drzavi.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
-Lendric-Manijakxxx je napisao/la:Naš najjaci igrac ovu polusezonu ce biti Zakarić..
Zakaric-Zeba-Stevanovic
Radnička klasa !
Zera ulazi umjesto Miroslava. Znaci Slavko ce ga gurati da igra na desnom krilu.
- MocMahale444
Ko je sad odgovoran za stream
znas da frku odma pravimo. Nije fazon jufke i kozoyebi imaju dobar stream mi deveramo i kuburimo. Ipak hvala ekipi koja je pokusala, necemo ko ovaj najjaci na temi napadati odma.
Oci me bole morao sam ugasiti onaj ustream.
Oci me bole morao sam ugasiti onaj ustream.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Posto portal nije obezbjedio stream predlazem da svi kolektivno napustimo forum i da se prebacimo na smokva.com !
1921'
Ima se, moze sestruja je napisao/la:Insistirali ste da platite da bi imali excluzivu.Niko iz kluba to nije trazio od vasadmin je napisao/la:Nije lijepo da lazes. Bices udaljen sa foruma ako nastavis, pretpostavljam da se radi o istoj osobi/grupi koja je prosle godine plasirala istu laz, pa docekala da sad zauzme nase mjesto (vidim znas sve kako se danas streama)Procter je napisao/la:Ovaj portal je prosle godine dokazao ko je i sta je.... platio im Dino da ne snimaju Zeljine utakmice.... znaci potkupio... pa samim time je trebala biti raskinuta saradnja, bez obzira na sve ostalo....
.
Ovaj portal je prosle godine kao medijski partner platio klubu da prenosi ovakvu prijateljsku utakmicu sa ovog istog terena.
Ma ovdje je klub kriv jer moze napraviti prenos na fb,ali sta sad. Hvala svakom portalu koji nesto lijepo napise ili prenese o Zelji. Naravno ovo se ne odnosi na Sinana. Jedino taj portal mrzim iz dna duse.
Realno klub treba sam sredstva obezbjediti za uživi prenos na Fejsbuku, ne treba se mnogo uzdavati na portale da nam rade prenose! Valjda sa ovog portala imaju neku računicu svoju gdje im je isplativije Slobodu i jufkice prenositi ili neki treći klub nego nas!Klub se od danas mora uključiti u nalaženju riješenja za ove pripremne utakmice da na miru i u rahatluku gledamo naš voljeni klub, a ne da se uzdajemo u portale!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], b00t, Bordo10, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasFks, MisterBlue, Plavamamba, TvrtkoPrvi, Vanja8, WeekendOffender i 131 gost.